Νέα

Galacticos II vs Pep-Team

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Μεγαλέφαντος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα ή/και το CL του χρόνου;

  • Ρεάλ Μαδρίτης

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μπαρτσελόνα

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
OP
OP
Μ
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
Αν βάλει κάτι παρόμοιο ο Μέσι να βγω να πω κι εγώ ότι ο Μέσι θυμίζει Τσάνκο?  :2funny:

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός...
[size=14pt]Το γκολ[/size] του Κακά θύμισε [size=14pt]το γκολ[/size] του Καστίγιο.

Που παίζει ο Τσάνκο τώρα;;; :rockon: :2funny:
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
:think: :think: :think:
Αυτό που λες, προϋποθέτει ότι παίζει κάπου! :2funny:
Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα.
Στην Σαχτάρ πρέπει να είναι ακόμα...στον πρόσφατο τελικό του κυπέλλου Ουέφα νομίζω ότι ήταν στον πάγκο!Μεταξύ πάγκου και εξέδρας κινείται πάντως...
 

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Μηνύματα
6.275
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
[size=20pt]Στα λευκά και επίσημα ο Μπενζεμά![/size]




Μετά τον Κακά, τον Ρονάλντο και τον Αλμπιόλ, η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή. Ο λόγος για τον Καρίμ Μπενζεμά. Η διοίκηση της Λιόν με ανακοίνωσή της κάνει γνωστό πως συμφώνησε με τη «βασίλισσα» για την πώληση του 22χρονου επιθετικού έναντι 35 εκατ. ευρώ, ενώ η μεταγραφή με κάποια μπόνους μπορεί να κοστίσει επιπλέον έξι εκατ. ευρώ. Ο Γάλλος άσος θα υπογράψει εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας αφού μεταβεί στη Μαδρίτη και υποβληθεί σε εξετάσεις.

Όπως εξηγεί η διοίκηση της Λιόν, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία να παραχωρηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. «Πριν μερικές ημέρες, ο Καρίμ Μπενζεμά ενημέρωσε τον πρόεδρο Ζαν Μισέλ Ολάς για την επιθυμία του να ενταχθεί στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ήταν ανέκαθεν η αγαπημένη του ομάδα μετά τη Λιόν. Ήθελε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να γίνει μέλος μίας ομάδας που αποτελείται από παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Η διοίκηση της Λιόν έκανε δεκτή την επιθυμία του και διαπραγματεύτηκε τους όρους μίας μεταγραφής που θα ικανοποιούσε όλες τις πλευρές», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Αλγερινός άσος είχε 43 γκολ σε 112 συμμετοχές στη Ligue 1 με τη φανέλα της Λιόν, ενώ είχε σκοράρει 12 τέρματα σε 19 εμφανίσεις στο Champions League. Από τις 28 Μαρτίου του 2007 είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Γαλλίας μετρώντας σε 24 αγώνες 6 γκολ.

Ο Νταβίντ Βίγια ήταν ο αρχικός στόχος της «βασίλισσας» για την ενίσχυση της επίθεσης, αλλά μετά τη διαφορά που προέκυψε στις διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια, οι Μαδριλένοι στράφηκαν στον Γάλλο άσο, ο οποίος ενδιέφερε και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Tα εχει κανει πουτανα ολα ο Περεθ!!  απο που στο διαολο εκταμιευει τετοια ποσα ? Αυτος και ο "πολυμετοχικος" ριχνουν φραγκα φετος!! :2funny: :2funny: :2funny:

 

Επισκέπτης
απορω ποιοι συμπαθουν τετοιες ομαδες.....πηρε τον καλυτερο παικτη της μαντσεστερ ....μιλαν....λυον...και τον καλυτερο αμυντικο της βαλενθια για να κανει ομαδα....δαπανωντας....220 μυρια σχεδον...τι να πω....
 

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.655
Like
23
Πόντοι
66
Μετά και από αυτό, πάτησα "Αφαίρεση ψήφου" και ψηφίσα "Ρεάλ Μαδρίτης". :tooth:
 

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.702
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Απο αμυντικα χαφ πως θα σταθει αληθεια η Ρεαλ φετος; Καλοι κ χρυσοι οι μεσοεπιθετικοι αλλα φοβαμαι πως ο Αλμπιολ δεν θα κρατησει ολη την αμυνα μονος του χωρις απροσπελαστους κεντρικους αμυντικους μπροστα του!
 

Επισκέπτης
εχει τον λασανα ντιαρα....για αμυντικο χαφ....αν κρατησει και κανεναν ολλανδο για το κεντρο....καλα θα ταν για αυτη.
 

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.896
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Απο σεπτεμβρη θα δειτε μια ομαδα υπερηχητικη μακγες....Απο τη μεση και μπροστα δεν θα παιζεται η ομαδα....Αν και απο οτι εχω ακουσει ερχεται και ο τσαβι αλονσο για τα χαφ....Το 10 στο μπερναμπεου το 2010 κατα πασα πιθανοτητα θα επιτευχθει....Για αυτο και η δαπανη τοσων εκατομυριων......
Υ.Σ.Γιατι στο γκαλοπ για το τσ.λ μπηκε η μπαρτσα????Ουτε στα φαβορι του θεσμου δεν υπαγεται με 3 κατακτησεις.... :dancing: :dancing: :dancing: :2funny:
 

Επισκέπτης
τετοιες ομαδες ειναι να χαιρεσαι να τις βλεπεις μα χανουν.....επιδειξη πλουτου... 1000φορες να παρει τους τιτλους η μπαρτσα...
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Που το πάνε οι σιχαμένοι?
Στην Ισπανία υπάρχει άρθρο 44? :grin:


Την επιθυμία του να φύγει από την Bayern Munich εξέφρασε ο Frank Ribery. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, με δηλώσεις του στην εφημερίδα της πατρίδας του «Equipe», τόνισε ότι έχει ήδη αποφασίσει να εγκαταλείψει τη γερμανική ομάδα για λογαριασμό της Real. 
«Έχω πάρει την απόφασή μου, θέλω να φύγω. Θα είναι η Real ή τίποτα» λέει χαρακτηριστικά ο 26χρονος Γάλλος διεθνής.
Ωστόσο θα πρέπει να αναφερθεί ότι μέλη της διοίκησης της Bayern έχουν επανειλημμένως πει ότι ο Ribery, ο οποίος αποκτήθηκε το 2007 από τη Marseille, δεν παραχωρείται.
Εντωμεταξύ, ο πρόεδρος της Real Madrid, Florentino Perez, κινείται για την απόκτηση του David Silva. Ο επιθετικός της Valencia κοστολογείται 25 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είναι διατεθειμένος να δαπανήσει ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας».
Παράλληλα, στο «στόχαστρο» της ομάδας της Μαδρίτης βρίσκονται και οι Xabi Alonso και Alvaro Arbeloa της Liverpool. Τέλος, η απόκτηση του Karim Benzema σήμανε και το τέλος του ενδιαφέροντος για τον David Villa.

 

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.655
Like
23
Πόντοι
66
Η Ρεάλ δε σταματάει πουθενά. :2funny:

www.sport-fm.gr/article/184514]Παίρνει και Ντε Ρόσι η Ρεάλ;[/url]

132055.jpg


Φαίνεται ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ παραδειγματίστηκε από την πρώτη θητεία του και μετά την απόκτηση των Κακά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπενζεμά στην γραμμή κρούσης, τώρα κινείται για την ενίσχυση και της αμυντικής γραμμής, καθώς ξέρει ότι μόνο ο Ραούλ Αλμπιόλ δεν φτάνει. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον ισπανικό σύλλογο να επιδιώκει την απόκτηση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από την Ρόμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», η διοίκηση των «μερένχες» έχουν ήδη προσεγγίσει την αντίστοιχη των Ρωμαίων, κάνοντας τους πρόταση ύψους 30 εκατ. ευρώ για τον Ιταλό ποδοσφαιριστή. Όλα αυτά, μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Τσάμπι Αλόνσο της Λίβερπουλ, αφού οι «κόκκινοι» ζητούν 47 εκατ. ευρώ για τον Ισπανό χαφ, ποσό που δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι ιθύνοντες της «βασίλισσας».

Έτσι, τα τελευταία νέα μιλούν για την προσπάθεια της Ρεάλ να φέρει στην Μαδρίτη τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ασχέτως αν από τον ιταλικό σύλλογο είχε διαρρεύσει πρόσφατα ότι ο διεθνής αμυντικός χαφ δεν είναι προς πώληση. Αν τελικά το δημοσίευμα της «Marca» ευσταθεί, άγνωστες θα είναι οι προθέσεις της Ρόμα, αφού φαίνεται ότι η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα και της συγκεκριμένης ομάδας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η πρόεδρος των «τζιαλορόσι», Ροζέλα Σένσι, είχε τονίσει ότι είναι ανοιχτή σε προτάσεις για την αγορά της ΠΑΕ.
 
OP
OP
Μ
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
Aν δεν πάρει κανένα βαρβάτο αμυντικό χαφ τύπου Εσσιέν (ή έστω πιο φθηνό, τύπου Ντουντού ή του "κατά τεκμήριο..." :2funny:) οι Ινιέστα και Τσάβι θα κάνουν πάρτι πάλι (όχι ότι και σε Εσσιέν-Λαμπάρντ δεν έκαναν, αλλά λέμε τώρα...). Αν φτάσει η μπάλα 3 φορές σε Ρονάλντο-Κακά θα είναι κατόρθωμα με τους υπάρχοντες μέσους!!

Τον Ινιέστα δεν τον λένε τυχαία El anti-Galactico!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom