Νέα

Nicole

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Nicole
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stefan sal

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Δεκ 2019
Μηνύματα
137
Κριτικές
10
Like
929
Πόντοι
1.011
Καλησπερα και χρόνια πολλα.
Επειδη προκυπτουν ευλογα ερωτήματα σχετικα και επειδη μου αρεσει να ειμαι ξεκαθαρη θα σου εξηγησω εγω.
Εχω 1 χρόνο εδω ενεργη στο φορουμ , καθημερινα μιλωντας με τον κοσμο εδω μεσα. Τον λογαριασμο τον ανοιξα πολυ πριν γινω ανεξαρτητη οταν ακομα δουλευα σε μαγαζι μασαζ και αυτο γτι παντα πιστευα πως ειναι καλο ν υπαρχει φωνη κ απο την πλευρα μου εδω μεσα . Οι περισσοτεροι εδω μεσα με γνωρισατε στο μαγαζι οπου δουλευα οποτε λιγο πολυ οχι μονο γνωριζετε ποια ειμαι αλλα κ την εγγύτητα των οσων αναφερω εδω μεσα. Γνωριζετε οτι οι φωτογραφιες ειναι οντως δικες μου οπως κ γνωριζετε τον τροπο που δουλευω και ποσο σεβομαι τον πελατη κ ποσο πανω απ ολα επιθυμω μια αβιαστη και ομορφη επαφη παρα να κανω ξεπετες. Βλεπεις αν κατι δεν μου αρεσει δεν θα το κανω γτι αυτο δεν προσβαλει μονο εμενα αλλα κ τον ανθρωπο που θα δωσει τα χρηματα του σε εμενα κ περιμενει μια ομορφη εμπειρια.
Οι περισσοτεροι εδω μεσα μου δειχνουν εμπιστοσυνη και δινουν το νικνειμ τους. Οποτε κ εγω αυτη την εμπιστοσυνη δε θα την προδιδα ποτε.
Επειδη εχω αρκετο καιρο εδω μεσα κ παρακολουθω τα παντα μ το να ξερω το νικνειμ σας μπορω να διακρινω απο τον τροπο που μιλατε εδω ως ανωνυμοι αν θελω να σας συναντησω η οχι . Εαν θα εχω ενα καλο ραντεβου οπου θα νιωθω ασφαλεια η αν θα φοβηθω κ θα μαι κομπλαρισμενη. Ατομα που εκφραζονται με αγενεια η ασεβεια ως προς τα κοριτσια γ μενα ειναι κοκκινο πανί. Χωρις ν υποστηριζω τους μεν η τους δε ο τροπος που εκφραζομαστε γ ενα κακο ραντεβου ειναι σημαντικος.
Τωρα οσο αναφορα τα ατομα που εκαναν λογαριασμο κ πως τα εμπιστευομαι .. η τηλεφωνικη επαφη ειναι πολυ σημαντικη .. με το να ειμαι ξεκαθαρη απο την αρχη μαζι σας ειναι οχι μονο τιμιο αλλα και αμεσο . Κανεις δε θελει ν πεταξει 70 ευρ η 100 ευρ γ να ακουει μονο οχι αυτο οχι εκεινο απλα γ ν ερθει κ ν γραψει πως πηρα το τηλ της νικολ κ με δεχτηκε.
Τωρα σε αυτο π αναφερεσαι ν ανοιξει καποιος δευτερο λογαριασμο ν παρει απο αλλο κινητο και να υποκριθει πως ειναι καποιος αλλος το θεωρω πολυ χρονοβορο για να το κανει ολο αυτο γ ενα ραντεβου κ το πιθανοτερο ειναι να προτιμησει να μην ερθει καν κ ν παει αλλου.
Κλεινοντας να πω πως εαν ηθελα μαρκετινγκ δε θα επελεγα αυτον τον τροπο με τα νεα μελη κ τα μηνυματα .. το μαρκετινγκ γινεται για περισσοτερα λεφτα .. δεν θα εβαζα αγγελια αν ηθελα ευκολο χρημα; Δεν θα ζητουσα απο τον καθενα να γραψει θετικη κριτικη εαν ηθελα να ειμαι επικαιρη παντα; Απεναντιας αυτο π λεω σε ολους ειναι εαν θελετε ν γραψετε καποια αρνητικη κριτικη αυτο δεν μπορω να σας το απαγορευσω αλλα αν θελετε να γραψετε θετικη κριτικη μην το κανετε γ μενα .. ο σκοπος μου ειναι να εχω μικρο πελατολογιο και καλο. Και αυτο μπορουν να στο επιβεβαιωσουν πολλοι απο εδω μεσα.
Αντιμετωπιζω τον πελατη παντα ανθρωπινα , μπορει αυτο να μ εχει κανει ν χασω πολλα λεφτα αλλα αδιαμφισβητητα εχω κερδισει τον σεβασμο εδω μεσα κ αυτο ειναι το σημαντικοτερο κατ εμε.
Υπαρχουν περιπτωσεις π κλεινουν ραντεβου γ 1 ωρα γινεται μιση μπορει την υπολοιπη ωρα ν μιλαμε θα χρεωσω παντα μισάωρο παρολο που στο μεταξυ θα χρειαστει ν ακυρωσω αλλα ραντεβου εγω θα κατσω ν ασχοληθω. Υπαρχουν περιπτωσεις π δεν βγηκε καν το εργο κ δεν πηρα καν χρηματα απλα κατσαμε κ τα ειπαμε ..
Με το να διατηρω μια ανθρωπινη επαφη με τους πελατες δεν κανει μονο καλο σε εμενα αλλα κ σε εκεινους. Αυτο μ δινει δυναμη να συνεχισω μακροπροθεσμα να εκτελω την ιδιοτητα μου σε πιο υγιές βασεις .
Τελος, να σας ευχαριστησω ολους για την κατανοηση,την τεραστια αποδοχη κ κυριως για τον χρονο σας και πανω απ ολα ευχομαι να ειμαστε καλα ..
Τυχαία έπεσε το μάτι μου στο νήμα, πρώτη φορά μπαίνω και άρχισα να το διαβάζω σιγά σιγά.. Τι να πω κοριτσάρα μου δεν έχω λόγια .. Είναι ότι καλύτερο και πιο ειλικρινες έχω διαβάσει ποτέ από κορίτσι σε αυτό το forum.. Μόνο και μόνο από αυτό που διάβασα, ανυπομονώ να κατέβεις Αθήνα για να σε γνωρίσω..
 

Mistis29

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Μηνύματα
22
Like
156
Πόντοι
0
Χθεσινή επίσκεψη τελικά, το μεσημεράκι με την Νικολ!
Πολύ καλή κοπέλα, εξαιρετικό social, απόψεις πολύ σωστές για πολλά θέματα και σίγουρα ξέρει να περνάει καλά και φροντίζει το ίδιο και για τον πελάτη της. Δεν είναι για αγριάδες όπως είπανε πολλοί, το ζητάει και η ίδια εξάλλου πριν το ραντεβού. Αν και στα 4 δεν ξέρω και εγώ πως δεν τραβούσα τα μαλλιά με τη θέα που έβλεπα, αλλα εννοείται σεβάστηκα την επιθυμία της! Άσε που τα είχε φτιάξει πρόσφατα, οποτε δεν έλεγε να τα χαλούσα! Δυνατό σημείο το στήθος, όπου σου αφήνει να το κανεις ότι θέλεις. Εγώ εκεί φυσικά τελείωσα. Δάχτυλα σε τρυπούλες δεν δέχεται επίσης. Τατουαζ αρκετά σε όλο το σωμα. Πίπα υγρή, με πολύ σάλιο και βαθιά. Σεβαστείτε την και θα σας σεβαστεί. Να περνάτε όλοι καλά! Νικολ, καλα να περάσεις καλά στο ταξίδι σου. Καλή ξεκούραση.
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom