Νέα

Συμφωνείτε ή όχι τα γκέι ζευγάρια να υιοθετούν τέκνα και γιατί;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 328
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε η όχι τα γκέι ζευγάρια να υιοθετούν τέκνα και γιατί?


  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    152

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
153.104
Κριτικές
1
Like
30.828
Πόντοι
8.006
Ναι αλλά με τις ορμόνες που χορηγούνται πηγαίνει μετά ο καρκίνος του μαστού σύννεφο και ανοίγουν πολλοί τάφοι για νέες γυναίκες. ''Η φύση δεν αγαπάει την υπερβολή'' έλεγε ο Ιπποκράτης.
Εχεις δικιο. Μολονοτι δεν ακουγεται πολυ, νομιζω οτι ετσι ειναι.
 

Οξαποδω

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.872
Κριτικές
24
Like
11.309
Πόντοι
9.477
_MG_2492.jpg

Μαλακία να έχεις αυτή τη μάνα
 

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Μηνύματα
1.197
Κριτικές
2
Like
712
Πόντοι
96
δυο φυσιολογικοι ανθρωποι μπορουν να εχουν υπο την ευθυνη τους παιδια...
ενας φυσιολογικος ανθρωπος μπορει να εχει υποτην ευθυνη του παιδια....
πολλοι φυσιολογικοι ανθρωποι, μπορουν να εχουν υπο την ευθηνη τους παιδια...

το φυσιολογικο ΔΕΝ ηταν ουτε θα γινει ποτε κατι στατικο και σε καμια περιπτωση δεν εχει να κανει με τη σεξουαλικοτητα του καθε ενος!
 

sugardadis

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Μηνύματα
543
Κριτικές
10
Like
585
Πόντοι
4.245
δεν αντιλεγω, ο καθενας μπορει να εχει μια αποψη.
Συγκεκριμένα ένα γονίδιο (SLTRK6) που βρίσκεται στο χρωμόσωμα 13.
Ανακαλύφθηκε το 1991, ότι ο υποθάλαμος στον εγκέφαλο, διαφέρει στο μέγεθος μεταξύ γκέυ και στρέιτ.
Έχει δημοσιευθεί πολλές φορές.
 

chaoserevos

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
81
Κριτικές
59
Like
3.082
Πόντοι
7.110
Καλησπέρα. Τα Ψ θέματα με τραβάνε σαν μαγνήτης, και καθώς όλοι έχουν μια άποψη, να και η δική μου:

Αφενός καταλαβαίνω για ποιό λόγο ένα σοβαρό ποσοστό της κοινωνίας βρίσκει ηθικό φραγμό στο ερώτημα του θρεντ.

Από την άλλη, η έννοια της κανονικότητας μιας οικογένειας σίγουρα δεν αποτελεί την πλειονότητα στην κοινωνία, καθώς ο τόπος είναι γεμάτος ανθρώπους με ψυχολογικά, που σημαίνει ότι η οικογένειά τους παρόλο που είχε ετεροφυλόφιλους γονείς, δεν τα κατάφερε να βγάλει υγιείς απογόνους σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο.

Επομένως η απάντηση μπορεί να είναι από εντελώς απλοϊκή (ναι/οχι/σάλτα και γαμήσου), μέχρι και αντικείμενο επιστημονικής έρευνας (πχ να γίνει στατιστικό Χ τετράγωνο τεστ ανεξαρτησίας σε μεγάλο δείγμα, συγκρίνοντας συναισθηματική νοημοσύνη παιδιών από gay οικογένειες ΄με παιδιά ετεροφυλόφιλων γονέων).

Προσωπικά έχω την προδιάθεση να πιστέψω ότι η ψυχική ισορροπία ενός ανθρώπου δεν εξαρτάται από τις σεξουαλικές προτιμήσεις του γονέα του, υπό την προϋπόθεση ότι ο γονέας του είναι σοβαρός άνθρωπος απέναντι στις γονεϊκές του υποχρεώσεις, άσχετα με το τι κάνει στο κρεβάτι του. Επομένως το ερώτημα του θρεντ στην πραγματικότητα εστιάζει στο αν και κατά πόσο ένας γονέας μπορεί να παραμείνει σοβαρός σε γονεϊκές υποχρεώσεις, ενώ στην προσωπική του ζωή είναι αλλοπρόσαλλη αδελφή του ελέους ή λεσβία.

Κατά την ταπεινή γνώμη μου μπορεί. Άρα και τείνω να συμφωνήσω ότι ναι, τα gay ζευγάρια είναι σε θέση να υιοθετούν.
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
32.473
Κριτικές
62
Like
41.210
Πόντοι
8.530
Είπαμε, παντού υπάρχει μαλακία, αλλά όχι ανωμαλία. Διαφέρει.
Άντε να περνάει τώρα το υιοθετημένο αγοράκι και να ακούει τον μπαμπά 1 να τον καρφώνει στον μπαμπά 2.
Μετά 15 χρόνια ψυχανάλυση και δε φτάνουν.
Άσε που εκ προοιμίου το βλέπω το αγοράκι με φουστανάκια από τα 3 του, επειδή είναι 'επιλογή'.
Οι γκέυ στο κρεβάτι τους κάνουν ό,τι θέλουν.
Τα παιδιά είναι άλλη ιστορία, θέλει αφοσίωση, υγιές περιβάλλον, και άλλα, που εκ των πραγμάτων δεν παίζουν σε μια γκέυ συμβίωση.
Όπως προείπα, οι σοβαροί γκέυ ξέρουν και δεν υιοθετούν, ξέρουν ότι υπάρχουν όρια.
Οι Έλτον Τζον και λοιποί, ούτε είχαν ποτέ σοβαρότητα ούτε θα αποκτήσουν.
Και όπως είπα, έχω γκέυ φίλους και η άποψη είναι η ίδια.
Ας υιοθετήσουν σκυλάκια ...αρκεί μόνο να μην ντύνουν τα αρσενικα με ροζ φούστανακια...τους έχω ικανούς.
 

chaoserevos

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
81
Κριτικές
59
Like
3.082
Πόντοι
7.110
Διότι το θέμα της σεξουαλικής προτίμησης ενός γονέα δεν περιορίζεται μόνο στο φύλο. Για παράδειγμα στο ίδιο επίπεδο σοβαρότητας του ερωτήματος του θρεντ, μια προέκταση θα μπορούσε να είναι ''αν επιτρέπεται οι ετεροφυλόφιλοι μπαμπάδες που δεν μπορούν να παραμείνουν πιστοί στο γάμο τους και γαμάνε ασύστολα οτιδήποτε κινείται επιτρέπεται να έχουν παιδιά'', ή το ίδιο αντίστοιχα ''αν γαμιόλες μανάδες που ξενοπηδιούνται χωρίς έλεος είναι αποδεκτό να μεγαλώνουν παιδιά'', ή ακόμα και πιό ακραία ''αν παιδιά χωρισμένων γονιών επιτρέπεται στο μέλλον να γίνουν γονείς'', ή και πιό ακραία ακόμη ''αν ΑΜΕΑ επιτρέπεται να έχουν παιδιά'' κλπ.
 

chaoserevos

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
81
Κριτικές
59
Like
3.082
Πόντοι
7.110
Κατά τη γνώμη μου όλοι επιτρέπεται να έχουν παιδιά, υπό την προϋπόθεση ότι είναι σε θέση να αναλάβουν την ευθύνη της κανονικότητας της ανάπτυξής τους.
 

chaoserevos

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
81
Κριτικές
59
Like
3.082
Πόντοι
7.110
Τα παιδιά είναι άλλη ιστορία, θέλει αφοσίωση, υγιές περιβάλλον, και άλλα, που εκ των πραγμάτων δεν παίζουν σε μια γκέυ συμβίωση.
άρα εδώ θεωρείς ότι υπάρχει προδιάθεση στη gay συμβίωση να μην υπάρχει αφοσίωση ή υγιές περιβάλλον. Δεν ξέρω αν έχεις δίκιο ή ΄όχι για την προδιάθεση, ούτε εγώ μπορώ να είμαι απόλυτος. Σε αυτό που είμαι απόλυτος είναι ότι δεν διαφέρει το βάθος του ψυχικού τραύματος είτε οι μπαμπάδες του παιδιού να σκίζονται μεταξύ τους, είτε η μαμά να γαμιέται με τον κουμπάρο. Μπορούν όμως όλοι αυτοί να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, και αυτό είναι που μετράει.

Τέλος, δεν ξέρω αν κάποιος από τους συναγωνιστές γνωρίζει υιοθετημένα παιδιά (από ορφανοτροφείο που υιοθετήθηκαν) και ΜΗ υιοθετημένα παιδιά (εννοώ από ορφανοτροφείο που ΔΕΝ υιοθετήθηκαν), αυτό που γνωρίζω εγώ να μεταφέρω είναι ότι τα ΜΗ υιοθετημένα έχουν πολύ ισχυρό το συναίσθημα της εγκατάλειψης και της ματαίωσης, ενώ τα υιοθετημένα συνήθως ΔΕΝ το έχουν.
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.999
Κριτικές
67
Like
29.012
Πόντοι
10.336
Εχεις δικιο. Μολονοτι δεν ακουγεται πολυ, νομιζω οτι ετσι ειναι.
alex βλεπω δεν εχεις ψηφισει, εχω περιεργεια, θα ησουν υπερ ή κατα μιας τετοιας αποφασης; οι προυποθεσεις της ικανοτητας των γονεων θεωρειται δεδομενη (στο θεωρητικο ερωτημα). ναι ή οχι ;
 

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Μηνύματα
3.934
Like
3.202
Πόντοι
1.706
Το μυαλό σας συνέχεια στην τεράστια πούτσα, στο φαΐ, στο αμάξι και στην μπάλα το έχετε και το ψυχολογικό θέμα μονίμως το παραμερίζετε. Αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες νεαρών Ελληνίδων που πήγαν με μαύρους μάλλον έχουν μεγαλώσει σε κλασικές αυταρχικές και υπερπροστατευτικές ελληνικές οικογένειες που τις ελέγχανε στα πάντα. Αυτές έχουν πάντα την σκέψη ''θέλω επιτέλους να κάνω κάτι δικό μου'' και όταν αισθανθούν την ανάγκη να το κάνουν αν οι ψυχολόγοι-επικοινωνιολόγοι με προπαγάνδες σε αφίσες, τηλεόραση και ίντερνετ τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου επί πολλά χρόνια για τους μαύρους τότε θα το κάνουν, όπως και έγινε. Γιατί όμως; Μελετώντας ψυχολογικά τους μαύρους στις ΗΠΑ έχουν διαπιστώσει ότι το 92% των αφροαμερικανίδων μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες τους χωρίς σύζυγο. Οι μαύροι πετάνε παιδιά από εδώ και από εκεί και δεν ενδιαφέρονται για τίποτα, ειδικά με τις μαύρες λόγω του κακού οικονομικού τους επιπέδου οι τσακωμοί είναι συχνοί και οδηγούν σε χωρισμό. Αν μπορέσεις λοιπόν να εγκεφαλοπλύνεις γυναίκες από την παιδική τους ηλικία τότε όταν ενηλικιωθούν θα γκαστρωθούν από μαύρους και μετά θα μείνουν να μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες τους σε συνθήκες μεγάλης φτώχειας εξαρτώμενες από κρατικά φτωχο-επιδόματα. Έτσι η οικογένεια θα είναι διαλυμένη και φτωχοποιημένη, η κοινωνία θα είναι διαλυμένη και άπαντες θα ελέγχονται οικονομικά στα πάντα. Δεν υπολογίσανε όμως μια μαύρη τρύπα στην όλη υπόθεση. Οι λευκοί άντρες όταν μια λευκή γυναίκα έχει πάει με μαύρους είναι σαν να έχουν συνεννοηθεί όλοι να μην την πηδήξει ποτέ πια κανένας και εκεί αρχίζει ένα βαρύτατο στίγμα που τις ακολουθεί για πάντα και τους προκαλεί κατάθλιψη, οδηγώντας τις στην πόρτα του ψυχιάτρου. Από την άλλη πλευρά οι περισσότερες Ελληνίδες φοβούνται να κάνουν παιδί με μαύρο γιατί μετά δεν θα έχουν λεφτά να το μεγαλώσουνε και επίσης οι περισσότεροι μαύροι έχουν μαύρες γυναίκες για την πάρτη τους, αλλά κι οι τεράστιες διαφορές στην κουλτούρα μεταξύ αφρικανών αντρών και λευκών γυναικών είναι τεράστιες, οπότε το πράγμα δεν προχωράει για γάμο και παιδιά. Εκεί απέτυχαν οι επικοινωνιολόγοι, αλλά απέτυχαν και πάρα πολλές ελληνικές οικογένειες στο να φτιάξουν συναισθηματικά ώριμα και ισορροπημένα κορίτσια με τις τραγικές συνέπειες που βλέπουμε κάθε μέρα γύρω μας.
Αντιλαμβάνεσαι πως αυτό που έγραψα σε 2 γραμμές το γράφεις σε ολόκληρο κατεβατό προσπαθώντας να μου ακυρώσεις τις ως ανω γραμμές και κολλώντας μου και ταμπέλες??
 

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Μηνύματα
18.947
Like
23.440
Πόντοι
6.056
εντωμεταξυ να πουμε οι περισσότεροι που γραφουν στο νήμα σου πα μου πες, ουτε καν παιδια εχουν. ναχαμεναλεγαμε δηλαδης :wanker::wanker::wanker::undecided::undecided::undecided:
τι θες ρε? ουτε ρευμα εχουμε και? δεν πρεπει θα να κραξουμε που εχει παει η κιλοβατωρα στο διαολο?
 
  • Like
Αντιδράσεις: RETRO

Rebirthed Sapiens Sapiens

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Μηνύματα
10.019
Κριτικές
30
Like
20.551
Πόντοι
8.846
και αυτοί που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη
υπάρχουν στη φύση, και αυτοί που γεννήθηκαν κουτσοί.

Η λέξη φυσιολογικό χρησιμοποιείται με δύο τρόπους
Με τον πρώτο τρόπο λέμε ότι η φυσιολογική τιμή της γλυκόζης
στο αίμα , σε νηστικό, είναι από 70 έως 110 mg/dL.
Φυσιολογικό = χωρίς πρόβλημα.

Με το δεύτερο τρόπο , λέμε ότι είναι φυσιολογικό
να υπάρχουν σε ένα πληθυσμό 10 % διαβητικοί.
Φυσιολογικό= υπάρχει στη φύση ( ασχέτως αν είναι προβληματικό)

Η ομοφυλοφιλία υπάρχει στη φύση, όπως υπάρχουν
και οι διαβητικοί.
Είναι πρόβλημα.
Σεβασμός και κατανόηση στους διαβητικούς και
σεβασμός και κατανόηση στους ομοφυλόφιλους,
απαιτείται.

δυο φυσιολογικοι ανθρωποι μπορουν να εχουν υπο την ευθυνη τους παιδια...
ενας φυσιολογικος ανθρωπος μπορει να εχει υποτην ευθυνη του παιδια....
πολλοι φυσιολογικοι ανθρωποι, μπορουν να εχουν υπο την ευθηνη τους παιδια...

το φυσιολογικο ΔΕΝ ηταν ουτε θα γινει ποτε κατι στατικο και σε καμια περιπτωση δεν εχει να κανει με τη σεξουαλικοτητα του καθε ενος!

Καλησπέρα. Τα Ψ θέματα με τραβάνε σαν μαγνήτης, και καθώς όλοι έχουν μια άποψη, να και η δική μου:

Αφενός καταλαβαίνω για ποιό λόγο ένα σοβαρό ποσοστό της κοινωνίας βρίσκει ηθικό φραγμό στο ερώτημα του θρεντ.

Από την άλλη, η έννοια της κανονικότητας μιας οικογένειας σίγουρα δεν αποτελεί την πλειονότητα στην κοινωνία, καθώς ο τόπος είναι γεμάτος ανθρώπους με ψυχολογικά, που σημαίνει ότι η οικογένειά τους παρόλο που είχε ετεροφυλόφιλους γονείς, δεν τα κατάφερε να βγάλει υγιείς απογόνους σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο.

Επομένως η απάντηση μπορεί να είναι από εντελώς απλοϊκή (ναι/οχι/σάλτα και γαμήσου), μέχρι και αντικείμενο επιστημονικής έρευνας (πχ να γίνει στατιστικό Χ τετράγωνο τεστ ανεξαρτησίας σε μεγάλο δείγμα, συγκρίνοντας συναισθηματική νοημοσύνη παιδιών από gay οικογένειες ΄με παιδιά ετεροφυλόφιλων γονέων).

Προσωπικά έχω την προδιάθεση να πιστέψω ότι η ψυχική ισορροπία ενός ανθρώπου δεν εξαρτάται από τις σεξουαλικές προτιμήσεις του γονέα του, υπό την προϋπόθεση ότι ο γονέας του είναι σοβαρός άνθρωπος απέναντι στις γονεϊκές του υποχρεώσεις, άσχετα με το τι κάνει στο κρεβάτι του. Επομένως το ερώτημα του θρεντ στην πραγματικότητα εστιάζει στο αν και κατά πόσο ένας γονέας μπορεί να παραμείνει σοβαρός σε γονεϊκές υποχρεώσεις, ενώ στην προσωπική του ζωή είναι αλλοπρόσαλλη αδελφή του ελέους ή λεσβία.

Κατά την ταπεινή γνώμη μου μπορεί. Άρα και τείνω να συμφωνήσω ότι ναι, τα gay ζευγάρια είναι σε θέση να υιοθετούν.
Πάμε πάλι...
Ο καθένας πρεπει να έχει το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεται. Χωρίς πίεση ή/και επηρρεασμό. Και να αντιμετωπίζεται με σεβασμό για αυτό που αποφάσισε.
Εξ ου και η απάντησή μου χθες ότι ΔΕΝ πρεπει να υιοθετούν παιδιά άλλοι, παρά μόνο το τυπικο ζευγάρι άντρα-γυναίκας
Όχι να μην υιοθετούν.

Δεν έχω κανένα θέμα με gay και λεσβίες, το τι κάνουν στο κρεβάτι είναι δικαίωμά τους.
Ας κάνουν σεξ όπως γουστάρουν, ας παντρεύονται, όλα τα "καλά" να έχουν, αλλά παιδιά για ανατροφή ΟΧΙ.
Και θα αναλύσω το γιατί:

Τι είναι αυτό που σε κάνει στρειτ ή gay ή ότι άλλο ενδιάμεσο έχουμε "εφεύρει"?
Είναι ίσως η γονιδιακή προδιάθεση (ίσως, 100% δεν ξέρουμε) και είναι και οι συνθήκες, το περιβάλλον (που μπαίνει στα πάντα).
Παρακάμπτουμε το τυχόν γονιδιακό καθώς είναι "του θεού" (σε εισαγωγικά). Πεστε το και μοίρα, τυχη, ό,τι νά'ναι.
Μένει λοιπόν το περιβάλλον, οι συνθήκες που θα επηρρεάσουν την "ελεύθερη" βούληση του ατόμου. Σε εισαγωγικά γιατι το ελεύθερη έχει προυποθέσεις.

Όπως λοιπόν αν ένα παιδί μεγαλώσει σε οικογένεια με 2 γονείς δεξιούς υπάρχουν πολύ αυξημένες πιθανότητες να ψηφίζει νδ, γιατί ΦΥΣΙΚΑ επηρρεάζεται, το ίδιο θα συμβεί κι αν έχει 2 μπαμπάδες ή 2 μαμάδες.
Το υγιές είναι να έχει μάνα και πατέρα, να γνωρίσει ΚΑΙ τα δύο πρότυπα και μεγαλώνοντας να αυτοπροσδιοριστεί. Αλλιώς "το παιχνίδι είναι στημένο".
Φεύγοντας δλδ από αυτό που ονομάζουμε τυπική οικογένεια (άντρας-γυναίκα) αλλάζουμε τις πιθανότητες προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, που φυσικά ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ...
 
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Μηνύματα
5.282
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Είναι κρίμα αυτοί οι δύο αγοραροι να μην έχουν παιδάκια.Καποτε σε παλιότερες εποχές,οι γονείς θέλαν είτε αγόρι είτε κορίτσι και όταν τους ερχόταν το αντίθετο το φερόταν σαν αυτό που ήθελαν.

Στους γκέι τι θα γίνει όταν υιοθετούν ένα αγοράκι, στο οποίο θέλουν να υιοθετεί τα γκέι χαρακτηριστικά, ή να τα αποδεχτεί ακόμη καλύτερα...;

 

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Μηνύματα
18.947
Like
23.440
Πόντοι
6.056
Είναι κρίμα αυτοί οι δύο αγοραροι να μην έχουν παιδάκια.Καποτε σε παλιότερες εποχές,οι γονείς θέλαν είτε αγόρι είτε κορίτσι και όταν τους ερχόταν το αντίθετο το φερόταν σαν αυτό που ήθελαν.

Στους γκέι τι θα γίνει όταν υιοθετούν ένα αγοράκι, στο οποίο θέλουν να υιοθετεί τα γκέι χαρακτηριστικά, ή να τα αποδεχτεί ακόμη καλύτερα...;

ποιος δεν συγκινηθηκε τωρε ρε σκληροπετσοι με τα παλικαρια ετσι που μπλεκουν τα μουστακια τους?

θελουν να υιοθετησουν αυτοι ξερουμε? ετσι μου ηρθε τωρα να κανω ενα παιδι να τους το δωσω γαμωτο χαλαλι τους :undecided:
 

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Μηνύματα
3.534
Like
8.542
Πόντοι
2.306
ποιος δεν συγκινηθηκε τωρε ρε σκληροπετσοι με τα παλικαρια ετσι που μπλεκουν τα μουστακια τους?

θελουν να υιοθετησουν αυτοι ξερουμε? ετσι μου ηρθε τωρα να κανω ενα παιδι να τους το δωσω γαμωτο χαλαλι τους :undecided:

Δε θα στο κρύψω, δάκρυσα.
 

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Μηνύματα
6.397
Κριτικές
2
Like
5.575
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ σε πάρα πολλά με όσα διεκδικούν τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα. ΌΧΙ όμως στην υιοθεσία των παιδιών.
 

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Μηνύματα
6.189
Like
16.049
Πόντοι
3.556
γενικα γράφεται οτι να ναι στο νήμα. ασόβαροι ολοι να πουμε. μια σωστη τοποθέτηση νηφάλια δεν εχει γινει :coffee:


ΠΙΣΩ ΜΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ και θολοκουλτουριάρικες λινατσες. αποβράσματα της σάπιας κοινωνίας. μεροκαματο του ιού των πιθήκων. μια ζωη με το καημό θα μεινετε νιαμου της λάσπης και του βάλτου :zombie::undecided::undecided::undecided:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom