Σελίδες: 1 ... 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 ... 93   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Μασατζίδικα που γαμάς - KINA !!!  (Αναγνώστηκε 67275 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
PIPINOKYNHGOS
Μάλαμα
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

« Απάντηση #705 στις: 14/03/10, 10:10 »

Thumbsupπεριγραφή
Kαλημερα!!! Smiley
Καταγράφηκε

Mπουρδέλα!!!
PIPINOKYNHGOS
Μάλαμα

« Απάντηση #706 στις: 14/03/10, 10:10 »

Kαλημερα!!! ΠAIΔIA!
Καταγράφηκε

Mπουρδέλα!!!
kabalarhs
Banned
Προχωρημένος
**

« Απάντηση #707 στις: 14/03/10, 11:11 »

εχω διαβασει τα ποστ σου και μια λες οτι πληρωνεις μια λες τςρα οχι, αλλα μας βαζεις οτι να ναι μουνια απο προγραμμα και λες οτι την βγαζεις με 600 ευρω το μηνα βασιλικα ουτε οι μαζαχεντιν δεν την βγαζουν με 600 ευρω το μηνα οχι εσυ που εισαι μεσα στα γουστα απο οτι λες.ταπεινη μου γνςμη αυτα που μας λες ειναι ΠΙΠΕΣ!!!
Καταγράφηκε
PIPINOKYNHGOS
Μάλαμα

« Απάντηση #708 στις: 14/03/10, 11:11 »

εχω διαβασει τα ποστ σου και μια λες οτι πληρωνεις μια λες τςρα οχι, αλλα μας βαζεις οτι να ναι μουνια απο προγραμμα και λες οτι την βγαζεις με 600 ευρω το μηνα βασιλικα ουτε οι μαζαχεντιν δεν την βγαζουν με 600 ευρω το μηνα οχι εσυ που εισαι μεσα στα γουστα απο οτι λες.ταπεινη μου γνςμη αυτα που μας λες ειναι ΠΙΠΕΣ!!!
Φιλε,θα επαναλάβω ότι βοηθάει παρα πολύ να διαβάσεις προσεκτικά τα ''posts'' μου, ώστε να καταλάβεις γιατί είμαι εδώ και να βοηθήσεις τον εαυτό σου να πάρεις  απαντήσεις στις ερωτήσεις που έχεις .
Φιλε είμαι εδώ για να κάνω φίλους. Δεν έχω κανένα συμφέρον να πω κάτι το οποιο δεν είναι αλήθεια. προσωπική μου γνώμη είναι ότι ανάλογα που και πως παίζεις παίρνεις και το ανάλογο αποτελεσμα . Λοιπόν, δίνω στους φίλους εδώ πληροφορίες και βοήθεια εάν μπορώ, σχετικά με ότι γνωρίζω. Εάν εσύ έχεις κάτι διαφορετικό να παραθέσεις είναι καλοδεχούμενο, αλλα με αποδείξεις σε παρακαλώ, γιατί οι παπαρολογιες έχουν περισσέψει. Aπό τον τρόπο γραφής σου αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει κάποια ειρωνεία (εάν κάνω λάθος ζητω προκαταβολικά συγγνώμη).Δεν πρόκειται να έχω κανενός είδους αντιπαράθεση μαζί σου η με οποιονδήποτε άλλο.
Και σε τελική φάση για να μην χάνουμε την ώρα μας σου προτείνω το έξεις. Σε καλώ να έρθεις στη Κίνα οποτε θέλεις για να καθίσεις ένα μηνα και να κανεις ότι κάνω. Εάν χαλάσεις περισσότερα από 600 Ευρώ θα σου δώσω 6.000 Ευρώ. Εάν χαλάσεις 600 Ευρώ η λιγότερa θα μου δώσεις εσύ 6.000 Ευρώ. Τι λες; Περιμένω απάντηση!

Τα λέμε.
Καταγράφηκε

Mπουρδέλα!!!
PIPINOKYNHGOS
Μάλαμα

« Απάντηση #709 στις: 14/03/10, 12:12 »

Παιδιά Πρώτα ΑΠ' Όλα Πρέπει Να Ξεκινήσουμε Από Το Ποιο Βασικό, Ότι Η ΚΊΝΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΏΣ ΜΙΑ ΜΑΚΡΙΝΉ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΈΝΑΣ AΛΛΟΣ ΠΛΑΝΉΤΗΣ! Δεύτερο, Ξεχνάμε Το Τι Ισχύει Σε Δύση, Και Το Ποιο Σημαντικό ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΊΝΟΥΜΕ ΤΟ ΌΤΙ ΞΈΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΑΊΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΊΝΑ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΑΝΌΜΟΙΑ. ΤΡΊΤΟ, ΕAΝ θέλουμε ΝΑ ΠΕΡAΣΟΥΜΕ ΚΑΛA Προσπαθούμε ΝΑ ΒΡΟΎΜΕ ΚAΠΟΙΟΝ ΦΊΛΟ, ΣΥΓΓΕΝΉ, ΚΑΡOΊOΝ ΤΈΛΟΣ ΠAΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΝΤΌΠΙΟΣ. ΔΕΝ ΜΕΤΡAΕΙ ΤΟ ΧΡΉΜΑ, Η ΠΟΣΟ ΈΞΥΠΝΟΣ ΕΊΣΑΙ. ΜΕΤΡAΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΝΤΌΠΙΟ ΠΟΥ ΞΈΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΙΣ Ανθρώπους ΚΑΙ ΚΑΤAΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ, ΌΧΙ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΉ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΕΛΏΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ  ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΝΟΜΊΖΕΙΣ ΌΤΙ Είσαι  Aρχοντας ΑΝΑΚΑΛΎΠΤΕΙΣ Ότι Κανεις Ελεύθερη Πτώση Χωρίς  ΑΛΕΞΊΠΤΩΤΟ!!!
Καταγράφηκε

Mπουρδέλα!!!
PIPINOKYNHGOS
Μάλαμα

« Απάντηση #710 στις: 14/03/10, 13:01 »

Το ‘’laptop‘’ πάντα πιστός σύμμαχος !  Dancing Smiley
Καταγράφηκε

Mπουρδέλα!!!
PIPINOKYNHGOS
Μάλαμα

« Απάντηση #711 στις: 14/03/10, 13:01 »

Shanghai KTV  Dancing Smiley Dancing Smiley Dancing Smiley Dancing Smiley Dancing Smiley Dancing Smiley

POP KTV
Add: 5-6F Huangpu Shangsha, 168 Xizang Road South, Huangpu District, Shanghai

Max Karaoke
Add: 8F West Gate Mall, 1038 Nanjing Road West, Jing"an District, Shanghai

Party World (Cash Box )
Xujiahui Branch: 1F 580 Tianshi Bridge Road, Xuhui Area
Luwan Branch: 109 Yandang Road, inside the Fuxing Park
Jing"an Branch: 457 Urumchi Road North, near Shanghai Hotel
Huangpu Branch: 68 Zhejiang Road South, close to the crossing of Ninghai Road East
Putuo Branch: 139 Xinhui Road, next to the Jade Buddha Temple
Hongkou Branch: 1661 Sichuan Road North, Hongkou Area

Hao Le Di KTV in Shanghai
Songjiang Branch: 320-338 Zhongshan Road Middle, Songjiang District
Huaihai Branch: 5F, 438 Huaihai Road Middle, Luwan Distrct
Huangpu Branch: 3F, 180 Xizang Road Middle, Huangpu District
Nandong Branch: 6F, 479 Nanjing Road East, Huangpu District
Head Branch: 2 Shunchang Road; close to Xintiandi, the crossing of Taicang Rd & Haoshan Rd
Meiluo Branch: 7F, Metro City 1111 Zhaojiabang Road, Xujiahui, Xuhui District
Wu Jiao Chang Branch: 3F, 2665 Siping Road, Yangpu District
Pudong Branch: 3-4F, 579 Zhangyang Road, Pudong Area
Cai Fu Branch: 4F, 28 Guoxiang Road, Yangpu District
Damuzhi (Thumb) Branch: 1F, 36, Lane 199 Fangdian Road
Zhengda Branch: 8F Super Brand Mall, 168 Lujiazui Road West, Pudong New Area

Qilin Musical KTV City
Wuhualu Branch: 300 Wuhua Road, Hongkou District, Shanghai
Wenxilu Branch: 975 Wenxi Road, Zhabei District, Shanghai
Jiaizhoulu Branch: 941 Jiaozhou Road, Putuo District, Shanghai
Caoyang Branch: 141 Lanxi Road, Putuo Distric, Shanghai

Langsha KTV
Qibao Branch: 3F Longcheng, 3655 Qizi Road, Minhang District, Shanghai
Nanjing Donglu Branch: 7F Mankedun Square, 463 Nanjing Road East, Huangpu District, Shanghai
Xuhui Branch: 6F of GMS, 2018 Huashan Road, Xuhui District, Shanghai
Baoshan Branch: 4F of Sai Bo Digital Square, 49 Youyi Road, Baoshan District, Shanghai
Καταγράφηκε

Mπουρδέλα!!!
kabalarhs
Banned
Προχωρημένος
**

« Απάντηση #712 στις: 14/03/10, 20:08 »

Φιλε,θα επαναλάβω ότι βοηθάει παρα πολύ να διαβάσεις προσεκτικά τα ''posts'' μου, ώστε να καταλάβεις γιατί είμαι εδώ και να βοηθήσεις τον εαυτό σου να πάρεις  απαντήσεις στις ερωτήσεις που έχεις .
Φιλε είμαι εδώ για να κάνω φίλους. Δεν έχω κανένα συμφέρον να πω κάτι το οποιο δεν είναι αλήθεια. προσωπική μου γνώμη είναι ότι ανάλογα που και πως παίζεις παίρνεις και το ανάλογο αποτελεσμα . Λοιπόν, δίνω στους φίλους εδώ πληροφορίες και βοήθεια εάν μπορώ, σχετικά με ότι γνωρίζω. Εάν εσύ έχεις κάτι διαφορετικό να παραθέσεις είναι καλοδεχούμενο, αλλα με αποδείξεις σε παρακαλώ, γιατί οι παπαρολογιες έχουν περισσέψει. Aπό τον τρόπο γραφής σου αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει κάποια ειρωνεία (εάν κάνω λάθος ζητω προκαταβολικά συγγνώμη).Δεν πρόκειται να έχω κανενός είδους αντιπαράθεση μαζί σου η με οποιονδήποτε άλλο.
Και σε τελική φάση για να μην χάνουμε την ώρα μας σου προτείνω το έξεις. Σε καλώ να έρθεις στη Κίνα οποτε θέλεις για να καθίσεις ένα μηνα και να κανεις ότι κάνω. Εάν χαλάσεις περισσότερα από 600 Ευρώ θα σου δώσω 6.000 Ευρώ. Εάν χαλάσεις 600 Ευρώ η λιγότερa θα μου δώσεις εσύ 6.000 Ευρώ. Τι λες; Περιμένω απάντηση!

Τα λέμε.

οχι ρε φιλε συνεχισε αλλα με 600 ευρω το μηνα μου φαινονται παρα παρα πολυ λιγα .για δωσε πληροφοριες τι παιζει για ξενοδοχεια τιμες μουνια και φαγητο.αμα ειναι ετσι οπος τα λες ερχομαι και σε καλυπτω και τα δικα σσου εξοδα σου τα κανω δωρο
Καταγράφηκε
PIPINOKYNHGOS
Μάλαμα

« Απάντηση #713 στις: 15/03/10, 03:03 »

οχι ρε φιλε συνεχισε αλλα με 600 ευρω το μηνα μου φαινονται παρα παρα πολυ λιγα .για δωσε πληροφοριες τι παιζει για ξενοδοχεια τιμες μουνια και φαγητο.αμα ειναι ετσι οπος τα λες ερχομαι και σε καλυπτω και τα δικα σσου εξοδα σου τα κανω δωρο
Γεια σου φιλε, πρώτα απ' όλα θέλω να πω και σε σένα, γιατί από ότι καταλαβαίνω δεν έχεις διαβάσει τα ''posts'' μου ότι είμαι τρομερά απασχολημένος και θα απαντώ όταν έχω χρόνο. Δεύτερο, πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι είναι λίγα αυτά τα χρήματα τι γνωρίζεις για τη Κίνα;
Τρίτο,έχω δώσει επανελημένως πληροφορίες (τιμές, αξιολογήσεις κλπ...) για διαφορες περιοχές της Κίνας μιας και η χωρα αυτή είναι αχανής, πολύπλοκη, με 5 διαφορετικές ζώνες διακυβέρνησης, δυο επίσημες Κινεζικες γλώσσες, 55 μειονότητες και διαλέκτους κλπ!
Τέλος, είσαι ευπρόσδεκτος οποτε θέλεις να έρθεις, αλλα θα είναι παρα πολύ ωφέλιμο για σένα να πάρεις αρκετές πληροφορίες πριν έρθεις, γιατί η Κίνα δεν είναι αυτό που φαίνεται προς τα έξω...
Όσο για αυτό που λες να με καλύψεις είναι λiγάki προς την πλευρά της φαντασίας μιας και δεν ξέρεις τι κάνω εδώ.Όσο για τα έξοδα, το ποσο που μιλάμε είναι τόσο ασήμαντο για σένα (όπως λες είναι παρα παρα πολύ λίγα), όσο και για μένα που παίζω με διεθνή νούμερα λόγο δουλειάς και θέσης, ώστε δεν είναι αναγκαίο να κάνουμε δώρα ο ένας στον άλλο. Εάν θέλεις όταν έρθεις με το καλο φέρε κανένα μπουκάλι Ελληνικό κρασί, και εγώ εδώ θα σου δώσω 5-6 πιπίνια να ξεκωλιασεις. Τα λέμε.
Καταγράφηκε

Mπουρδέλα!!!
kabalarhs
Banned
Προχωρημένος
**

« Απάντηση #714 στις: 15/03/10, 12:12 »

τροπος του λεγειν ρε πιπινοκυνηγε μην αρπαζεσαι απλα δεν εχς ιδεα και θελς να μαθω περισσοτερα συνεχισε αυτο που κανεις
Καταγράφηκε
anoixtomyalos
Mr. Brightside
Μάλαμα

τα τρια γουρουνακια

« Απάντηση #715 στις: 15/03/10, 12:12 »

ρε φιλε μου,
θα βαλεις σε μεγαλη φωτο, την φωτογραφια που εχεις κατω απο το ονομα σου η θα σε παρακαλαω πολυ ακομα?
αντε ρε μπραδερ κανε εναν κοπο...
Καταγράφηκε
PIPINOKYNHGOS
Μάλαμα

« Απάντηση #716 στις: 15/03/10, 13:01 »

ρε φιλε μου,
θα βαλεις σε μεγαλη φωτο, την φωτογραφια που εχεις κατω απο το ονομα σου η θα σε παρακαλαω πολυ ακομα?
αντε ρε μπραδερ κανε εναν κοπο...
OK φιλε, π ε ρi μ ε v ε λi γo ..... είμαι σε ταξίδι και δεν μπορώ να κάνω συχνά ''posts''.
Καταγράφηκε

Mπουρδέλα!!!
PIPINOKYNHGOS
Μάλαμα

« Απάντηση #717 στις: 15/03/10, 13:01 »

Dancing Smiley Thumbsup

* 推荐信 (1).jpg (134.54 KB, 640x846 - εμφανίστηκε 129 φορές.)
Καταγράφηκε

Mπουρδέλα!!!
anoixtomyalos
Mr. Brightside
Μάλαμα

τα τρια γουρουνακια

« Απάντηση #718 στις: 15/03/10, 14:02 »

2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny
σκετη ανωμαλια παιχταρα μου!!!!!!!!!!!!!
σε καμια παραλαγη παιζει του Κοναν ο βαρβατος????????????
Καταγράφηκε
PIPINOKYNHGOS
Μάλαμα

« Απάντηση #719 στις: 15/03/10, 14:02 »

σκετη ανωμαλια παιχταρα μου!!!!!!!!!!!!!
σε καμια παραλαγη παιζει του Κοναν ο βαρβατος????????????
Uzi Firing Smiley Smiley with an AK s&m_2 Thumbsup
Για αγρια παιχνίδια το πιπίνι !!!!!!!!!!! Γεια σου άρχοντα !
Καταγράφηκε

Mπουρδέλα!!!
Σελίδες: 1 ... 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 ... 93   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: