Σελίδες: 1 ... 6 7 8 9 10 11 [12]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: «Ελληνίδες Φοιτήτριες σε Κρίση» (τσόντα με Ελληνίδες!)  (Αναγνώστηκε 19994 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
rocco83
Ειδήμων
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

« Απάντηση #165 στις: 24/04/09, 15:03 »

αγορασα σημερα το περιοδικο και ειδα την ταινια.Καλη προσπαθεια και καλη σαν αρχη.Η ξανθια η Κατια,μου αρεσε παρα πολυ και μακαρι να συνεχισει και στις αλλες ταινιες της Σιρινα.Ολα τα αλλα που ακουω ειναι χαζομαρες.Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα.Η κοπελα εκανε την αρχη και μπραβο της.Και ειναι γκομενα που εξω σιγουρα θα την κοιταγα επιμονα και ισως να της την επεφτα.Αυτα.
Καταγράφηκε
beatshooter
Νέος
*

« Απάντηση #166 στις: 26/06/09, 01:01 »

μαγκες πηρα σημερα το περιοδικο με την ταινια.χαλαλι το 10ευρω που εδωσα,το εκανα μονο,και μονο,ωστε να βγαλουν κανενα φραγκο οι μαγκες και να συνεχισουν να γυρνανε και αλλες ταινιες.επισης συνιστω σε ολους να αγορασουν την ταινια γιατι εγινε και γινετε μια καλη προσπαθεια απο την εταιρια αυτη.παρακατω θα γραψω μια κριτικη ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ για την ταινια ωστε αν τυχον τη διαβαση καποιος απο την εταιρια ας την εχει υποψιν του.σε αυτη την  ταινια σας την 5 κατα σειρα,συγνωμη που το λεω,κανατε φτηνοδουλεια.εκτος του οτι η διαλογη ειναι απαραδεκτη,και θυμηζουν,διαλογους με κατι τελιωμενες πουτανες σε χωρια και τα γαμησια που εχει η ταινια ειναι φτωχα σε πολλα πραγματα,δεν θελω να επεκταθω παραπανω,πιστευω να καταλαβαινετε τη λεω.οσο για τις γκομενες τις ελληνιδες ειναι απαραδεκτες,στο τροπο που παιζουν,καλο ειναι να γινετε μια προβα προτου γυριστει μια σκηνη,ειδικα στη σκηνη που κανουν,στο λεσβιακο που θυμηζαν κατι γκομενες απο το σχολειο,που οταν τις γαμουσα ελεγαν συνεχεια τα ιδια,και τα ιδια λογια.οσο κανετε ταινιες απο εδω και περα να ξερετε οτι και ο θεατης γινετε ολο και πιο απαιτητικος,και καλο ειναι να προσεχετε λιγο παραπανω απο εδω και περα,και ας πουλατε και την ταινια μετα 15 ευρω.
αυτα ειχα να πω,σας ευχομαι καθε επιτυχια σε αυτο που ξεκινησατε,και εγω και αλλοι συναγωνιστες θα αγοραζουμε τις ταινιες σας.(επισης και λιγο προσοχη στην υλη του περιοδικου).

Οντως πολυ φτηνιαρικη παραγωγη....Οι διαλογοι εντελως ΓΤΠ,οι γκομενες καλουλες αλλα δεν ξεραν να μιλησουν....Ειδικα η ξανθια συνεχεια ''μωρο μου κ μωρο μου''....Καλα η μελαχροινη για φαπες!!!Ο γιατρος μαγκες εχει τρελλο γελιο για κωμωδια καλος ειναι...Ασε που την εχει μικρη και δεν ξερει να γαμαει!!!!Φαση εχει ο αλλος ο Κυπριος ετσι οπως μιλαει...Γενικα οι ταινιες ειναι καλες κωμωδιες... 2funny 2funny 2funny
Καταγράφηκε
free
Μάλαμα
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

« Απάντηση #167 στις: 26/06/09, 06:06 »

Οντως πολυ φτηνιαρικη παραγωγη....Οι διαλογοι εντελως ΓΤΠ,οι γκομενες καλουλες αλλα δεν ξεραν να μιλησουν....Ειδικα η ξανθια συνεχεια ''μωρο μου κ μωρο μου''....Καλα η μελαχροινη για φαπες!!!Ο γιατρος μαγκες εχει τρελλο γελιο για κωμωδια καλος ειναι...Ασε που την εχει μικρη και δεν ξερει να γαμαει!!!!Φαση εχει ο αλλος ο Κυπριος ετσι οπως μιλαει...Γενικα οι ταινιες ειναι καλες κωμωδιες... 2funny 2funny 2funny

Τι να μιλήσουν οι γκόμενες, να γ....σουν πρέπει να ξέρουν. Εγώ την βρίσκω με αυτές γιατί όντως έχει γέλιο. Τις προτιμώ από κλασσικές αμερικάνικες τσόντες ηχηρών σιλικονούχων ονομάτων.
Καταγράφηκε
prague
Νέος
*

« Απάντηση #168 στις: 03/11/09, 03:03 »

Tην είδα και εγώ.Το Λεσβιακό τραγικό και η μελαχρινή αν και κάτι είχε δε ξέρει να παίζει.Παντελώς άχρηστη.

Ο Ζαφείρης Θεός!!!!! (μου φαίνεται απο κάπου τον ξέρω.. Huh?)
Καταγράφηκε
rocco83
Ειδήμων

« Απάντηση #169 στις: 04/11/09, 00:12 »

ρε παιδια η Κατια που παιζει στο εργο,η ξανθια φοιτητρια,κανει βιζιτες ??Γιατι κατι τετοια πηρε το αυτι μου..
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 6 7 8 9 10 11 [12]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: