Νέα

Instagram συναντήσεις

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα sam111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Μηνύματα
5.174
Κριτικές
35
Like
4.497
Πόντοι
2.046
Ξανα διαβασε αυτο π εγραψα , μπες στη θεση της κοπελας ( αν ειναι ριαλ κοπελα και οχι ενας γερος με φεικ προφιλ )
ΠΟΤΕ MA ΠΟΤΕ δε δινεις χρηματα πριν το ραντεβου ΠΑΝΤΑ μεσα στο δωματιο μονο ενας ΣΤΟΚΟΣ θα εκανε αυτο που εγραψες
 

sextrakian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2015
Μηνύματα
175
Κριτικές
8
Like
677
Πόντοι
301
@eftyxia07 Μην επιμένεις. Όπως σου είπαν και όλοι οι υπόλοιποι, τα χρήματα η κοπέλα τα παίρνει αφού βρεθείτε.
Ούτε προκαταβολές, ούτε paysafe, ούτε πράσινα άλογα.
 

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Μηνύματα
1.308
Like
7.243
Πόντοι
1.056
Καλησπερα παίδες τώρα τελευταία έχω δει ποσά προφιλ στο Instagram στα οποία πολλές κάνουν live οι στέλνουν φωτογραφίες με το ανάλογο κόστος paysafe αν και μερικές δίνουν και λογαριασμό τράπεζας για κατάθεση. Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει συναντήσεις γιατί μερικές κάνουν και συναντήσεις απλώς αυτές που έχω συνομιλήσει θέλουν και καλά το 50% προκαταβολή έχει κανένας κάποια που να αξίζει και να είναι έμπιστη να μας προτείνει
μακρια φιλε.μην κανεισ καμια μαλακια και στηλεισ καρτα η λεφτα.ειναι απατη.τα παιρνουν και μετα σε μπλοκαρουν.οταν βλεπεισ τετοια σε φεισ μπουκ και ινσταγκραμ μην απαντασ καν.
 

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Μηνύματα
1.308
Like
7.243
Πόντοι
1.056
Υπάρχουν κάποιες κοπέλες οι οποίες πέρα από φωτογραφίες κ βίντεο κάνουν κ ραντεβού αλλά ελάχιστες είναι αυτές,επίσης αρκετοί ζητάνε κατευθείαν ραντεβού που στη συνέχεια τους πείθουν να αγοράσουν πρώτα κάποιες φοτο ώστε ν δείξουν εμπιστοσύνη κ στη συνέχεια δεν υπάρχει ραντεβού. Τώρα κάποτε στην Αγγλία ήξερα έναν Έλληνα ο οποίος είχε έναν συμφοιτητή ινδοπακιστανο κάτι τέτοιο ο οποίος σαν part-time job πήγαινε σε ένα σπίτι με άλλους πακιδες κανονικό ιντερνετ καφέ δηλαδή, όπου εξαπατούσαν ακριβώς έτσι άμυαλους μαλακομπουκωμενους αυνανιστες στέλνοντας τους διάφορες ερασιτεχνικές φοτο κ βίντεο π έβρισκαν στο ιντερνετ. Τώρα εδώ στο Ελλαδιστάν αδερφός φίλου ανήλικος έκανε αυτό με τα φιλαράκια αλλά σε μικρότερη κλίμακα το αποτέλεσμα βέβαια ήταν το ίδιο μαλακοκαβλιδες υπάρχουν παντού. Αυτά τα προφίλ σπάνια ανήκουν σ γυναίκες η εάν υπάρχουν αυτές συνήθως είναι πεταμένες κοκκουδες η άμυαλες πουτανιτσες π τις εκμεταλλεύεται ο γκόμενος τους βγάζοντας φοτο κ βίντεο, και πολλές φορες βρίσκονται από πίσω ακόμη και γυφτοι να ξέρετε.
και οντωσ γυναικα να ειναι πισω απ το προφιλ,απατη ειναι.οσεσ κανουν ραντεβου δεν σου λενε στειλε μου καρτα.μια που οντωσ κανει ραντεβου εχει γραμενο και τηλεφωνο τησ,και ουτε λεει στειλτε μου καρτα η λεφτα.
 

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Μηνύματα
1.308
Like
7.243
Πόντοι
1.056
Ειλικρινά αν είχα χρόνο (και άντερα να αντέξω την καταγγελία), θα το έκανα κι εγώ!!! Το τι μαλάκες συναντάς, ακόμα και σε απλά τσατ δε λέγεται!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Πάντως υπάρχουν προφίλ που κάνουν ραντεβού!! Η γνωστή εδώ μέσα Russian girl in Athens, η άλλη η τουμπανιάρα η χορεύτρια στην Κρήτη, η Νεράιδα μια κελλυ λιοντου νομίζω ή κάπως έτσι... Υπάρχουν!!!
και παρα πολλεσ ακομα υπαρχουν που οντωσ κανουν ραντεβου και δεν εχουν καν νημα εδω μεσα.η απατη ειναι οταν σου λενε στειλε καρτα η λεφτα.και επισεισ μεγαλη προσοχη οταν σου λενε ανοιξε καμερα θελω να σε δω γυμνο και τι πουτσαρασ που εισαι,σε τραβανε βιντεο και σ εκβιαζουνε.
 

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Μηνύματα
1.308
Like
7.243
Πόντοι
1.056
Παίδες ενοειται ότι τα λεφτά πάντα με την συνάντηση απλώς το ανέφερα για να υπάρχει σαν θέμα και αν κάποιος γνωρίζει κάποια από αυτές που κάνουν συναντήσεις να μας δώσει τα φώτα του να προχωρήσουμε και εμείς επειδή δεν μπορούμε μέσω κριτικών να επιβαίβεωσουμε ότι είναι όντως αυτές και κάνουν ραντεβού
αυτεσ που οντωσ κανουν ραντεβου οπωσ θα δεισ που γραφω και πιο πανο,1ον εχου γραμενο τηλεφωνο τουσ και 2ον δεν σου ζητανε ουτε καρτα ,ουτε λεφτα πριν τη συναντηση.
 

Απολλύων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Μηνύματα
5.790
Like
3.952
Πόντοι
506
Καντε ενα απλο τεστακι...Ζηταει 100 και τα 50 με πεισειφ??
Στελνεις μυνημα και λες "Εγω θα σου δωσω 150 (ή 200) χερι με χερι..."
Αν σε μπλοκαρει ειναι μουφα...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom