Ψηφοφορία
Ερώτηση: Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!
Ναι - 65 (95.6%)
Όχι - 3 (4.4%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 66

Σελίδες: 1 ... 410 411 412 413 414 415 [416] 417 418 419 420 421 422   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Θέλουμε Δημοψήφισμα για την Λαθρομετανάστευση κ το θελουμε ΤΩΡΑ!  (Αναγνώστηκε 73542 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
amjik
El Padron !! Ίερόδουλη !! Ύπόδουλη!! Διατιμημένη
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Γυναίκα

kotobiftekosssss

« Απάντηση #6225 στις: 04/03/10, 18:06 »

αληθεια,εφοσον <<ειμαστε σε πολεμο>>,ποιος ο λογος της περικοπης το παραβολου κατα 50% σε οσους διεκδικησουν και παρουν ειτε τωρα ειτε σε βαθος χρονου την ιθαγενεια??

Ποιος διοικεί? Ποιος δικάζει? Ποιος νομοθετεί? Υπάρχει νόμος?
Καταγράφηκε

Έχω Acquired Immune Deficiency Syndrome  Smitten!!
amjik
Ο παλιός, είν' αλλιώς

kotobiftekosssss

« Απάντηση #6226 στις: 04/03/10, 19:07 »

Εμείς είμαστε η λύση............
Διάβασα μία φράση σοφίας που τυχαία έπεσε στα χέρια μου από τον Γκάντι, λέει!!!!!!!!!
Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο.......
Καταγράφηκε

Papazol
Επισκέπτης
« Απάντηση #6227 στις: 11/03/10, 04:04 »

Μικροεπεισόδια έξω από τη Βουλή

Ένταση και μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 19.00 ανάμεσα σε άντρες των ΜΑΤ και συμμετέχοντες, στη συγκέντρωση εναντίον του νέου νομοσχεδίου για τους μετανάστες.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν, όταν κάποιοι από τους συμμετέχοντες ξεκίνησαν να βρίζουν, ενώ βρίσκονταν στο περιστύλιο της Βουλής.

Τότε οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν ένα Π, ουσιαστικά εγκλωβίζοντας τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είναι περίπου 600 άτομα. Εκείνοι αντέδρασαν και προκλήθηκαν αψιμαχίες ανάμεσα στους αστυνομικούς και τους συγκεντρωμένους, με αποτέλεσμα τελικά οι τελευταίοι να απωθηθούν σε συγκεκριμένο σημείο του δρόμου.

Θύμα της έντασης έπεσε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος γιουχαΐστηκε κατά την είσοδο του στο κτίριο της Βουλής.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επέρριψε εμμέσως ευθύνες και στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη λέγοντας του χαρακτηριστικά:

«Για να καταλάβετε τι έχετε κάνει με τη στάση σας».

Ο κ. Καρατζαφέρης που πήρε το λόγο καταδίκασε το επεισόδιο, δήλωσε ότι συμμερίζεται την αγωνία του κ. Πάγκαλου και αναρωτήθηκε με την σειρά του γιατί η αστυνομία τους άφησε να φύγουν και δεν τους απομόνωσε στις πλατείες, όπως κάνει συνήθως με τους αναρχικούς, ενώ άφησε αιχμές ότι μπορεί να ήταν υποκινούμενο.

«Ψάξτε να βρείτε μήπως είναι κάποιοι από μυστικές υπηρεσίες, γιατί αυτά τα "φυντάνια" δεν έχουν σχέση με τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα», είπε.

Η κυκλοφορία αυτή τη στιγμή γίνεται μετά δυσκολίας, αφού το ρεύμα προς το Χίλτον είναι ανοιχτό για τα οχήματα, η άλλη λωρίδα, όμως, είναι κλειστή, εξαιτίας της συγκέντρωσης.

Οι συγκεντρωμένοι φαίνεται πάντως να κινούνται στις παρυφές των ακροδεξιών οργανώσεων.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=112939&cid=4
Καταγράφηκε
apoc
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Oriste ta brika ta lefta pou me fagate

« Απάντηση #6228 στις: 11/03/10, 04:04 »

To γουρουνι αντι να αναρωτηθει γιατι ολα αυτα και τι εχει ξεσπάσει αναρωτιεται πως εφτασαν στην βουλη.ΕΛΕΟΣ http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=112972&cid=7
Καταγράφηκε

Δεν θα παμε σε ΔΝΤ δεν θα κοπει ο 14ος 13ος μισθος δεν δεν δεν.. Εγινε κατι απο αυτα? ΟΧΙ γιατι λοιπον να μην πτωχευσουν??
Papazol
Επισκέπτης
« Απάντηση #6229 στις: 11/03/10, 11:11 »

Κωμικότραγικες είναι πάντως τέτοιες αντιδράσεις για το μεταναστευτικό όταν έχουμε το οικονομικό εκεί που βρίσκεται!!!
Καταγράφηκε
amjik
Ο παλιός, είν' αλλιώς

kotobiftekosssss

« Απάντηση #6230 στις: 11/03/10, 11:11 »

Κωμικότραγικες είναι πάντως τέτοιες αντιδράσεις για το μεταναστευτικό όταν έχουμε το οικονομικό εκεί που βρίσκεται!!!

Μήπως η ανευθυνότητα και ο στρουθοκαμηλισμός των ελληνικών κυβερνήσεων και κομμάτων πού, απλά συντήρησαν την εθνική έξαρση και υστερία, ενώ με την πολιτική τους εγκλώβιζαν το πρόβλημα??????
Καταγράφηκε

Papazol
Επισκέπτης
« Απάντηση #6231 στις: 11/03/10, 11:11 »

Μήπως η ανευθυνότητα και ο στρουθοκαμηλισμός των ελληνικών κυβερνήσεων και κομμάτων πού, απλά συντήρησαν την εθνική έξαρση και υστερία, ενώ με την πολιτική τους εγκλώβιζαν το πρόβλημα??????
Κατά κάποιον τρόπο έτσι είναι τα πράγματα αν και θεωρώ το οικονομίκο πρώτο ζήτημα όλων.
Καταγράφηκε
amjik
Ο παλιός, είν' αλλιώς

kotobiftekosssss

« Απάντηση #6232 στις: 11/03/10, 12:12 »

Κατά κάποιον τρόπο έτσι είναι τα πράγματα αν και θεωρώ το οικονομίκο πρώτο ζήτημα όλων.

Μήπως πρέπει να μηνύσω ή να καταφύγω στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εναντίων όσων χρησιμοποιούν και οικειοποιούνται το δικό μου όνομα, Φλούφλης????????? 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny
Καταγράφηκε

Papazol
Επισκέπτης
« Απάντηση #6233 στις: 11/03/10, 12:12 »

Μήπως πρέπει να μηνύσω ή να καταφύγω στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εναντίων όσων χρησιμοποιούν και οικειοποιούνται το δικό μου όνομα, Φλούφλης????????? 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny
Tώρα εσύ δεν ξέρεις τί γράφεις ή εγώ τί διαβάζω;! Tooth Hmmm....

Καταγράφηκε
MAXIM
Προχωρημένος
**

Φύλο: Άντρας

« Απάντηση #6234 στις: 11/03/10, 12:12 »

Πλέον είναι θέμα κοινωνικών ομάδων-πολιτών να διαχειριστεί την θρασύτητα  και την επικυνδινοτητα που θα προκύψει σύντομα από τις Ελληνοποιήσεις όλων εκείνων  των εξ ανατολής αλλά και βορρά σκουπιδιών. Σκουπίδια που θα απαιτήσουν να σεβαστούμε ιδέες, τρόπο ζωής ξένες από τον Ελληνικό αλλά και Ευρωπαϊκό τρόπο ζωής.Ιδέες, τρόπο ζωής που ανεξάρτητα με όλα τα άλλα(Που ΕΠΙΣΙΣ ειναι πολυ σοβαρα σε οικονομικο επειπεδο) πηγαίνουν πίσω το ανθρώπινο είδος.Η αντιμετώπισή μας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον η ίδια που θα είχαμε και εμείς αν βρισκόμασταν στη χώρα τους με την ιδια εχθρικοτητα δηλαδή . Τώρα αν πηδήξουν έναν συριζαιο ή τη γυναικά θα πρέπει να του πεις ότι απλά ο βιασμός που υπέστη είναι μια ''διευρυμένη'' σεξουαλικότητα του πακη και του αφγανου και δε θα πρέπει να τον χαλά... αλλά να δειξη ανεκτικότητα....  
Καταγράφηκε

ΕΤΣΙ ΒΕΝΤΟΥΖΑΑΑΑ  ΒΕΝΤΟΥΖΑΑΑΑ
amjik
Ο παλιός, είν' αλλιώς

kotobiftekosssss

« Απάντηση #6235 στις: 11/03/10, 12:12 »

Tώρα εσύ δεν ξέρεις τί γράφεις ή εγώ τί διαβάζω;! Tooth Hmmm....

Χαχα 2funny 2funny 2funny... Μπα...Τα πρώτα εγκεφαλικά από κάτι θειάδες που με άκουγαν ήταν τα δύσκολα...
Μετά με αποδέχτηκαν μαζί με τον πλούτο εκφράσεών μου!!!!!!!!! 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny
Καταγράφηκε

stekas72
Ο παλιός, είν' αλλιώς

ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821!!!

« Απάντηση #6236 στις: 11/03/10, 21:09 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ke-gfc67vr0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ke-gfc67vr0</a>
Καταγράφηκε
james070
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Τα καλά παιδιά πάνε στον παράδεισο.Τα κακά Πατάγια

« Απάντηση #6237 στις: 12/03/10, 22:10 »

αληθεια,εφοσον <<ειμαστε σε πολεμο>>,ποιος ο λογος της περικοπης το παραβολου κατα 50% σε οσους διεκδικησουν και παρουν ειτε τωρα ειτε σε βαθος χρονου την ιθαγενεια??
έγινε τέτοια χοντρή μαλακία ρε τύπε?
πάμε καλά? Uglystupid Uglystupid Uglystupid
Καταγράφηκε

Η ευφυΐα έχει τα όριά της, αλλά η βλακεία δεν έχει αυτό το μειονέκτημα.
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος

« Απάντηση #6238 στις: 22/03/10, 12:12 »

Οι λαθρομετανάστες, πολλές φορές είναι το πρόσχημα για δογματική συλλήβδην απόορριψη των μεταναστών.
Παραθέτουμε λοιπόν την άποψή μας, την οποία ήδη έχουμε αναρτήσει σε άλλο σημείο του ιστότοπου.

Όλη η ιστορία της Ελλάδας είναι μια ατέλειωτη ιστορία μετανάστευσης.
Αδιάλειπτη μετανάστευση, από τα προϊστορικά χρόνια μέχρι σήμερα.
Αυτοί που σήμερα αντιδρούν στους μετανάστες, δεν το κάνουν από κακία, το κάνουν από άγνοια.
Ο Αριστοτέλης το είχε πει ξεκάθαρα: Η κακία είναι άγνοια...

Άλλη ενδιαφέρουσα άποψη, είναι ότι όσοι αντιδρούν στους μετανάστες, είναι γιατί έχουν ανάγκη να λειτουργήσουν ως αγέλη.
Αγέλες αδαών Νεοελλήνων - Γραικύλων λοιπόν.
Καταγράφηκε

gl
Τιμημένος

Θέλω ν' αλλάξω τη ζωή μου και τα σύνορά μου....

« Απάντηση #6239 στις: 07/04/11, 00:12 »

Ποιός σου είπε ότι με χάλασε το μιουτάρισμα ? Το αντίθετο.Οποιος το παρακάνει ,πρέπει να παίρνει τον πούλο.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=40NWGLbJfIA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=40NWGLbJfIA</a>
Καταγράφηκε

...να ξαναχτίσω απ' την αρχή όλα τα όνειρά μου.Μέσα στο χώρο και στο χρόνο ζω και αμφιβάλλω....
Σελίδες: 1 ... 410 411 412 413 414 415 [416] 417 418 419 420 421 422   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: