Νέα

Μουσουλμάνες πουτάνες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornliberal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
25.103
Κριτικές
178
Like
39.745
Πόντοι
21.896
Πρακτικά οι πιο πολλές είναι άθεες αν και κυκλοφορούν με ελληνικά ονόματα και δέχονται ευχές για την ονομαστική τους εορτή ( για λόγους τακτ και κοινωνικής ενταξεως κυρίως).
Που έχει μουσουλμάνες πόρνες στην Αθήνα ;; Ίσως οι μαύρες οι Νιγηριανες..κ κάποιες αλβανίδες παντελώς αθεες
 

Tatra_II

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2024
Μηνύματα
143
Like
312
Πόντοι
21
Ενδιαφέρον ακούγεται αλλά μιλάς κυρίως για την κοινωνία και τις κανονικές γυναίκες. Η πορνεία όμως που μας αφορά πόσο ανεπτυγμένη είναι σε αυτές τις χώρες;;; Και πόσο καλές μπορεί να είναι οι εισαγόμενες από τις χώρες του κόλπου;
Έχεις δίκαιο και σε πρώτη ανάγνωση έτσι φαίνεται, πρόθεσή μου ήταν να περιγράψω την πορνεία στην ορθόδοξη ισλαμική κοινωνία... όπως επίσης έχει δίκαιο παρακάτω και ο "σύντροφος εν όπλοις" για τους γάμους του 24ώρου...
Οι μουσουλμανοι οταν θελαν να ξενοπηδηξουν ειχαν βρει ενα παραθυρακι στο Κορανι.
Εκαναν εικονικο γαμο με αμοιβαια υποσχεση με την πορνη και το πρωι τη χωριζαν.
Περνουσαν μια νυχτα παθους και ολα νομιμα και ωραια!
μόνο πρόβλημα είναι ότι και οι 2 συμβαλλόμενοι πρέπει να είναι μουσουλμάνοι, όπως παίζουν και οι γάμοι των διακοπών κυρίως με κοπέλες του Μαγκρέμπ δλδ. αφού online τακτοποιηθούν τα διαδικαστικά...πάει ο "γαμπρός" παντρεύονται, κάνουν τις διακοπές τους όπου γουστάρουν κι αγαπούν και στην επιστροφή χωρίζουν... όμορφα κι απλά :cheesy:.

Πάντως επειδή σ΄αυτές τις γυναίκες είναι βαθειά ριζωμένο στην κουλτούρα τους ότι 1) γεννήθηκαν ως σφάλματα του θεού και 2) προορίζονται για baby machines και κυρίως για την ικανοποίηση των ανδρών... είναι εξαιρετικές, υποτακτικές και πρόθυμες, ιδίως οι Μαροκάνες ... εκτός κι αν γεννήθηκαν εδώ και τις διέφθειραν οι δικές μας. Αν λοιπόν σας τύχει δοκιμάστε, το... εξαιρετικό συναίσθημα του "σάντουιτς με σοκολάτα" και από "εικαστικής άποψης" την πολύ όμορφη αντίθεση μεταξύ μαύρου-άσπρου.

Υ.Γ Μην ρωτήσετε αν έχω άκρες, κάπου στο νήμα είδα ότι κάποιος άλλος συνφορουμίτης κάτι μνημονεύει :D:
 
Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom