|
Angelus
|
 |
« Απάντηση #840 στις: 12/03/10, 01:01 » |
|
Πριν απο κανα 2 μήνες που το είχα δοκιμάσει δεν λειτουργούσε!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
reoust
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #841 στις: 12/03/10, 04:04 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
reoust
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #842 στις: 12/03/10, 04:04 » |
|
Στον ΑΝΤ1 web tv με χρέωση 4,99 και στην τηλεόραση μαγνητοσκοπημένο στις 1.30!
Να παν' να  σιγα μη δωσουμε 5 ευρω τον αγωνα. Και σε τι αναλυση θα το βλεπουμε? Δεν ακουσα να αναφερουν τιποτα. Εγω προσωπικα εχω ενα πιατο το οποιο δεν το εχω στησει αλλα θα το στησω και ας βλεπω απο το RTL με γερμανικη περιγραφη. Μαυρο στον ΑΝΤ1 επρεπε να ντρεπονται που τοσο καιρο δεν ειχαν βγαλει μια ανακοινωση να ξερει ο κοσμος τι να κανει και πως να το δει παρα ηταν στη μουγκα τοσο καιρο και δεν ελεγαν τιποτα μεχρι που μπηκαν στο κολπο NOVA και CONX και τωρα αποφασισαν να το δειξουν με συνδρομη. Οχι κυριοι του ΑΝΤ1 ευχαριστουμε δεν θα παρουμε. Μακαρι να τον  . Μπηκανε μεσα περσυ μακαρι να μπουνε και φετος.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gatto
|
 |
« Απάντηση #843 στις: 12/03/10, 09:09 » |
|
Να πάνε να γαμηθούνε οι γύφτοι! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
legend7
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #844 στις: 12/03/10, 12:12 » |
|
Και φυσικά δεν είναι τα 5 euro που πρέπει να πληρώσεις ή η διαδικασία που σε βάζουν για να τα πληρώσεις, αλλά το νταβατζιλίκη του κάνω ότι γουστάρω σε αυτό το  κράτος....με το έτσι θέλω, πλήρωσε για να δεις κάτι που στην υπόλοιπη ευρώπη προσφέρεται δωρεάν από κάθε εθνικό κανάλι...ας είναι καλά η δορυφορική (RTL,BBC,BAHRAIN,RAI).....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Angelus
|
 |
« Απάντηση #845 στις: 12/03/10, 12:12 » |
|
μπείτε στην σελίδα τους στο ίντερνετ και στείλτε τους μηνύματα ξεχέζοντας τους!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
SSGT-i
|
 |
« Απάντηση #846 στις: 12/03/10, 13:01 » |
|
Να παν' να  σιγα μη δωσουμε 5 ευρω τον αγωνα. Και σε τι αναλυση θα το βλεπουμε? Δεν ακουσα να αναφερουν τιποτα. Εγω προσωπικα εχω ενα πιατο το οποιο δεν το εχω στησει αλλα θα το στησω και ας βλεπω απο το RTL με γερμανικη περιγραφη. Μαυρο στον ΑΝΤ1 επρεπε να ντρεπονται που τοσο καιρο δεν ειχαν βγαλει μια ανακοινωση να ξερει ο κοσμος τι να κανει και πως να το δει παρα ηταν στη μουγκα τοσο καιρο και δεν ελεγαν τιποτα μεχρι που μπηκαν στο κολπο NOVA και CONX και τωρα αποφασισαν να το δειξουν με συνδρομη. Οχι κυριοι του ΑΝΤ1 ευχαριστουμε δεν θα παρουμε. Μακαρι να τον  . Μπηκανε μεσα περσυ μακαρι να μπουνε και φετος. τι μαλΑΚΕς γαμω το κυριακου
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Angelus
|
 |
« Απάντηση #847 στις: 12/03/10, 14:02 » |
|
αν και ακούγεται πως μόνο ο 1ος αγ΄νας θα είναι σε αυτή την μορφή, αλλά με αυτό το μπουρδελοκάναλο όλα να τα περιμένεις!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
hitman21
|
 |
« Απάντηση #848 στις: 12/03/10, 18:06 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Ποτέ δεν κάνω λάθος..Μια φορά νόμιζα πως είχα κάνει,μα τελικά έκανα λάθος!!!"
|
|
|
alan
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #849 στις: 13/03/10, 13:01 » |
|
εγω βρεπω απο το formula1.com σε live timing το qualifing. γιατι οι χρονοι lap ειναι τοσο αυξημενοι σε σχεση με τους περυσινους?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
βυζολάγνος
|
 |
« Απάντηση #850 στις: 13/03/10, 13:01 » |
|
εγω βρεπω απο το formula1.com σε live timing το qualifing. γιατι οι χρονοι lap ειναι τοσο αυξημενοι σε σχεση με τους περυσινους?
Έχουν προσθέσει ένα ΑΝΟΥΣΙΟ κομμάτι φίλε...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το καλύτερο πράγμα μετά το βυζί είναι... το διπλανό του... 
|
|
|
alan
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #851 στις: 13/03/10, 14:02 » |
|
4 πρωτοι οι Vettel Massa Alonso Hamilton
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Angelus
|
 |
« Απάντηση #852 στις: 13/03/10, 14:02 » |
|
1)Φέτελ 2)Μάσσα 3)Αλόνσο 4)Χάμιλτον 5)Ρόσμπεργκ 6)Ουέμπερ 7)Σουμάχερ 8 )Μπάτον 9)Κουμπίτσα 10)Σούτιλ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mpoukas
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
Ο LEFTY2 είναι ο ΘΕΟΣ μου!
|
 |
« Απάντηση #853 στις: 14/03/10, 14:02 » |
|
http://directos.lasexta.com/formula1από zougla.gr το βρήκα το link. Καλή ανάλυση αλλά ψιλοκολλάει...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το μουνί και το πριόνι,όποιος δεν το ξέρει ιδρώνει...
|
|
|
|
gatto
|
 |
« Απάντηση #854 στις: 14/03/10, 15:03 » |
|
Έτσι ρε Αλόνσο! 
|
|