Νέα

Σοφία Παυλίδου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα giatioxi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
186
.
 

Συνημμένα

  • sofia.paulidou.1.jpg
    sofia.paulidou.1.jpg
    117,6 KB · Εμφανίσεις: 941
  • sofia.paulidou.2.jpg
    sofia.paulidou.2.jpg
    87,9 KB · Εμφανίσεις: 791
  • sofia.paulidou.3.jpg
    sofia.paulidou.3.jpg
    68,9 KB · Εμφανίσεις: 534
  • sofia.paulidou.4.jpg
    sofia.paulidou.4.jpg
    87,6 KB · Εμφανίσεις: 744
OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
186
Σοφία Παυλίδου: Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στα καμαρίνια από τον Μάνο Παπαγιάννη!

http://[URL unfurl="true"]www.artistbook.gr/uploads/photos/perfomances/2017-11-24-petaei-petaei-6(4).jpg[/img[/URL]]

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο θέατρο Χυτήριο, στα καμαρίνια της παράστασης «Πετάει πετάει». Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο. Το Τlife επικοινώνησε με την ηθοποιό η οποία μας περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα έγιναν εκείνη τη νύχτα.

Μετά το τέλος της παράστασης ο Μάνος Παπαγιάννης ζήτησε με έντονο τρόπο από τη Σοφία το λόγο για τον οποίο ξέχασε να κάνει στην παράσταση μια συγκεκριμένη κίνηση που είχαν κανονίσει απο πριν και «έβγαζε γέλιο». Τη ρώτησε αν το έκανε επίτηδες επειδή εκείνος είχε ξεχάσει μια ατάκα  και εκείνη απάντησε πως απλά το ξέχασε και του ξακαθάρισε ότι δεν το έκανε επίτηδες. Αμέσως μετά η Σοφία μπήκε στο καμαρίνι της και άρχισε να ξεβάφεται.

Όπως περιγράφει η Σοφία στο TLIFE, ξαφνικά ο Μάνος Παπαγιάννης, κλώτσησε την πόρτα του καμαρινιού της μπήκε μέσα και πριν η Σοφία προλάβει να αντιδράσει την άρπαξε από το λαιμό και την πέταξε βίαια προς τα πίσω όπου υπήρχε μια καρέκλα ξύλινη και ο νεροχύτης του καμαρινιού, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ στη πλάτη και στη σπονδυλική της στήλη. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί που ήταν μπροστά στο απίστευτο περιστατικό τα έχασαν, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί.

Η περιγραφή της Σοφία στο Tlife συγκλονίζει: » Ο Μάνος ήταν ξυπόλητος και δεν τον άκουσα να έρχεται… ξαφνικά κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και πριν προλάβω να αντιδράσω και βρίζοντάς με με έπιασε από το λαιμό βίαια και με πέταξε πίσω, με αποτέλεσμα να χτυπήσω στην πλάτη».

Η Σοφία Παυλίδου πήγε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ έχει και την γνωμάτευση του γιατρού για τις κακώσεις που έχει υποστεί. Η ηθοποιός μόλις συνήλθε από το σοκ, κατέθεσε μήνυση στον Μάνο Παπαγιάννη, για εξίβρυση και για ξυλοδαρμό και σωματικές βλάβες, αλλά ο ηθοποιός δεν συνελήφθη αφού πλέον είχε περάσει το αυτόφωρο.

[MEDIA=youtube][/MEDIA]

[url=https://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/eidhseis-nea/sofia-paylidou-epese-thyma-ksylodarmou-mesa-sta-kamarinia-apo-ton-mano-papagianni-sygklonistiki-perigrafi-tis-sto-tlife/]Πηγή[/url[/URL]]
 

Συνημμένα

  • sofia.paulidou.5.jpg
    sofia.paulidou.5.jpg
    217,2 KB · Εμφανίσεις: 426
OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
186
Το ξέσπασμα του Xρήστου Φερεντίνου για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου από τον Μάνο Παπαγιάννη!

http://[URL unfurl="true"]www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/01/ferentinos-paulidou-500.jpg[/img[/URL]]

Μεγάλη εντύπωση κι αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση του ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από τον συνάδελφό της Πάνο Παπαγιάννη, που έπαιζαν μαζί μέχρι πρόσφατα στην παράσταση «Πετά Πετάει», στο θέατρο Χυτήριο.

Πριν από λίγη ώρα, πήρε θέση και ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Παυλίδου, Χρήστος Φερεντίνος, μέσα από τα social media, ανεβάζοντας μια μαύρη φωτογραφία ως ένδειξη στενοχώριας κι απογοήτευσης, γράφοντας: «Τι άθλιο, άνανδρο, φασιστικό, εμετικό, αυτό που έκανε ο νταής ηθοποιός στο θέατρο Χυτήριο. Επιτέθηκε βρίζοντας και χτυπώντας μια συνάδελφο του μια μητέρα 2 παιδιών επειδή ξέχασε να πει μια ατάκα και του χάλασε το αστείο. Αισχος και για όσους τον καλύπτουν απο την επιχείρηση του θεάτρου. Και το χειρότερο ούτε… μια συγνώμη».

[url=https://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/eidhseis-nea/ksespasma-tou-xristou-ferentinou-gia-ton-ksylodarmo-tis-proin-syzygou-apo-ton-mano-papagianni/]Πηγή[/url[/URL]]
 

Συνημμένα

  • ferent..jpg
    ferent..jpg
    97,7 KB · Εμφανίσεις: 504
  • ferent...jpg
    ferent...jpg
    45,5 KB · Εμφανίσεις: 465

sniper4all

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2017
Μηνύματα
38
Like
16
Πόντοι
0
Δεν ξέρω τι έγινε στην πραγματικότητα. Λένε πως για κάποια ατάκα ξέσπασε όλο το κακό. Όπως και νάχει όμως το πράγμα, από την στιγμή που σηκώθηκε χέρι, το άδικο το έχει αυτός που βιαιοπραγεί κι ας είχε "1000 δίκια" μέχρι εκείνη την στιγμή.
 

Y13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Μηνύματα
2.004
Like
3.823
Πόντοι
456
....βάραγα !....... :s&m_1:
 
OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
186
Μάνος Παπαγιάννης: Η στάση του μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου και η αντίδραση στην κάμερα.

https://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/wp-content/uploads/2018/01/papagiannismanosh.jpg[/img[/URL]]

Αναστάτωση έχει προκληθεί στον καλλιτεχνικό χώρο από το επεισόδιο του ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτη ςκαι η ηθοποιός εξομολογήθηκε στο TLIFE όλα όσα έγιναν εκείνη τη βραδιά.

Συνεργάτες και συνάδελφοι των δύο ηθοποιών πήραν θέση για το περιαστικό με τον δικηγόρο της Σοφίας Παυλίδου να υπογραμμίζει την αμέτοχη στάση της επιχειρήσεις απέναντι σε όσα έγιναν.

Η ηθοποιός μελετά τα επόμενα νομικά της βήματα ενώ την ίδια ώρα ο Μάνος Παπαγιάννης έχει επιλέξει τη σιωπή. Ο ίδιος δεν έχει πάρει δημόσια θέση και φυσικά αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το θέατρο μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού.

[MEDIA=youtube][/MEDIA]

[url=https://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/eidhseis-nea/manos-papagiannis-stasi-tou-meta-ton-ksylodarmou-tis-sofias-paylidou-kai-antidrasi-stin-kamera-vid/]Πηγή[/url[/URL]]
 

Συνημμένα

  • .papagiannismanosh..jpg
    .papagiannismanosh..jpg
    76,3 KB · Εμφανίσεις: 102

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Μηνύματα
939
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
ωραία διαφήμιση και τζάμπα ....
 
OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
186
Χρήστος Φερεντίνος – Σοφία Παυλίδου: Παραμένουν φίλοι μετά το χωρισμό!

https://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/wp-content/uploads/2018/01/pavlidou7.jpg[/img[/URL]]

Μετά από 18 χρόνια κοινής ζωής και πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, όμως συνεχίζουν να διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις. Ο λόγος για τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σοφία Παυλίδου που έχουν ως προτεραιότητά τους τα δυο αγόρια τους, που είναι η μεγάλη τους αδυναμία. Τα δυο παιδιά τους άλλωστε, είναι τώρα 14 χρόνων, πάνε στην Β’ Γυμνασίου και έχουν προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.

Με γνώμονα αυτό, αλλά και γνωρίζοντας πως αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από όσα τους χωρίζουν, ο παρουσιαστής και η ηθοποιός μπορεί στην προσωπική τους ζωή να είναι χώρια, διατηρούν όμως πολύ φιλικές σχέσεις και πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” να διασκεδάζουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Οι δυο τους βρέθηκαν με τους φίλους τους στο Αθηνών Αρένα, όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα και διασκέδασαν ως αργά το βράδυ. Η Σοφία, μάλιστα, δεν σταμάτησε να βγάζει selfies και να διασκεδάζει με τον πρώην σύζυγό της.

Τόσο η Σοφία, όσο και ο Χρήστος άλλωστε, προσπαθούν να διατηρούν ένα ήρεμο περιβάλλον για τα παιδιά τους και μιλούν πάντα με αγάπη ο ένας για τον άλλον. “Διαζύγιο δεν το λέω, γιατί δεν έχουμε πάρει διαζύγιο. Το λέω χωρισμό… Είμαι δίπλα στον Χρήστο και εκείνος είναι δίπλα μου και στα παιδιά μας. Ήταν κάτι που το αποφασίσαμε από κοινού για την εξέλιξή μας, για να μας πάει μπροστά. Δεν είναι κάτι που με στεναχωρεί και δεν είμαστε σε μαλώματα και δύσκολες καταστάσεις”, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της η Σοφία Παυλίδου.

[url=https://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/eidhseis-nea/xristos-ferentinos-sofia-paylidou-paramenoun-filoi-meta-xorismo-pics/]Πηγή[/url[/URL]]
 

Συνημμένα

  • pavlid.ferent.1.jpg
    pavlid.ferent.1.jpg
    87,9 KB · Εμφανίσεις: 609
  • pavlid.ferent.2.jpg
    pavlid.ferent.2.jpg
    87,1 KB · Εμφανίσεις: 652
  • pavlid.ferent.3.jpg
    pavlid.ferent.3.jpg
    82 KB · Εμφανίσεις: 615
  • pavlid.ferent.4.jpg
    pavlid.ferent.4.jpg
    78,6 KB · Εμφανίσεις: 504
  • pavlid.ferent.5.jpg
    pavlid.ferent.5.jpg
    81,6 KB · Εμφανίσεις: 524
OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
186
.
 

Συνημμένα

  • sofia.paulidou.6.jpg
    sofia.paulidou.6.jpg
    173,1 KB · Εμφανίσεις: 875
  • sofia.paulidou.7.jpg
    sofia.paulidou.7.jpg
    168,6 KB · Εμφανίσεις: 738
  • sofia.paulidou.8.jpg
    sofia.paulidou.8.jpg
    169,2 KB · Εμφανίσεις: 927
OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
186
Σοφία Παυλίδου στην Ελένη: «Ο Μάνος Παπαγιάννης με χτύπησε, είμαι σοκαρισμένη»!


"Είμαι κλινήρης στο σπίτι και δεν έχει ζητήσει συγγνώμη"!
Ο Μάνος Παπαγιάννης φέρεται να έχει ασκήσει βία εναντίον της Σοφίας Παυλίδου στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια η ηθοποιός. Το θέμα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις, καθώς είναι πρωτοφανές περιστατικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Στην εκπομπή Ελένη, ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε τα εξής:
«Μιλώντας με τη Σοφία Παυλίδου λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η εκπομπή μας είπε: «Είμαι σε σοκ! Δεν το έχω ξεπεράσει, είμαι κλινήρης στο σπίτι και δεν έχει ζητήσει συγγνώμη ούτε ο Μάνος Παπαγιάννης, ούτε ο δικηγόρος του έχει μιλήσει με τον δικό μου δικηγόρο, γιατί ακούω διάφορα από το πρωί… Εγώ ξέρω ότι με χτύπησε, είμαι σοκαρισμένη και δεν έχω ακούσει ούτε μία συγγνώμη»! Αυτή είναι η θέση της και τη μεταφέρω».


www.zappit.gr/psychagogia/sofia-pavlidou-stin-eleni-o-manos-papagiannis-chtypise-eimai-sokarismeni/2227986]Πηγή[/url]
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
13.701
Like
29.076
Πόντοι
6.056
Τον Παπαγιαννη μαζι με τον Αιβαζη τους θεωρω απο τους χειροτερους και πιο ατάλαντους  ηθοποιούς αλλα το χειρότερο είναι για καποιο λογο δεν μπορω ουτε να τους βλεπω ουτε να τους ακουω, μου την δίνουν αφάνταστα.
 
OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
186
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου! Με μηνύσεις απαντά ο Μάνος Παπαγιάννης! Οι νέες δηλώσεις του δικηγόρου του!

https://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/photos/w_800px/articles/201801/d5b431_.jpg[/img[/URL]]

Η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη Ελένη Τσαμολιά μίλησε στην Tatiana Live και μετέφερ τς νέεες εξελίξεις!

Συγκεκριμένα, η ίδια μεταφέροντας τη θέση του Μάνου Παπαγιάννη για το περιστατικό με την Σοφία Παυλίδου είπε ότι και ο ηθοποιός θα κάνει μήνυση!

«Ο Μάνος Παπαγιάννης αρνείται αυτά που έχουν ακουστεί. Δεν έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα, για έναν και μοναδικό λόγο, σεβόμενος τη συναδελφική ιδιότητα, την ιδιότητα της μητέρας της κα. Παυλίδου. Φυσικά έχουν ακουστεί και έχουν αναπαραχθεί ανακριβή γεγονότα.

Δεν υπήρξε ποτέ χειροδικία. Ο κύριος Παπαγιάννης έχει εξεταστεί ήδη από γιατρό. Υπάρχει ιατρική βεβαίωση για τραυματισμό του κυρίου Παπαγιάννη, εκδορές και αμυχές στο σώμα του. Και φυσικά μετά από όλη αυτή τη διάσταση που έχει πάρει όλη αυτή η υπόθεση και τα όσα ανυπόστατα κι ανακριβή έχουν ακουστεί για το πρόσωπο του τα οποία είναι απίστευτα προσβλητικά.

Θα κινηθεί δικαστικά και ο ίδιος ο κύριος Παπαγιάννης γιατί πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια. Έχει προσβληθεί η προσωπικότητα του. Είναι ένας άνθρωπος οικογενειάρχης, είναι στο χώρο 15 χρόνια, δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Έχει μια διαδρομή επαγγελματική, οικογενειακή, προσωπική δεν έχει διαπληκτιστεί, ούτε έχει αντιδικήσει ποτέ με κανέναν συνάδελφο του. Η θέση του κυρίου Παπαγιάννη σε σχέση με το περιστατικό είναι πως δεν υπήρξε χειροδικία, δεν υπήρξε ξυλοδαρμός. Ο κύριος Παπαγιάννης δεν έσπρωξε, απλά ύψωσε το χέρι του προκειμένου να αποφύγει τις αμυχές στην επίθεση που δέχτηκε.».

[url=https://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/article/news/504816-ragdaies-ekselikseis-sthn-ypothesh-ths-sofias-paylidoy-me-mhnyseis-apanta-o-manos-papagiannhs-oi-nees-dhlwseis-toy-dikhgoroy-toy]Πηγή[/url[/URL]]
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.372
Κριτικές
16
Like
13.519
Πόντοι
5.577
Ποιος ασχολειται?  :uglystupid:
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
13.701
Like
29.076
Πόντοι
6.056
Η Σοφία Παυλίδου, μίλησε στον Αντώνη Σρόιντερ και το δελτίο ειδήσεων του Apha, για όσα έχουν συμβεί.
Η ηθοποιός είπε ότι ο συμπρωταγωνιστής της στο θέατρο, δείχνει να μην έχει καταλάβει τι έχει κάνει και για αυτό τον λόγο θα το πράξει ξανά, με μεγάλη ευκολία.
Καμία συγνώμη δεν έχει σημασία για την Σοφία Παυλίδου, αφού σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μάνος Παπαγιάννης, έλεγε στους υπόλοιπους του θιάσου, ότι δεν έκανε και τίποτα, απλά ήθελε να την τρομάξει.
Αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του ηθοποιού ότι τον χτύπησε, αφού όπως είπε την αιφνιδίασε και δεν είχε χρόνο να αντιδράσει.

«Μετά το τέλος του έργου ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα βίαια. Με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι. Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα. Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε “εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γαμ…ω παλιοπ…α, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο” και μετά ήρθε ο συνάδελφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης τον τράβηξε και τον κατέβασε κάτω», είπε χαρακτηριστικά.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom