Σελίδες: 1 ... 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Σύλληψη 3 διαχειριστών του Gamato.info  (Αναγνώστηκε 10126 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tsolias.Psolias
Τίτορμος
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

hey!

« Απάντηση #180 στις: 11/03/10, 23:11 »

2funny 2funny 2funny 2funny
κλάμαααααααααααααα

εγώ που είμαι 100000000% υπέρ της πειρατίας το γαμάτο και κάτι άλλα παρόμοια δεν τα πάω καθόλου..
έιτε γιατί θέλει λογαριασμό για να κατεβάσεις, είτε γιατί σε βλέπουν σαν κλικ για τις διαφημίσεις τους , είτε για πολλούς άλλους λόγους που εκμεταλεύονται εσένα για να πλουτίσουν.

η πειρατία δεν είναι μέσο για να βγάλεις λεφτά... όσο λοιπόν δεν είναι τελείως open tracker καλά θα κάνουν να τους γαμήσουν τα πέταλα.
και καλά θα κάνει ο κόσμος να πάει να κλάψει μπροστά στη βουλή για να αφήσουν ελεύθερους τους διαχειριστές να κονομάνε στην πλάτη των χρηστών και αυτοί να μην κάνουν τίποτα.

να ψοφίσουν όλοι. Headbaning!

open trackers και τα μυαλά στα μπλέντερ.... και άμα θέλουν χαρτζιλίκι για τις υπηρεσίες που παρέχουν να ζητήσουν donation
ας μαζευτούμε να κάνουμε greek-community σε κάποιον open tracker και αφήστε τις καριόλες να μουνοκλαίνε
Καταγράφηκε

Μη μου τους όρχεις τάρατε
andy_1984
Νέος
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #181 στις: 11/03/10, 23:11 »

κλάμαααααααααααααα

εγώ που είμαι 100000000% υπέρ της πειρατίας το γαμάτο και κάτι άλλα παρόμοια δεν τα πάω καθόλου..
έιτε γιατί θέλει λογαριασμό για να κατεβάσεις, είτε γιατί σε βλέπουν σαν κλικ για τις διαφημίσεις τους , είτε για πολλούς άλλους λόγους που εκμεταλεύονται εσένα για να πλουτίσουν.

η πειρατία δεν είναι μέσο για να βγάλεις λεφτά... όσο λοιπόν δεν είναι τελείως open tracker καλά θα κάνουν να τους γαμήσουν τα πέταλα.
και καλά θα κάνει ο κόσμος να πάει να κλάψει μπροστά στη βουλή για να αφήσουν ελεύθερους τους διαχειριστές να κονομάνε στην πλάτη των χρηστών και αυτοί να μην κάνουν τίποτα.

open trackers και τα μυαλά στα μπλέντερ.... και άμα θέλουν χαρτζιλίκι για τις υπηρεσίες που παρέχουν να ζητήσουν donation
ας μαζευτούμε να κάνουμε greek-community σε κάποιον open tracker και αφήστε τις καριόλες να μουνοκλαίνε

FREE τα πάντα και για όλους
Καταγράφηκε
GIORGOSK
Ο παλιός, είν' αλλιώς

το γαμήσαμε και ψόφησε...

« Απάντηση #182 στις: 11/03/10, 23:11 »

στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί...
Καταγράφηκε

την υπογραφή προσέχω που την βάζω, την ψωλή μου πάντως όχι..
apolyto_arseniko
Τιμημένος

δε θέλω μεροκάματο θέλω χιλιάρα μηχανή και θάνατο

« Απάντηση #183 στις: 12/03/10, 00:12 »

«Λευτεριά στα παιδιά του gamato.info»
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010, 12:23

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απελευθέρωση των έξι διαχειριστών του torrent site gamato.info διοργανώνεται αύριο το απόγευμα, στην πλατεία Καμάρας, στη Θεσσαλονίκη.

Οι διαχειριστές του gamato.info συνελήφθησαν, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είχε προηγηθεί μήνυση για καταπάτηση της πνευματικής ιδιοκτησίας και τον διαμοιρασμό υλικού, χωρίς την άδεια των δημιουργών, που κατέθεσε εταιρεία προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων.

Οι «φίλοι» του gamato.info είναι εκατοντάδες χιλιάδες στην Ελλάδα. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι καθημερινά το site δεχόταν 16 εκατομμύρια επισκέψεις για δωρεάν «κατέβασμα» αρχείων.

Ωστόσο, εκατομμύρια ευρώ είναι και τα χρήματα που χάνουν οι εταιρείες παραγωγής και οι καλλιτέχνες που βλέπουν τα έργα τους να κυκλοφορούν και να διανέμονται δωρεάν από το Internet…

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=113124&cid=4
Καταγράφηκε

alfa291
Αθηναίος Πολίτης
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Go ahead! Make my night!

« Απάντηση #184 στις: 12/03/10, 01:01 »

H επίθεση ΙΣΩΣ είναι γενικευμένη:

http://atwistedblog.blogspot.com/2010/03/blue-whitegt.html
Καταγράφηκε

Έστ’ ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται και ες αεί έσεται

a humble NEMESIS devotee...
apoc
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Oriste ta brika ta lefta pou me fagate

« Απάντηση #185 στις: 12/03/10, 02:02 »

H επίθεση ΙΣΩΣ είναι γενικευμένη:

http://atwistedblog.blogspot.com/2010/03/blue-whitegt.html

Ρε παιδια λυστε μου μια απορία. Εαν ο server ηταν στο εξωτερικο και συνδεεσε με καποιο προγραμμα που κρυβει την real ip σου τοτε σε πιανουν?
Καταγράφηκε

Δεν θα παμε σε ΔΝΤ δεν θα κοπει ο 14ος 13ος μισθος δεν δεν δεν.. Εγινε κατι απο αυτα? ΟΧΙ γιατι λοιπον να μην πτωχευσουν??
silva!
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Φύλο: Γυναίκα

Σου ανήκω απλώς δανείζομαι....

« Απάντηση #186 στις: 12/03/10, 02:02 »

κλάμαααααααααααααα

btjunkie..

σταθερη αξια,χωρις να χρειαζεται να κανεις λογαριασμο και με καλο ταχυτητακι... Headbaning! Headbaning!
Καταγράφηκε

Σου ανήκω μα δεν χαρίζομαι...
Δωσ'μου μια αιτία για να γίνω η αφορμή σου
jd
Ειδήμων

« Απάντηση #187 στις: 12/03/10, 08:08 »

Μια χαρα δουλευει το greek-tracker

Το site ok είναι αλλά σου κατεβάζει γιατί εμένα είναι όλα στα κόκκινα.

Για κρύψιμο της IP ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε το peerguardian?
Καταγράφηκε

Respect the Elders...
alfa291
Αθηναίος Πολίτης
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Go ahead! Make my night!

« Απάντηση #188 στις: 12/03/10, 12:12 »

Kανονικά κατεβάζει. Απλά σέρνεται στην πλοήγηση. Ανοίγει τις σελίδες στο replay.
Καταγράφηκε

Έστ’ ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται και ες αεί έσεται

a humble NEMESIS devotee...
gatto
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #189 στις: 12/03/10, 20:08 »

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=113559&cid=4

Jerking Off Jerking Off Jerking Off
Καταγράφηκε

giorgospapa
Τιμημένος
Warned

λα λα λα....

« Απάντηση #190 στις: 12/03/10, 20:08 »

πλακα εχουν τα καμένα..  Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning!
Καταγράφηκε

Εδώ παπάς.. εκεί παπάς....!!!! Tooth Tooth Tooth
LION7
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #191 στις: 12/03/10, 20:08 »

Μια συγκέντρωση για να τιμωρηθούν πολιτικοί που διέπραξαν αδικήματα δεν έχει γίνει, ενεργοποιούμαστε μόνο για να διατηρήσουμε το τζαμπόπουλο
Καταγράφηκε

Βαριέμαι τους ανθρώπους που...βαριούνται εύκολα...
hitman21
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #192 στις: 12/03/10, 20:08 »

θα'χουνε μεγαλο σοι
Καταγράφηκε

"Ποτέ δεν κάνω λάθος..Μια φορά νόμιζα πως είχα κάνει,μα τελικά έκανα λάθος!!!"
apoc
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Oriste ta brika ta lefta pou me fagate

« Απάντηση #193 στις: 13/03/10, 02:02 »

Oπως το είπαν η πειρατια σωζει της τσεπες μας.Ρε εδω θυμαμε πηγαινα γυμνάσιο πριν καμια 10αρια χρονια και μεταξυ μας αλλαζαμε cd games.Τωρα το θυμιθηκαν αυτοι??? Ας πανε να πιασουν τον χριστοφορακο και μετα τους αλλους.Αλλα εδω κανουν κουμαντο πολυεθνικες με τα αλλα θα ασχολουνται
Καταγράφηκε

Δεν θα παμε σε ΔΝΤ δεν θα κοπει ο 14ος 13ος μισθος δεν δεν δεν.. Εγινε κατι απο αυτα? ΟΧΙ γιατι λοιπον να μην πτωχευσουν??
OXIA
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Φύλο: Γυναίκα

нет худа без добра

« Απάντηση #194 στις: 13/03/10, 02:02 »

κλάμαααααααααααααα

Σε πληροφορώ ότι ουδέποτε έχω κατεβάσει από το εν λόγω site. Και απ'όσο ξέρω δεν πληρώνεις για να έχεις account. Άλλοι είναι οι λόγοι που θέλουν εγγραφή.
Απλά δε θα συμφωνήσουμε στο συγκεκριμένο θέμα, γιατί βλέπουμε αλλιώς τα πράγματα.
Καταγράφηκε

Ученье - свет, неученье - тьма
Σελίδες: 1 ... 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: