|
ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ
|
 |
« Απάντηση #21480 στις: 08/02/10, 13:01 » |
|
Καλά η δήλωση του εκτ.διευθυντή του Άρεως εκτός του ότι ήταν ξεφτίλα για την ίδια την ιστορική ομάδα του ΑΡΗ,αποτελεί τουλάχιστον με΄γιστη ντροπή να μιλάει έτσι για μια μικρή ομάδα,που στο κάτω κάτω δεν έκανε τίποτα άλλο,από το να κατέβει να παίξει μιας κα κόμα το πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Μα καλά ο μαλάκας δεν κατάλαβε,ότι πρωτίστως την ομάδα του κάνει ρόμπα,με αυτή την δήλωση;;;; ουσιαστικά ήταν σα να παρακάλαγε τους Θρακιώτες να τους αφήσουν να κερδίσουν. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THE DARK SIDE OF THE MOON
|
|
|
|
Γαμαικανος
|
 |
« Απάντηση #21481 στις: 08/02/10, 13:01 » |
|
Καλά η δήλωση του εκτ.διευθυντή του Άρεως εκτός του ότι ήταν ξεφτίλα για την ίδια την ιστορική ομάδα του ΑΡΗ,αποτελεί τουλάχιστον με΄γιστη ντροπή να μιλάει έτσι για μια μικρή ομάδα,που στο κάτω κάτω δεν έκανε τίποτα άλλο,από το να κατέβει να παίξει μιας κα κόμα το πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Μα καλά ο μαλάκας δεν κατάλαβε,ότι πρωτίστως την ομάδα του κάνει ρόμπα,με αυτή την δήλωση;;;; ουσιαστικά ήταν σα να παρακάλαγε τους Θρακιώτες να τους αφήσουν να κερδίσουν. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!
εσυ ρε χανουμι τι ζορι τραβας;;;; θα κανουμε αγκαλιτσες σε 2 βδομαδες.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ
|
 |
« Απάντηση #21482 στις: 08/02/10, 13:01 » |
|
εσυ ρε χανουμι τι ζορι τραβας;;;; θα κανουμε αγκαλιτσες σε 2 βδομαδες....  ΕΓΩ;;; Κανένα κ στα αρχήδια μου κιόλας. Εσείς γινόσαστε ρόμπες ξεκούμπωτες με τέτοιες δηλώσεις. Και για τις 2 βδομάδες,εδώ είμαστε κ θα είμαστε κ μετά τις 2 βδομάδες. Αυτή την φορά δεν θα έχετε την τύχη του Α'γύρου που γλιτώσατε την συντριβή. Τώρα θα ναι διαφορετικά. Άντε με τις υγείες σας.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THE DARK SIDE OF THE MOON
|
|
|
|
Γαμαικανος
|
 |
« Απάντηση #21483 στις: 08/02/10, 13:01 » |
|
ΕΓΩ;;; Κανένα κ στα αρχήδια μου κιόλας. Εσείς γινόσαστε ρόμπες ξεκούμπωτες με τέτοιες δηλώσεις.
Και για τις 2 βδομάδες,εδώ είμαστε κ θα είμαστε κ μετά τις 2 βδομάδες. Αυτή την φορά δεν θα έχετε την τύχη του Α'γύρου που γλιτώσατε την συντριβή. Τώρα θα ναι διαφορετικά. Άντε με τις υγείες σας.
το ξυλο στην δραμα ηταν αλλο πραμα ποτε ξανα χανουμια στον βοραααααααααααααααμεχρι τωρα ησουν κατω απο τα αρχιδια μου ρε στην βαθμολογια... παντως περσυ το κανες το κλαρινο.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
AGNIUS
|
 |
« Απάντηση #21484 στις: 08/02/10, 13:01 » |
|
Ειναι αληθεια οτι εκανε μαλακια και μας ξευτελισε,καλες οι διαμαρτυριες για την διεξαγωγη του αγωνα,αλλα τον πανθρακικο ας τον αφηνε απ'εξω,τι ηθελε δηλαδη να στηθουν στα τεσσερα?Δεν με εκφραζουν προσωπικα τετοιες αντιληψεις,καλα εκανε και το παλεψε το ματσακι,αλλωστε τους εχω δει σε πολλα ματς και τα παλευουν ολα ασχετα με το αποτελεσμα.Να μας εξηγησει που βρηκε αυτον τον Πεσκοβιτς πρωτα ο λαλιστατος Κοντης...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
petrosyn
|
 |
« Απάντηση #21485 στις: 08/02/10, 13:01 » |
|
Ειναι αληθεια οτι εκανε μαλακια και μας ξευτελισε,καλες οι διαμαρτυριες για την διεξαγωγη του αγωνα,αλλα τον πανθρακικο ας τον αφηνε απ'εξω,τι ηθελε δηλαδη να στηθουν στα τεσσερα?Δεν με εκφραζουν προσωπικα τετοιες αντιληψεις,καλα εκανε και το παλεψε το ματσακι,αλλωστε τους εχω δει σε πολλα ματς και τα παλευουν ολα ασχετα με το αποτελεσμα.Να μας εξηγησει που βρηκε αυτον τον Πεσκοβιτς πρωτα ο λαλιστατος Κοντης...
Δεν είναι πρώτη φορά ούτε τελευταία. Να τον χαιρόμαστε.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
AGNIUS
|
 |
« Απάντηση #21486 στις: 08/02/10, 13:01 » |
|
Δεν είναι πρώτη φορά ούτε τελευταία. Να τον χαιρόμαστε.
Δεν μπορουν να βρουν κανεναν αλλον να μιλαει ρε πουστη μου?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nacho_70
|
 |
« Απάντηση #21487 στις: 08/02/10, 14:02 » |
|
Συμφωνώ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Γαμαικανος
|
 |
« Απάντηση #21490 στις: 09/02/10, 12:12 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γαμαικανος
|
 |
« Απάντηση #21491 στις: 09/02/10, 12:12 » |
|
εχω νταριο στον παγκο μην φοβασαι....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ektor lopez
|
 |
« Απάντηση #21492 στις: 09/02/10, 13:01 » |
|
γινε αρης πουτανιαρης αλλα παοκ να γουσταρεις 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γαμαικανος
|
 |
« Απάντηση #21493 στις: 09/02/10, 13:01 » |
|
γινε αρης πουτανιαρης αλλα παοκ να γουσταρεις  θελεις να μας δαιμονισεις;;;;; κατσε καλα εκτορα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ektor lopez