|
|
|
DANAHTRANS
|
 |
« Απάντηση #3871 στις: 09/02/10, 17:05 » |
|
γαμώ τα φρύδια έχει  ανωμαλη... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Taiwanos
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #3872 στις: 09/02/10, 17:05 » |
|
Οταν ο ομογενης-μεταναστης-μεταναστης 2ης γενιας κτλ, ξερει καρατε, μπορει και σηκωνει 200 κιλα στο καθησιο του, μπορει και κλωτσαει με χαρη ενα τοπι γυρω γυρω απο αλλους 20 μαντραχαλαιους και αμοιβεται με εκατομυρια ειναι Ελληνας και τον θελουμε, τον τυλιγουμε με την Ελληνικη σημαια, κλαιμε κιολας οταν μας χαριζει κανα μεταλλιο στους ολυμπιακους αγωνες και νιωθουμε και πολυ περηφανοι. Οταν ομως ο ανθρωπος δεν ειναι τιποτα απο τα παραπανω και απλα προσπαθει να επιβιωσει μεσα στην Ελληνικη κοινωνια δεν τον θελουμε γιατι σε πολλους χαλαει την "αισθητικη".
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pleasuregiver
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #3873 στις: 09/02/10, 17:05 » |
|
Οταν ο ομογενης-μεταναστης-μεταναστης 2ης γενιας κτλ, ξερει καρατε, μπορει και σηκωνει 200 κιλα στο καθησιο του, μπορει και κλωτσαει με χαρη ενα τοπι γυρω γυρω απο αλλους 20 μαντραχαλαιους και αμοιβεται με εκατομυρια ειναι Ελληνας και τον θελουμε, τον τυλιγουμε με την Ελληνικη σημαια, κλαιμε κιολας οταν μας χαριζει κανα μεταλλιο στους ολυμπιακους αγωνες και νιωθουμε και πολυ περηφανοι. Οταν ομως ο ανθρωπος δεν ειναι τιποτα απο τα παραπανω και απλα προσπαθει να επιβιωσει μεσα στην Ελληνικη κοινωνια δεν τον θελουμε γιατι σε πολλους χαλαει την "αισθητικη".
γαμω το σπιτι σας θα συμπληρωνα εγω που ειμαι χουλιγκανοπρεζακιας..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
boomb
|
 |
« Απάντηση #3874 στις: 09/02/10, 17:05 » |
|
ανωμαλη...  πααα και ωραία μάγουλα  όχι μόνο του καθόμουν, του έφτιαχνα και καφέ άμα λάχει να ουμ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I like my men as I like my coffee 
|
|
|
|
DANAHTRANS
|
 |
« Απάντηση #3875 στις: 09/02/10, 17:05 » |
|
Εγω προσωπικα δεν χαρηκα που πηραν τα μεταλια ξενοι...σορρυ... επειδη απλα τους εδωσαν μια ταυτοτητα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DANAHTRANS
|
 |
« Απάντηση #3876 στις: 09/02/10, 17:05 » |
|
πααα και ωραία μάγουλα  όχι μόνο του καθόμουν, του έφτιαχνα και καφέ άμα λάχει να ουμ  και τα δοντακια τωρα που τα βλεπω κοφτερα φαινοντε... δαγκωνη καλα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ektor lopez
|
 |
« Απάντηση #3877 στις: 09/02/10, 17:05 » |
|
πααα και ωραία μάγουλα  όχι μόνο του καθόμουν, του έφτιαχνα και καφέ άμα λάχει να ουμ  και οι πουτανες ετσι κανανε παλια  στην ιταλια εκτος του καφε φτιαχνανε και μακαροναδα, εξ'ου και τα σπαγγετι αλλα πουτανεσκα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nacho_70
|
 |
« Απάντηση #3878 στις: 09/02/10, 17:05 » |
|
γαμώ τα φρύδια έχει  Σ'έχω κόψει εγώ....ένα θεματάκι με τα φρύδια το'χεις!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DANAHTRANS
|
 |
« Απάντηση #3879 στις: 09/02/10, 17:05 » |
|
γαμω το σπιτι σας θα συμπληρωνα εγω που ειμαι χουλιγκανοπρεζακιας..
Ποτε θα μου οργανωσης καμμια παρτουζα με αναρχικους???? απο 5 και πανω.... και μακρυ μαλλι μεχρη το κωλο ολοι....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
james070
|
 |
« Απάντηση #3881 στις: 09/02/10, 17:05 » |
|
και οι πουτανες ετσι κανανε παλια  στην ιταλια εκτος του καφε φτιαχνανε και μακαροναδα, εξ'ου και τα σπαγγετι αλλα πουτανεσκα  πάλι μαλακία είπες εσύ! ρε κόψε τις μαλακίες και τράβα βρες γυναίκα να γαμήσεις! 35 χρονών έγινες! κόψε τη μαλακία: θα λιώσεις!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η ευφυΐα έχει τα όριά της, αλλά η βλακεία δεν έχει αυτό το μειονέκτημα.
|
|
|
|
Αλεκος_3
|
 |
« Απάντηση #3882 στις: 09/02/10, 18:06 » |
|
Ποτε θα μου οργανωσης καμμια παρτουζα με αναρχικους???? απο 5 και πανω.... και μακρυ μαλλι μεχρη το κωλο ολοι....
να τους χαιδευεις τη μαλουρα και να γεμιζουν τα χερια σου λαδι απο την απλυσια.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Απο παιδι κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια.
|
|
|
|
ektor lopez
|
 |
« Απάντηση #3883 στις: 09/02/10, 18:06 » |
|
αμα σου μαθω τη δοσολογια θα μου φτιανεις το σεηκερ τουλαχιστον?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DANAHTRANS
|
 |
« Απάντηση #3884 στις: 09/02/10, 18:06 » |
|
να τους χαιδευεις τη μαλουρα και να γεμιζουν τα χερια σου λαδι απο την απλυσια.
μπαααα... τα μαλλια τους τα περιποιουντε... τα αλλα δεν ξερω...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|