Νέα

Να θυμουνται οι Παλιοι ....

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα dionisiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
dionisiakos

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Μηνύματα
372
Κριτικές
51
Like
737
Πόντοι
4.530
Θυμηθηκα κι εκεινα στην Κολοκυνθους. Οχι αυτα στην αρχη που υπαρχουν τωρα, πιο κατω κοντα στην Αγησιλαου. Το ενα που θυμαμαι καλα ηταν αυτο που ανεβαινες στον πρωτο με την γυριστη μαρμαρινη σκαλα. Εκει εγινε η ιστορια με "το δαχτυλο"! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ειχαμε βγει τσαρκα με τον (ας τον πουμε) Πιπη και τον ... Γιωργο, αφου ειχαμε γυρισει ολο το μεταξουργειο, καταληξαμε εκει οπου δουλευε μια μελαχροινη milfara. Ελληνις κι αλανιαρα! Πολυς κοσμος στο σαλονι κι ο Πιπης το επαιξε κοβω την ουρα και παω πρωτος! Ετσι λοιπον πηγε μπροστα διπλα απο την πορτα της υπηρεσιας. Βγαινοντας η γκομενα ομως του βγηκε απο δωματιο πισω! Ετσι ολοι την ειδαν και αφου εφτασε σε αυτον .. τον βουτηξε απο τον πουτσο και τον τραβηξε μεσα σε ενα δωματιο.
- Ελα εδω μαναρι μου, δεν εχω φαει κανενα μωρακι σημερα! Και φουσταρω μικρο καυλακι ...
Εμεις οπως καταλαβαινετε δεν προλαβαμε να αντιδρασουμε και απλα αρκεστηκαμε στο:
-Περασαμε αλλου, ευχαριστουμε.
Και κατσαμε να τον περιμενουμε. Η γκομενα δεν ειχε αλλο δωματιο και πηγε σ αυτον κατ' ευθειαν, ριχνοντας μας μια ματια και κλεινοντας το ματι!  ;) Περιμεναμε κανα μιασαωρο τελικα ωσπου βγαινει η τυπισα και λεει:
-Αλλο μωρακι δεν θα περασει?
με χαμογελο εμεις απλα ειπαμε παλι οχι και αφου βγηκε ο δικος μας κατεβηκαμε τα σκαλια. Κι εδω αρχιζει το "δραμα" τυο "δαχτυλου"!!! :2funny: :2funny:  Μας λεει λοιπον ο Πιπης,οτι μπηκε η γκομενα μεσα και φου εκανε στην ακρη το επανω του μαγιου που φορουσε, εβγαλε το κατω και σταθηκε στην ακρη του κρεβατιου. Του ειπε: -μωρακι μου, θα σε τρελανω αποψε!Εχω καυλες και γουσταρω, πιτσιρικα. Θα με ψωλοχυσεις και δεν θα σταματας μεχρι να σου στεγνωσουν τ αρχιδια!!! :pipa2:
Και τον γραπωσε απο τους αστραγαλους κατον τραβηξε κοντα της ... δεν προλαβε να αντιδρασει και αμεσως του αρπαξει τον πουτσο και ρουφαει. Σιγα σιγα ξαναπαει στο προσκεφαλο του κρεβατιου, αφου ειναι ντουρασελ τον καβαλαει και αρχιζει το ροντεο. Καταλαβαινει ο δικος μας θα χυσει και κατεβαινει, τον τραβαει να ανεβαι απο πανω της και του αρπαζει τα κωλομερια και του δινει τον ρυθμο. Καταλαβαινει παλι οτι ερχεται το .. τελος και τον ξανα σπρωχνει... γυρναει και αρχιζει το πισωκωλητο. Απο οτι μας ειπε αυτη πρεπει εκει να τελειωσε, γιατι ξανασταματαει και του λεει: Σειρα σου μωρακι μου , να δουμε θα το σωβαντισεις το ταβανι!!!  :cum:
Και αφου τον ξαπλωνει ανασκελα και τον αρχιζει στο ρουφηγμα. Καπου μεταξυ πιπας, καρμελωματος, κωλοτρυπιδογλυψιματος και τριψιματος ρωγας ... νοιωθει οτι κατι του "μπαινει" !!!! :o :o δεν προλαβαινει να αντιδρασει, ειναι στις τρελες τις καυλες, του λεει κι γκομενα δωστα μου καυλιαρη να με χυσεις κ.λ.π. Και εςκει που λεει ενταξει δεν τρεχει μια νοιωθει τσουξιμο και καταλαβαινει οτι ταυτοχρονα με το χυσιμο του .. που οντως χτυπησε ταβανι .. ειχε φαει και δευτερο "δαχτυλο"!!! Αφου λοιπον εχυσε το παλικαρι οντως .. οτι ειχε και δεν ειχε (κατα την ομολογια του, τετοιο χυσιμο δεν ειχε ξανακανει) επεσε στο κρεβατι, διοτι ειχε κανει "γεφυρα και η τυπισσα του στηριζε την πλατη με τα γονατα!!! Βεβαια μας ορκισε να μην το πουμε σε κανεναν! διοτι θα του ελεγαν οτι πουστεψε αφου του εβαλαν δαχτυλο.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Παιδια ημασταν, τοσα ξεραμε τοσα λεγαμε!
Βεβαια μετα απο χρονια  (10 και πανω) ξαναβρεθηκαμε, του θυμησα λοιπον την εμπειρια του με το "δαχτυλο" και μου εξομολογηθηκε οτι μετα απο καιρο του ξανατυχε αλλα αυτη την φορα .... το απολαυσε!!!! Ειχε πεσει λεει σε μια Σαλονικια μιλφ μαεστρο του ειδους και ειχε προχωρησει και σε αλλου "ειδους" απολαυσεις  ;) :knuppel:! Πιπη μου να σαι καλα ρε μαγκα οπου κι αν εισαι τωρα και οπως κι αν γουσταρεις, οτι κι αν γουσταρεις, με οποιαν κι αν γουσταρεις ... να ξερεις στον ερωτα και το σεξ ολα επιτρεπονται ... γουστα ειναι αυτα ρε φιλε μου. Εμεις παντως φιλαρακια θα ειμαστε παντα! :thumbsup:
 

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.138
Κριτικές
81
Like
7.226
Πόντοι
6.265
Πάνε ρε σείς αυτές οι σχεδόν ρομαντικές εποχές...Σήμερα τις χαρακτηρίζουν cult,μη χέσω...Σήμερα λατρεύουμε τις κοινές που κάνουν αγγαρεία για να σου πάρουν τα λεφτά...Αλλά ποιός δεν θυμάται την πρώτη του φορά σε σπίτι;Αυτό το συνοθύλευμα αισθημάτων αμαρτίας,ερωτισμού,σαρκικής έλξης και επιθυμίας για εκτόνωση...Βλέπετε ήταν και άλλες οι εποχές τότε...>Δεν υπήρχαν τα ξεκωλια που υπάρχουν σήμερις.Θυμάμαι την πρώτη μου φορά σε σπίτι στην Αθήνα,ως φοιτητής πλέον(ένεκα της καταγωγής απο Σαλόνικα)...Ακόμα θυμάμαι μια Σούλα στου Ψειρή,τον χειμώνα του '77...Που και πώς εκδιδόταν ακριβώς δεν θυμάμαι...Αυτή παίζει ήταν λίγο πιο μεγάλη απο εμένα,περί τα 20,μελαχροινή με κατσαρά μαλλιά,άσπρη επιδερμίδα,πράσινα μάτια και με άκρως ερωτική συμπεριφορά...Συνδυασμένο το πλάσμα αυτό με τον έκφυλο και αμαρτωλό ερωτισμό εν μέσω μια συντηριτικής κοινωνίας,αλλά και της επιθυμίας της πόρνης να κάνει την δουλειά της με τέχνη και όχι αγγαρεία(και εμένα να φεύγω πάντα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά...),θύμιζε film noire...Να θυμίσουμε ότι τότε στήναμε οι Έλληνες τον μύθο του Greek Lover και χαρακτηριζόμασταν απο μια άλλου τύπου μαγκιά,όχι σαν κάτι φλώρια που το παίζουν γκόμενοι σήμερα...Ακούμπησα πολλά λεφτά στη Σούλα...Αλλά θα έπρεπε να δώσω ακόμα περισσότερα...Σε κάποια φάση σχεδόν τα είχαμε.Την είχα και πελάτισσα ως νεαρός δικηγόρος(η οποία και πλήρωνε πάντα cash),μέχρι που έφυγα για τη Γαλλία(αν και ήρθε 2-3 φορές),για σπουδές στα 25 μου και επιστρέφοντας την είχα χάσει...Δυστυχώς.Έμαθα ότι είχε παντρευτεί,αλλά σε αυτές τις δουλειές ποτέ δεν ξέρεις...
 

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.424
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Δεν αναφέρθηκε το ίδρυμα που υπήρχε πιο κάτω από το Αχιλέως 51 πάνω από ένα βενζινάδικο, parking, το οποίο αν υπήρχρε τώρα θα ήταν κάτω από την γέφυρα που φτιάχτηκε και για αυτό μάλλον γκρεμίστηκε. Εκεί με έναν φίλο μου πέρναμε μια ξεδοντιάρα Ελληνίδα με ώραίο σχετικά σώμα παρτούζα. Κάποια φορά που δεν είχαμε λεφτά πιτσιρικάδες τότε μας άφησε ο τσάτσος να την ¨πάρουμε¨με την προυπόθεση να παίρνει μάτι όπως και έγινε. Ο τσάτσος, ενώ ο ένας από μας την πήδαγε και ο άλλος την τσιμπούκωνε έβαζε δάχτυλο στον κώλο του και τον έπαιζε. Αχ!! άχ!! λες και ήταν ο Λίλας. Η ξεδοντιάρα έπαιζε και στα άλλα στην Αχιλέως και είχε δώσει παλιά και συνέντευξη σε ένα ιδιωτικό κανάλι τότε που είχαν πρώτο ανοίξει λέγοντας. Και τι δεν μου ζητάνε αυτοί οι πελάτες. Πολλές φορές την έβρισκες μισομεθυσμένη.

 :tooth: :tooth: :tooth:
 

spintex

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
27
Like
14
Πόντοι
0
Μπράβο...σε όλους... & να μην ξεχνάμε και πόσα νεοκλασικά κτίρια σώθηκαν χάρη στα "ιδρύματα"
 

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Μηνύματα
4.424
Κριτικές
10
Like
2.295
Πόντοι
1.720
Σαφώς και η πλειοψηφία ήταν όντως μη προσπελάσιμη για αισθητικούς λόγους. Αν μη τι άλλο παρά τα ντουζένια μας κρατούσαμε χαρακτήρα. Ωστόσο κάποιες ήταν πραγματικά ωραίες γυναίκες γιαυτό και άλλωστε άφησαν εποχή και όνομα.  Milf με τα όλα τους που θε λέγαμε σήμερα. Και η Πόπη και η Μαρίνα που ανέφερε κάποιος συναγωνιστής ( αλήθεια πως την ξέχασα), και η κυρία Καίτη και η άλλη Μαρίνα στην Χάρητος ήταν αντικειμένικά όμορφες όπως και μία Αννα στην Μιχαήλ Βόδα. Επίσης αρκετές φορές και οι αναπληρώτριες τηρούσαν υψηλές αιθσητικές προδιαγραφές.. Θυμάμαι μία Βικτωρία, έναν πραγματικό άγγελο σχεδόν 31 χρόνια μετά. Αφού όταν μπήκα και ήταν η ημέρα Σάββατο κατά τις μία το μεσημέρι ( ακόμη κι αυτό θυμάμαι) μου κόπηκε η ανάσα κι όταν βγήκα έτρεξα στο πρώτο περίπτερο (γιατί τότε δεν υπήρχαν κινητά) και έπαιρνα όλους τους καλούς φίλους να σπεύσουν και ο περιπτεράς και κάποιος που περίμενε πίσω μου να πάρει σειρά στο τηλέφωνο, είχαν μείνει κάγκελο....
ωραία ιστορία
 

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Μηνύματα
4.424
Κριτικές
10
Like
2.295
Πόντοι
1.720
Το 1985 το μπουρδελο ειχε 500 εως 600 δραχμες αναλογα το ιδρυμα.
Βενζινη δεν ξερω, γιατι δεν ειχα, ουτε εχω αυτοκινητο.......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
το μπουρδελάκι το 85 είχε 300 δραχμές
μετά την υποτίμηση του 86 στο τέλος 87 έφτασε το 500αρικο
το θυμάμαι χαρακτηριστικά διότι τότε είχα αρχίσει να αρμέγω τις γιαγιές και τις θείες για να γαμήσω
 

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Μηνύματα
4.424
Κριτικές
10
Like
2.295
Πόντοι
1.720
Φίλε με πήγες δεκαετίες πίσω.Η κυρία Καίτη ήταν σε ένα υπόγειο σε ένα πολύ μικρό δρομάκι μεταξύ Μεθώνης και Ερεσσού.Ισως το πλέον μικροσκοπικό μπουρδέλλο τής Αθήνας.
Τριάντα περίπου τετραγωνικά με δύο δωμάτια πού μόλις χωρούσε το ημίδιπλο κρεββάτι και χωρίζονταν μεταξύ τους με κόντρα πλακέ.Υποτυπώδες σαλονάκι με σκαμπό και στο βάθος ένα υποτυπώδες υπερυψωμένο κουζινάκι πού διαχωριζόταν από το σαλονάκι με κουρτίνα.
Η κυρία Καίτη ήταν αρχόντισα και άριστη επαγγελματίας.Ψηλή γύρω στα σαράντα πέντε με
μεγάλα μαστάρια, σπαστό μαύρο μαλλί.Εξαιρετικά καλλιεργημένη γυναίκα.
Η τσατσα την προανήγγελε πάντα ως "η κυρία Καίτη" και πράγματι επρόκειτο περί
αληθινής κυρίας.
Την ανακάλυψα το 77 και για μέχρι το 81 την επισκεπτόμουν άπαξ τής εβδομάδος πάντα σε
πρωινή βάρδια.Την εποχή εκείνη η πρωινή βάρδια ήταν για μερακλίδικα γαμήσια χωρίς βιασύνες και άγχος.Τό βράδυ τσάρκα και κυαλάρισμα, το επόμενο πρωί επίσκεψη.
Για έναν λόγο πού ποτέ δεν εξήγησα όποτε με έβλεπε με φιλούσε και με προσφωνούσε "καλώς
τον Νικολάκη μου".Δεν τής χάλασα ποτέ την καρδιά.Ημουν πάντα ο Νικολάκης της κι ας της είχα εξηγήσει ότι αλλοιώς με βάφτισαν!
Γυναίκα με καθαρό μουνί καί κυρίως καθαρό μυαλό.Γαμιόμασταν πάντα ακάποτα και αυτό
άλλωστε ήταν ένα κίνητρο τής επιλογής μου.Οι νεότεροι ίσως θα τρομάξουν αλλά μέχρι το 85 αρκετές πουτάνες γαμιόντουσαν ακάποτα χωρίς την παραμικρή ανασφάλεια.Τό μπουρδέλλο
ήταν σίγουρα η ασφαλέστερη επιλογή από την σκοπιά τής υγιεινής.Ακόμη και οι ρεπατζούδες ήταν επαγγελματίες.
Είναι αυτονόητο ότι μετά από κάποιο καιρό περνούσα από το μπουρδέλλο ακόμη και για ένα καφεδάκι.Η κυρία Καίτη ήταν μιά πρόσχαρη και χαμογελαστή γυναίκα εντελώς απενοχοποιημένη για το περιεχόμενο τής δουλειάς της.Καθαρότερη ατμόσφαιρα, καθαρότεροι άνθρωποι, καθαρότερες αρχές.
Τότε τα φύλλα ήταν δύο.Οι άντρες και οι γυναίκες.Υπήρχαν και οι άντρες με κουσούρι.Τότε τούς λέγαμε πούστηδες.Δεν υπήρχαν ομοφυλόφιλοι, γκαίη, κλπ.
Η επίσκεψη ήταν στις 120 δραχμές και τόσο μού το κράτησε ακόμη κι όταν έφτασε στις 200.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η περιοχή τών Εξαρχείων ήταν μπουρδελλομάνα.Είχα καταγράψει
περίπου σαράντα σπίτια.Πολλά από αυτά σε νεοκλασσικά κτίρια πού αργότερα ανακηρύχθηκαν διατηρητέα.
Δεν έμαθα τι απέγινε η κυρία Καίτη όμως κάθε φορά πού την συναντούσα ο κόσμος μού φαινόταν καλύτερος.
ωραία ανάμνηση και αυτή
 

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Μηνύματα
56.149
Κριτικές
171
Like
20.404
Πόντοι
34.612
Βρε που τα ξετρυπωσες αυτα
 

Str8man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Μηνύματα
836
Like
1.391
Πόντοι
206
ωραία ανάμνηση και αυτή

η Καιτη δούλευε  στο μπουρδελακι της Βέρας στην οδό  Καλλικρατους απο οτι θυμάμαι ήταν η καλύτερη σε συμπεριφορά από όλες στην γυρω περιοχή ... η καλυτερη δασκαλα σου σεξ ...πιο κατω στην Ερεσσου και Χαριλαου σε υπογειο ηταν η  Ντολλυ μια ξανθια αλόγα με κοντο μαλλι  ...
 

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Μηνύματα
4.424
Κριτικές
10
Like
2.295
Πόντοι
1.720
η μουστακαλού η μελαχρινή με την σπουδαία πίπα που δούλευε στα δεξιά της φυλής όπως κατεβαίνουμε πως τη λέγανε?
μεγάλο σουξέ το 1986, ουρές κάναμε για να την γαμήσουμε
το μπουρδελάκι πρέπει να ήταν στο αριθμό 99 ημιυπόγειο με τρία δωματιάκια
 

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Μηνύματα
4.424
Κριτικές
10
Like
2.295
Πόντοι
1.720
η Καιτη δούλευε  στο μπουρδελακι της Βέρας στην οδό  Καλλικρατους απο οτι θυμάμαι ήταν η καλύτερη σε συμπεριφορά από όλες στην γυρω περιοχή ... η καλυτερη δασκαλα σου σεξ ...πιο κατω στην Ερεσσου και Χαριλαου σε υπογειο ηταν η  Ντολλυ μια ξανθια αλόγα με κοντο μαλλι  ...
:thumbsup:
 

freess

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Μηνύματα
123
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Καλησπερα φιλοι μου, θα μου επιτρεψετε να γυρισω λιγο πισω .. (σελιδες) να αναφερθω στον φιλο που ειπε για την καφετερια στο μπουρναζι με τα τηλεφωνα. Φιλε μου ενα τετραγωνο πιο κατω υπαρχει ενα σχολειο το τοτε ΙΑ Περιστεριου (περσαν κατι παιδια απο εκει  :dancing:)! Εκει φοιτουσα και οταν καναμε κοπανα και δεν πηγαιναμε για μπιλιαρδο στου Σπυρου ή για τσοντα ΛΑΟΥ, ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ, ΟΜΟΝΟΙΑ :rockon:  κ.λ.π πηγαιναμε για καφε εκει! Βεβαια δεν μας ειχαν πει οτι το παιχνιδι γινοταν, αλλα .. αργοτερα οταν σκοτεινιαζε λιγο! Ειχαμε πιει ... πολυ .. καφε!  :jerking: Μπας και βρουμε τιποτα! Να ενισχυσω με την σειρα μου τα λεγομενα καποιων συναγωνιστων που μιλαν για σεβασμο, γλυκυτητα και γενικα να φερομαστε σε αυτες τις γυναικες καλυτερα. Νασται σιγουροι οτι εχετε να κερδισετε περισσοτερα απο νομιζετε. Ακομη κι αν το δειτε απο πλερυας καθαρα 'κερδους" απο την "συναλλαγη", θα κερδισετε πολυ περισσοτερα αν ειστε "σωστος" απο το να μπειτε σαν ταυρος σε γυαλοπωλειο και να ειστε ... αγροικοι. Να ξερετε οτι θα εκτιμηθει πολυ μα πολυ περισσοτερο ενας που θα παει ωραιος καθαρος, πλυμενος, με ωραιο στυλ να γαμησει παρα ενας βρωμικος, απλυτος, με τσαμππουκα και υφακι! Τα εχουν δει ρε παιδια ΟΛΑ! Τι να τους δειξετε? Ομως τα "καλα" παιδια  ;) παντα "εκτιμουνται" αναλογως  :tits: . Διαβαστε και κριτικες στο site, σχετικα.
Δεν τα λες καθόλου σωστά. Βάλε όχι μόνο άν δεν πηγαίναμε στου Σπύρου αλλά και όταν δεν "παίζαμε" νεράντζια με το ΚΓ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom