|
!blis
|
 |
« Απάντηση #150 στις: 09/03/10, 12:12 » |
|
ελα τοτε να γινι καντουνιαρις ,θα ξεκινισις βοιθος και αμ ξερισ γραματα θα βγανισ και διπλομα να γινις οδιγοσ
εχο παγελματικο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
>you are now connected with selected spaceshi
|
|
|
|
agiana
|
 |
« Απάντηση #151 στις: 09/03/10, 12:12 » |
|
για εγο ιμε παντα νιΟυφο Βγάλε το "νι" και είσαι μέσα. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Είναι ευκολότερο να πεθάνεις για μια γυναίκα παρά να ζήσεις μαζί της." Λόρδος Βύρων, 1788-1824.
|
|
|
|
amjik
|
 |
« Απάντηση #152 στις: 09/03/10, 12:12 » |
|
εχο παγελματικο
ποσο χρονο ισε 60???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
!blis
|
 |
« Απάντηση #153 στις: 09/03/10, 12:12 » |
|
ποσο χρονο ισε 60???
α κουι 52 αφκσιθικε φετοσ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
!blis
|
 |
« Απάντηση #154 στις: 09/03/10, 12:12 » |
|
52 αφκσιθικε φετοσ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
xpapad
|
 |
« Απάντηση #155 στις: 09/03/10, 13:01 » |
|
ρε τι μου θυμισατε τωρα... πω πω αναμνησεις.... εχω συγκινηθει... εχω βουρκωσει... ημουν 15 χρονων και ηταν η δευτερη επισκεψη σε μπουρδελο... ειχαμε κανει κοπανα για να γαμησουμε και το γαμησι ειχε 1100 δρχ. το ξεπαρθενιασμα μου ειχε γινει πριν 2 μερες στο μπουρδελακι στη σαρρη με τον αρχιτραβελο χριστινα.... για οσους θυμουνται... (ξεπερθενιασμα με θηλυπρεπη τραβελο  )αυτη την μερα λοιπον ηθελα να κανω μια φαντασιωση μου πραγματικοτητα να παω με μια μεγαλη... ηταν 58 χρονων οπως δηλωσε σε ενα μπουρδελακι στην ερμου, πιθανως να μην υπαρχει τωρα γιατι δεν υπαρχει στο χαρτη των μπουρδελων... διπλα απο εκει μετα απο καποια χρονια ανοιξε το lobby, club με πολυ μουνοκατασταση... ηταν καλοκαιρι και ακομα εχω στο μυαλο μου τον ανεμιστηρα που ειχε το δωματιο και εκανε τρελο θορυβο... φοραγε κατι ασπρα εσωρουχα, περισσοτερο με σαβρακοκυλοτα εμοιαζε... μαλιστα μου ειχε παρει 1000 δρχ κανωντας μου εκπτωση 100 δρχ επειδη ημουν μικρος και γλυκουλης οπως ελεγε....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
astari51
|
 |
« Απάντηση #156 στις: 10/03/10, 09:09 » |
|
ρε τι μου θυμισατε τωρα... πω πω αναμνησεις.... εχω συγκινηθει... εχω βουρκωσει... ημουν 15 χρονων και ηταν η δευτερη επισκεψη σε μπουρδελο... ειχαμε κανει κοπανα για να γαμησουμε και το γαμησι ειχε 1100 δρχ. το ξεπαρθενιασμα μου ειχε γινει πριν 2 μερες στο μπουρδελακι στη σαρρη με τον αρχιτραβελο χριστινα.... για οσους θυμουνται... (ξεπερθενιασμα με θηλυπρεπη τραβελο  )αυτη την μερα λοιπον ηθελα να κανω μια φαντασιωση μου πραγματικοτητα να παω με μια μεγαλη... ηταν 58 χρονων οπως δηλωσε σε ενα μπουρδελακι στην ερμου, πιθανως να μην υπαρχει τωρα γιατι δεν υπαρχει στο χαρτη των μπουρδελων... διπλα απο εκει μετα απο καποια χρονια ανοιξε το lobby, club με πολυ μουνοκατασταση... ηταν καλοκαιρι και ακομα εχω στο μυαλο μου τον ανεμιστηρα που ειχε το δωματιο και εκανε τρελο θορυβο... φοραγε κατι ασπρα εσωρουχα, περισσοτερο με σαβρακοκυλοτα εμοιαζε... μαλιστα μου ειχε παρει 1000 δρχ κανωντας μου εκπτωση 100 δρχ επειδη ημουν μικρος και γλυκουλης οπως ελεγε.... Το θυμαμαι και εγω αυτο το μπυρδελο ,ειχα παει κανα δυο φορες ,ηταν χαμηλα στην Ερμου κοντα στην εκκλησια.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giorgos58
|
 |
« Απάντηση #157 στις: 10/03/10, 10:10 » |
|
ρε τι μου θυμισατε τωρα... πω πω αναμνησεις.... εχω συγκινηθει... εχω βουρκωσει... μαλιστα μου ειχε παρει 1000 δρχ κανωντας μου εκπτωση 100 δρχ επειδη ημουν μικρος και γλυκουλης οπως ελεγε....
Ειμουν φανταρος τα λεφτα τοτε δεν εφταναν για καφε και τσιγαρα, εγω με εναν αλλον πηγαιναμε με τραβελια και μας πληρωναν και μετα πηγαιναμε στα μπουρδελα,ηταν η ξακουστη τοτε Αμαλια(θεος συγχωρεστην)στα λαδαδικα θεσ/νικη, ηταν πανω απο 50 χρονων και ενω οι αλλες περνανε 70-80 δρχ αυτη επερνε 50 δρχ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
νώντας
|
 |
« Απάντηση #158 στις: 10/03/10, 11:11 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Do not stand at my grave and weep; I am not there. I do not sleep.
|
|
|
|
agiana
|
 |
« Απάντηση #159 στις: 10/03/10, 13:01 » |
|
Ειμουν φανταρος τα λεφτα τοτε δεν εφταναν για καφε και τσιγαρα, εγω με εναν αλλον πηγαιναμε με τραβελια και μας πληρωναν και μετα πηγαιναμε στα μπουρδελα,ηταν η ξακουστη τοτε Αμαλια(θεος συγχωρεστην)στα λαδαδικα θεσ/νικη, ηταν πανω απο 50 χρονων και ενω οι αλλες περνανε 70-80 δρχ αυτη επερνε 50 δρχ Ενεργητικοί ή παθητικοί? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Είναι ευκολότερο να πεθάνεις για μια γυναίκα παρά να ζήσεις μαζί της." Λόρδος Βύρων, 1788-1824.
|
|
|
|
νώντας
|
 |
« Απάντηση #160 στις: 10/03/10, 13:01 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Do not stand at my grave and weep; I am not there. I do not sleep.
|
|
|
|
amjik
|
 |
« Απάντηση #161 στις: 10/03/10, 13:01 » |
|
Στήθηκα ... έλα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giorgos58
|
 |
« Απάντηση #162 στις: 10/03/10, 13:01 » |
|
Το πρωτο παντα τελευταιος 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giorgos58
|
 |
« Απάντηση #163 στις: 10/03/10, 13:01 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
life97
|
 |
« Απάντηση #164 στις: 10/03/10, 13:01 » |
|
Στήθηκα ... έλα  Περιμενε να φερω την καμερα Σκοποs ειναι να τα ...κονομησουμε κιολαs
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η γυναίκα θέλει πολλά από έναν άνδρα, ενώ ο άνδρας θέλει μόνο ένα, αλλά από πολλές γυναίκες
|
|
|
|