dimitris_ola
Προχωρημένος

Συνδεδεμένος
|
 |
« στις: 09/03/10, 22:10 » |
|
ρε παιδια πηγαμε να γαμησουμε μια ξεκολιαρα με ενα φιλο σε ενα ξενοδοχειο καθετο στην αχαρνων και μας ζητησε νταμπλντοτ ο μουνις.ενω μπηκα και μου ειπε 20 γιουρια και τον πληρωσα του λεω ερχεται και ενας φιλος μαζι μου λεει 40 μεγαλε.εννοειτε πως εφυγα.πειτε αν ξερετε ρε μαγκες για παρτουζα ειναι επι 2 η ζημια?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gl
|
 |
« Απάντηση #1 στις: 09/03/10, 22:10 » |
|
ρε παιδια πηγαμε να γαμησουμε μια ξεκολιαρα με ενα φιλο σε ενα ξενοδοχειο καθετο στην αχαρνων και μας ζητησε νταμπλντοτ ο μουνις.ενω μπηκα και μου ειπε 20 γιουρια και τον πληρωσα του λεω ερχεται και ενας φιλος μαζι μου λεει 40 μεγαλε.εννοειτε πως εφυγα.πειτε αν ξερετε ρε μαγκες για παρτουζα ειναι επι 2 η ζημια?
προφανως ρε ανθρωπε....αμα ηταν ετσι θα πηγαιναμε σαν τους χιωτες στα πορδελα που λεει και ο γιασου....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
όνειρα ξένα, ράκη αλλότρια ζητωκραυγάσαμε....
|
|
|
|
νώντας
|
 |
« Απάντηση #2 στις: 09/03/10, 22:10 » |
|
να πας στα x-dream hotels ειναι +6 ευρω νομιζω το καθε επιπλεον ατομο αν και μαλλον πουστρακος εισαι και θες να πας με το γαμια σου οποτε θα πληρωσετε κανονικα τιμη δωματιου
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Do not stand at my grave and weep; I am not there. I do not sleep.
|
|
|
dimitris_ola
Προχωρημένος

Συνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #3 στις: 09/03/10, 22:10 » |
|
προφανως ρε ανθρωπε....αμα ηταν ετσι θα πηγαιναμε σαν τους χιωτες στα πορδελα που λεει και ο γιασου....
τα μπουρδελα εχουν μεσα μια γυναικα που πληρωνεται για να γαμιεται.αν την γαμησουν 2 ειναι λογικο να παρει 20χ2=40.στο δωματιο μπορεις να μου πεις τι αλλαζει?δεν ειπα να μπουμε 6-7 ατομα να κοιμηθουμε.1 ωρα θα γαμαγαμε και θα φευγαμε.το νερο μας χρεωνει που θα πληθουμε?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
agiana
|
 |
« Απάντηση #4 στις: 09/03/10, 22:10 » |
|
πειτε αν ξερετε ρε μαγκες για παρτουζα ειναι επι 2 η ζημια? Σίγουρα δεν είναι Χ2 η τιμή. Την τελευταία φορά, σε ξενοδοχείο της αλυσίδας X-Dream, μας είχαν χρεώσει 10 ευρώ ο κάθε συμμετέχων. Είναι όμως αρκετοί μήνες, και η χρέωση μπορεί να έχει αλλάξει επί το ακριβότερο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Είναι ευκολότερο να πεθάνεις για μια γυναίκα παρά να ζήσεις μαζί της." Λόρδος Βύρων, 1788-1824.
|
|
|
|
|
dimitris_ola
Προχωρημένος

Συνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #6 στις: 09/03/10, 22:10 » |
|
να πας στα x-dream hotels
ειναι +6 ευρω νομιζω το καθε επιπλεον ατομο
αν και μαλλον πουστρακος εισαι και θες να πας με το γαμια σου οποτε θα πληρωσετε κανονικα τιμη δωματιου
απο που το καταλαβες αυτο ρε τσακαλε?επειδη εχω λιγα ποστ?πιστευεις πως θα ελεγες το ιδιο αν βρισκομασταν καπου κατα τυχη?λιγο προσοχη στο τι λεμε νομιζω πως δε βλαπτει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
νώντας
|
 |
« Απάντηση #7 στις: 09/03/10, 22:10 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris_ola
Προχωρημένος

Συνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #8 στις: 09/03/10, 22:10 » |
|
τελικα την γαμησατε?που και με ποσο?αυτα μας ενδιαφέρουν  την  ο αλλος μεσα στο αμαξι εκει που ειχαμε παρκαρει για να παμε στη χοτελα.εγω ξενερωσα.με 20 γιουρια.σκουρα προς το μαυρο το θυληκο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tal2
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #9 στις: 09/03/10, 22:10 » |
|
σε οποιο hotel κ αν πας σιγουρα δε θα ειναι ιδια η χρεωση...εγω οταν πηγα με δυο  , απο 24 εδωσα 36 για δυο ωρες...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gl
|
 |
« Απάντηση #10 στις: 09/03/10, 22:10 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
όνειρα ξένα, ράκη αλλότρια ζητωκραυγάσαμε....
|
|
|
dimitris_ola
Προχωρημένος

Συνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #11 στις: 09/03/10, 22:10 » |
|
η παρτουζα ξαναερχεται οποτε γουσταρουμε την κοροιδια δε την τρωμε με την καμια ομως.εσυ δωσε και 140 αμα στα ζητησει ο ρεμπελος στη ρεσεψιον
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris_ola
Προχωρημένος

Συνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #12 στις: 09/03/10, 22:10 » |
|
σε οποιο hotel κ αν πας σιγουρα δε θα ειναι ιδια η χρεωση...εγω οταν πηγα με δυο  , απο 24 εδωσα 36 για δυο ωρες... αυτο οκ!!λογικο μου φαινεται.για πειτε και κανα καλο χοτελακι στο κεντρο τωρα για να παμε διαβασμενοι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gastez
Global Moderator

Συνδεδεμένος
Φύλο: 
Just a mirror for the sun
|
 |
« Απάντηση #13 στις: 09/03/10, 22:10 » |
|
την  ο αλλος μεσα στο αμαξι εκει που ειχαμε παρκαρει για να παμε στη χοτελα.εγω ξενερωσα.με 20 γιουρια.σκουρα προς το μαυρο το θυληκο  μαλιστα.μαλακας ο χοτελας.επι 2 δεν νομιζω να ειναι,μαλακιες σου ειπε!πιτσιρικας εισαι?γιατι αν σε ειδε μικρο και καβλωμενο θα πηγε να στην κανει τη πουστια...λολ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
νώντας
|
 |
« Απάντηση #14 στις: 09/03/10, 22:10 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|