Ψηφοφορία
Ερώτηση: Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!
Ναι - 65 (95.6%)
Όχι - 3 (4.4%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 66

Σελίδες: 1 ... 244 245 246 247 248 249 [250] 251 252 253 254 255 256 ... 422   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Θέλουμε Δημοψήφισμα για την Λαθρομετανάστευση κ το θελουμε ΤΩΡΑ!  (Αναγνώστηκε 69885 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
on the road
Warned
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #3735 στις: 09/02/10, 09:09 »

Έλληνας και γεννιέσαι και γίνεσαι Jerking Off
είπε ο Γ.Παπανδρέου χθες στη Βουλή προς τους απανταχού υποψήφιους μετανάστες, το οποίο μεταφράζεται σε
Δήλωσε Έλληνας, δώρο η ιθαγένεια, υπερέχουμε και συμφέρουμε σε σχέση με άλλες χώρες

ή
Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις, ακόμα και Έλληνας

πολυ ελευθερη η μετάφραση σου...
μου φαινεται οτι χανει σε ακρίβεια.
Καταγράφηκε

The Birdman The Birdman The Birdman The Birdman The Birdman The Birdman The Birdman The Birdman
1personanongrata
Pleasuregiver
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Φύλο: Άντρας

Преступление и наказание

« Απάντηση #3736 στις: 09/02/10, 09:09 »

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ

πό τις σημαντικότερες καινοτομίες του Ευρωπαϊκού Συντάγματος είναι η θέσπιση του
προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του οποίου η θητεία θα διαρκεί δυόμισι χρόνια με δυνατότητα ανανέωσης, και του κοινού υπουργού εξωτερικών οι οποίοι θα εκπροσωπούν ολόκληρη την Ένωση στη διεθνή κοινότητα καθώς και η πρόβλεψη για κοινή πολιτική άμυνας και ασφαλείας στις οποίες μεταξύ άλλων κατοχυρώνεται η αρχή της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών, το οποίο σημαίνει ότι εάν ένα κράτος μέλος υποστεί επίθεση ή φυσική καταστροφή, το πρόβλημα θα αντιμετωπίζεται από κοινού από όλα τα κράτη μέλη.

Πολύ σημαντικό γεγονός αποτελεί και η ενσωμάτωση του Χάρτη των θεμελιωδών δικαιωμ άτων (Νίκαια, Δεκέμβριος 2000) στο κείμενο του Συντάγματος, ο οποίος κατοχυρώνει και προστατεύει μια σειρά από δικαιώματα στα οποία είχαμε αναφερθεί αναλυτικά σε προηγούμενο άρθρο του περιοδικού. (τεύχος 4, 2001)

Εν συντομία ο Χάρτης των θεμελιωδών δικαιωμάτων προστατεύει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τις ατομικές ελευθερίες, την ισότητα, την αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών και των λαών της Ευρώπης, την καθιέρωση της ευρωπαϊκής ιθαγένειας και την θέσπιση δημοκρατικών εγγυήσεων στην απονομή της δικαιοσύνης.

Καταγράφηκε

1personanongrata
Pleasuregiver
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Преступление и наказание

« Απάντηση #3737 στις: 09/02/10, 09:09 »

πολυ ελευθερη η μετάφραση σου...
μου φαινεται οτι χανει σε ακρίβεια.

αγγλικά είναι η πρώτη του γλώσσα γι αυτό.
Καταγράφηκε

nacho_70
Αναρχοάπλυτος
Ο παλιός, είν' αλλιώς

ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #3738 στις: 09/02/10, 09:09 »

Δήλωσε Έλληνας, δώρο η ιθαγένεια, υπερέχουμε και συμφέρουμε σε σχέση με άλλες χώρες

Ωραίο τραγουδάκι....νομίζω είχε πει κι ένα παρόμοιο ο Προκόπης..
Καταγράφηκε

str81977
Τιμημένος

Η αριστερή θεώρηση των πραγμάτων...

« Απάντηση #3739 στις: 09/02/10, 09:09 »

1.
τις αντιδράσεις των αριστερων έξω απο την ΕΕ και το ΝΑΤΟ τις έβλεπες;
2.
σαφώς και υπάρχει οδηγία. κόψε και συ τον γκεμπελισμό.
υπέγραψες το ευρωσύνταγμα. πλέον ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
εάν δεν το καταλαβαίνετε περαστικά.
3.
η εθνική κυριαρχία είναι πούτσες μπλε.
αρχίστε να σκέφτεστε την ευρωπαική κυριαρχία και κόφτε την πρέζα.
Δεν είσαι έλληνας πλέον. Είσαι Ευρωπαίος υπήκοος με ελληνική ιθαγένεια. 

1. Δεν καταλαβαίνω τί σχέσεις έχουν οι αντιδράσεις των αριστερών το 1981 με την κριτική σε ένα νομοσχέδιο...Βλέπεις αναλογίες εκεί που δεν υπάρχουν...

2. Οι οδηγίες της ΕΕ δημοσιεύονται στην αντίστοιχη ΕτΚ της ΕΕ και ενσωματόνωνται στο εσωτερικό δίκαιο κατά κανόνα με προεδρικό διάταγμα... Μπορείς να μπυ πεις ποια είναι η οδηγία και το αντίστοιχο προεδρικό διάταγμα; Αν μη τί άλλο, έτσι θα αποδείξεις περίτρανα την άγνοιά μου και εμμέσως τον γκαιμπελισμό μου...

3. Ενδιαφέρουσα ερμηνεία των κοινοτικών συνθηκών...Ακόμη και αν ίσχυε, πάλι δεν βλέπω σχέση με την κριτική στο νομοσχέδιο...

Περιμένω πάντως με αγωνία την Οδηγία της Ε.Ε. που εναρμονίζει τα δίκαια των κρατών μελών στο θέμα χορήγησης υπηκοότητας... Δεν μπορεί, αφού κατά δήλωσή σου δεν υπάρχει ελληνική (ή γερμανική ή δανική ή γαλλική...) υπηκοότητα αλλά μόνο ευρωπαϊκή, θα υπάρχει και ένα κείμενο που ορίζει τον τρόπο κτήσης της, ανεξαρτήτως της βούλησης του κράτους- μέλους.

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ

πό τις σημαντικότερες καινοτομίες του Ευρωπαϊκού Συντάγματος είναι η θέσπιση του
προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του οποίου η θητεία θα διαρκεί δυόμισι χρόνια με δυνατότητα ανανέωσης, και του κοινού υπουργού εξωτερικών οι οποίοι θα εκπροσωπούν ολόκληρη την Ένωση στη διεθνή κοινότητα καθώς και η πρόβλεψη για κοινή πολιτική άμυνας και ασφαλείας στις οποίες μεταξύ άλλων κατοχυρώνεται η αρχή της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών, το οποίο σημαίνει ότι εάν ένα κράτος μέλος υποστεί επίθεση ή φυσική καταστροφή, το πρόβλημα θα αντιμετωπίζεται από κοινού από όλα τα κράτη μέλη.

Πολύ σημαντικό γεγονός αποτελεί και η ενσωμάτωση του Χάρτη των θεμελιωδών δικαιωμ άτων (Νίκαια, Δεκέμβριος 2000) στο κείμενο του Συντάγματος, ο οποίος κατοχυρώνει και προστατεύει μια σειρά από δικαιώματα στα οποία είχαμε αναφερθεί αναλυτικά σε προηγούμενο άρθρο του περιοδικού. (τεύχος 4, 2001)

Εν συντομία ο Χάρτης των θεμελιωδών δικαιωμάτων προστατεύει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τις ατομικές ελευθερίες, την ισότητα, την αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών και των λαών της Ευρώπης, την καθιέρωση της ευρωπαϊκής ιθαγένειας και την θέσπιση δημοκρατικών εγγυήσεων στην απονομή της δικαιοσύνης.

Σπαστα και ξαναρίχτα...
Την "ευρωπαίκή ιθαγένεια" την αποκτάς ως πολίτης κράτους- μέλους της ΕΕ...
Δεν πάει κανείς μη κοινοτικός στις Βρυξέλλες να πάρει απευθείας ευρωπαϊκό διαβατήριο
Και η χορήγηση υπηκοότητας είναι ζήτημα του κάθε κράτους- μέλους...
Μην κάνεις copy paste κείμενα που δεν κατανοείς πλήρως για τη δημιουργία εντυπώσεων.
Καταγράφηκε

Αγγλία, Κύπρο ή Ελβετία; Δολαρια, Λίρες ή Ελβετικά φράγκα;
amjik
El Padron !! Ίερόδουλη !!
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Γυναίκα

i am shemale !!

« Απάντηση #3740 στις: 09/02/10, 09:09 »

καλημέρα διαννοούμενοι !!!!!!!!!
Καταγράφηκε

Πίπη μουυυυυυυυυυυ !!!!   i am shemale...
Αλεκος_3
Ανώτερος

« Απάντηση #3741 στις: 09/02/10, 09:09 »

ρε φασιστομουτρα του σαιτ γιατι δεν θελετε τους μεταναστες? αφου ειναι καλοι. εμενα τα μαυρακια μου αρεσουν ειναι πολυ ομορφα οταν ειναι μικρα.

* 2095344838_69d7577a2d.jpg (94.68 KB, 500x332 - εμφανίστηκε 3 φορές.)
Καταγράφηκε

Απο παιδι κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια.
1personanongrata
Pleasuregiver
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Преступление и наказание

« Απάντηση #3742 στις: 09/02/10, 09:09 »

Ωραίο τραγουδάκι....νομίζω είχε πει κι ένα παρόμοιο ο Προκόπης..

απίστευτη ράτσα.
ομογενείς γεννημένοι στην άλλη άκρη του κόσμου πολεμάνε για την εντοπιότητα της ιθαγένειας,
δεξιοί νεόκοποι απεμπολούν το βασικό επίτευγμα του εθνάρχη και μιλάνε για εθνικές κυριαρχίες και λοιπές παπαριές όταν κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ευρωπαικό έθνος με ευρωπαική συνείδηση και ευρωπαική ιθαγένεια.

Γαμώ την βλαχομπαρόκ καταγωγή μου λέμε.
Καταγράφηκε

1personanongrata
Pleasuregiver
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Преступление и наказание

« Απάντηση #3743 στις: 09/02/10, 09:09 »

ίσιε πάρτο αλλιώς και άσςε τις παπαριές.
δε μιλάς με φασιστάκια.
κατέβασε το Ευρωσύνταγμα, διάβασέ το και έλα να μου ποστάρεις με δικά σου λόγια τι κατάλαβες.
συνέχισε να με διασκεδάζεις.
το ξέρω είναι εύκολο να παίζεις με χαμηλής διαννόησης άτομα αλλά χάνεις στο τέλος λόγω ευκολίας το συγκριτικό σου πλεονέκτημα.
εάν δεν τα καταφέρεις έλα με τον κηδεμόνα σου.

Υ.Γ. 1
στις ΗΠΑ η κάθe πολιτεία ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ από μονη της. Τα Constitutional Amendements είναι ΠΑΝΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

Υ.Γ. 2
μη ξεχνιόμαστε ΧΑΙΒΑΝΙΑ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ
Καταγράφηκε

nacho_70
Αναρχοάπλυτος
Ο παλιός, είν' αλλιώς

ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #3744 στις: 09/02/10, 09:09 »

απίστευτη ράτσα.
ομογενείς γεννημένοι στην άλλη άκρη του κόσμου πολεμάνε για την εντοπιότητα της ιθαγένειας,
δεξιοί νεόκοποι απεμπολούν το βασικό επίτευγμα του εθνάρχη και μιλάνε για εθνικές κυριαρχίες και λοιπές παπαριές όταν κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ευρωπαικό έθνος με ευρωπαική συνείδηση και ευρωπαική ιθαγένεια.

Γαμώ την βλαχομπαρόκ καταγωγή μου λέμε.

Ναι....εθνική κυριαρχία.
Σε λίγο θ'ακούσουμε ότι είμαστε κι αυτόχθονες ιθαγενείς!!!!
Τα πακετάκια απ'όξω ήσαν καλά όμως έτσι??
Για ξηλωθείτε και πληρώστε τη σούμα τώρα και συζητάμε πάλι περί εθνικής κυριαρχίας!!
Καταγράφηκε

1personanongrata
Pleasuregiver
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Преступление и наказание

« Απάντηση #3745 στις: 09/02/10, 09:09 »

Ναι....εθνική κυριαρχία.
Σε λίγο θ'ακούσουμε ότι είμαστε κι αυτόχθονες ιθαγενείς!!!!
Τα πακετάκια απ'όξω ήσαν καλά όμως έτσι??
Για ξηλωθείτε και πληρώστε τη σούμα τώρα και συζητάμε πάλι περί εθνικής κυριαρχίας!!

πάμε παρακάτω.
δεν υπάρχει μεγαλύτερη αναξιοπρεπής κατίνα από την χρεοκοπημένη πουτάνα.
Καταγράφηκε

koproni65
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #3746 στις: 09/02/10, 09:09 »

1. Δεν καταλαβαίνω τί σχέσεις έχουν οι αντιδράσεις των αριστερών το 1981 με την κριτική σε ένα νομοσχέδιο...Βλέπεις αναλογίες εκεί που δεν υπάρχουν...

2. Οι οδηγίες της ΕΕ δημοσιεύονται στην αντίστοιχη ΕτΚ της ΕΕ και ενσωματόνωνται στο εσωτερικό δίκαιο κατά κανόνα με προεδρικό διάταγμα... Μπορείς να μπυ πεις ποια είναι η οδηγία και το αντίστοιχο προεδρικό διάταγμα; Αν μη τί άλλο, έτσι θα αποδείξεις περίτρανα την άγνοιά μου και εμμέσως τον γκαιμπελισμό μου...

3. Ενδιαφέρουσα ερμηνεία των κοινοτικών συνθηκών...Ακόμη και αν ίσχυε, πάλι δεν βλέπω σχέση με την κριτική στο νομοσχέδιο...

Περιμένω πάντως με αγωνία την Οδηγία της Ε.Ε. που εναρμονίζει τα δίκαια των κρατών μελών στο θέμα χορήγησης υπηκοότητας... Δεν μπορεί, αφού κατά δήλωσή σου δεν υπάρχει ελληνική (ή γερμανική ή δανική ή γαλλική...) υπηκοότητα αλλά μόνο ευρωπαϊκή, θα υπάρχει και ένα κείμενο που ορίζει τον τρόπο κτήσης της, ανεξαρτήτως της βούλησης του κράτους- μέλους.

Σπαστα και ξαναρίχτα...
Την "ευρωπαίκή ιθαγένεια" την αποκτάς ως πολίτης κράτους- μέλους της ΕΕ...
Δεν πάει κανείς μη κοινοτικός στις Βρυξέλλες να πάρει απευθείας ευρωπαϊκό διαβατήριο
Και η χορήγηση υπηκοότητας είναι ζήτημα του κάθε κράτους- μέλους...
Μην κάνεις copy paste κείμενα που δεν κατανοείς πλήρως για τη δημιουργία εντυπώσεων.
συμφωνώ καί προσθετω ότι η νόμοι περί ιθαγενειας πού ψηφίσαν άλλα κράτη τής εοκ είναι πολύ ποιο αυστηροί από τό ελληνικό τουρλουμούκι ...
Καταγράφηκε
james070
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Τα καλά παιδιά πάνε στον παράδεισο.Τα κακά Πατάγια

« Απάντηση #3747 στις: 09/02/10, 09:09 »

ρε συ στρέιτ ο τύπος είναι τελείως βλάκας λέμε! Uglystupid Uglystupid
πριν δυο μήνες στο θρεντ του ΠάΠια με τους μουσουλμάνους έσιζε τα ιμάτιά του ποστάροντας φωτό με το "δεν ξεχνώ" τσιρίζοντας ότι "ποιος θα μας υποστηρίξει αν οι τούρκοι πάρουν τη Θράκη και τα νησιά" Tooth Tooth Headbaning! Headbaning!

και δες τι λέει σήμερα:

κοινή πολιτική άμυνας και ασφαλείας στις οποίες μεταξύ άλλων κατοχυρώνεται η αρχή της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών, το οποίο σημαίνει ότι εάν ένα κράτος μέλος υποστεί επίθεση ή φυσική καταστροφή, το πρόβλημα θα αντιμετωπίζεται από κοινού από όλα τα κράτη μέλη.

το άτομο είναι και ο πρώτος κωλοτούμπας! δεν αξίζει να ασχολείσαι! Uglystupid Uglystupid

μόνο πούτσα και ξύλο! fuck2 fuck2

Καταγράφηκε

Η ευφυΐα έχει τα όριά της, αλλά η βλακεία δεν έχει αυτό το μειονέκτημα.
str81977
Τιμημένος

Η αριστερή θεώρηση των πραγμάτων...

« Απάντηση #3748 στις: 09/02/10, 09:09 »

ίσιε πάρτο αλλιώς και άσςε τις παπαριές.
δε μιλάς με φασιστάκια.
κατέβασε το Ευρωσύνταγμα, διάβασέ το και έλα να μου ποστάρεις με δικά σου λόγια τι κατάλαβες.
συνέχισε να με διασκεδάζεις.
το ξέρω είναι εύκολο να παίζεις με χαμηλής διαννόησης άτομα αλλά χάνεις στο τέλος λόγω ευκολίας το συγκριτικό σου πλεονέκτημα.
εάν δεν τα καταφέρεις έλα με τον κηδεμόνα σου.

Υ.Γ. 1
στις ΗΠΑ η κάθe πολιτεία ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ από μονη της. Τα Constitutional Amendements είναι ΠΑΝΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

Υ.Γ. 2
μη ξεχνιόμαστε ΧΑΙΒΑΝΙΑ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ

Ανεπιθύμητε, μου είναι δύσκολο να παρακολυθήσω τη σκέψη σου και ειδικά το σημείο όπου συσχετίζεις το ζήτημα της ευρωπαϊκής υπηκοότητας με τη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε πακοαφγάνια, λες και μας το επιβάλλει κανείς...

Αλλά μιας και το έθιξες δες εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Citizenship_of_the_European_Union

Article 20 (1) of the Treaty on the Functioning of the European Union[1] states that

Citizenship of the Union is hereby established. Every person holding the nationality of a Member State shall be a citizen of the Union. Citizenship of the Union shall be additional to and not replace national citizenship.

All nationals of Member States are citizens of the union. "It is for each Member State, having due regard to Community law, to lay down the conditions for the acquisition and loss of nationality." [2]
[/u]

Τα υπόλοιπα είναι αφέλειες επιπέδου συνοικιακού καφενείου ή μάλλον, αντιεξουσιαστικού στεκιού, αν και αν έλεγες εκεί αυτά που γράφεις εδώ για τον γέρο Καραμανλή ή για την ευρωπαϊκή προοπτική της ελλάδας, μάλλον θα διαπίστωνες την παραδοσιακή ανεκτικότητα της (ακρο)αριστεράς στη διαφωνία που συνοψίζεται στις λέξεις "πούτσα και ξύλο" που με χαρά βλέπω ότι έχεις υιοθετήσει και εσύ...
Καταγράφηκε

Αγγλία, Κύπρο ή Ελβετία; Δολαρια, Λίρες ή Ελβετικά φράγκα;
Αλεκος_3
Ανώτερος

« Απάντηση #3749 στις: 09/02/10, 09:09 »

Ανεπιθύμητε, μου είναι δύσκολο να παρακολυθήσω τη σκέψη σου και ειδικά το σημείο όπου συσχετίζεις το ζήτημα της ευρωπαϊκής υπηκοότητας με τη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε πακοαφγάνια, λες και μας το επιβάλλει κανείς...

και εγω το ιδιο. ειναι αλλου ο τυπος λεμε. για να τον καταλαβεις πρεπει να εισαι αποφοιτος πανεπιστημιου. μη σου πω και σταδιου και πατησιων.
Καταγράφηκε

Απο παιδι κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια.
Σελίδες: 1 ... 244 245 246 247 248 249 [250] 251 252 253 254 255 256 ... 422   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: