|
trikardos
|
 |
« στις: 16/12/08, 17:05 » |
|
Ολοι μας το καταλαβενουμε πλεον, το νοιοθουμε ή ηδη το αισθανομαστε, η οικονομια δεν παει καλα. Τι λετε και εσεις ρε αδελφια ; Θα την βγαλουμε περα ή αστα να πανε θα μας πανε μαμιοντας ; Τι προβλεπετε να γινει ;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ
|
|
|
|
petrosyn
|
 |
« Απάντηση #1 στις: 16/12/08, 17:05 » |
|
Αν και δεν σηκώνουν προβλέψεις αυτά τα πράγματα, μάλλον μας περιμένουν ζόρια πολλούς από εμάς. Δεν θέλει όμως μοιρολατρεία
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
trikardos
|
 |
« Απάντηση #2 στις: 16/12/08, 17:05 » |
|
Τι ενοεις φιλε μου ; Να κατεβουμε στους δρομους ή εχεις να προτυνεις κατι; 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
petrosyn
|
 |
« Απάντηση #3 στις: 16/12/08, 17:05 » |
|
Τι ενοεις φιλε μου ; Να κατεβουμε στους δρομους ή εχεις να προτυνεις κατι;  Θα έπρεπε να έχουμε κατέβει εδώ και καιρό
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giorgos58
|
 |
« Απάντηση #4 στις: 16/12/08, 17:05 » |
|
Ολοι μας το καταλαβενουμε πλεον, το νοιοθουμε ή ηδη το αισθανομαστε, η οικονομια δεν παει καλα. Τι λετε και εσεις ρε αδελφια ; Θα την βγαλουμε περα ή αστα να πανε θα μας πανε μαμιοντας ; Τι προβλεπετε να γινει ;
Μας τον βαζουνε χωρις σαλιο,ελευθερος επαγγελματιας ειμαι καθε τρις και λιγο να κλεισιμο βιβλιων να τακτικος ελεχγος να περαιωση τι αλλο εμεινε δεν ξερω, και τα δυο κοματα πως να μας τα περνουνε ξερουν γι'αυτο λεω χωρις ΣΑΛΙΟ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
trikardos
|
 |
« Απάντηση #5 στις: 16/12/08, 17:05 » |
|
Φιλε Γιωργο δεν λεω για τις φορομπηχτικες, υπαρχει κριση και θα πεινασουμε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giorgos58
|
 |
« Απάντηση #6 στις: 16/12/08, 17:05 » |
|
Φιλε Γιωργο δεν λεω για τις φορομπηχτικες, υπαρχει κριση και θα πεινασουμε
Το καταλαβα ενταξη,απλα αναφερα τα παραπανω γιατι απο εκει ξεκινανε ολα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
trikardos
|
 |
« Απάντηση #7 στις: 16/12/08, 17:05 » |
|
Αν και ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος και πολαμαω σε δυσκολα μετοπα, νομιζω οτι ηδη εχει γινει ενα μικρο ΚΡΑΧ στο ελλαδισταν, απλος δεν το ειπαν καθαρα ακομα στις ειδησεις και ολοι εμεις δεν θελουμε απλος να το δουμε ή να το ακουσαμε. Καποιο βραδακι στις οχτο θα μα ςτο σκασουν και θα μηνουμε με τον πουλο στο χερι. Τοτε θα ειναι το μεγαλο ΜΠΑΜ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
alexispap32
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #8 στις: 16/12/08, 17:05 » |
|
 αν βγαλουμε χειμωνα μαγκεσ θα ειμαστε αρχοντεσ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vothros
|
 |
« Απάντηση #9 στις: 16/12/08, 17:05 » |
|
ολα πανε καλα και ορεα καθε μερ α τροο κοτο και πινο πρασινι,και βεζινα βαζο παντα 20 εβρο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
forest
|
 |
« Απάντηση #10 στις: 16/12/08, 18:06 » |
|
Συναγωνιστες θα συμβουν πολυ μεγαλα γεγονοτα εξαιτιας της κρισης τοσο γεωπολιτικα οσο και κοινωνικα το σιγουρο ειναι οτι για αλλη μια φορα θα την πληρωσουν οι ανθρωποι που δεν φταινε ριχτε μια ματια στην ιστορια και θα το διαπιστωσετε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
trikardos
|
 |
« Απάντηση #11 στις: 16/12/08, 18:06 » |
|
Καλα τον χειμωνα κουτσα κουτσα θα τον βγαλουμε. Αλλα με την ανεργεια που γιγαντονεται καθημερινα και την χρηματικη ελειψη απο τον Σεπτεμβρη θα ειναι τα πολυ χειροτερα. Αυτο που με χαλαει ειναι οτι οι κρατουντες σφυριζουνε αδιαφορα. Δεν εχουν τον θεο τους οι αφιλοτιμοι, δεν σταζει αιμα μεσα τους.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Μεφιστοφελής
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #12 στις: 16/12/08, 18:06 » |
|
ολα πανε καλα και ορεα καθε μερ α τροο κοτο και πινο πρασινι,και βεζινα βαζο παντα 20 εβρο
εγώ 10€...κ πολλά είναι...η BMW πάει 10-20 μέτρα...αλλά πουλάω μούρη..όσο κρατάει.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vothros
|
 |
« Απάντηση #13 στις: 16/12/08, 18:06 » |
|
Συναγωνιστες θα συμβουν πολυ μεγαλα γεγονοτα εξαιτιας της κρισης τοσο γεωπολιτικα οσο και κοινωνικα το σιγουρο ειναι οτι για αλλη μια φορα θα την πληρωσουν οι ανθρωποι που δεν φταινε ριχτε μια ματια στην ιστορια και θα το διαπιστωσετε
παντα η αθροπι φτενε γιατι κιμοντε,εγο δε κιμαμε ποτε κιτο τι δουλιτσα μου ,παο καφενε,τροο κοτο , πινο πρασινι,ιμε και εμργιτικοσ πολιτισ γιατι βλεπο καθε δετερα και πεπτι τρανταφιλο και κιμ κλισμιαν!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
alexispap32
Νέος