Νέα

Κατάποση: o μύθος καταρρίπτεται...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα jo_dalton
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jo_dalton

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
23
Like
1
Πόντοι
0
Η  Έρευνα



Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το North Carolina State University και δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του "Journal of Medical Research".

Στην έρευνα συνολικά πήραν μέρος πάνω από 15,000 γυναίκες οι οποίες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες.

Η πρώτη περιελάμβανε 6,246 γυναίκες ηλικίας 25 - 45 ετών οι οποίες έκαναν στοματικό έρωτα στον σύντροφό τους και κατάπιναν σε μόνιμη βάση το ανδρικό σπέρμα τα τελευταία 5 έως 10 χρόνια, με συχνότητα μία έως δύο φορές την εβδομάδα.

Η δεύτερη ομάδα περιελάμβανε 9,728 γυναίκες που είτε δεν επιδίδονταν σε στοματικό έρωτα, είτε το έκαναν χωρίς να καταπίνουν το σπερματικό υγρό.

Η μεν πρώτη ομάδα γυναικών εμφάνισε καρκίνο του στήθους σε ποσοστό 1,9%, η δε δεύτερη εμφάνισε σε ποσοστό 10,4%.




Τα  επίσημα  σχόλια ...



Εξίσου ενδιαφέρουσες ήσαν και κάποιες δηλώσεις που είχαν συμπεριληφθεί στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

"Νομίζω πως απομακρύνει και την τελευταία σκιά αμφιβολίας, ότι ο στοματο- γεννητικός έρωτας είναι μία υγιής πράξη. Βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι οι ερευνητές μπορεί να έχουν ανακαλύψει ένα σχετικά εύκολο τρόπο να μειώσουν τη συχνότητα εμφάνισης του καρκίνου του στήθους στις γυναίκες."
Dr. A.J. Kramer of John Hopkins School of Medicine.

"Οι γυναίκες δεν θα πρέπει να παραβλέψουν τα ευρήματα αυτής της έρευνας. Αυτό θα τις οδηγήσει στο να αλλάξουν τη συμπεριφορά και τις πρακτικές τους, με πιθανό αποτέλεσμα τη δραστική μείωση της συχνότητας εμφάνισης αυτής της μορφής καρκίνου. Σίγουρα υπάρχει γόνιμο έδαφος για περαιτέρω έρευνες. Πολλοί έχουν ήδη εκδηλώσει την επιθυμία να πάρουν εθελοντικά μέρος σε αυτές"
Dr Len Lictepeen, deputy chief medical officer for the American Cancer Society

"Μόνο με τη συχνή τήρηση αυτής της πρακτικής μπορούν να μειωθούν οι πιθανότητες εμφάνισης του καρκίνου του στήθους. Γι' αυτό ενθαρρύνω όλες τις γυναίκες να κάνουν το στοματικό έρωτα ένα σημαντικό μέρος της καθημερινής τους ρουτίνας. Από τη στιγμή της εξαγωγής αυτών των συμπερασμάτων, προσωπικά προσπαθώ να το κάνω τουλάχιστον μέρα παρά μέρα, για να μειώσω τις δικές μου πιθανότητες"
Dr Helena Shifteer, μέλος της ερευνητικής ομάδας του πανεπιστημίου




Ένα  δικό  μας  σχόλιο



Κατ' αρχήν δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστη τη τελευταία δήλωση από το μέλος της ερευνητικής ομάδας. Το να βγαίνεις δημόσια και να μιλάς μπροστά σε όλο τον κόσμο για το γεγονός ότι κάνεις στοματικό έρωτα στο σύντροφό σου, είναι τουλάχιστον ασυνήθιστο.

Εάν τα πράγματα είναι όντως έτσι όπως εμφανίζονται σε αυτή την έρευνα, τότε αυτή η στάση είναι δικαιολογημένη.

Ως δήλωση όμως ξενίζει επειδή ο περισσότερος κόσμος δεν διαθέτει αυτή την άνεση να συζητάει γι' αυτά τα θέματα, αλλά αντιθέτως ενοχλείται, ντρέπεται ή αισθάνεται προσβεβλημένος. Φαίνεται πως το λέει η καρδιά της.

Φανταστείτε πως θα μας φαινόταν αν αυτή την έρευνα την έκαναν συνάδελφοί μας από τις δικές μας Οδοντιατρικές Σχολές. Θα μπορούσε μία δικιά μας ερευνήτρια να είχε κάνει μια τέτοια δήλωση στην ελληνική κοινωνία;

Φαντάζεστε τα σχόλια από τα μέσα ενημέρωσης και τον κόσμο, για να μην πούμε από τους συναδέλφους της;




Τι  διαβάσαμε  στα  fora



Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα είναι τόσο γαργαλιστικό που το είδαμε με έκπληξη να εμφανίζεται στα πιο απίθανα fora του διαδικτύου.

Εκεί που συχνάζουμε, υπό κανονικές συνθήκες οι άνθρωποι συζητούν  για προγράμματα υπολογιστών, πολιτική, φωτογραφία και μία σειρά απόλυτα εξειδικευμένων θεμάτων.

Το θέμα έμπαινε ξαφνικά στη συζήτηση. Κάποιος το ξεκινούσε υπαινικτικά στην αρχή και στη συνέχεια ακολουθούσαν και οι υπόλοιποι αφήνοντας το θέμα που ήδη συζητούσαν στην άκρη.

Σας μεταφέρουμε μερικά από αυτά που συγκρατήσαμε :

"Είμαι σίγουρη ότι τώρα όλοι οι άντρες θα λένε στη σύντροφό τους :
- Είδες που στο έλεγα ; Το ήξερα ότι σε κάτι κάνει καλό.
Εγώ όμως θα περιμένω την έρευνα που θα λέει ότι κάνει κακό στις γυναίκες κάπου αλλού."

"Νομίζω ότι πρόκειται για μία αντρική συνωμοσία".

"Συγνώμη που θα χαλάσω το κέφι της παρέας, αλλά νομίζω πως οι γυναίκες θα βρουν αυτή την ιστορία πολύ σκληρή για να την καταπιούν"

"Πριν ο αγροίκος μου με βάλει κάτω, σας παρακαλώ σημειώστε ότι δεν αποθαρρύνω τέτοιες χάρες, απλώς δεν νομίζω ότι το να με κοροϊδέψει είναι ένας δίκαιος τρόπος για να με καταφέρει".

- "Μα γιατί το λένε blow job. Νομίζω ότι το να φυσάς δεν έχει καμία σχέση με αυτή την πράξη".

- "Μου έχουν πει ότι προέρχεται από τη Βικτωριανή Αγγλία και πως ο αρχικός όρος ήταν below job, σημαίνοντας τη σεξουαλική πράξη που γίνεται από τις πόρνες, κάτω από την περιοχή της μέσης των ανδρών-πελατών".

- "Εμείς στη Γαλλία το λέμε tirer une pipe, αλλά μη μου ζητήσεις να σου δείξω φωτογραφίες".
- "Γιατί δε λένε ότι μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις;"

"Προσφέρομαι εθελοντικά να δίνω αυτό το αντικαρκινικό φάρμακο σε όσες το χρειάζονται. Μόνο που χρειάζεται προσοχή στις οδηγίες χρήσης : Να μην το αποθηκεύετε, αλλά να το παίρνετε πάντα φρέσκο από την πηγή."

- "Εγώ θα πλήρωνα όσο - όσο το γιατρό που θα το συνταγογραφούσε στη γυναίκα μου".
- "Να είσαι προσεκτικός. Να μην αφήσεις το γιατρό να της το δώσει ο ίδιος"

"Δεν ξέρω αν οι γυναίκες βρίσκονται τώρα μπροστά σε ένα κρίσιμο δίλημα.
Εκείνο που με απασχολεί είναι μήπως αποδειχτεί ότι μειώνει και τον καρκίνο του προστάτη".




Επίλογος



Ασχέτως πόσο βάσιμα θα αποδειχθούν τα συμπεράσματα αυτής της έρευνας στο μέλλον, το βέβαιο είναι ότι στην Ελλάδα, δόθηκε μία μία εξαιρετική αφορμή για να φτιαχτούν καινούρια ανέκδοτα και νούμερα στην επιθεώρηση.

Επομένως δεν μπορεί κανείς να πει ότι δεν άξιζε τον κόπο. Αν και νομίζουμε ότι για την ώρα το μόνο σίγουρο είναι ότι λειτουργεί ως ένα ακόμα αντρικό επιχείρημα για περισσότερες ερωτικές παραχωρήσεις.





 



 

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Μηνύματα
292
Like
4
Πόντοι
1
μπράβο ρε φίλε! μήπως έχεις και κανα link που να είναι γραμμένο στα αγγλικά για τις αλλοδαπές μας φίλες?)) όχι ότι έχουν second thoughts στα να τα πιουν, αλλά λέμε τώρα..
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
84
Πόντοι
66
Koρίτσια... στην υγειά σας !!!
 

Συνημμένα

  • sthn_ygeia_sas.jpg
    sthn_ygeia_sas.jpg
    15,8 KB · Εμφανίσεις: 42

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
84
Πόντοι
66
Η έρευνα περιελάμβανε 6,246 γυναίκες ηλικίας 25 - 45 ετών οι οποίες έκαναν στοματικό έρωτα στον σύντροφό τους και κατάπιναν σε μόνιμη βάση το ανδρικό σπέρμα τα τελευταία 5 έως 10 χρόνια, με συχνότητα μία έως δύο φορές την εβδομάδα...

Διαβάζοντας τα αποτελέσματα αυτής της εντυπωσιακής ομολογουμένως έρευνας (συγχαρητήρια στους συντελεστές της) μου γεννήθηκε η απορία:
Αραγε ποιές είναι οι επιπτώσεις και από το χύσιμο... ΜΕΣΑ στο κώλo;
Μήπως η γνωστή έκφραση "ΑΣΠΡΟ ΠΑΤΟ" έχει... βαθύτερη έννοια;
 

Συνημμένα

  • xysimo_kwlo.jpg
    xysimo_kwlo.jpg
    11,7 KB · Εμφανίσεις: 42

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
1.129
Like
2
Πόντοι
16
ʼντε να δώσεις στις Ελληνίδες να καταλάβουν.

Στο εξωτερικό ίσως.
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
135
Πόντοι
66
οι ελληνιδες ειναι τοσο ψηλομυτες που θα το πινουν με καλαμακι, για να μη φυγει το κραγιον.
ρε duraccel, εχεις υγιεις αποριες, το παραδεχομαι..
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
84
Πόντοι
66

Fellatio & Breast Cancer

Rumor:
In October 2003,
an article looking very much as though it appeared on CNN.com began showing up on in email boxes and the Web, quoting a North Carolina State University study that found fellatio could significantly decrease a woman?s risk of breast cancer. The article even quoted a ?Dr. Len Lictepeen,? who was identified as deputy chief medical officer for the American Cancer Society.

Fact:
Len Lichtenfeld, MD, the real acting deputy chief medical officer for the American Cancer Society, was as surprised as anyone by the appearance of the article. Since the article appeared, its author, Brandon Williamson, a student at NC State, has told media outlets he created the page as a spoof, sent it to a few friends, and posted it on an NC State Web site. A few weeks later, it got picked up by at least one apparently legitimate news site, and from there became the stuff of Internet lore. Eventually, CNN, the Associated Press and others whose names were used in the piece began to claim copyright infringement, and Mr. Williamson changed the names of the organizations quoted in the article, including that of the American Cancer Society. Dr. Lictepeen apparently has found a new position at the make-believe "American Cancer Group," where he continues to fool well-meaning information seekers on the Internet.
 

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Μηνύματα
377
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Εύγε στην επιστήμη, πάντα τέτοια!!!!

Βουρ για να αποδείξουμε ότι το πρωκτικό μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του εντέρου!!
 

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Μηνύματα
107
Like
0
Πόντοι
1
πρεπει να εκτυπωσουμε ολοι αυτα τα εγγραφα και να τα χουμε παντα μαζι μας..στην κρισιμη στιγμη αποδεικνυεις επιστημονικα κι επισημως αυτο που θες!!!
 

aquaplus1

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
61
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Μπραβο στο συνάδελφο που το εμφάνησε.
Αυτό για τον αντρικό πληθυσμό είναι η καλήτερη ερευνα.
Εχω νια απορία.
Το Γλυφομούνι κάνει καλό στο καρκίνο του προστάτη?
Εγω αν μου θέτω τον ευατό μου για την εύρευνα και το δημόσιο καλό ΑΛΛΟΣ ?
Πάντως οτι και να είναι πραγματικά πρέπει να γίνει κατι με τον καρκίνο θερίζει.

 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
84
Πόντοι
66
πρέπει να γίνει κατι με τον καρκίνο, θερίζει...

αχχ... τι να γίνει... αφού έχουμε καταστρέψει το περιβάλλον που μεγαλώνουμε, αλλοιώνουμε τις τροφές μας και ζούμε μέσα στο άγχος και τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες... νομίζω ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...
 

Επισκέπτης
Αραγε ποιές είναι οι επιπτώσεις και από το χύσιμο... ΜΕΣΑ στο κώλo;Μήπως η γνωστή έκφραση "ΑΣΠΡΟ ΠΑΤΟ" έχει... βαθύτερη έννοια;

Παρατήρησέ την επόμενη φορά που θα το κάνεις. Τα φλόκια δεν μένουν για πολύ μέσα στον κώλο. Βγαίνουν έξω. Οπότε η κατάληξη είναι πάντα ...

ʼσπρος λεκές στη μοκέτα/σεντόνι
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
84
Πόντοι
66
Παρατήρησέ την επόμενη φορά που θα το κάνεις. Τα φλόκια δεν μένουν για πολύ μέσα στον κώλο. Βγαίνουν έξω. Οπότε η κατάληξη είναι πάντα ...
ʼσπρος λεκές στη μοκέτα/σεντόνι

Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ εννοούσα! ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ που δημοσίευσα με το post... ;)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom