Νέα

Οι Χειρότερες Εμπειρίες!!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnWoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Μηνύματα
718
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
κύριοι συνάδελφοι,

αναλογιζόμουν πρόσφατα σε ένα άλλο topic πόσες άσχημες εμπειρίες είχα παλιότερα στην αναζήτηση CG. Την εποχή που έψαχνα τακτικά (κάποια χρόνια πριν) είχα βρει βέβαια και πολλές καλές, αλλά ανάμεσά τους πολλές αποτυχίες. Παραθέτω εδώ τις χειρότερες. Όποιος θέλει ας κάνει το ίδιο!

3. Πριν πολλά χρόνια είχα δοκιμάσει την αγγελία που απ' ότι μαθαίνω υπάρχει ακόμα (  :o) στις εφημερίδες, για τις δύο γυναίκες στην Μοναστηρίου κοντά στην Hyundai. Όταν έφτασα αντίκρισα μία ξανθιά που άνετα θα μπορούσε να είναι τραβέλι και μία χοντρή 40άρα.... Απογοήτευση... Καυλωμένος όμως όπως ήμουν και έχοντας κάνει μεγάλη διαδρομή γάμησα τελικά την χοντρή, αλλά μετά το μετάνιωσα κατευθείαν... Γαμήσι απελπισίας... Όσοι ξέρουν τις εν λόγω κυρίες θα καταλάβουν για πόσο άθλια φάση μιλάω, αν και θέλω να ελπίζω ότι τότε ήταν σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι είναι τώρα, τόσα χρόνια αργότερα...

2. Με ένα φιλαράκι είχαμε βρει άδειο σπίτι ένα βράδυ και αρχίσαμε τα τηλέφωνα! Μετά από αρκετά πιστόλια, μας ήρθαν μία κατά τα άλλα μέτρια γκόμενα με γυάλινο μάτι και σημάδια στο πρόσωπο, και μετά ένα δίμετρο ξανθό τραβέλι που έφερνε στον Νάσο Γαλακτερό με περούκα, και προφανώς τις στείλαμε και τα δύο από εκεί που ήρθαν......!

1. Το χειρότερο, μια από τις πρώτες μου CG εμπειρίες και παρ' ολίγον τραυματική... Πήγα σε ένα διαμέρισμα και δεν πρόσεξα καλά την γκόμενα που μου άνοιξε. Εγώ την πλήρωσα και με έβαλε σε ένα σαλονάκι να περιμένω... Μετά από λίγο, αφού ξεπροβόδισε τον προηγούμενο και επέστρεψε, παρατήρησα με τρόμο ότι η γκόμενα ήταν τραβέλι, αρκετά πειστικό βέβαια αφού είχε γύρω στο 1.60 ύψος και γυναικίο πρόσωπο, αλλά στο φως του σαλονιού φαινόταν παρόλα αυτά, ενώ στον διάδρομο είχε σκοτάδι... Σοκαρισμένος, με μισές λέξεις και μισές δικαιολογίες έφυγα κακήν κακώς, χωρίς καν να σκεφτώ να ζητήσω τα λεφτά που είχα δώσει προκαταβολικά..............

Αυτές ήταν οι πιο ξεφτυλισμένες στιγμές στην σύντομη καριέρα μου ως τακτικός επισκέπτης των CG!!!
 
OP
OP
J

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Μηνύματα
718
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Πω πω, παιδιά, ήξερα ότι απαγορεύονται τα κεφαλαία, αλλά και στον τίτλο πια...? Μήπως το παρακάνετε, με το συμπάθειο???
Τέλος πάντων, ας μην ξεφεύγω εκτός θέματος... Κανείς που θέλει να μοιραστεί άθλιες εμπειρίες?
 

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Μηνύματα
941
Κριτικές
1
Like
59
Πόντοι
6
1.) ʼθλια εμπειρία;Όταν μικρούλης τελίωσα με προφυλακτικό μέσα σε μια κοπέλα και συνέχισα να γαμάω μέχρι να μου πέσει. Έχασα το προφυλακτικό στο μουνί της μέσα και τρέχαμε στο νοσοκομείο μέσα στη νύχτα για εξαγωγή...προφυλακτικού!!!Ρόμπα!!!!!!!!!!!!

2.) Όταν έπεσα σε 40αρα CG που τα έκανε όλα και μου έλεγε ότι τα έπαιρνε όλα πάντού με το ανάλογο αντίτιμο ακόμη και πρωκτικό και όλα μέσα στον κώλο (σχετικά πρόσφατο αυτό)!Πραγματικά φοβήθηκα!
 

usb2.0

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Μηνύματα
75
Like
0
Πόντοι
0
Έχω καλέσει CG 3 φορές, τις δύο πρώτες πέτυχα πραγματικά απίθανες γκόμενες, που τις έβλεπες στο δρόμο και καύλωνες. Την τρίτη και φαρμακερή όμως έπεσα πάνω σε μια χοντρή που είχε καεί από τον ήλιο και είχε και τρίχα σε κώλο και μουνί! Αίσχος δηλ.! Όμως επειδή δεν μπορούσα να αφήσω το βράδυ να περάσει χωρίς να γαμήσω και η ώρα είχε πάει 3 τα μεσάνυχτα την πήδηξα. Έλα όμως που δεν τελείωνα με τίποτα! Τελικά ξεράθηκε η καπότα και έσπασε την ώρα που την είχα αλλάξει στάση και πήγαινα να της το βάλω, οπότε μετά χέστηκα πάνω μου από το φόβο! Κόλλησα τριχομονάδες και ταλαιπωρήθηκα με αντιβίωση, γάμησα και σκατόχοντρη, τι χειρότερο?? Από τότε μόνο σε μπουρδέλα και αν θέλω καλό μουνάκι σε studio! Και ρωτάω κι εδώ: Πού είναι η Αφροδίτη η Κύπρια...? (σορρυ για το τελευταίο off topic!)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom