|
apolyto_arseniko
|
 |
« Απάντηση #75 στις: 14/03/10, 01:01 » |
|
Να στέλναμε τον Ησαΐα Ματιάμπα, τύπε;  οχι ρε τυπε κανα κοριτσακι που να δειχνει μπουτακια να στειλουμε να παρουμε και λιγο ματι αυτη η αυγουστακη μου εκανε μεγαλη εντυπωση δικε μου 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Billy7
|
 |
« Απάντηση #76 στις: 15/03/10, 09:09 » |
|
Για αλλη μια φορα φανηκε ποσο στημενη ειναι η ολη διαδικασια!!!!! Οποιος εχει καλυτερες δυμοσιες σχεσεις θα πηγαινε κι ας ειχε το χειροτερο κομματι,τζαμπα παιρνει και ψηφιζει ο κοσμος μου φαινεται!!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ο ΣΟΦΟΣ, ΚΩΛΟ ΓΑΜΑΓΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!!!!!
|
|
|
|
makis1985
|
 |
« Απάντηση #77 στις: 15/03/10, 09:09 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
makis1985
|
 |
« Απάντηση #78 στις: 15/03/10, 09:09 » |
|
μην αρχίσεις πάλι τα ίδια ότι δεν δουλεύω σε λίγο φεύγω για Ασπρόπυργο και δεν θα είμαι άλλο συνδεδεμένος.......................
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Billy7
|
 |
« Απάντηση #79 στις: 15/03/10, 09:09 » |
|
αισχος! ποιος το ψηφισε αν ειναι δυνατον! σε πιθηκια κανανε οι χορευτες! σκυλαδικο προηγουμενης 10ετιας ουτε 10αδα δεν θα πιασουμε
Πεστα, αυτο πιστευω κι εγω αλλα υποψιαζομουνα οτι θα τον στειλουν λογω διασυνδεσεων!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Billy7
|
 |
« Απάντηση #80 στις: 15/03/10, 09:09 » |
|
απο κεκτημενη ταχυτητα,στο τελος δεν τα ελενχω πριν τα στειλω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
makis1985
|
 |
« Απάντηση #81 στις: 15/03/10, 09:09 » |
|
Πεστα, αυτο πιστευω κι εγω αλλα υποψιαζομουνα οτι θα τον στειλουν λογω διασυνδεσεων!!!
άστα είμαστε μια χώρα που μετράνε μονο τα κονέ που έχει ο καθενός και η επιλογή γίνεται βάσει αυτών 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Billy7
|
 |
« Απάντηση #82 στις: 15/03/10, 09:09 » |
|
μην αρχίσεις πάλι τα ίδια ότι δεν δουλεύω σε λίγο φεύγω για Ασπρόπυργο και δεν θα είμαι άλλο συνδεδεμένος.......................
Δεν εφτανε η λουφα στο γραφειο,τωρα πατε και εκδρομες 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
makis1985
|
 |
« Απάντηση #83 στις: 15/03/10, 09:09 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
alani30
|
 |
« Απάντηση #84 στις: 15/03/10, 10:10 » |
|
Οποιο και απο τα 7 κομματια να πηγαινε πρωτη 3δα δεν εμπαινε κανενα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
. . . Lets ROCK the nation ! ! !
|
|
|
|
Billy7
|
 |
« Απάντηση #85 στις: 15/03/10, 10:10 » |
|
Οποιο και απο τα 7 κομματια να πηγαινε πρωτη 3δα δεν εμπαινε κανενα...
Καλα δεν εχουμε δει και τα τραγουδια των αλλων,μπορει να ειναι χειροτερα απο το δικο μας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
master21
|
 |
« Απάντηση #86 στις: 15/03/10, 10:10 » |
|
ακου μαλακιες ρε.η χωρα πνιγεται αλλα εχουμε λεφτα να στειλουμε μαλακες στην ευροβιζιον.δεν εχουμε λεφτα λεει να δωσουμε στον φτωχο κοσμακι την πενιχρη συνταξη της προνειας,αλλα εχουμε να δωσουμε 150000 ευρω στον σπυρο παπαδοπουλο για καθε επεισοδιο της εκπομπης του.δεν εχουμε λεφτα αλλα εχουμε να δινουμε 2 εκ ευρω στον γαμημενο ολυμπιακο και παο για να τον δειχνουμε στην νετ,και να μπαινουμε μεσα σε καθε αγωνα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
makis1985
|
 |
« Απάντηση #87 στις: 15/03/10, 10:10 » |
|
ακου μαλακιες ρε.η χωρα πνιγεται αλλα εχουμε λεφτα να στειλουμε μαλακες στην ευροβιζιον.δεν εχουμε λεφτα λεει να δωσουμε στον φτωχο κοσμακι την πενιχρη συνταξη της προνειας,αλλα εχουμε να δωσουμε 150000 ευρω στον σπυρο παπαδοπουλο για καθε επεισοδιο της εκπομπης του.δεν εχουμε λεφτα αλλα εχουμε να δινουμε 2 εκ ευρω στον γαμημενο ολυμπιακο και παο για να τον δειχνουμε στην νετ,και να μπαινουμε μεσα σε καθε αγωνα.
δεν έχεις άδικο έτσι είναι τα πράγματα ίσως και πολύ χειρότερα απ'ότι τα περιγράφεις 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GFE
|
 |
« Απάντηση #88 στις: 15/03/10, 10:10 » |
|
Πάντως αν στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ βαλουν οτι το Αλκαιο-τραγουδο θα αποκλειστει απο τον ημιτελικο και οτι μαλιστα θα ειναι στην τελευταια πενταδα του ημιτελικου, ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ οοσ οσο...Το τραγουδι, αν ακουγεται σε ΜΑΣ απαραδεκτο, που ειμαστε Ελληνες κι εχουμε συνηθισει σε αυτη την μουσικη, φανταστειτε πως "ακουγεται" σε εναν Ξενο του Βορρα!!! Ε δλδ, αυτο βρηκαμε να στειλουμε???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
No Ass, No Cash!!!
|
|
|
|