Σελίδες: 1 ... 93 94 95 96 97 98 [99] 100 101 102 103 104 105 ... 289   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Σόφια & μόνον SOFIA  (Αναγνώστηκε 174383 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
imandas
Προχωρημένος
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

ΑΡΗΣ ΠΑΝΤΟΥ...ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ Κ ΝΤΟΥ!

« Απάντηση #1470 στις: 14/03/10, 01:01 »

Παιδες ηλίθια ερώτηση. Ιούνιο πάω Βουλγαρία για το Sonisphere Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning! και θα κάτσω και 3-4 μέρες παραπάνω να δώ την Sofia και τις "ομορφιές" της. Ποιό είναι το πρόβλημά μου; Χάζευα στο bulgarian-diamonds και επειδή μια Ivona και μια victoria που έχουν εκεί με τρελαίνουν
Κώδικας:

http://www.bulgarian-diamonds.com/ivona.html

Κώδικας:

http://www.bulgarian-diamonds.com/victoria.html

Φιλε εγω τη πατησα πριν 3 χρονια απο το συγκεκριμενο site! Εστειλα προκαταβολη 150 ευρω αν θυμαμαι καλα και φυσικα μετα ουτε φωνη ουτε ακροαση!
Πολυ απλα εγω τοτε δεν ηξερα το bourdela.tv οπως εσυ τωρα για να προστατευτω! Γι'αυτο μακρια οι συκεκριμενοι ειναι για πολυ ξυλο!

σκέφτηκα να τιμήσω και τις δύο  Knockin' Boots Το κακό είναι ότι πρώτη φορά θα απευθυνθώ σε τέτοια "υπηρεσία" (και είπα να το κάνω πανηγυρικά) οπότε πως ξέρω ότι είναι όντως αυτές; Γιατί μια τύπισσα που έχουν στο site εχει φωτογραφίες της Ann Angel!!!!!!!! Banging Head Against a Wall
Καταγράφηκε
imandas
Προχωρημένος
**

ΑΡΗΣ ΠΑΝΤΟΥ...ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ Κ ΝΤΟΥ!

« Απάντηση #1471 στις: 14/03/10, 01:01 »

Φιλε εγω τη πατησα πριν 3 χρονια απο το συγκεκριμενο site! Εστειλα προκαταβολη 150 ευρω αν θυμαμαι καλα και φυσικα μετα ουτε φωνη ουτε ακροαση!
Πολυ απλα εγω τοτε δεν ηξερα το bourdela.tv οπως εσυ τωρα για να προστατευτω! Γι'αυτο μακρια οι συκεκριμενοι ειναι για πολυ ξυλο!
Καταγράφηκε
tvasilis
Προχωρημένος
**

...Ετσι μ'αρέσει...

« Απάντηση #1472 στις: 16/03/10, 11:11 »

Γεια σου Βασίλη

Πότε προγραμματίζης άνοδο;;;;;;; tits2 tits2 tits2 tits2 tits2 tits2
Ρε τί έγινε με τους υπολοιπους επισκέπτες Σόφια;;;;; δεν βλέπω να ποστάρουν τίς εμπειρίεσ τους τι έγινε άραγε;;;; Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm....

Hmmm.... Λοιπον Αδελφε...  Hmmm.... Δεν βλεπω κινηση και ενδιαφερον... Εχουμε μεινει πολυ πισω...  2funny 2funny Τι λες για αυτο το ΣΚ?? Αντε γιατι θα παμε και θα τις βρουμε ολες παντρεμενες και με παιδια... 2funny 2funny 2funny
Καταγράφηκε
allantalon
Ο παλιός, είν' αλλιώς

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΔΥΟ ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ

« Απάντηση #1473 στις: 16/03/10, 18:06 »

Hmmm.... Λοιπον Αδελφε...  Hmmm.... Δεν βλεπω κινηση και ενδιαφερον... Εχουμε μεινει πολυ πισω...  2funny 2funny Τι λες για αυτο το ΣΚ?? Αντε γιατι θα παμε και θα τις βρουμε ολες παντρεμενες και με παιδια... 2funny 2funny 2funny

Let me think about please Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm....

SMS??????? Ισως αν με παραλάβης απο Θεσσαλονίκη;;;; Για πάρε τηλεφωνο.

Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm....
Καταγράφηκε
arcans80
Banned
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #1474 στις: 19/03/10, 04:04 »

Let me think about please Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm....

SMS??????? Ισως αν με παραλάβης απο Θεσσαλονίκη;;;; Για πάρε τηλεφωνο.

Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm....
ελα ρε μαλακα αλλαν τι εγινε? Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm....
χαθηκες εντελως ρε φιλε?
ρε μαλακα μηπως πηγες ιαπωνια και αραξες με καμια γκεισα και δεν λες τιποτα? Hmmm.... Hmmm.... Hmmm....
Καταγράφηκε
allantalon
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #1475 στις: 19/03/10, 14:02 »

ελα ρε μαλακα αλλαν τι εγινε? Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm.... Hmmm....
χαθηκες εντελως ρε φιλε?
ρε μαλακα μηπως πηγες ιαπωνια και αραξες με καμια γκεισα και δεν λες τιποτα? Hmmm.... Hmmm.... Hmmm....

ρε ΠΑΠΑΡΑ αρκ λές να είμαι Ιαπωνία και να λέω τον Βασίλη να έρθη απο Θεσσαλονίκη να με πάρη;;;;

Τι θα πεί χαθηκα ας γραψει και κανένας άλλος τοσοι πολοί ανεβαίνουν αλλά δεν λένε τιποτα.
Οταν θα εχω κάτι να πώ θα γράψω αλοιώς άσε κάνω τον θεατή..........

Τα λέμε άν θα έχω κατι.........
Καταγράφηκε
SalonicaM
Ειδήμων

« Απάντηση #1476 στις: 19/03/10, 18:06 »

Τι κάνετε συναγωνιστές!
Καιρό έχω να γράψω εδώ μια και όλο αυτο τον καιρό δεν ανέβηκα καθόλου Σόφια. Αστα να πάνε ξεραϊλα.
Όμως
Αύριο ανεβαίνω για δουλειά αλλά όλο και κάτι καλό θα προκύψει. Θα ενημερώσω για δοκιμή νέου τεμαχίου.

Θα είναι κανένας από εσάς πάνω?
Καταγράφηκε
APARADEKTOS89
Νέος
*

« Απάντηση #1477 στις: 21/03/10, 04:04 »

Παιδες ηθελα να ρωτησω αν εκανε κανενας το κοπο να καλεσει το bulgarian-diamonds.com απο βουλγαρια? Και κατι τελευταιο σαν πρωτη φορα εκει τι θα συμβουλευατε?? γιατι εχω διαβασει το site και δεν βγαζω ακρη περα απο την νταιανα!
ευχαριστω προκαταβολικα!
Καταγράφηκε
SalonicaM
Ειδήμων

« Απάντηση #1478 στις: 22/03/10, 09:09 »

Παιδες ηθελα να ρωτησω αν εκανε κανενας το κοπο να καλεσει το bulgarian-diamonds.com απο βουλγαρια? Και κατι τελευταιο σαν πρωτη φορα εκει τι θα συμβουλευατε?? γιατι εχω διαβασει το site και δεν βγαζω ακρη περα απο την νταιανα!
ευχαριστω προκαταβολικα!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕ πόσα θες να μας τρελάνεις? Από αυτά που διάβασες εδω μέσα στην Νταιάνα κατέληξες??? Μάλλον διάβασες πλημελώς, κάτσε να μελετήσεις και θα σε εξετάσει ο Άλλαν αύριο με γραπτές εξετάσεις, επιτηρητής ο Βασίλης

Καταγράφηκε
SalonicaM
Ειδήμων

« Απάντηση #1479 στις: 22/03/10, 10:10 »

Καλημέρα σε όλους

Ήμουν Σόφια το Σ/Κ, δυστυχώς με πολλούς άλλους μαζί για δουλειά οπότε είχα πολύ λίγο χρόνο για μπουρδελότσαρκα, έτσι περιορίστηκα στην αγαπημένη μου Τίφανι=εγγύηση. Σε συνάδελφο έστειλα την Γέρι και απ΄οτι μου είπε από εμφάνιση ήταν αρκετά καλή αλλά η αδυναμία επικοινωνίας ήταν πολύ σπαστική και είχε σαν αποτέλεσμα να μην το ευχαριστηθεί. Έφαγε και κίτρινη κάρτα όταν πάνω στο στοματικό διέκοψε για να απαντήσει στο τηλέφωνο.

Ευτυχώς άνοιξα πολλές δουλειές πάνω κι έτσι προβλέπεται να ανεβαίνω συχνότερα. Πήγε κανένας άλλος το Σ/Κ πάνω?
Καταγράφηκε
allantalon
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #1480 στις: 22/03/10, 10:10 »

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕ πόσα θες να μας τρελάνεις? Από αυτά που διάβασες εδω μέσα στην Νταιάνα κατέληξες??? Μάλλον διάβασες πλημελώς, κάτσε να μελετήσεις και θα σε εξετάσει ο Άλλαν αύριο με γραπτές εξετάσεις, επιτηρητής ο Βασίλης

απαπαπααααααααααααα ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ αλοιώς δεν εξετάζω κανέναν.............
 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny
Καταγράφηκε
allantalon
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #1481 στις: 22/03/10, 10:10 »

ευχαριστω προκαταβολικα!

Λοιπόν διαβασε εδώ για τις Βίζιτες
http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,78993.0

και από εδω και κατω για να μορφωθης περι Σόφιας τα λόγια ειναι περιτά
αναμένουμε τις εμπειρίες σου και οχι να χαθής οπως οι περισσότεροι που ζητούν πληροφορίες και μετά μην είδατε τον Παναγή.....

http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,53578.msg1428681#msg1428681
Καταγράφηκε
tvasilis
Προχωρημένος
**

...Ετσι μ'αρέσει...

« Απάντηση #1482 στις: 22/03/10, 18:06 »

Λοιπόν διαβασε εδώ για τις Βίζιτες
http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,78993.0

και από εδω και κατω για να μορφωθης περι Σόφιας τα λόγια ειναι περιτά
αναμένουμε τις εμπειρίες σου και οχι να χαθής οπως οι περισσότεροι που ζητούν πληροφορίες και μετά μην είδατε τον Παναγή.....

http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,53578.msg1428681#msg1428681

2funny 2funny 2funny ...ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΣ...  2funny 2funny 2funny 25η ΕΓΩ ΠΑΡΕΛΑΥΝΩ ΣΟΦΙΑ...  Headbaning! Headbaning! Headbaning! ΠΕΣ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ...  s&m_2 s&m_2 s&m_2 s&m_2
Καταγράφηκε
SalonicaM
Ειδήμων

« Απάντηση #1483 στις: 01/04/10, 08:08 »

Καλό μήνα παιδιά

Τι έγινε? κανείς δεν έχει πάει πάνω? Τα κορίτσια έχουν μεινει μόνα και ανησυχούν  2funny 2funny Uglystupid

ασχετο...ήθελα να θίξω το θέμα των ξενοδοχείων κυρίως του κέντρου της Σόφιας όπου όταν καλέσεις μια δική σου κοπέλα της κάνουν μανούρα στην ρεσεψιόν και σε βάζουν να πληρώσεις και εξτρά για το δωμάτιο διότι λέει έγινε δίκλινο.

Μου έτυχε σε δύο ξενοδοχεία: το Central Park και το Grand Hotel.

Μιλάμε έκαναν και στα δύο μεγάλη ιστορία, εξευτέλισαν την κοπέλα και σου έρχεται ο Μπράβος στο δωμάτιο να πληρώσεις εξτρά.

Όλα αυτα φυσικά επειδή καλείς την δική σου κοπέλα και δεν αγοράζεις από το δικό τους (σάπιο) εμπόρευμα.

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι κι εδώ όπως και σε πολλά άλλα οι Βούλγαροι

αυτά...και....

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Καταγράφηκε
lakisscorpio
Μάλαμα

« Απάντηση #1484 στις: 04/04/10, 12:12 »

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,Παιδες.....εχω γυρισει απ'το 2ο μου ταξιδι στην Ταυλανδη(Παταγια) και ακομα το μυαλο μου ειναι εκει κατω............Αλλαν στο λεω απο τωρα...Σεπτεμβριο ετοιμασου...φευγουμε για Ταυλανδη!!!!Μπορει να ειναι "μαιμουδιτσες" οπως τις ονομαζεις αλλα γενικως "πακετο" σαν της Παταγιας,δεν υπαρχει πουθενα!!!!Πρεπει να το ζησεις!!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Σ'ΟΛΟΥΣ(Βασιλη+Νικος ιδιαιτερα)
Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 ... 93 94 95 96 97 98 [99] 100 101 102 103 104 105 ... 289   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: