|
life97
|
 |
« Απάντηση #240 στις: 14/03/10, 01:01 » |
|
και στη πρωτευουσα μπορεις να βρεις αδειο δρομο αργα τη νυχτα οι περισσοτεροι αντρες ειναι εγκρατεις στη φυσαρμονικα αφου μετα ακολουθει το κυριως πιατο  εκτος κι αν ο αλλος εχει να κανει πολυ καιρο σεξ, οποτε κρατιεται δυσκολα Ναι ειναι εγκρατειs φτανει κι εκεινη να σταματησει το αρμεγμα Ισα ισα να τον αναψει που λενε......
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η γυναίκα θέλει πολλά από έναν άνδρα, ενώ ο άνδρας θέλει μόνο ένα, αλλά από πολλές γυναίκες
|
|
|
|
annamaria88
|
 |
« Απάντηση #241 στις: 14/03/10, 01:01 » |
|
Ναι ειναι εγκρατειs φτανει κι εκεινη να σταματησει το αρμεγμα Ισα ισα να τον αναψει που λενε......
ε αυτο λεω κι εγω τοση ωρα!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
life97
|
 |
« Απάντηση #242 στις: 14/03/10, 01:01 » |
|
ε αυτο λεω κι εγω τοση ωρα!!!!
Ναι το καταλαβαινω...... Αλλα παντωs ορκο δεν παιρνω για το αποτελεσμα Δλδ μπορει ετσι οπωs το κουβεντιαζουμε να ξεκινησει το ζητημα αλλα.... Στη θεωρια καλα τα λεμε....αλλα στην πραξη Δεν θα εχω και το ....τηλεκοντρολ μαζι μου εκεινη τη στιγμη να ...φρεναρω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η γυναίκα θέλει πολλά από έναν άνδρα, ενώ ο άνδρας θέλει μόνο ένα, αλλά από πολλές γυναίκες
|
|
|
|
agiana
|
 |
« Απάντηση #243 στις: 15/03/10, 12:12 » |
|
Αλλο χαδια ...κι αλλο ...αρμεγω την κατσικα με την γλωσσα μου Τα πρωτα τα αντεχω....τα αλλα τα καταβρεχω δλδ λιγο αμα σε γλειψει η αλλη χυνεις εσυ? να το κοιταξεις αυτο, δεν το εκτιμουμε ιδιαιτερα οι γυναικες  Είναι αυθόρμητος τύπος....!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Είναι ευκολότερο να πεθάνεις για μια γυναίκα παρά να ζήσεις μαζί της." Λόρδος Βύρων, 1788-1824.
|
|
|
|
annamaria88
|
 |
« Απάντηση #244 στις: 15/03/10, 21:09 » |
|
ε να το προσεξει αυτο, δεν θελει καμια γυναικα εναν γρηγοροχυσακια 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kauliarogatos
|
 |
« Απάντηση #245 στις: 15/03/10, 22:10 » |
|
ε να το προσεξει αυτο, δεν θελει καμια γυναικα εναν γρηγοροχυσακια  Έναν τι?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
TIPDRILL
|
|
|
|
A_re_Koula
|
 |
« Απάντηση #246 στις: 15/03/10, 23:11 » |
|
Τι μου θυμισατε πιτσιρικας ημουν στο σπιτι της γκομενας μου και την πηδηξα μεσα σε μια αποθηκη ενω την ειχε στειλει η μανα της να φερει σκορδα (εφτιαχνε μπιφτεκια διπλα). Εκει θυμαμαι εχυσα σε 20 δευτερολεπτα πανω σε κατι σακουλες με λαχανα. Ψεκαστε και οπου φυγει φυγει ηταν η φαση
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gl
|
 |
« Απάντηση #247 στις: 15/03/10, 23:11 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
...να ξαναχτίσω απ' την αρχή όλα τα όνειρά μου.Μέσα στο χώρο και στο χρόνο ζω και αμφιβάλλω....
|
|
|
|
annamaria88
|
 |
« Απάντηση #248 στις: 16/03/10, 07:07 » |
|
Έναν τι?
δεν ξερεις τι ειναι ο γρηγοροχυσακιας? η λεξη το λεει 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
The Chaostar
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #249 στις: 18/03/10, 05:05 » |
|
Την καλύτερη φίλη της πρώην μου, στο Πασαλιμάνι, στην Παραλιακή εκεί που παρκάρουν οι πούστηδες τα κότερα τους, νύχτα. 4-5 το βράδυ νομίζω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Zwrzetos7
|
 |
« Απάντηση #250 στις: 18/03/10, 13:01 » |
|
εξω? με θεα ολην την κουρμπα που κανει το κολπακι? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
agiana
|
 |
« Απάντηση #251 στις: 18/03/10, 13:01 » |
|
εξω? με θεα ολην την κουρμπα που κανει το κολπακι?  Ισως ήταν χειμώνας και ερημιά......
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Είναι ευκολότερο να πεθάνεις για μια γυναίκα παρά να ζήσεις μαζί της." Λόρδος Βύρων, 1788-1824.
|
|
|
|
ari1973
|
 |
« Απάντηση #252 στις: 18/03/10, 13:01 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Boldemort
|
 |
« Απάντηση #253 στις: 18/03/10, 13:01 » |
|
Εγω δεν προκειται να πω για το περιεργο μερος που εχω πηδηξει.
Εγω απλα θα πω πως ο τιτλος του Θρεντ θα επρεπε να ηταν αυτος -> "Η Φαντασια σας με το πιο περιεργο μερος που εχετε γαμησει?"
Ελα ρε μαλακες σοβαρευτειτε ... ο αλλος τι ειπε στις πρωτες σελιδες λεει πηδηξα πανω στο μηχανακι εν κινηση... ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Ειναι το κλασσικο θρεντ που θα βγουν ολοι οι Φαντασμενοι να πουν την ψευτια τους!
χαχαχαχχαχα ασε τις προαλλες πηδηξα την καθηγητρια πανεπιστημιου....ειχε παει που λετε μαγκες να παρει κατι απο το γραφειο της εν ωρα μαθηματος επειδη το ειχε ξεχασει και την ακολουθησα και την πηδηξα μεσα εκει.
Ελεος. Ας σοβαρευτουμε λιγακι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κράτα καρδιά μου...βρηκαμε στέκι και απόψε 
|
|
|
The Chaostar
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #254 στις: 25/03/10, 11:11 » |
|
Ισως ήταν χειμώνας και ερημιά......
Τι ίσως... Οσοι ειναι Πειραιωτες ξερουν οτι τετοιες ωρες δεν κουνιεται φυλλο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|