Νέα

Μαριάννα Ντούβλη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 576K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Μηνύματα
389
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εφτιαξε το στηθος της και ειπε να το δειξει με περιφανια στον Ελληνικο λαο... :boobies:    :rockon:
 

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Μηνύματα
282
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
ΕΛΑ ΡΕ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΥΒΛΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡΙΚΗ ΒΥΖΑΡΑ :boobies: ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΖΩΟ Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΕΤΣΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΕΙ ΧΥΜΑ!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.535
Like
14
Πόντοι
16
στο playboy.gr εχει κ το βιντεο απο την φωτογραφηση.
 

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.655
Like
23
Πόντοι
66
48 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα

:o :o :o :o :o

Τι βυζιά είναι αυτά ρε μάγκες? :boobies:
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.825
Πόντοι
9.295
Κλασικη ''κουραδα''γκομενα που εκανε το βυζι τουμπανο και κατι τρεχει στα γυφτικα.
Μονο για 5 κουταλιες της σουπας(που λεει κ ο Γεωργιου) φλοκια ειναι τα πλαστικα βυζια σου κουραδογκομενα.
Σιγα το μουνι
 

Επισκέπτης
Μετά την Βέντη και τη Μάι το χάος!!!
 

Επισκέπτης
Κλασικη ''κουραδα''γκομενα που εκανε το βυζι τουμπανο και κατι τρεχει στα γυφτικα.
Μονο για 5 κουταλιες της σουπας(που λεει κ ο Γεωργιου) φλοκια ειναι τα πλαστικα βυζια σου κουραδογκομενα.
Σιγα το μουνι
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
16
Πόντοι
66
ελεος,ελεος! βγαινει ο καθε πικραμενος στην tv!
τι σκουπιδαριο ειναι αυτη η ητηλεοραση ωρες ωρες!
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
173
Πόντοι
866


Μετά τη Στέλλα Μπεζαντάκου και η Μαριάννα Ντούβλη αποφάσισε να στείλει τη δική της επιστολή. Για να πρωτοτυπήσει η κυρία Ντούβλη έστειλε την επιστολή της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και όχι στον Κώστα Καραμανλή, ζητώντας έμμεσα τη διεξαγωγή εκλογών.

Η επιστολή της Μαριάννας Ντούβλη, που «καθιερώνει» νέα μόδα διαμαρτυρίας, είναι τελείως διαφορετική από εκείνη που έστειλε η Στέλλα Μπεζαντάκου. Η τραγουδίστρια ήθελε απλώς να πάρει το μέρος του βουλευτή Δράμας, τον οποίο έτυχε να γνωρίζει προσωπικά.

Οι σκοποί της Μαριάννας Ντούβλη μέσα από τη δική της επιστολή, που γράφτηκε ιδιοχείρως και έφτασε με φαξ στα γραφεία της Espresso, είναι εντελώς διαφορετικοί. Η Μαριάννα επιχειρεί να θίξει τον ηθικό εκπεσμό κορυφαίων βουλευτών, τα σκάνδαλα και τη διαφθορά στην πολιτική σκηνή της χώρας που απειλούν τη Δημοκρατία!

Αξίζει να σημειωθεί πως σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική, η Μαριάννα απάντησε θετικά. Άντε και βουλετής και τι άλλο να πούμε; Και μη χειρότερα!

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της επιστολής της Μαριάννας Ντούβλη στον Κάρολο Παπούλια:

ΟΙ ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΚΟΥΤΑΛΑΣ

Αθήνα, 19 Οκτωβρίου 2008

Κύριο Κάρολο Παπούλια
Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, ο ηθικός εκπεσμός κορυφαίων μελών του εθνικού μας κοινοβουλίου καθώς και στενών συνεργατών τους που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια, μολύνει τον πολιτικό και κοινωνικό βίο της χώρας μας και επιδρά αρνητικά στους δημοκρατικούς θεσμούς μας.

Το άνθος της ελληνικής νεότητας ζει, ως εκ τούτου, και αναπτύσσεται μέσα σε κλίμα έντονης κοινωνικής δυσοσμίας, απαξίωσης, απάθειας, αδιαφορίας, απέχθειας προς την ενασχόληση με τα κοινά, έλλειψης ιδανικών και οραμάτων. Γιατί να κατηγορούνται σήμερα οι νέοι για έλλειψη αγωνιστικότητας και άρνηση για δημιουργικότητα όταν οι ταγοί ενδιαφέρονται πρωτίστως για τον προσωπικό τους πλουτισμό, εκμεταλλευόμενοι τη θέση που τους εμπιστεύτηκε η πολιτεία;

Οι σκληρά εργαζόμενοι πολίτες παρακολουθούν με πικρία και απογοήτευση την αδιαψεύστως φημολογούμενη διαρπαγή του δημόσιου χρήματος εκ μέρους των ισχυρών της ημέρας, οι οποίοι στη σκιά των άνομων συμφερόντων τους έχουν συνάψει ανίερες συμμαχίες με προβεβλημένα πολιτικά πρόσωπα. Δικαίως δε δυσανασχετούν οι πολίτες για τα επιπρόσθετα, δυσβάσταχτα, φορολογικά βάρη, τα οποία εναποτίθενται στους ασθενικούς ώμους τους.

Οι Ελληνες πολίτες, άναυδοι και άφωνοι παρακολουθούν τις αλλεπαλλήλως εκτοξευόμενες κατηγορίες από και προς πολιτικά πρόσωπα για σωρεία σκανδάλων, παρανομιών, εγκληματικών πράξεων, για τις οποίες ουδείς τιμωρείται.

Αποτέλεσμα αυτής της άσφαιρης, αλλά υπονομευτικής της Δημοκρατίας μας διαμάχης είναι να συμπεραίνουμε όλοι μας ότι και οι δύο αντίπαλες πλευρές είναι εξίσου βαρύτατα ένοχες και ότι το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι η αρπαγή της κουτάλας!

Ως έντονα πολιτικοποιημένη Ελληνίδα αισθάνομαι επιτακτική την ανάγκη να απευθυνθώ σε εσάς, κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, και να σας ζητήσω, λόγω του μεγάλου ηθικού κύρους σας, αλλά και της ιδιότητάς σας ως πρώτου πολίτη της Ελλάδας, να προβείτε δημοσίως σε αποκήρυξη και στηλίτευση της προαναφερόμενης νοσηρής κατάστασης. Με αυτή σας την ενέργεια θα εκφράζετε την αποδοκιμασία σας για τα προαναφερόμενα φαινόμενα, αλλά και την έντονη και δικαιολογημένη ανησυχία σας για το παρόν και το μέλλον των δημοκρατικών μας θεσμών που υποσκάπτονται από μία μειοψηφία, θέλω να πιστεύω, ασυνείδητων και παμπόνηρων πολιτικών.

Μετά τιμής

Μαριάννα Ντούβλη

 

Συνημμένα

  • untitled.jpg
    untitled.jpg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 204

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom