Νέα

Ανεξάρτητες της διπλανής πόρτας σε κλειστό κύκλο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Akis1927
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Μηνύματα
593
Like
487
Πόντοι
26
Καλημέρα συναγωνιστή για να μην παρεξηγηθω δε καμία περίπτωση δεν θα έβγαζα την κοπέλα στη σέντρα φόρα παρτίδα. Αν δώσω τα στοιχεία της έπειτα από ανταλλαγή ή έστω με συνεννόηση με κάποιον εδώ μέσα θα γίνει προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη τη δική της εφόσον όντως έχει διάθεση να αυξήσει ή να ανοίξει το πελατολόγιο.

Κυρίως ξανά λέω το νήμα το έκανα για να ακούσω και άλλες παρόμοιες ιστορίες και εμπειρίες πως σας προέκυψε εσάς η πώς μπήκατε σε έναν τέτοιο κύκλο.


Εγώ πχ λόγω Βιτσίου κυρίως και επειδή μετά την 2η φορά ου είχαμε βρεθεί άρχισε να κάνει "νερά" της το πέταξα για το δωράκι

Τύπε μας έχεις μπερδέψει λίγο.

Έχεις ήδη ρωτήσει την κοπέλα αν θέλει να διευρύνει τον κύκλο της ?

Εάν έχει απαντήσει θετικά σε τι άλλο θα ζητήσεις τη σύμφωνη γνώμη της ?

Θα της πεις ότι ενδιαφέρεται να τη συναντήσει ένα μέλος του μπου ή θα ζητήσεις από το μέλλος φωτογραφία / βιογραφικό ? Πως θα εγγυηθείς στην κοπέλα ότι όσα μεταφέρεις ισχύουν?

Εάν έχεις βίτσιο να πληρώνεις όσες σου κάθονται τζάμπα, υπάρχει περίπτωση να είσαι από αυτούς που αφήνουν και φιλοδωρήματα στις επαγγελματίες με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν οι τιμές.

Όταν μια σου σπάει τα @@ μετά τη 2η φορά, γιατί να συνεχίσεις μαζί της με δωράκι και να μην πληρώσεις το ποσό σε μια επαγγελματία για να αλλάξεις παραστάσεις και να απαλλαγείς από τη γκρίνια ? Τόσα κορίτσια ανεξάρτητες υπάρχουν εδώ μέσα.

"Το πέταξες για το δωράκι" η της το έδωσες ? Με τι ποσό την "καλόμαθες" αν επιτρέπεται να δούμε για τι μέγεθος βίτσιου μιλάμε.
 

Wild Bill

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Μηνύματα
51
Like
9
Πόντοι
0
Απο πολύ παλιά υπήρχαν τέτοιες περιπτώσεις γυναικών, που όπως είπε πολύ σωστά ο συναγωνιστής @klarino1 το βλέπουν σαν εμπειρία πιο πολύ παρά ως εκπόρνευση. Πέρα απο το να μαζέψουν κάποια χρήματα, συνήθως ηταν και ένας τρόπος να ξεφύγουν απο την βαρεμάρα. Ακόμα και σημερα οι περιπτώσεις αυτές δεν είναι εύκολα προσβάσιμες και είναι διακριτικές. Συνήθως έχουν μυαλό και δεν ψήνονται να πολυμπλέξουν με σκοπό να μην υπάρχει ίχνος αυτής της δραστηριότητας. Στόχος οι παντρεμένοι-δεσμευμένοι που δεν θέλουν επίσης πολλά πολλά,πέρα απο κανένα πήδημα ή καμία έξοδο + διάφορα δωράκια και "υπηρεσίες" σχετικές με το επάγγελμα του πελάτη. Ενδεχομένως και οι ίδιες να είναι δεσμευμένες ή παντρεμένες και να το κάνουν γιατί βαριουνται και για έκτρεα εισόδημα. Οι κύκλοι αυτοι ανοίγουν ξαφνικά και απρόσμενα και κλείνουν με τον ίδιο τρόπο, επειδή κάποιος πίρφορος "ερωτεύτηκε" και έκανε χαλάστρα σε όλους τους υπόλοιπους. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί δεν διαφημίζουν καβάτζες τέτοιες, αν είναι έξυπνοι, γιατί εισχωρούν και ηλίθιοι, οι οποίοι είναι ανίκητοι. Προσωπικά έχω μπλέξει με 10 τέτοιες περιπτώσεις υπεράνω πάσης υποψίας, είτε στην Αθήνα, είτε στην επαρχία. Πάντα ήταν στο περιβάλλον μου, όχι το πολύ κοντινό,αλλά μέσα στον κοινωνικό μου κύκλο, πάντα ζύγιζαν την οικονομική μου δυνατότητα και για το αν ψηνόμουν για ρομάτζα ή αν απλά ήθελα να περνάω καλά και πέρναγα καλά γιατί δεν ήμουν πίρφορος, αγαπούλης, beta κερατάς. Έδινα κάποιο ποσό και μέχρι εκεί, προσωπικά. Και έξω που βγαίναμε αναλάμβανα τα έξοδα, προφανώς,αλλά ποτέ κάτι grande, καθώς όλες ήταν παντρεμένες και ήθελαν κάτι διακριτικό. Γαμούσα καλά και βολευόμουν, αλλά μας γαμουσε στο τέλος όλους ο πίρφορος. Οπότε μάγκες, μην περιμένετε κονέ απο εδώ και αν αποκτήσετε κονεδάκι μην μπλέκετε με πίρφορους και κρατήστε χαμηλό προφίλ και διακριτικότητα, χωρίς να αρχίζετε λεονταρισμους και καυχήματα. Δεν σας θέλουν για γκόμενους,αλλά για πελάτες απο την στιγμή που πληρώνετε.
Μακράν από τα πιο σωστά πράγματα που έχω διαβάσει εδώ. Δυστυχώς ο φίλος Ice έχει απόλυτο δίκιο. Είχα κι εγώ δυστυχώς μόνο δύο τέτοιες περιπτώσεις ιδίως στη δεύτερη περίπτωση δεν μπορούσες να την καταλάβεις για κανένα λόγο, παντρεμένες και οι δύο. Ήταν πολύ ωραία γιατί τα είχαμε ξεκαθαρίσει όλα εξαρχής ούτε κρυφές χρεώσεις ούτε τίποτα βγαίναμε έξω περνάγαμε καλά και τέλος μέχρι που κάποιος πυρφορος ερωτευόταν έκανε κάποια κίνηση παραπάνω και τα κορίτσια από φόβο σταματούσαν και πολύ καλά έκαναν.
Πραγματικά μου λείπει πάρα πολύ μία τέτοιου είδους σχέση αλλά δυστυχώς αυτή τη στιγμή στον κύκλο μου δεν έχω κάτι αντίστοιχο…
 

socratis969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2021
Μηνύματα
168
Κριτικές
8
Like
711
Πόντοι
301
Ο τύπος έψαχνε ή ανταλλαγή ή κάποιον που να έχει κλειστού κύκλου. Μιλήσαμε χτες και του είπα μια εμπειρία μου με κοπέλα κλειστού κύκλου αλλά όταν έμαθε ότι δεν έχω επικοινωνία μαζί της πλέον τότε έπεσε εξαφανιζολ!
 

no mercy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.264
Κριτικές
2
Like
3.050
Πόντοι
456
ξερω και γ ω μια απο μολδαβια.....ερχεται επισκεψεις στην ελλαδα να δει συγγενεις της.....οποτε ερχεται γινεται το ελα να δεις.....
 

Alex23andros8

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2015
Μηνύματα
59
Like
60
Πόντοι
0
έχω 1-2 τέτοιες και εγώ... Όποιος θέλει ανταλλαγούλα μου λέει...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom