|
arcans80
|
 |
« Απάντηση #15 στις: 10/03/10, 02:02 » |
|
αρχηγε μηπως σου ειχε κολληση λιγο σκατο και την περασες ελαφρα με ψιλοφαγουρα. ησουν κολοφαρδος δηλαδη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKGR
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #16 στις: 10/03/10, 02:02 » |
|
Mπα,το ελεγξα σχολαστικα. Και εννοειται οτι μετα πλυθηκα πολυ καλα. Παντως νομιζω οτι η εντονη τριβη το προκαλεσε πιθανως...η καποιος μυκητας.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ
|
|
|
|
gobr
|
 |
« Απάντηση #17 στις: 10/03/10, 08:08 » |
|
Αυτη ειναι η γλυκα του κωλου. Αμαν πια με τις επιστημονικες απαντησεις. Ο τυπος απο δω και περα δεν εχει γυρισμο. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΚΩΛΟΓΑΜΙΑΔΩΝ!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Παιχτουρας
|
 |
« Απάντηση #18 στις: 10/03/10, 08:08 » |
|
Ρε μαγκες καλησπερα. Πριν κανενα μηνα ενω εκανα σεξ με την κοπελα μου,μου ειπε οτι ηθελε να την παρω απο κωλο. Στα 5 χρονια που ειμαστε μαζι,ποτε δεν χρησιμοποιουμε προφυλακτικο.Τελικα ολα καλα.τελειωσα μεσα,βαθεια και βγηκα πεντακαθαρος.Υστερα απο λιγες ωρες παρατηρησα οτι η βαλανος ειχε σκληρυνει ελαφρως και ειχα ενα ειδος παρατεταμενης καυλας το οποιο κρατησε για 10 μερες περιπου.Ενα ειδος ημι-στυσης θα ελεγα.Ενιωθα ολο αυτο το 10ημερο οτι ηθελα συνεχως να πηδαω! Εντονος ερεθισμος δηλαδη. Τι μπορει να ηταν? Οτι εγραψα ηταν απολυτα ειλικρινες και θα ειμαι υποχρεος αν ακουστουν σοβαρες αποψεις.Δεν το θεωρησα σημαντικο να ρωτησω γιατρο.Αν υπαρχει γιατρος αναμεσα μας,ας μας πει την αποψη του.
Το καλυτερο θρεντ ανοιξες..και εγω... εχω παρατεταμενες καβλες συνεχομενες το τελευταιο διαστημα και με ενδιαφερει το θρεντ σου!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΚΟΙ".
|
|
|
|
kanenas80
|
 |
« Απάντηση #19 στις: 10/03/10, 11:11 » |
|
Mπα,το ελεγξα σχολαστικα. Και εννοειται οτι μετα πλυθηκα πολυ καλα. Παντως νομιζω οτι η εντονη τριβη το προκαλεσε πιθανως...η καποιος μυκητας.
ρε μεγάλε να ρωτήσεις κανένα γιατρό δεν σκέφτηκες;;;...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
giorgos58
|
 |
« Απάντηση #21 στις: 10/03/10, 11:11 » |
|
Αυτη ειναι η γλυκα του κωλου. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΚΩΛΟΓΑΜΙΑΔΩΝ!!!
Κωλος ωραιο πραμα να τον χυνης
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
νώντας
|
 |
« Απάντηση #22 στις: 10/03/10, 12:12 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Do not stand at my grave and weep; I am not there. I do not sleep.
|
|
|
|
Paralimnios
|
 |
« Απάντηση #23 στις: 10/03/10, 14:02 » |
|
Εγω ρε μαγκες απο τη μερα που ο Γιωργακης ανακοινωσε τα νεα μετρα για την οικονομια εχω συνεχεια καυλες. Τον εβλεπα στην TV να ανακοινωνει τα μετρα και τον επαιζα. Η καλυτερη μαλακια που εχω βαρεσει λεμε. Απο τοτε καθε φορα που διαβαζω για περικοπες, μειωσεις φορους καυλωνω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Skinhead a way of life
|
|
|
|
gobr
|
 |
« Απάντηση #24 στις: 10/03/10, 14:02 » |
|
Μεγαλε και εγωωωωωωωωω και το συνδιαζω με περιγραφες απο γερους για το τι ωραια περναγαν οταν ηταν ολοι φτωχοι κλπ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΚΑΒΛΩΝΩ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
!blis
|
 |
« Απάντηση #25 στις: 10/03/10, 20:08 » |
|
ιδιο προβλημα γιατρε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
>you are now connected with selected spaceshi
|
|
|
|
francesco
|
 |
« Απάντηση #26 στις: 26/04/10, 16:04 » |
|
Εγω ρε μαγκες απο τη μερα που ο Γιωργακης ανακοινωσε τα νεα μετρα για την οικονομια εχω συνεχεια καυλες. Τον εβλεπα στην TV να ανακοινωνει τα μετρα και τον επαιζα. Η καλυτερη μαλακια που εχω βαρεσει λεμε. Απο τοτε καθε φορα που διαβαζω για περικοπες, μειωσεις φορους καυλωνω.
Ωραιος εισαι,ελα ομως που δεν τα επραξε!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
OΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΤΕ!!
|
|
|
|
!blis
|
 |
« Απάντηση #27 στις: 26/04/10, 16:04 » |
|
Ρε μαγκες καλησπερα. Πριν κανενα μηνα ενω εκανα σεξ με την κοπελα μου,μου ειπε οτι ηθελε να την παρω απο κωλο. Στα 5 χρονια που ειμαστε μαζι,ποτε δεν χρησιμοποιουμε προφυλακτικο.Τελικα ολα καλα.τελειωσα μεσα,βαθεια και βγηκα πεντακαθαρος.Υστερα απο λιγες ωρες παρατηρησα οτι η βαλανος ειχε σκληρυνει ελαφρως και ειχα ενα ειδος παρατεταμενης καυλας το οποιο κρατησε για 10 μερες περιπου.Ενα ειδος ημι-στυσης θα ελεγα.Ενιωθα ολο αυτο το 10ημερο οτι ηθελα συνεχως να πηδαω! Εντονος ερεθισμος δηλαδη. Τι μπορει να ηταν? Οτι εγραψα ηταν απολυτα ειλικρινες και θα ειμαι υποχρεος αν ακουστουν σοβαρες αποψεις.Δεν το θεωρησα σημαντικο να ρωτησω γιατρο.Αν υπαρχει γιατρος αναμεσα μας,ας μας πει την αποψη του.
εισαι στην αρχη ακομα θα μαθεις ειναι φυσιολογικο αυτο που επαθες πας για γαμο μηπως? απεφυγε το αυτα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
>you are now connected with selected spaceshi
|
|
|
|
i_am_back
|
 |
« Απάντηση #28 στις: 26/04/10, 16:04 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Hello again....
|
|
|
|
francesco
|
 |
« Απάντηση #29 στις: 26/04/10, 16:04 » |
|
Οχι δεν πιστευω σε ωροσκοπια φιλε!! Δηλαδη ολοι οι Λεοντες του κοσμου την ιδια τυχη θα εχουν!! Αντε μην γαμας το θεμα λοιπον. Υ.Γ Εγω συνεχομενες καυλες εχω μονο οταν γαμαω η βλεπω ρωσιδες!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
OΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΤΕ!!
|
|
|
|