Νέα

Πάει και το Σαντάνσκι....

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα lakisok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Tι να δεις, τους δημοσιογράφους να δείχνουν τις κοπέλες να βγαίνουν από το μπάνιο και να λένε "τους είπαμε να φύγουν και δε τις κρατήσαμε";  :dancing:
 

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Μηνύματα
151
Like
4
Πόντοι
1
Καραστημενο ρεπορταζ...σιγα μην ειχε τα καρυδια ο δημοσιογραφος undecover να παει στον μαφιοζο και να του κανει ερωτησεις για το πως πουλαει την πρεζα..Ασε Μακη αγορι μου εχεις καταντησει γελιος εσυ και το callgirl που παντρευτηκες.
Μπορει να την πηρε απο βουλγαρια και αυτος με 4000 ευρο.
 

nikos7799

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Μηνύματα
72
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω με τον neuronico η στημενο η μπορει να το εκανε και για διαφημηση του sadanski αν και δε χρειαζεται γτ ολοι στην β. ελλαδα εκει πανε επισης αν θυμαστε πριν χρονια το ειχε βγαλει και ο χαρδαβελας νομιζω.παιδια η μαλακια ειναι με αυτουσ τους αλητες οτι παμε εμεις στα μασατζιδικα και φοβονται να μας μιλησουνε ελευθερα οι τσατσαδες με αποτελεσμα να χανουμε καποια λεφτα στην αρχη η πολλες φορες να χανουμε καλα μουνια γτ μασ νομιζουν οτι εχουμε κρυφη καμερα.εγω εχω παει σε μασατζιδικα και μου μιλανε λες και κανουν αγορευση στην tv και λεω απο μεσα μου τι μαλακιες μου λενε τωρα... (και αυτες θα νομιζουνε οτι την φερανε στον τριανταφυλοπουλο η στον ευαγγελατο ενω στην ουσια χανουνε εναν καλο πελατη ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑ αυτες στα μασατζιδικα εχουνε χεστει πανω τους.(οχι ολες βεβαια)υπαρχουν και ορισμενες που τους γραφουνε στα @@ τους και πολυ καλα κανουνε  )
 

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
635
Like
15
Πόντοι
6
Ρεπορτάζ για το Σαντάνσκι για πρώτη φορά στην Ελλάδα έβγαλε η εφημερίδα Espresso σε VideoCD εδώ και περίπου δύο χρόνια με τίτλο "αποστολή στο Σαντάνσκι..." ή κάπως έτσι. Νομίζω ήταν λίγο πριν την περίφημη συνέντευξη της γνωστής σε κάποιους εδώ μέσα Νικόλ (ως Μίνας).
Το ρεπορτάζ του Μάκη είναι δυστυχώς για όσους ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ από MEDIA πιασάρικο για την εποχή αφού τώρα ετοιμάζονται οι μεγάλες και πολλές εκδρομές στη γείτονα χώρα για σεξοτουρισμό. Μπορεί να κατακρίνει φαινομενικά ότι γίνεται εκεί αλλά ποιοι οφελούνται ξέρετε;  Οι τουριστικοί πράκτορες που πλέον μαθαίνουν για το "κόλπο" αυτό και όσοι δεν ήξεραν. Αρα γιατί να μην είναι στημένη διαφήμιση και ίσως και με διακρατικό περιεχόμενο αφού η ίδια η Βουλγαρία προωθεί με διαφημίσεις στο εξωτερικό τις "εξωτικές" υπηρεσίες στο θέμα του σεξοτουρισμού.
Όσο για τους δημοσιογράφους και γενικά τους δουλεύοντες σε MEDIA μιας και ξέρω πολύ περισσότερα από αρκετούς εδώ μέσα να ξέρετε ότι για τους άντρες υπάρχουν δύο κατηγορίες μόνο: οι gay (ενεργητικοίή παθητικοί) και οι νταβογαμιάδες όπερ σημαίνει ότι αν είναι straight ο φωτογράφος, οπερατέρ, δημοσιογράφος μαμάει αβέρτα ότι ευκαιρία του κάτσει και κάθονται πολλές είτε με πληρωμή (κονδύλι συνεργείου πχ για ρεπορτάζ) είτε για πρόσβαση μιας κοπέλας πχ σε οντισιόν. Αλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που είναι και επίσης μανατζαρέοι-ιμπρεσάριοι ή πιο λαϊκά προαγωγοί σε μεγάλα πορτοφόλια πρωτο και δευτεροκλασάτων μοντέλων από διάφορα κανάλια τηλεοπτικά και όχι μόνο...
Συμπερασματικά:
Προεκλογική περίοδο έχουμε περιμένει πακέτο από κάπου ο ΜΑΚΗΣ για να δει που θα χτυπήσει και βάζει αναμασημένα ρεπορτάζ. Πεπειραμένος καθώς είναι κάνει και το διαφημιστικό τρυκ να τα πάρει από τους τουριστικούς πράκτορες μιας και μπήκαμε σε καλή περίοδο, πιθανόν ανοίγει και ένα ωραίο κανάλι διακρατικής συνεργασίας, μια χαρά τον κόβω. Απλά οι περισσότεροι από εσάς σκέφτεστε πολύ επιφανειακά, στον αφρό θα έλεγα...
 

nikos7799

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Μηνύματα
72
Like
0
Πόντοι
0
iwcg φιλε μου εγω τι ειπα??? σχολιαστε ομωσ και τα αλλα που ειπα για τα ελληνικα μασατζιδικα...η λες να το κανω c/p στο αλλο thread?
 

nikos7799

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Μηνύματα
72
Like
0
Πόντοι
0
Πεπειραμένος καθώς είναι κάνει και το διαφημιστικό τρυκ να τα πάρει από τους τουριστικούς πράκτορες μιας και μπήκαμε σε καλή περίοδο,

φιλε μαλλον απο αλλου θα τα παρει και οχι απο τουσ τουριστικους πρακτορες σιγα μην ασχολειται με ψιλικατζιδες
 

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.873
Κριτικές
11
Like
6
Πόντοι
2.007
ο Ταρζαν κουβαλαει ολη αυτη την χαζοκουλτουρα του αγραμματου
μικροαστου.Χαζοεθνικισμος,ηθικολογια του κωλου κτλ.Δεν ειναι ο μονος υπαρχουν σκαταουνακης,φραγκας κα.Αν και πεσμενοι σχετικα με το παρελθον
τραγουδανε ακομα.
 

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Μηνύματα
280
Like
3
Πόντοι
1
Αν ειναι αληθινο το ρεπορταζ και οχι στημενο,αποκλειεται να μη πηδηξε ο δημοσιογραφος...Θα πηγαινε μετα να βρει το νταβατζη τους ,που τυχαινε να ειναι και ο μεγαλεμπορος ναρκωτικων, (2 σε 1 πακετο  :2funny:) χωρις να εχει πηδηξει?Θα τον υποψιαζονταν με τη μια οι μαφιοζοι...
Η είναι καραστημενο η τις ξεσκισαν τις βουλγαρες...
Ο ηθικολογος Μακης τσακισε τον Κορκολη και μετα παντρευτηκε και τη πιτσιρικα,ετσι για να αποδειξει ποσο υπερανω ολων ειναι...
Μας εκλεισε τα ηλεκτρονικα εδω και χρονια,τωρα εχει βαλθει να κλεισει και τα μπουρδελα...
 

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Μηνύματα
83
Like
0
Πόντοι
0
Στη βουλγαρία τα κοριτσάκια σου τα φερνουν οι γονεις τους...τι να λέμε...
τωρα ξύπνησε ο κυρ Μάκης???
και καλά αυτός, θέματα ψάχνει...
μ' αρέσει που οι άλλοι που κάνουν τους εκπληκτους...

Aπο ηθοποιός του μεροκάματου με στολή μπάτσου και μεταξωτές πυτζάμες έγινε βουλευτής.
Τώρα πια ζώ για την μέρα που θα αναλάβει Υπουργός Δημοσίας Τάξης.
Θεοχάρης,ο Ελληνας Κλίντ Ιστγουντ.
Οσο για το Σαντάνσκι,μετά την χθεσινή εκπομπή μάθανε κι αυτοί που δεν ξέρανε...
Πέτυχε η διαφήμιση...
 

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.125
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
16
αλλα άμα δεν έχεις θέματα και βλέπεις ότι σιγά σιγά πλησιάζει το τηλεοπτικό σου τέλος από όπου βρείς πιάνεσαι
Καλα χαλαρωσε μεγαλε σε λιγο θα μας πεις οτι θα μεινει και ανεργος και κανενα καναλι δε θα τον θελει.
Μαλλον εχεις αγνοια για την τηλεθεαση που κανει.
Μαλλον εχεις αγνοια για τις πωλησεις της εφημεριδας του.
Μαλλον εχεις αγνοια να μιλας για φτασμενους ανθρωπους με κυκλους που ποτε εσυ δεν θαχεις,lifestyle που ουτε φανταζεσαι ,διασυνδεσεις με τις υψηλοτερες ταξεις της κοινωνιας και προοπτικες για περισσοτερα.
Μαλλον εχεις αγνοια οτι ειναι ο μοναδικος δημοσιογραφος με αρχιδια στη χωρα που τα βαζει με εκαστοτε συστημα για τοσα χρονια και ακομα ειναι περιζητητος για τις εκπομπες του.
Μαλλον και ο Μακης εχει αγνοια για το bourdela.com και για οσους ασχολουνται με αυτον στο σαιτ επειδη εθιξε ενα θεμα με ΑΝΗΛΙΚΕΣ.
Πολλοι ειδημονες στο Σαντανσκι ρε παιδια δε μαζευτηκαμε?
Ολοι ξαφνικα γιναναι masterminds για το μαυρο χρημα,την κοκα και τις πουτανες?
Μαλλον και εσυ που τον κατηγορεις δεν ειχες τιποτα να κανεις το βραδυ που επαιζε την εκπομπη και εκατσες να τον δεις.
Υποκρισια δεν ειναι να καθεσαι να βλεπεις μια εκπομπη με ενα δημοσιογραφο που δεν πας και μετα να γραφεις για αυτη?
Να κατσουμε τοτε να βλεπουμε οτι μαλακια παιζει η τηλεοραση και να βγαινουμε να κραζουμε ολη μερα τοτε,αφου δεν εχουμε τιποτα αλλο να κανουμε.
Εφοσον ειναι ΑΝΗΛΙΚΕΣ μεσα στο ρεπορταζ υπο εκμεταλλευση τοτε ΚΑΛΩΣ προβαλλεται αν κδε προκειτε να αλλαξει κατι.
Σημασια εχει οτι κανεις αλλος δεν εχει κανει παρομοιο ρεπορταζ.
Ο τυπος εβγαλε οσα εμεις θα βγαζαμε σε ενα χρονο,επειδη οι Υπερανω Κριτικοι της τηλεορασης εκατσαν να τον δουν.
Το μονο ασχημο του Μακη ειναι η σαπιλα που μαζευει καθε φορα για καλεσμενους.
Οχι τα ρεπορταζ του που στην πλειοψηφια ειναι Αποκαλυπτικα και κατι που Κανεις αλλος στην Ελλαδα για τοσα χρονια δεν εχει καταφερει.
Στα παπαρια μου αν τα παιρνει απο καποιους η οχι,η αν εξυπηρετει και αυτος συμφεροντα.
Σημασια εχει οτι αυτα που βγαζει καθε φορα προκαλουν σαλο,παραιτησεις,σκανδαλα και ειναι ενα ποσοστο σαπιλας που οι περισσοτεροι εχουν αγνοια για αυτο.
Μακαρι να υπηρχαν και αλλοι σαν και αυτον στο κωλοχωριο την ελλαδιτσα.
Επισης μαγκια του που γαμαει 20χρονια μικροτερη ματσωμενη δικηγορο μες την καβλα.Απο ποτε ειναι κατηγορω αυτο για εναν ανδρα?Απο τους ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΔΕΣ?
Το προβλημα ειναι αν εκατσαν οι δημοσιογραφοι να γαμησουν τα ΑΝΗΛΙΚΑ?
Μερικοι πρεπει να καταλαβουν οτι καλες οι πουτανες για αλλαγη αλλα μαγκια για εναν ανδρα ειναι να γαμας χωρις να πληρωνεις συνεχεια.
Χαλασαν οι σεξοδιακοπες των ΑΓΑΜΗΤΩΝ βλαχων απο τις ΣΕΡΡΕΣ και τωρα τι θα γαμανε στα βουνα?κατσικια?
Τι κριμα να μην εχουμε και εμεις μια Bangkok εδω με 14χρονα ετσι για να μη χαλαμε γκαφρα στα αεροπλανικα εισιτηρια.
Οσα δε φτανει η αλεπου τα γραφει σε topic του bourdela.com..
Σε λιγο θα λεμε οτι ΚΑΛΩΣ εξαρθρωσαν τη 17 Νοεμβρη κιολας!
 

xp-user

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Μηνύματα
75
Like
16
Πόντοι
0
[quote¨=Προεκλογική περίοδο έχουμε περιμένει πακέτο από κάπου ο ΜΑΚΗΣ για να δει που θα χτυπήσει και βάζει αναμασημένα ρεπορτάζ.
[/quote]
Σε 1 γραμη εγραψες το ρεζουμε της υποθεσης. :2funny:
 

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
635
Like
15
Πόντοι
6
Τώρα τι να πρωτοαπαντήσω και που να πρωτο-τοποθετηθώ;;;
Μέλη που το nickname τους παραπέμπει σε εν δυνάμη διάλυση της μόνης αξίας (έστω και ψεύτικης) στην ελληνικής οικογένεια (μάνες...) υπερασπίζονται φαλτσοδημοσιογράφους που σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ ΔΡΟΥΝ αυτόνομα και όποιος το λέει και το πιστεύει αυτό ζεί μέσα σε πλάνη. Τα έτοιμα θέματα που σερβίρει ο εκάστοτε Μάκης, Νίκος κτλ εξυπηρετούν απλά το σύστημα είτε θετικά είτε όχι. Αν έβγαλε ένα θέμα για τον Κορκολή σε πληροφορώ φίλε μου ότι όπως πολύ σωστά είπε κάποτε ο Μητσοτάκης πλέον σχεδόν κανείς δεν το θυμάται, δεν έβλαψε παρά μόνο τον Κορκολή και μάλλον έβαλε την ιδέα σε όσους δεν την είχαν. Ο κατά τα άλλα "διαφανής" στη ζωή του Μάκης κυκλοφορεί πλέον κουστουμαρισμένος, με τζιπ μεγατόνων και με συνοδεία ασφαλείας. Και καλά κάνει, διότι τα media είναι προϊόν και πρέπει να πουλήσουν σε καταναλωτές δηλαδή τους τηλεθεατές είτε αρνητικά είτε θετικά.
Βέβαια όλα αυτά είναι τελείως υποκειμενικά για τον καθένα...Αλλά όχι να αποτελεί κριτήριο πολιτισμού και ηθικής τα φύλλα που πουλάει μια εφημερίδα που χτυπά το κατεστημένο (πχ πορνεία) και προωθεί DVD με τσόντες!!! 'Οσο για το πήδημα περί ΚΙΜ του, ναι μεν καλά κάνει και μπράβο του αλλά αν ήταν ένας φτωχός οπερατέρ δύσκολα θα την είχε εκτός και μιλάμε για μεγάλο έρωτα...
Τέλος όταν κάποιος κάνει κριτική για ένα θέμα στο οποίο ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ προφανώς ξέρει αρκετά πράγματα (πορνεία, μαύρο χρήμα, κτλ) από κάποιον που "ΛΕΕΙ" ότι απλά μαθαίνει τι γίνεται στο ΚΟΛΠΟ αυτό με ένα ρεπορτάζ...Εκτός και συμμετέχει στο κόλπο, δεν το λέει και κάνει τον ανήξερο αλλά το σερβίρει ως γνώστης...για σκεφτείτε το καλύτερα!!!
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Τώρα τι να πρωτοαπαντήσω και που να πρωτο-τοποθετηθώ;;;
Μέλη που το nickname τους παραπέμπει σε εν δυνάμη διάλυση της μόνης αξίας (έστω και ψεύτικης) στην ελληνικής οικογένεια (μάνες...) υπερασπίζονται φαλτσοδημοσιογράφους που σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ ΔΡΟΥΝ αυτόνομα και όποιος το λέει και το πιστεύει αυτό ζεί μέσα σε πλάνη. Τα έτοιμα θέματα που σερβίρει ο εκάστοτε Μάκης, Νίκος κτλ εξυπηρετούν απλά το σύστημα είτε θετικά είτε όχι.

τι να πρωτουπερθεματίσω......???????  :thumbsup: :thumbsup:
 

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.125
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
16
Αλλά όχι να αποτελεί κριτήριο πολιτισμού και ηθικής τα φύλλα που πουλάει μια εφημερίδα που χτυπά το κατεστημένο (πχ πορνεία) και προωθεί DVD με τσόντες!!! 'Οσο για το πήδημα περί ΚΙΜ του, ναι μεν καλά κάνει και μπράβο του αλλά αν ήταν ένας φτωχός οπερατέρ δύσκολα θα την είχε εκτός και μιλάμε για μεγάλο έρωτα...
Τέλος όταν κάποιος κάνει κριτική για ένα θέμα στο οποίο ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ προφανώς ξέρει αρκετά πράγματα (πορνεία, μαύρο χρήμα, κτλ) από κάποιον που "ΛΕΕΙ" ότι απλά μαθαίνει τι γίνεται στο ΚΟΛΠΟ αυτό με ένα ρεπορτάζ...Εκτός και συμμετέχει στο κόλπο, δεν το λέει και κάνει τον ανήξερο αλλά το σερβίρει ως γνώστης...για σκεφτείτε το καλύτερα!!!
Σε πληροφορω οτι οταν ο κοσμος ακουει κορκολης,η πρωτη ιδεα ειναι το περιστατικο με το βιντεο του τριανταφυλλοπουλου.
Εννοειται κανενας δεν ειναι αφελης και πιστευει οτι ειναι αδιαφανης η ζωη του Ταρζαν,η οτι δεν εξυπηρετει συμφεροντα.
Αυτο ομως θα το εκανε ο καθενας στο επαγγελμα του καθοτι ο Ελληνας ειναι λαμογιο ακομα και στην καθημερινη του ζωη οταν και οπου τον παιρνει,ειναι στη νοοτροπια πρωτιστος.
Στην εφημεριδα του,το οτι πουλαει dvd με ενηλικες και τσοντες απο επαγγελματιες δεν λεει τιποτα σαφως για τα θεματα της παρανομης καταναγκαστικης πορνειας που χτυπαει με Ανηλικα στο ρεπορταζ του.Μη τα μπευρδευουμε.
Αιωνες τωρα ο ισχυροτερος οικονομικα συνηθως εχει και την πιο μουναρα διπλα του,εκτος και αν ειναι μαλακας και παρει κανα μπαζο,ο Ταρζαν θα αποτελεσει εξαιρεση?
Εννοειται οτι καθε δημοσιογραφος που κανει στορυ για οτιδηποτε ειναι ενημερωμενος για οτιδηποτε το αφορα.
Τωρα αν το εκμεταλλευεται για προσωπικο οφελος η οχι,ανατρεχουμε πιο πανω οπου ειπαμε ο Ελληνας ειναι λαμογιο οταν μπορει στην καθημερινοτητα του,ειναι θεμα νοοτροπιας!
Αυτο που τελικα μετραει δεν ειναι αν ο δημοσιογραφος τα παιρνει η οχι(εννοειται οτι τα παιρνει απο καπου),η αν γαμαει η οχι με τα φραγκα του,η αν ειναι διαπλεκομενος η οχι.
Σημασια εχει το αποτελεσμα των ρεπορταζ που κανει και  τα αποτελεσματα του στην καθημερινοτητα μας(εριξε και μια κυβερνηση!)
Και επειδη καλυτερο ειναι να υπαρχει εστω και ενας που να τα βαζει με ολους,εννοιωτε την περιοδο,παρα ολοι να μη μιλανε καθολου και να μη βγαινει τιποτα εξω,ΕΣΤΩ και αν αυτος ειναι διαπλεκομενος(ποιος δεν ειναι?) καπου.
Το σιγουρο ειναι οτι με τοσους ταχει βαλει και ποτε κανενας δεν εχει βρει ΤΙΠΟΤΑ εναντιων του.Πως γινεται?
Μονο ενα χαρτι απαλλαγης νομιμο(!).
Μαλακας ειναι να κατσει στο μπουρδελοστρατευμα?Οποιος εχει τις ακρες και την κανει(παντα νομιμα),δεν εχει βιοποριστικο προβλημα,αντε γεια!
 

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Μηνύματα
74
Like
2
Πόντοι
0
Από τη στιγμή που όσα λέει έχουν απήχηση, δικαιούται να κάνει ότι θέλει με την εκπομπή του. Όμως από τη στιγμή που αποδέχεται κανείς ότι οποιοσδήποτε με νόμιμη απαλλαγή από το Στρατό για λόγους ψυχικών διαταραχών, μπορεί να είναι ο τιμητής της κοινωνίας μας, τότε είμαστε μια παρηκαμασμένη φυλή και είμαστε άξιοι της τύχης μας. Πριν μερικές δεκαετίες τέτοια φαινόμενα θα προκαλούσαν την περιφρονητική αδιαφορία της κοινωνίας μας. Το ότι σήμερα αυτό το υποκείμενο είναι ανεκτό (πόσο μάλλον που για μερικούς είναι και αποδεκτό) δεν το θεωρώ πρόοδο για την κοινωνία μας.
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
σωστά γιατί από όσους τα παίρνει φροντίζει να τους έχει στο χέρι πρώτα για να έχει το κεφάλι του ήσυχο από καρφώματα....όσο για το αν πλησιάζει το τηλεοπτικό του τέλος φαίνεται από τα θέματα που παρουσιάζει τελευταία....και σωστά εκλογές έρχονται το πιο μεγάλο πακέτο θα παίξει ρόλο....ξέρετε πολλούς που κινούνται στον χώρο της  αριστεράς να κάνουν γάμους παρα πολλών χιλιάδων ευρώ και βίλλα 3.000.000?...δεν πειράζει , χαλάλι του του παλληκαριού......
 

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.125
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
16
οποιοσδήποτε με νόμιμη απαλλαγή από το Στρατό για λόγους ψυχικών διαταραχών, μπορεί να είναι ο τιμητής της κοινωνίας μας
Μαλλον ξεχνας απο οσους σημερα ειναι στη βουλη ποσοι εχουν παει στρατο η εχουν απαλλαγες.
Ξεχνας παλι μαλλον ποσοι μεγιστανες επιχειρηματιες στην ελλαδα και οι γονοι τους κανουν το ιδιο.
Μαλλον ξεχνας οτι σημερα οι νεοι αποφευγουν να πανε στρατο οπως μπορουν γιατι πολυ απλα η μεγαλυτερη παρακμη ειναι εκει και οχι εξω στην κοινωνια μας.
Ψυχικες διαταραχες τελος"βαφτιζει"το στρατευμα σα δικαιολογια οσους δεν αντεχουν να φανε στη μαπα τα απωθημενα καθε καραβλαχου που εχει μια πουλαδα.Αυτο δεν παει να πει οτι αποτελει προβλημα,γιατι τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διαταραγμενους τους κανουμε πρωτα αστερια στην πανια και στο τοπικ στο bourdela.com.
 

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.125
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
16
σωστά γιατί από όσους τα παίρνει φροντίζει να τους έχει στο χέρι πρώτα για να έχει το κεφάλι του ήσυχο από καρφώματα....όσο για το αν πλησιάζει το τηλεοπτικό του τέλος φαίνεται από τα θέματα που παρουσιάζει τελευταία....και σωστά εκλογές έρχονται το πιο μεγάλο πακέτο θα παίξει ρόλο....ξέρετε πολλούς που κινούνται στον χώρο της  αριστεράς να κάνουν γάμους παρα πολλών χιλιάδων ευρώ και βίλλα 3.000.000?...δεν πειράζει , χαλάλι του του παλληκαριού......
Ρε ταλο,ειλικρινα πιστευεις ακομα οτι υπαρχει αριστερα?
Πιστευεις ακομα οτι υπαρχουν ιδανικα στις πολιτικες πεποιθησεις του λαου?
ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.
Τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες του 1960 ξερεις τοτε που σε ενα 2αρι κοιμοντουσαν 5 ατομα.
Αν ειναι και σημερα να σκεφτομαστε ετσι..
Τα τελευταια του θεματα χτυπανε την οικογενειοκρατια και τους κουμπαρους με ονοματα,τωρα αν αυτο το θεωρεις παρακμη τι να σου πω.
Εμενα παντως με ενδιαφερει να μαθαινω πως οι κουμπαροι της Μπακογιαννη διοριζονται διευθυντες στα νοσοκομεια.
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
συγγνώμη αλλά η οικογενειοκρατεία, η κουμπαροκρατεία και η συγγενιοκρατεία υπάρχει από τον 19 αιώνα τώρα την ανακάλυψε?...και αν θέλει να είναι ο ρομπέν των φτωχών να φροντίζει να μην προκαλεί με τια κινήσεις του....όσο για τις ιδεολογίες ΝΑΙ εγώ που είμαι πολύ μαλάκας έχω ιδεολογία....για τους άλλους δεν ξέρω και ούτε με νοιάζει....σε κακό πάντως δεν μου έχει βγεί....α ναι και δεν είμαι βολεμένος , ούτε ξέρω κανένα πολιτικό....γι αυτό είμαι μαλάκας σε μια εποχή που όλοι βολεύονται.....






 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom