|
gl
|
 |
« Απάντηση #30 στις: 12/03/10, 00:12 » |
|
και εγω σοκαριστικα τυπε  σε τι κοσμο ζουμε ρε δικε μου ο καιρος γαρ εγγυς τυπε...... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
όνειρα ξένα, ράκη αλλότρια ζητωκραυγάσαμε....
|
|
|
|
arcans80
|
 |
« Απάντηση #31 στις: 12/03/10, 00:12 » |
|
και εγω σοκαριστικα τυπε  σε τι κοσμο ζουμε ρε δικε μου τυπε εσενα το μονο που μπορει να σοκαρει ειναι η μερεντα. τυπε δεν πιστευω να επεσες τωρα τελευταια σε μερεντα η σε πουτανα χωρις δοντια παλι?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asigratitos
|
 |
« Απάντηση #32 στις: 12/03/10, 00:12 » |
|
μαγκες ενας φιλος(τον εχω εδω μαζι τωρα)γαμουσε την αδερφη τις γκομενας του. σημερα το εμαθε η γκομενα του,ειδε φωτο τις αδερφη τις στο λαπτοπ του.εννοειτε οτι η γκομενα τα πηρε στο κρανιο,εγινε τις πουτανας,δηλαδη.η γκομενα του ειπε οτι δεν θα πει τιποτα στην αδερφη τις,αλλα αυτος να τραβηχτει απο την αδερφη τις.εννοειτε οτι τον χωρισε αυτη.τον πηρε τηλεφωνο η αδερφη τις γκομενας του,και τον ρωτουσε ποτε θα βρεθουνε να γαμηθουνε,διοτι οπως ειπαμε,δεν γνωριζει τιποτα αυτη. ο φιλος θελει να συνεχισει να την γαμαει αυτος,και στα αρχιδια για την αλλη.εγω του ειπα να πει την αληθεια στην αδερφη τις γκομενας,και στα αρχιδια του οτι και να γινει. τι λετε να κανει εσεις? τι τον συμβουλευετε?
να δωσει ΤΑΧΕΩΣ το θεμα στο mega.εχει πατωσει φετος με τα σηριαλ. ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ,THE SEQUEL
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι τις γυναίκες που λένε την πραγματική τους ηλικία. Αφού μπορούν να πουν αυτό, μπορούν να πουν τα πάντα.
|
|
|
|
Tsolias.Psolias
|
 |
« Απάντηση #33 στις: 12/03/10, 02:02 » |
|
δευτέρα τετάρτη παρασκευή αυτή με τα καλά τσιμπούκια. τρίτη πέμπτη σάββατο αυτή με το καλό γαμήσι. κυριακή στην εκκλησία για αντίδωρο και μετά στο πατρικό να πηδήξει και την πεθερά.
μετά το πάσχα να αλλάξει βάρδυες για να μην βαριέται.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
apolyto_arseniko
|
 |
« Απάντηση #34 στις: 12/03/10, 02:02 » |
|
τυπε εσενα το μονο που μπορει να σοκαρει ειναι η μερεντα. τυπε δεν πιστευω να επεσες τωρα τελευταια σε μερεντα η σε πουτανα χωρις δοντια παλι?
τυπε δεν εχω παει τωρα τελευταια κωλο-κυνθους 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
arcans80
|
 |
« Απάντηση #35 στις: 12/03/10, 02:02 » |
|
τυπε δεν εχω παει τωρα τελευταια κωλο-κυνθους  τυπε ο μουνιντζα εχει χαθει εντελως ο τυπος. ρε λες να επαθε τιποτα ο αν8ρωπος?  χαθηκε εντελος ξαφνικα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
apolyto_arseniko
|
 |
« Απάντηση #36 στις: 12/03/10, 02:02 » |
|
τυπε ο μουνιντζα εχει χαθει εντελως ο τυπος. ρε λες να επαθε τιποτα ο αν8ρωπος?  χαθηκε εντελος ξαφνικα. αυτο δεν σου χα πει ρε τυπε και μου λες οτι διαβαζει? τουχα στειλει και π.μ αλλα δεν απαντησε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
arcans80
|
 |
« Απάντηση #37 στις: 12/03/10, 03:03 » |
|
αυτο δεν σου χα πει ρε τυπε και μου λες οτι διαβαζει? τουχα στειλει και π.μ αλλα δεν απαντησε
τυπε εχει να μπει απο τις 11 ιανουαριου μεσα. μηπως λες να εχει παθει τιποτα ? πολυ περιεργο παντως ειναι. ευχομαι παντως να ειναι καλα ο τυπος.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
apolyto_arseniko
|
 |
« Απάντηση #38 στις: 12/03/10, 03:03 » |
|
τυπε εχει να μπει απο τις 11 ιανουαριου μεσα. μηπως λες να εχει παθει τιποτα ? πολυ περιεργο παντως ειναι. ευχομαι παντως να ειναι καλα ο τυπος.
δεν ξερω ρε δικε μου οντως περιεργο μακαρι να εχει βρε καμια γκομενα και να  και να μην ειναι τιποτα αλλο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
arcans80
|
 |
« Απάντηση #39 στις: 12/03/10, 03:03 » |
|
δεν ξερω ρε δικε μου οντως περιεργο μακαρι να εχει βρε καμια γκομενα και να  και να μην ειναι τιποτα αλλο τυπε και γκομενα να εβρισκε θα εμπαινε ο τυπος στο σαιτ. τωρα για να μην λεμε και μαλακιες,ελπιζω να ειναι καλα απο θεμα υγειας. για να μην πουμε οτι μπορει να εγινε και το χειροτερο. ο τυπος και γκομενα να εβρισκε,το μπασκετ θα το εβλεπε και θα το σχολιαζε τυπε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
james070
|
 |
« Απάντηση #40 στις: 12/03/10, 03:03 » |
|
Αρκ αυτός τι θέλει να γίνει με το θέμα? γουστάρει τη μικρή,τη μεγάλη και τις δύο? από κει εξαρτάται
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η ευφυΐα έχει τα όριά της, αλλά η βλακεία δεν έχει αυτό το μειονέκτημα.
|
|
|
|
arcans80
|
 |
« Απάντηση #41 στις: 12/03/10, 03:03 » |
|
Αρκ αυτός τι θέλει να γίνει με το θέμα? γουστάρει τη μικρή,τη μεγάλη και τις δύο? από κει εξαρτάται
αυτος να γαμαει θελει.και απο εκει και περα στα αρχιδια του ολα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
james070
|
 |
« Απάντηση #42 στις: 12/03/10, 03:03 » |
|
αυτος να γαμαει θελει.και απο εκει και περα στα αρχιδια του ολα.
ας συνεχίσει λίγο ακόμα με τη μικρή μέχρι να δει πότε θα της το πει η αδερφή της. γιατί προβλέπω ότι θα της το πει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η ευφυΐα έχει τα όριά της, αλλά η βλακεία δεν έχει αυτό το μειονέκτημα.
|
|
|
Stefanos83
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #43 στις: 12/03/10, 16:04 » |
|
μαγκες ενας φιλος(τον εχω εδω μαζι τωρα)γαμουσε την αδερφη τις γκομενας του. σημερα το εμαθε η γκομενα του,ειδε φωτο τις αδερφη τις στο λαπτοπ του.εννοειτε οτι η γκομενα τα πηρε στο κρανιο,εγινε τις πουτανας,δηλαδη.η γκομενα του ειπε οτι δεν θα πει τιποτα στην αδερφη τις,αλλα αυτος να τραβηχτει απο την αδερφη τις.εννοειτε οτι τον χωρισε αυτη.τον πηρε τηλεφωνο η αδερφη τις γκομενας του,και τον ρωτουσε ποτε θα βρεθουνε να γαμηθουνε,διοτι οπως ειπαμε,δεν γνωριζει τιποτα αυτη. ο φιλος θελει να συνεχισει να την γαμαει αυτος,και στα αρχιδια για την αλλη.εγω του ειπα να πει την αληθεια στην αδερφη τις γκομενας,και στα αρχιδια του οτι και να γινει. τι λετε να κανει εσεις? τι τον συμβουλευετε?
Φίλε μου, κάνεις τα αδύνατα - δυνατά να τις πείσεις για τριολέ. Είναι τρελή ευκαιρία για incest.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
βυζολάγνος
|
 |
« Απάντηση #44 στις: 16/03/10, 02:02 » |
|
τι τον συμβουλευετε?
Τύπε γαμώ τα σενάρια για Κολομπιάνικο σίριαλ. Τις αδερφές θα κάνουν η Πάολα και η Τζέσικα και θα ξεμαλλιάζονται για τον γκόμενο. Ο οποίος επίσης θα πηδάει τη μάνα τους τη Χίλντα το τούμπανο. Τελικά θα τις παρατήσει για την Καταλίνα και αυτές θα βάλουν τον μπράβο του δον Μαρσιάλ να τον γραβατώσει. Η Καταλίνα συντετριμμένη κάνει παρτούζα με τον μπράβο και τον δον Μαρσιάλ για να το ξεπεράσει.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το καλύτερο πράγμα μετά το βυζί είναι... το διπλανό του... 
|
|
|
|