|
warhol
Επισκέπτης
|
 |
« στις: 06/09/06, 05:05 » |
|
αφιερωμενο ειδικα....
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: 06/09/06, 14:02 από antisthenis »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
warhol
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #1 στις: 06/09/06, 05:05 » |
|
να μην ξεχνιομαστε
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
draxan04
|
 |
« Απάντηση #2 στις: 06/09/06, 08:08 » |
|
Να δω πότε θα ξαν'ανέβω Θεσ/νικη να παώ Τούμπα. Καλή δύναμη συνοδοιπόροι!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
veritas vos liberabit
|
|
|
|
warhol
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #3 στις: 06/09/06, 13:01 » |
|
πορεια προς φιλαδερφεια
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
palermo
|
 |
« Απάντηση #4 στις: 06/09/06, 13:01 » |
|
Πορεία σαν αυτη που καναμε οι 5000 Παοκτσηδες προς το ΣΕΦ για τον τελικό μπασκετ με τον Θρύλο και έμειναν οι Αθηναίοι με το στόμα ανοικτό,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ........
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΠΙΣΕ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ
|
|
|
|
antisthenis
|
 |
« Απάντηση #5 στις: 06/09/06, 13:01 » |
|
πορεια προς φιλαδερφεια
Πόσο είχε λήξει το ματς; 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Well I'm going out West where I belong...
|
|
|
|
jimmye
|
 |
« Απάντηση #6 στις: 06/09/06, 13:01 » |
|
η καλυτερη μου εμπειρια με την αρειαναρα ειναι η πορεια προς την τουμπα που περναγαμε οι μαγαζατορες κατεβαζαν τα στορια ( δεν εγινε κανενα παρατραγουδο) , η εισοδος στην τουμπα και υστερα απο λιγο το 1-4 με χαριστεα , φλορες κλπ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Gamolas
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #7 στις: 06/09/06, 14:02 » |
|
Πάντως εγώ σαν Θεσ/κιος και ΠΑΟΚτζης, και έχοντας ζήσει σχεδόν όλα μου τα μαθητικά χρόνια στην Αθήνα, αυτό που έχω να πω είναι ότι μεγαλύτερη μαλακία από το να πλακωνόμαστε οι παοκτζήδες με τους αρειανους δεν υπάρχει. Τι βουλγαρο με λέγανε (οι χαμουτζίδες), τι τουρκο, με ρωτάγανε αν αν έχω διαβατήριο και τέτοιες παπαριές. Μετά λοιπόν απο τα 10 χρόνια που έζησα αθήνα, δεν μου καίγεται καρφί για το ποιος κάνει τις μεγαλυτερες πορείες και ποιος κρεμάει ανάποδα τα πανώ του άλλου. Το μόνο που με νοιάζει είναι οποιαδήποτε θεσσαλονικιότικη ομάδα να κερδίσει τις μεγάλες χαμουτζίδικες. Προτιμώ χίλιες φορές να πάρω τον πούλο απ τον άρη παρά απο τον ολυμπιακό. Εν ολίγοις μετά από 10 χρόνια στην αθήνα, την μίσησα και παράλληλα λατρεψα την σαλόνικα και ότι έχει σχέση με αυτήν. Αυτά...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δοκιμάστε τα νέα προφυλακτικά "ΤΡΥΠΑ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ"
|
|
|
|
warhol
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #8 στις: 06/09/06, 14:02 » |
|
καυλα ηταν εκεινη η μερα!!τεσσερα στα παοκια!!παρτυ καναμε στο γηπεδο!!βγαλαμε πολλα γουστα!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
papacool
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #9 στις: 06/09/06, 14:02 » |
|
Μαζί σου και εγώ φίλε. Αειανός, σαλονικιός που μένω πολλά χρόνια στην Αθήνα, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερα. Μακάρι να πηγαίνουν καλά οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, (και λίγο καλύτερα ο Αρης  ). Τέλος πάντων, ξεφύγαμε μάλλον.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
warhol
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #10 στις: 06/09/06, 14:02 » |
|
γλυφαδα πρωτο ματς με βαζελο που ειχε παρει τον γκαλη!!1000 αρειανοι!!τελικος κυπελλου στα λαρισσα παλι με παναθηναικο!για το μπασκετ ειμαστε πολυ μπροστα !!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
fkmenace
|
 |
« Απάντηση #11 στις: 06/09/06, 14:02 » |
|
Ρε παιδιά ο ποδοσφαιρικός Άρης είναι η μοναδική ομάδα που αδικεί τόσο πολύ τον εαυτό της. Πρόπερσι που ήταν Α' σε κάθε στραβό αράουτ ή σε υποψία , ή υποψία υποψίας αδικίας είχανε μπει μέσα 150 νοματαίοι και πετάγανε πέτρες. Γιατί, μου εξηγεί κανείς?
Γιατί δεν μπορεί να πάρει παράδειγμα από την μπασκετική ομάδα, η οποία δικαιούται κιόλας να έχει κόλλημα με το ένδοξο παρελθόν? Πέρσι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που κέρδισε δίκαια το γήπεδο ήταν γεμάτο και στο τέλος χειροκροτήθηκαν άπαντες και δεν υπήρξε ούτε μυρωδιά επεισοδίου. Σε αντίστοιχο ποδοσφαρικό ματς πρόπερσι που έληξε 1-3 , πάλι πεντακάθαρο, έγινε το έλα να δεις.. Αυτό, εσείς που είστε και Αρειανοί, μπορείτε να μου το εξηγήσετε?? Γιατί ο Άρης, μια από τις λίγες άμεσα αναγνωρίσιμες, μετά τις 3 Αθηναϊκές και τον ΠΑΟΚ, ομάδες στο εξωτερικό, πρέπει να το κάνει αυτό στον εαυτό του??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ξύπνα μικρό μου κι άκουσε κάπου μινόρε της αυγής για σένα είναι γραμμένο από το κλάμα μιας ψυχής..
|
|
|
|
palermo
|
 |
« Απάντηση #12 στις: 06/09/06, 14:02 » |
|
Για να μαθαίνουνε οι νεότεροι..........
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΠΙΣΕ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ
|
|
|
|
warhol
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #13 στις: 06/09/06, 14:02 » |
|
γιατι πολυ απλα ειναι απο τις ομαδες που εχουν αδικηθει πολυ!!θα σου πω ενα παραδειγμα!!πριν μερικα χρονια ο αρης στην πρεμιερα του πρωταθληματος επειδη ειχε οικονομικες οφειλες δεν του επετραπει να χρησιμοποιησει τους καινουργιους παιχτες που πηρε με μεταγγραφες καθως και οσους ειχαν κανει ανανεωσει!αυτο προεβλεπε ο νομος και ορθα εφαρμοστηκε!!εγινε ομως το ιδιο φετος με τον παοκ??οχι φυσικα!!γιατι δηλαδη ανοιξαν τις πραπεζες τη κυριακη για να παρει δανειο ο παοκ και να εξασφαλισει πιστοποιητικο συμμετοχης στο πρωταθλημα και στο κυπελλο ουεφα?και κανεις δεν ειπε τιποτα!!γιατι να χτισουν στον παοκ καινουργιο γηπεδο μπασκετ?γιατι ο αρης να τιμωρειται με τετοια ποινη στο τελευταιο ματσ με τον ηρακλη ενω πριν χρονια δερνανε διαιτητη οι παραπογεντες του παναθηναικου,οι παιχτες του ολυμπιακου παιζαν ξυλο μεσα στο γηπεδο με τους παιχτες του ιωνικου και τους οπαδους των ομαδων και οι ποινες ηταν μικροτερες?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kifinas
|
 |
« Απάντηση #14 στις: 06/09/06, 14:02 » |
|
Οτι οι δημοσιογράφοι της θεσσαλονίκης σας έχουν κουρκουτιάνει το μυαλό με τις μαλακίες τους το σκέφτηκες καθόλου? Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων απευθύνονται πλέον σε ανεγκέφαλα πιτσιρίκια, αλλα τέτοια καφρίλα σαν τις αθλητικές της θεσσαλονίκης δεν έχω ξαναδεί.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|