tvasilis
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
...Ετσι μ'αρέσει...
|
 |
« Απάντηση #1455 στις: 04/03/10, 13:01 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
allantalon
|
 |
« Απάντηση #1456 στις: 04/03/10, 16:04 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μηχανολόγος
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Clinically Insane
|
 |
« Απάντηση #1457 στις: 07/03/10, 18:06 » |
|
εχω μερικες αποριες επι του θεματος, και ερχομαι να θεσω σοβαρα ερωτηματα. αν παρεις κοπελα απο στριπ οπως λετε, ο χρονος απο ποτε αρχιζει να μετραει? απο την στιγμη που φευγεις απο το μαγαζι η οταν φτασεις στο χοτελ. και ποτε δινεις το χρημα στο μαγαζι? στο χοτελ? ή στο τελος?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tvasilis
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
...Ετσι μ'αρέσει...
|
 |
« Απάντηση #1458 στις: 08/03/10, 13:01 » |
|
εχω μερικες αποριες επι του θεματος, και ερχομαι να θεσω σοβαρα ερωτηματα. αν παρεις κοπελα απο στριπ οπως λετε, ο χρονος απο ποτε αρχιζει να μετραει? απο την στιγμη που φευγεις απο το μαγαζι η οταν φτασεις στο χοτελ. και ποτε δινεις το χρημα στο μαγαζι? στο χοτελ? ή στο τελος?
 Καλη η ερωτηση φιλε μου... αναλογα το μαγαζι και ποσο γνωστος εισαι... Καλο θα ηταν αυτο να το ξεκαθαρισεις την ωρα που διαπαραγματευεσαι και πληρωνεις... Πληρωνεις παντα στο μαγαζι... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
allantalon
|
 |
« Απάντηση #1459 στις: 08/03/10, 13:01 » |
|
 Καλη η ερωτηση φιλε μου... αναλογα το μαγαζι και ποσο γνωστος εισαι... Καλο θα ηταν αυτο να το ξεκαθαρισεις την ωρα που διαπαραγματευεσαι και πληρωνεις... Πληρωνεις παντα στο μαγαζι...  Ο χρόνος μετράει απο την ώρα που θα πεί στο δωμάτιο του Ξενοδοχείου και όχι απο το μαγαζί διοτι μόλις μπεί στο δωμάτιο ενημερώνη στο κλάμπ οτι μόλις εφθασε και μετρά η ώρα για να προγρμματίσουν και το ταξί της επιστροφής.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
allantalon
|
 |
« Απάντηση #1460 στις: 08/03/10, 13:01 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Lastmoican
|
 |
« Απάντηση #1461 στις: 09/03/10, 22:10 » |
|
πηρα το δεύτερο λινκ του αλλαν. απο αγγλικα δεν καταλάβαινε ούτε το come to hotel. ούτε που μπήκα στον κόπο να την καλέσω για περεταίρω...αμα είναι μισή ωρά να εξηγάωωωωωωω η Τίφανι δήλωσε διαθέσιμη, οπότε μάλλον θα δοκιμάσω το old classico για κάποιους από εσάς...
Ρεμάλιααααααααα, μην τυχόν και βγει μάπα το οπωρικό....θα σας βελάσω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
σκα-σκα-σκα, είμαι ένας σκατζόχοιρος, γε-γε-γε γελάει όλη μέρα
|
|
|
|
Lastmoican
|
 |
« Απάντηση #1462 στις: 09/03/10, 22:10 » |
|
καλά...έχουνε τσακωθεί με τα αγγλικά αυτές και σήμερα είμαι κουρασμένος αρκετά για να προσπαθήσω να τις καταλάβω. λοιπόν./...ανταπόκριση μετά από κανά δύωρο ή αύριο από Τίφφανι και για αύριο βλέπουμε ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
bakis13
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #1463 στις: 09/03/10, 22:10 » |
|
Ρε τί έγινε με τους υπολοιπους επισκέπτες Σόφια;;;;; δεν βλέπω να ποστάρουν τίς εμπειρίεσ τους τι έγινε άραγε;;;;
Έτοιμος είμαι για Σόφια το ΠΣΚ με τον κουμπάρο μου.Θα κάνουμε πολλά test drive και ειδικά ο κουμπάρος μου έχει άγριες διαθέσεις(παντρεμένος βλέπεις).Θα γράψω λεπτομέρειες μόλις επιστρέψουμε.Να είμαστε καλά να φέρνουμε διπλά στην Ελλάδα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Lastmoican
|
 |
« Απάντηση #1464 στις: 10/03/10, 00:12 » |
|
λοιπόν.... της Τίφφανι το ανάγνωσμα: 1. Εμφάνιση: με τα ρούχα της κολλάς όπου και να τη δεις χωρίς τα ρούχα, το σώμα είναι καλό αλλά όχι τέλειο. Βυζι όμορφο αλλά σιλικονάτο και ψιλοπέτρα Πρόσωπο όμως εμένα μου άρεσε πολύ. 2. Συμμετοχη.... με στραγγιξε............................ καθαρη, πρόσχαρη, ομιλητική, με αστειάκια..... χαλαρα την ξαναπαίρνω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
eddie8
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1465 στις: 10/03/10, 01:01 » |
|
κάτι μας είπες τώρα!..
(Πλάκα κάνω. Δίκιο έχεις. Αν και σώμα θα έλεγα σχεδόν τέλειο. Του σιλικονάτου στήθους εξαιρουμένου δηλαδή...)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Lastmoican
|
 |
« Απάντηση #1466 στις: 10/03/10, 01:01 » |
|
κάτι μας είπες τώρα!..
(Πλάκα κάνω. Δίκιο έχεις. Αν και σώμα θα έλεγα σχεδόν τέλειο. Του σιλικονάτου στήθους εξαιρουμένου δηλαδή...)
εχει καποια ανεπαίσθητα πιασιματάκια....αλλα πραγματικά ανεπαίσθητα.... χαλαρα VFM....δεν το περιμενα πως θα εμενα τοσο ευχαριστημένος...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nintendorevo13
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1467 στις: 12/03/10, 03:03 » |
|
Παιδες ηλίθια ερώτηση. Ιούνιο πάω Βουλγαρία για το Sonisphere Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning! και θα κάτσω και 3-4 μέρες παραπάνω να δώ την Sofia και τις "ομορφιές" της. Ποιό είναι το πρόβλημά μου; Χάζευα στο bulgarian-diamonds και επειδή μια Ivona και μια victoria που έχουν εκεί με τρελαίνουν Κώδικας: http://www.bulgarian-diamonds.com/ivona.html Κώδικας: http://www.bulgarian-diamonds.com/victoria.htmlσκέφτηκα να τιμήσω και τις δύο Knockin' Boots Το κακό είναι ότι πρώτη φορά θα απευθυνθώ σε τέτοια "υπηρεσία" (και είπα να το κάνω πανηγυρικά) οπότε πως ξέρω ότι είναι όντως αυτές; Γιατί μια τύπισσα που έχουν στο site εχει φωτογραφίες της Ann Angel!!!!!!!! Banging Head Against a Wall
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
allantalon
|
 |
« Απάντηση #1468 στις: 12/03/10, 15:03 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Makim
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1469 στις: 13/03/10, 13:01 » |
|
Παιδες ηλίθια ερώτηση. Ιούνιο πάω Βουλγαρία για το Sonisphere Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning! και θα κάτσω και 3-4 μέρες παραπάνω να δώ την Sofia και τις "ομορφιές" της. Ποιό είναι το πρόβλημά μου; Χάζευα στο bulgarian-diamonds και επειδή μια Ivona και μια victoria που έχουν εκεί με τρελαίνουν Κώδικας: http://www.bulgarian-diamonds.com/ivona.html Κώδικας: http://www.bulgarian-diamonds.com/victoria.htmlσκέφτηκα να τιμήσω και τις δύο Knockin' Boots Το κακό είναι ότι πρώτη φορά θα απευθυνθώ σε τέτοια "υπηρεσία" (και είπα να το κάνω πανηγυρικά) οπότε πως ξέρω ότι είναι όντως αυτές; Γιατί μια τύπισσα που έχουν στο site εχει φωτογραφίες της Ann Angel!!!!!!!! Banging Head Against a Wall Απάτη φίλε απάτη μακριά
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|