Νέα

Μαθητικά όργια στα σχολεία!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα krhth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.229
Like
398
Πόντοι
36
Και το ότι το υπουργείο έβγαλε καινούρια απαγόρευση σημαίνει ότι τώρα θα τηρηθεί; Μου φαίνεται μας δουλεύουν... και για το θέμα (το βιασμό) δε λένε τίποτα ουσιαστικό!

Όπως τηρείται και η απαγόρευση του καπνίσματος.....
Για το θέμα, καλώς δε βγαίνουν να πουν, γιατί δεν είναι αρμόδιο για την αστική και ποινική ευθύνη, η οποία και είναι καθοριστική. Μέσω της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας μπορεί, αν θέλει (και κατά την ταεπινή μου γνώμη πρέπει να το κάνει), να απορρίψει και να στείλει πίσω στο σύλλογο καθηγητών τις ποινές.
 

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.875
Κριτικές
3
Like
1.484
Πόντοι
216
Απο ποτε η παρτουζα λεγεται "βιασμος" ρε παιδια?η τυπισσα μια χαρα τους εξυπηρετησε ολους-first cum,first serve!
 

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
635
Like
15
Πόντοι
6
Σε συνέχεια των δικών μου απόψεων καθώς το θέμα με κέντρισε.
1)Καταρχήν αν αποδειχθεί ότι υπήρξε χρηματισμός για τη βιντεοσκόπηση τότε πάνε ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ακόμα και αυτοί που το έδειξαν ή το διακίνησαν γιατί προκύπτει και νέο παράνομο στοιχείο εκτός των όσων ανέφερα για όσους πρέπει να τιμωρηθούν.
2)Για το θέμα του site και τον τρόπο αντιμετώπισης τα είπα όλα όσα είχα να πω αλλά σχεδόν όλοι βολεύεστε οπότε μάλλον είναι άτοπο να προσπαθήσει κάποιος να το βελτιώσει άλλωστε όποιος έχει καρπούζι και το μαχαίρι κοβει...
3)Η διακίνηση παράνομου (γενικά) υλικού -ασχετα αν και ποιος κρίνει τι είναι παράνομο- διώκεται σε κάθε ηλικία.
4)Για το θέμα της τηλεθέασης των καναλιών ΦΤΑΙΝΕ αποκλειστικά οι τηλεθεατές. Δηλαδή άμα σας πουν να πηδήξετε στο βρώμικο λιμάνι θα πηδήξετε????
5)Παιδεία. Η έλλειψη της φαίνεται ότι είναι παρούσα από τα σχολεία μέχρι πολλά πολλά χρόνια αργότερα και μας κυνηγά σε μεγάλο % όλους σχεδόν. Ακόμα και (σε μικρότερο %) όσους έζησαν έξω γιατί κουβαλάνε ηθικές αξίες από τα χρόνια της Τουρκοκρατίας και πολύ πίσω (θυμηθείτε τι γινόταν επί Χρυσού Αιώνα του Περικλή)
6)Κρατική παρεμβατικότητα (μαζί και κοινωνία) ανύπαρκτη. Γιατί? απλά ενδιαφέρεται μόνο για το χρήμα
7)Κρυφοπουριτανισμός. Το πλέον απίστευτο στη χώρα μας. Όλοι σταυροκοπιόμαστε, πάμε στις εκκλησίες, τηρούμε τις νηστείες, ηθικολογούμε, λέμε ότι είμαστε φιλόξενοι στους ξένους και όλοι (με πρώτους τα μέλη εδώ, μέσα και εγώ) υποστηρίζουμε το Trafficing, την παράνομη πορνεία και προφανώς πολλά άλλα
8)Η αλλαγή της κοινωνίας, σταδιακή και επηρρεασμένη από Αμερικάνικα και Δυτικοευρωπαϊκά πρότυπα απέκτησε Κουμμουνιστικές και σοσιαλιστικές σεξιστικές αξίες. Οσοι το καταλάβατε...
9)Οι αποδείξεις στη ζωή είναι υποκειμενικές....για όλα
10) και τελείωσα...τελικά αυτή η χώρα δε σώζεται με τίποτα, όπως είπε ο μόνος σοβαρός στη χώρα, Χάρρυ Κλιν που σκεφτήτε ότι είναι κωμικός...!
 

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Μηνύματα
248
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Σε συνέχεια των δικών μου απόψεων ..............................όπως είπε ο μόνος σοβαρός στη χώρα, Χάρρυ Κλιν που σκεφτήτε ότι είναι κωμικός...!
Με κάλυψες απόλυτα. Ειδικά το πρώτο ήταν post είναι κορυφαίο. Όπως και η παρ. 7 "Κρυφοπουριτανισμός".
ʼμα αρχίσουμε να λέμε τι είναι παράνομο και τι όχι εδώ μέσα δε βγάζουμε άκρη...
Και εξηγούμαι:
Έστω ότι συμφωνώ κι εγώ να τα σβήσουμε τα video με τις μικρές από τον δίσκο μας γιατί είναι παράνομα.
Tα video με voyer θα τα κρατήσουμε ?
Τα κανονικά video από emule ?
Τα ct και τα cg θα τα κόψουμε ?
Εκτός κι αν κάνουμε διακρίσεις. Αυτό είναι λίγο παράνομο κι αυτό πολύ παράνομο.
Κατά την άποψη μου τίποτα από όλα αυτά δεν υπάρχει.
Τελικά ο καθένα κοιτάει την πάρτη του. ʼμα σε πιάσουνε να παρανομείς πας μέσα και κάνεις μόκο. ʼμα γλυτώσεις μαγκιά σου. Τελικά κρινόμαστε από το αποτέλεσμα.
Κι όπως ο καθένα κοιτάει τη δουλειά του, oi admins και οι ιδιοκτήτες του site κοιτάνε το site. Κι όποτε κρίνουν ότι διακυβεύεται το site δρουν ανάλογα.
Εγώ προσωπικά προτιμώ ένα bourdela.com "λίγο μαζεμένο" αλλά ανοικτό παρά ένα κλειστό. Αλλά να μην το κάνουμε κι εκκλησία παίδες ...
 

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Μηνύματα
941
Κριτικές
1
Like
59
Πόντοι
6
Τα βίντεο άλλοι τα βλέπουν σαν τσόντα αλλοί για χαβαλέ και άλλοι ως παράδειγμα για αποφυγή. Είναι πολύ καλό υλικό για κοινωνιολογική ανάλυση (δεν κάνω πλάκα)
 

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Μηνύματα
173
Like
0
Πόντοι
1
Από τη στιγμή που έκανε τέτοια εμπομπή ο Ευαγγελάτος, δύο πράγματα ήταν σίγουρα:

Ότι θα είχε μεγάλη ακροαματικότητα και ότι πολλοί θα άρχιζαν να ψάχνουν για τα εν λόγω βίντεο. Έστω για να τα δουν απο περιέργεια!

Από κει και πέρα η απόφαση των διαχειριστών να μην επιτρέψουν την ανταλλαγή λινκς, είναι κατα τη γνώμη μου ορθότατη.
 

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
635
Like
15
Πόντοι
6
Αγαπητέ TiLesTora και λοιποί "συνάδελφοι" καταρχήν σε ευχαριστώ που συμμετέχεις στις ιδέες μου και τις ενστερνίζεσαι εν μέρει. Απλά η όλη αναφορά της πρώτης αλλά και της τελευταίας τοποθέτησής μου στο θέμα είχε να κάνει με ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: πρώτον ότι δεν αντέχω να ακούω για απόλυτα στη ζωή και δεύτερον για να αποδείξω ότι για οτιδήποτε υπάρχει όχι απλά και η άλλη πλευρά αλλά και οι άλλες. Είτε αυτό λέγεται νόμος, είτε λέγεται ηθική, είτε λέγεται προσωπική φιλοδοξία για κάθε παράδειγμα νομίζω ότι έδωσα πολλές (σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες) διαστάσεις. Όσο αφορά τη νομιμότητα, στα στενά όρια της ηθικής ΟΛΑ είναι παράνομα, σύμφωνα με το γράμμα του νόμου επίσης όλα είναι παράνομα και διώκονται αλλά εδώ υπάρχει πάντα και παράθυρο...και πόρτα και φεγγίτης... :cheesy:
 

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.508
Κριτικές
22
Like
375
Πόντοι
6.055
Για 2η φορά αντιγράφω από το Βήμα, αλλα βρήκα απόψεις που μ εκφράζουν αν και γενικά διαφωνώ με τους γράφοντες
************************************

«Πώς να κρυφτείς απ' τα παιδιά; Ετσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα...» αναρωτιόταν κάποτε ο Διονύσης Σαββόπουλος. Μόνο που τα παιδιά στα οποία αναφερόταν δεν είχαν σχέση με αυτά που προέκυψαν από το Γενικό Λύκειο του Δήμου Αμαρύνθου. Και, μαζί τους, μια ολόκληρη τοπική κοινωνία με μίση και φοβίες, στερεότυπα και ανακλαστικά, ενοχές και συνενοχές.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να δει κανείς την περίπτωση.

Ο ένας είναι να συμπεράνει ότι αυτή η αποκρουστική εικόνα είναι η εικόνα της κοινωνίας μας. Με μαθητές που οργανώνουν ομαδικούς βιασμούς ή σεξουαλικά όργια, με λύκεια που διαγωνίζονται σε πορνό, με εκπαιδευτικούς που ανέχονται ή αδιαφορούν, με μια μαθητική καθημερινότητα που περιστρέφεται γύρω από το σεξ και τη βία, που οργανώνει κάθε μορφής αποκλεισμούς και υπηρετεί κάθε εκδοχής ρατσισμούς.

Ο άλλος είναι να θεωρήσει ότι το Λύκειο Αμαρύνθου δεν αποτελεί παρά ένα κομμάτι της κοινωνίας μας, ασφαλώς όχι το καλύτερο, αλλά ούτε το μοναδικό. Οτι δίπλα του υπάρχουν δεκάδες άλλα σχολεία που βγάζουν καλά παιδιά, εκατοντάδες εκπαιδευτικοί που κάνουν σωστά τη δουλειά τους, χιλιάδες μαθητές που δεν μαγνητοσκοπούν τις σεξουαλικές επιδόσεις των συμμαθητών τους, αλλά πασχίζουν σκληρά για ένα καλύτερο μέλλον.

Και ότι υπάρχουν ακόμη μερικά εκατομμύρια Ελληνες που απεχθάνονται κάθε μορφής ρατσισμό, που σιχαίνονται κάθε είδους αποκλεισμό και που αισθάνονται τη φυσική παρόρμηση να πάρουν το μέρος του αδυνάτου - στην προκειμένη περίπτωση το μέρος μιας 16χρονης μαθήτριας από τη Βουλγαρία.

Δεν ξέρω αν όλα συνέβησαν συμπτωματικά. Εχω την αίσθηση όμως ότι αυτό το δίμηνο που ξεκίνησε με την απεργία των δασκάλων και συνεχίστηκε με τις καταλήψεις των σχολείων προτού εξοκείλει στην Αμάρυνθο λειτούργησε αποκαλυπτικά. Σαν να γκρεμίστηκε ένα καλοστημένο σκηνικό και είδαμε όλοι ξαφνικά τι κρύβεται από πίσω. Σαν να κατέρρευσαν πολλές βολικές βεβαιότητες για τα σχολεία μας και τα παιδιά μας. Σαν να συνειδητοποιήσαμε ξαφνικά ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και ότι αυτοί που έρχονται μετά από εμάς δεν είναι αυτοί που νομίζαμε.

Θα δεχτώ ότι η Αμάρυνθος δεν είναι ο γενικός κανόνας. Αλλά δεν είναι ούτε η εξαίρεση. Ακόμη κι αν δεν συμβαίνουν παντού τα ίδια, πολλά σχολεία της χώρας ζουν ανάλογες καταστάσεις. Τώρα που άνοιξαν τα στόματα, δεν έχουν τελειωμό οι αφηγήσεις μαθητικής βίας και μαθητικού σεξ - οι μαγνητοσκοπήσεις με τα κινητά απλώς επιβεβαιώνουν τις αφηγήσεις! Και πίσω από όλα αυτά αναδύεται το πρόσωπο ενός νέου ανθρώπου, χωρίς αίσθηση του καλού και του κακού, του σωστού και του λάθους, του μέτρου και της αμετροέπειας.

Μόνο που αν υπάρχουν τέτοια σχολεία και τέτοια παιδιά, είναι επειδή εμείς τα φτιάξαμε. Εμείς τους επιτρέψαμε να υπάρχουν. Εμείς τα βυθίσαμε στην ευκολία, στο αυτονόητο, στον χαβαλέ. Εμείς χαϊδέψαμε τις αντικοινωνικές συμπεριφορές στο όνομα της εφηβικής ελευθερίας. Εμείς τα σπρώξαμε να μεγαλώσουν γρηγορότερα, να μας μοιάσουν γρηγορότερα, να παρεκτραπούν γρηγορότερα. Εμείς τα διδάξαμε ότι όλα είναι θεμιτά, όλα νόμιμα, όλα επιτρεπτά - διότι το ίδιο φρονούμε και για τον εαυτό μας!

Και μετά; Πώς να κρυφτούνε τα παιδιά; Και πού να κρυφτούν;

 

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
635
Like
15
Πόντοι
6
andreoug, συμφωνώ με σένα και το κείμενο σε γενικές γραμμές. Να συμπληρώσω πάντως ότι και εγώ διαφωνώ με τα κειμενογραφήματα του Βήματος που παραπέμπουν σε πολύ ολιστικές αντιλήψεις ως προς τα κοινωνικά. Να επαναλάβω ότι στη ζωή άρα κοινωνία άρα άνθρωπο ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ και μόνο έτσι μπορείτε να το σκεφτείτε το κάθε ζήτημα. Επίσης διαφωνώ για το ρατσισμό. Υπάρχει και στην Ελλάδα, δεν κρίνω ούτε το ποσοστό (μπορεί να είναι μικρό αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ) ούτε απέναντι σε ποιες εθνικότητες απευθύνεται ούτε, ούτε. Αλλωστε ποσοστά ρατσισμού υπάρχουν σε όλες τις χώρες ακόμα και στις πιο εξελιγμένες βλ. Σουηδία (επειδή ξέρω από 1ο χέρι πράγματα εκεί λόγω δουλειάς) αλλά αυτό δε λέει ότι όλοι οι Σουηδοί αντιπαθούν για παράδειγμα όλους τους Δανούς (γιατί για αυτή την αντιπάθεια μιλάμε) ή όλους τους ξένους (πχ τους έλληνες γενικά τους αγαπούν αν και πχ την Πασχαλίδου την είχαν "κράξει" κάποιοι, κάποτε).
Όπως βλέπεις τίποτα δεν είναι απόλυτο και έτσι πρέπει.
Τέλος θέλω να αναφέρω κάτι που έχει μείνει αδιευκρίνιστο. Μπορεί ο βιασμός μιας ανήλικης από άλλους ανήλικους να είναι ποινικά και ηθικά κολάσιμη πράξη αλλά δε συγκρίνεται με το βιασμού ανήλικου από ενήλικο...να το ξεκαθαρίζουμε γενικά...
 

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.020
Κριτικές
2
Like
36
Πόντοι
66
Λοιπόν θέλω να πω 2 πράγματα, τώρα που έχει ηρεμησει λίγο η κατάσταση και δε βγαίνει ο καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του:
1)Σχετικά με τον "βιασμό" της Αμαρύνθου (σημειωτέον ότι έχω εξοχικό 2 χωριά πιο δίπλα κ ξέρω κάποια πρόσωπα κ πράγματα) θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι 1 απλό πράγμα.Ανεξάρτητα με το τι λένε η μια και η άλλη πλευρά ένα είναι το σίγουρο.Αφού τελείωσε η αστυνομική προανάκριση και πήγε η υπόθεση στον εισαγγελέα και αυτός με τα όσα είχε στα χέρια του άσκησε ποινική δίωξη ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ των 4 αγοριων, κατα 99% δεν υπηρξε βιασμος.Επειδη ειμαι φοιτητης Νομικης και γνωριζω καποια βασικα νομικα, ο ομαδικος βιασμος (336 παρ.2 Ποινικου Κωδικα) τιμωρειται με 10-20 χρονια καθειρξη και περιοριστικους ορους δηλαδη φυλακη μεχρι να γινει η δικη.Ειδε κανεις τιποτα τετοιο εδω;Αλλωστε και η ιατροδικαστικη εξεταση λεει οτι δεν υπηρξαν σημαδια βιασμου εκτος απο μια πιπιλια στο στηθος που ο καθενας μας εχει κανει στη γκομενα του.Η αποψη μου ειναι οτι η κοπελια τα ηθελε και τα επαθε.Αν εισαι σε υπο καταληψη σχολειο, κλεινεσαι στις τουαλεττες κ στις αποθηκες με 4 μαντραχαλαδες και τους προκαλεις κι ολας (οπως βεβαιωσαν οι συμμαθητες της), ε τοτε πας γυρευοντας...Δηλαδη τι περιμενε;Να τους καυλωσει, να τους τρελανει, να παρτουζωθει και μετα οι αλλοι να δεχτουνε οτι ειναι και βιαστες;ΕΛΕΟΣ...
2)Οσον αφορα τα σχετικα με τα βιντεο, αυτα παντα γινονταν, γινονται και θα γινονται.Η διαφορα ειναι οτι τωρα τα βλεπουμε κι ολας λογω των κινητων.Μηπως παλιοτερα δε γαμιοντουσαν στα σχολεια.Και δε μιλαω για το 60 που ηταν αρρενων και θηλεων.Μιλαω για το 80, το 90...Εδω μεσα στο Πολυτεχνειο στην εξεγερση των φοιτητων το 1973 γινονταν παρτουζες με φοιτητριες και μετα απο 1-2 μηνες γινανε 100 εκτρωσεις.Τα λυκειοπαιδα που πηδιουνται ειναι το προβλημα;Και στο κατω κατω ας ηταν υπευθυνοι οι γονεις τους να τα μαζευαν.Μοναδικο λαθος κατα τη γνωμη μου η απο τηλεορασεως προβολη τετοιων βιντεο.Καθαρη παραβιαση ατομικων δικαιωματων προς αγρα τηλεθεασης και ποινικη ευθυνη δημοσιογραφων.Αλλα αντε να ασκησεις διωξη στον Ευαγγελατο...
Sorry για το μεγαλο post.
 

Επισκέπτης
piderof οι φερόμενοι ως δράστες είναι ανήλικοι και δεν υπήρχε περίπτωση να τους προφυλακίσουν για ένα αδίκημα για το οποίο είχε παρέλθει το αυτόφωρο.Τους απαγορεύτηκε όμως η έξοδος από τη χώρα και υποχρεούνται να δίνουν το παρόν στο Α.Τ της περιοχής τους.Η ανάκριση συνεχίζεται...
 

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.134
Like
26
Πόντοι
16
Παιδια να πω κι εγω την ταπεινη μου άποψη, μη έχοντας ειδικές γνώσεις, μόνο την εμπειρια μου απο τη ζωή, και την όποια γενική παιδεία διαθέτω.
ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙΖΟΥ.
Μετα απο ολα οσα εχουν ακουστει, τεινω να πιστεψω πως η μαθητρια δεν πρεπει να ηταν εντελως αμετοχη, μπορει ομως να μην ηθελε να παθει κι αυτο που επαθε. Απο την αλλη τα αγορια, πιτσιρικαδες, καυλωμενοι μονιμως, γεματοι φαντασιωσεις, που ειναι δυσκολο να εκπληρωθουν λογω ηλικιας και λογω του οτι ζουν σε ενα μικρο χωριο στην επαρχια, μολις αυτη τους προκαλεσε λιγο, πιθανως ξεφυγαν απο τα ορια. Συμφωνω με το φιλο που ειπε οτι αυτα συνεβαιναν και πιο παλια, απλα δεν εβγαιναν τοσο στην επιφανεια....βλεπετε δεν υπηρχαν κινητα με βιντεο! Η αληθεια πρεπει λοιπον να βρισκεται καπου στη μεση...Και αν και εχω μια κορη και με φοβιζει το γεγονος του τι θα συναντησει σε λιγα χρονια στο σχολειο που θα παει, δεν πιστευω οτι αν χρησιμοποιησει την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ και δεν παει να πεσει μεσα στο στομα του λυκου, εχει κατι να φοβηθει. Γιατι και τα αγορια αν μια γυναικα τα κραταει σε αποσταση --ειδικα μεσα στο χωρο του σχολειου--πιστευω οτι ετσι κι αλλοιως δεν θα πανε να της κολλησουν. Λιγο - πολυ, ολοι μεσα στο σχολειο ξερουν ποια κουναει την ουρα της και ποια οχι, και λογικα οι καυλωμενοι πιτσιρικαδες την πεφτουν εκει που αισθανονται οτι εχουν πιο πολλες πιθανοτητες επιτυχιας....
Παρ'ολα αυτα δεν μπορω να αγνοησω και την πιθανοτητα η κοπελιτσα τελειως αθωα, και όπως συνηθως τα κοριτσια με τα αγορια πειραζονται, να εστειλε καποια μηνυματα , τα οποια τα αγορια να εξελαβαν ως προθεση της για συνευρεση, ενω αυτη να μην ηθελε στην πραγματικοτητα κατι τετοιο, αν και μου φαινεται δυσκολο.
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
το σκηνικό ρε παιδιά είνα απλό.. ο τυπάκος (ο ωραίος του σχολείου) γυάλιζε στην πιτσιρίκα η οποία δεν έλεγε όχι για ένα γρήγορο πηδηματάκι μαζί του.. αυτός όμως σαν "μάγκας" και "γαμίκουλας" απορφάσισε να στήσει σκηνικό με την πιτσιρίκα και να την πασάρει στην παλιοπαρέα ώστε να ανέβουν οι μετοχες του, η εκτίμηση για τις ικανότητες του και το γοητιλίκι του στα μάτια των άλλων.. έτσι έστησε το σκηνικό και την ώρα του χαμουρέματος σκάσαν μύτη και οι άλλοι για να φάνε μεζεδάκι.. παρέα και οι άλλες χαμουρίτσες οι οποίες προφανώς θα ήταν οι groupies της παρέας (δηλαδή το fan club που ακολουθούσε στα πάντα).. η κοπελίτσα δεν γούσταρε το ομαδικό, προφανώς πέσανε μερικές ψιλές και την στριμώξανε με το ζόρι για πήδημα..

που λοιπόν κολλάει ή θέση "τάθελε και αυτή" .. το μόνο παραβατικό που βρίσκω για την κοπελλίτσα είναι ότι πήγε να το κάνει μέσα στο σχολείο..

όσο για τις κοπέλλες που παίρνανε μάτι και τραβούσανε βίντεο εεεε καλές ανωμαλιάρες θα γίνουν στην ζωή τους. .κλαίω από τώρα τους μελλοντικούς συζύγους τους..
 

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.020
Κριτικές
2
Like
36
Πόντοι
66
Φιλε dstp το γεγονος οτι ειναι ανηλικοι κ το οτι εχει περασει το αυτοφορο δε σημαινει οτι δεν μπορουσε να διαταχθει προσωρινη κρατηση τους οταν καταγγελθηκε το περιστατικο.Αλλωστε δεν εξαφανιστηκαν για να αποφυγουν το αυτοφορο.Στα σπιτια τους ηταν και προσηλθαν εκουσιως στο αστυνομικο τμημα οταν κληθηκαν για καταθεση.Το γεγονος οτι ειναι ανηλικοι παιζει ρολο μονο στο οτι το εγκλημα μετατρεπεται αυτοματως σε πλημμελημα (για 13-18 ετων) και το πλαισιο ποινης ειναι 5-20 χρονια (ευνοικη ρυθμιση για ανηλικους).Κατα τα αλλα αν υπηρχε βιασμος θα μπορουσε ο Εισαγγελεας Χαλκιδας να διαταξει προσωρινη κρατηση τους σε ειδικο σωφρονιστικο καταστημα νεων μεχρι τη δικη.Οι ανηλικοι δεν ειναι ανευθυνοι ποινικα, απλως εχουν ευνοικοτερη μεταχειρηση.
Τωρα κατα τα λοιπα πολυ πιθανον τα πραγματα να εγιναν οπως τα περιγραφει ο teras αλλα αυτο δεν αναιρει τις ευθυνες τις κοπελας.Ας ηταν πιο συμμαζεμενη για να μην κουβαλαει τωρα τη διπλη σταμπα της βιασμενης και της πουτανας.Αυτα τα πραγματα τα προσεχουμε πριν γινουν.Τωρα ειναι αργα...
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
13
Πόντοι
2.007
το σκηνικό ρε παιδιά είνα απλό.. ο τυπάκος (ο ωραίος του σχολείου) γυάλιζε στην πιτσιρίκα η οποία δεν έλεγε όχι για ένα γρήγορο πηδηματάκι μαζί του.. αυτός όμως σαν "μάγκας" και "γαμίκουλας" απορφάσισε να στήσει σκηνικό με την πιτσιρίκα και να την πασάρει στην παλιοπαρέα ώστε να ανέβουν οι μετοχες του, η εκτίμηση για τις ικανότητες του και το γοητιλίκι του στα μάτια των άλλων.. έτσι έστησε το σκηνικό και την ώρα του χαμουρέματος σκάσαν μύτη και οι άλλοι για να φάνε μεζεδάκι.. παρέα και οι άλλες χαμουρίτσες οι οποίες προφανώς θα ήταν οι groupies της παρέας (δηλαδή το fan club που ακολουθούσε στα πάντα).. η κοπελίτσα δεν γούσταρε το ομαδικό, προφανώς πέσανε μερικές ψιλές και την στριμώξανε με το ζόρι για πήδημα..

που λοιπόν κολλάει ή θέση "τάθελε και αυτή" .. το μόνο παραβατικό που βρίσκω για την κοπελλίτσα είναι ότι πήγε να το κάνει μέσα στο σχολείο..

όσο για τις κοπέλλες που παίρνανε μάτι και τραβούσανε βίντεο εεεε καλές ανωμαλιάρες θα γίνουν στην ζωή τους. .κλαίω από τώρα τους μελλοντικούς συζύγους τους..
Φίλε teras1956 δεν τους λυπαμαι καθολου τους μελλοντες συζυγους τους. Αφου ειναι τοσο μαλακες και θα ανοιξουν σπιτι με αυτες τις καρατσουλαρες καλα να παθουν. Αφου ειναι τοσο ηλιθιοι ωστε να πιστευουν οτι ειναι οι πριγκηπες του παραμυθιου για αυτες τις...κυριες καλα να παθουν! :jerking:
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
Φίλε teras1956 δεν τους λυπαμαι καθολου τους μελλοντες συζυγους τους. Αφου ειναι τοσο μαλακες και θα ανοιξουν σπιτι με αυτες τις καρατσουλαρες καλα να παθουν. Αφου ειναι τοσο ηλιθιοι ωστε να πιστευουν οτι ειναι οι πριγκηπες του παραμυθιου για αυτες τις...κυριες καλα να παθουν! :jerking:

ισως θα πρέπει να έχουμε στα υπόψιν μας τις εν λόγω κυρίες.. για μελλοντική "χρήση"...
 

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Μηνύματα
342
Like
11
Πόντοι
1
Φίλε teras1956 δεν τους λυπαμαι καθολου τους μελλοντες συζυγους τους. Αφου ειναι τοσο μαλακες και θα ανοιξουν σπιτι με αυτες τις καρατσουλαρες καλα να παθουν. Αφου ειναι τοσο ηλιθιοι ωστε να πιστευουν οτι ειναι οι πριγκηπες του παραμυθιου για αυτες τις...κυριες καλα να παθουν! :jerking:
 

  Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα το γνωρίζουν?Εδω δεν σου λένε την αλήθεια για το παρελθόν τους σοβαρές κοπέλες λές να το κάνουν αυτές;Η μήπως ο φουκαράς μετά απο δέκα χρόνια που θα είναι να τις παντρευτεί να ψάχνει τα αρχεία των εφημερίδων για το ποιόν της μέλλουσας γυναίκας του;

  Έχω γνωστό που ακύρωσε τον γάμο του γιατί η τύπισσα παρέλειψε να του αναφέρει ότι τα είχε με τον πατέρα του για 2 χρόνια  όταν ήταν 17 χρονών και έτυχε να το μάθει από μια ηλίθια φίλη της.Δεν είναι όμως όλοι τόσο τυχεροί,και επ ουδεμη μην πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μια γυναίκα που λέει την αλήθεια...

 

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
635
Like
15
Πόντοι
6
Καλά όλα που λέτε είναι για λέτε...δηλαδή οι "για τις εν λόγω κυρίες" αν τις γνωρίσετε τυχαία θα ζητήσετε πιστοποιητικό φρονημάτων ή θα ψάξετε το ιστορικό τους? Και αν γνωρίσετε καμιά "παρθένα" δηλαδή είστε 100% σίγουροι ότι μετά το γάμο σας δε θα σας τα φορέσει ή δε θα κάνει παρτούζα με άλλους? Μωρε...τι λετε? απλά τα λέτε ή τα πιστεύετε?
Όσο αφορά για το νόμο/νόμους είτε κάποια είτε όλα ισχύουν οι νόμοι στην Ελλάδα είναι τρύπιοι σα σουρωτήρι. Απλά το αναφέρω χωρίς να σημαίνει κάτι για την υπόθεση.
όσο αφορά τέλος στην τιμωρία του κάθε Ευαγγελάτου, το ΕΣΡ αλλά και ιδιωτικά μπορεί ο καθένας να ασκήσει δίωξη, μήνυση, κτλ...Είναι πολύ απλό...
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.229
Like
398
Πόντοι
36
το σκηνικό ρε παιδιά είνα απλό.. ο τυπάκος (ο ωραίος του σχολείου) γυάλιζε στην πιτσιρίκα η οποία δεν έλεγε όχι για ένα γρήγορο πηδηματάκι μαζί του.. αυτός όμως σαν "μάγκας" και "γαμίκουλας" απορφάσισε να στήσει σκηνικό με την πιτσιρίκα και να την πασάρει στην παλιοπαρέα ώστε να ανέβουν οι μετοχες του, η εκτίμηση για τις ικανότητες του και το γοητιλίκι του στα μάτια των άλλων.. έτσι έστησε το σκηνικό και την ώρα του χαμουρέματος σκάσαν μύτη και οι άλλοι για να φάνε μεζεδάκι.. παρέα και οι άλλες χαμουρίτσες οι οποίες προφανώς θα ήταν οι groupies της παρέας (δηλαδή το fan club που ακολουθούσε στα πάντα).. η κοπελίτσα δεν γούσταρε το ομαδικό, προφανώς πέσανε μερικές ψιλές και την στριμώξανε με το ζόρι για πήδημα..

που λοιπόν κολλάει ή θέση "τάθελε και αυτή" .. το μόνο παραβατικό που βρίσκω για την κοπελλίτσα είναι ότι πήγε να το κάνει μέσα στο σχολείο..

όσο για τις κοπέλλες που παίρνανε μάτι και τραβούσανε βίντεο εεεε καλές ανωμαλιάρες θα γίνουν στην ζωή τους. .κλαίω από τώρα τους μελλοντικούς συζύγους τους..

Αυτό το σενάριο βλέπω να έπαιξε φίλε teras1956. Αλλά δεν είναι αυτό που με χαλάει τόσο. Η στάση της τοπικής κοινότητας και ιδιαίτερα της "εξουσίας" μου προκαλεί αηδία.
 

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
4.547
Like
11
Πόντοι
16
Αυτό το σενάριο βλέπω να έπαιξε φίλε teras1956. Αλλά δεν είναι αυτό που με χαλάει τόσο. Η στάση της τοπικής κοινότητας και ιδιαίτερα της "εξουσίας" μου προκαλεί αηδία.

συνηθισμένη ομερτά της ελληνικής (και όχι μόνο) κοινωνίας..

φόβος, ντροπή, κακώς εννούμενο συναίσθημα αλληλεγγύης, συνενοχή και πιθανόν συνδυασμό όλων ή μερικών από αυτά..

πάντως το ξύλο δεν το θέλουν τα πιτσιρίκια (τουλάχιστον το χοντρό γιατί μερικές ψιλές θα τους κάνουν καλό) αλλά οι γονείς τους.. βέβαια την στάση συμπαράστασης την δικαιολογώ αλλά όχι ρίχνοντας τα βάρη σε αλλους..
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom