Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 ... 80   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Studio 55 (Βριλησσού 55)  (Αναγνώστηκε 37146 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
AmbiSINister
Νέος
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: 24/10/08, 18:06 »

κ Headbaning!αλησπερα σε ολους!να ειστε πανδα καλα!

Και εσύ πανέμορφη κούκλα να είσαι καλά.
Πιστεύω όλοι θα εκτιμήσουν τις ευχές σου όσο εκτιμούν και τις φανταστικές σου υπηρεσίες
την ευγένια σου και φυσικά την ομορφιά σου.
Φιλιά
Καταγράφηκε
dantis
Ειδήμων

« Απάντηση #46 στις: 24/10/08, 18:06 »

Zlata εισαι αυριο βραδυ ε?
Καταγράφηκε

Understand procedure, Understand war, Understand rules, regulations. I don't understand sorry....
zlata
Νέος
*

Φύλο: Γυναίκα

« Απάντηση #47 στις: 24/10/08, 19:07 »

ναι.μετα στης 11 η ωρα
Καταγράφηκε
zlata
Νέος
*

Φύλο: Γυναίκα

« Απάντηση #48 στις: 24/10/08, 19:07 »

ευχαριστο!να εισαι καλα.Φηλακια!!! Smitten
Καταγράφηκε
antisthenis
Administrator
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

« Απάντηση #49 στις: 02/11/08, 19:07 »

Νέα κοπέλα (Αλίσα) Shocked - νέες φωτός στο Studio 55 (Βριλησσού 55)...

Knockin' Boots Knockin' Boots Knockin' Boots
Καταγράφηκε

Well I'm going out West where I belong...
lalakukakis
Επισκέπτης
« Απάντηση #50 στις: 02/11/08, 19:07 »

Μαλλον ειναι αυτη που λεει ο κομαντο  εδω  .

Ωραιο τεμαχιο φαινεται και δεν μενει παρα να της ευχηθω :

Καλως ηρθες Αλισα απο Βριλησσου 55 και καλα χιλιομετρα στο στιβο της ηδονης.. Tooth Tooth

Ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι παρα πολλα  Grin
Καταγράφηκε
ΚΟΜΑΝΤΟ
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #51 στις: 02/11/08, 20:08 »

Μαλλον ειναι αυτη που λεει ο κομαντο  εδω  .

Ωραιο τεμαχιο φαινεται και δεν μενει παρα να της ευχηθω :

Καλως ηρθες Αλισα απο Βριλησσου 55 και καλα χιλιομετρα στο στιβο της ηδονης.. Tooth Tooth

Ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι παρα πολλα  Grin
Ναι αυτη ειναι δασκαλε. Headbaning! Headbaning! Headbaning! Ενας κοντοπουτανος υψηλων προδιαγραφων!!! Grin Grin Grin
Καταγράφηκε
ΚΟΜΑΝΤΟ
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #52 στις: 03/11/08, 00:12 »

Μερικα κοριτσια απο τα studio μου παραπονιουνται για ψευτικες κριτικες απο μερικους απο εμας. Το θεμα δεν ειναι αν γινονται καλες οι κακες κριτικες αλλα να ειμαστε οσο το δυνατον πιο αμερολυπτοι και να λεμε τα πραγματα οπως εγιναν και οχι οπως μας συμφερει εμας. Συγκεκριμενα θα αναφερθω στην κριτικη του συναγωνιστη master.ioannis για την Αλεξια με τιτλο : "Μη μου ακουμπάς τις ρώγες, είναι Σάββατο!". Μου ειποθηκε οτι ειναι ψευτικη και παρουσιαστηκε με μισες αληθειες. Δεν θα ηθελα να παραθεσω αυτα που μου ειποθηκαν αλλα αν χριαστει θα το κανω. Ευχαριστω για την υπομονη σας.

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε - σε αυτήν την κριτική αναφέρεται ο ΚΟΜΑΝΤΟ
« Τελευταία τροποποίηση: 03/11/08, 00:12 από antisthenis » Καταγράφηκε
donator
Προχωρημένος
**

« Απάντηση #53 στις: 03/11/08, 14:02 »

Μερικα κοριτσια απο τα studio μου παραπονιουνται για ψευτικες κριτικες απο μερικους απο εμας. Το θεμα δεν ειναι αν γινονται καλες οι κακες κριτικες αλλα να ειμαστε οσο το δυνατον πιο αμερολυπτοι και να λεμε τα πραγματα οπως εγιναν και οχι οπως μας συμφερει εμας. Συγκεκριμενα θα αναφερθω στην κριτικη του συναγωνιστη master.ioannis για την Αλεξια με τιτλο : "Μη μου ακουμπάς τις ρώγες, είναι Σάββατο!". Μου ειποθηκε οτι ειναι ψευτικη και παρουσιαστηκε με μισες αληθειες. Δεν θα ηθελα να παραθεσω αυτα που μου ειποθηκαν αλλα αν χριαστει θα το κανω. Ευχαριστω για την υπομονη σας.

Φιλε συναγωνιστή για την συγκεκριμένη κοπέλα θα πάρω το μέρος του master.ioannis καθώς για την συγκεκριμένη κοπέλα την τελευταία φορά που πήγα σχεδόν πανω κατω και μενα τα ιδία μου έκανε  Tickedoff Tickedoff μη το ενα μη το αλλο
τώρα αν ο φίλος είναι λίγο πιο παραστατικός στις εκφράσεις του, τι μπορείς να πείς.
Αλλα μην πιστεύουμε και ότι μας λένε οι κοπέλες.
 Headbaning! Headbaning!
Καταγράφηκε
master.ioannis
Μάλαμα

« Απάντηση #54 στις: 03/11/08, 14:02 »

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε - σε αυτήν την κριτική αναφέρεται ο ΚΟΜΑΝΤΟ

καλημερα και απο μενα. αφου αναφερεται ο κομαντο σε μενα ηρθε η ωρα να απαντησω. ο φιλος μας πηρε μια ασχημη κριτικη που εκανα και δεν ειναι και η μοναδικη. παρασκευη μαργκο και σαββατο αλεξια. τωρα αν η αλεξια θυμαται ολους τους πελατες που περασανε σε μια μερα δυο πραγματα σημαινουν. οτι το μαγαζι δεν εχει κινηση καθολου ή οτι πράγματι έγινε μανούρα. το site υπάρχει για να κριτικάρουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι κοπέλες και αν θέλουν να είναι επαγγελματίες και όχι αρπαχτοεπαγγελματίες θα πρεπει να ειναι λιγο πιο αποδοτικες. τωρα για να σου απαντησω αγαπητε φιλε (επειδη βλεπω οτι χαλιεσαι και δεν ξερω τον λογο και δεν με απασχολει κιολας) η αλεξια μαλλον ειναι αρπαχτη στην περιπτωση μου. και καως δεν ζητησα τα λεφτα μου πισω. και ξερεις οτι υπαρχει τροπος και μαλιστα ονομαζεται στρομφοκατασταση(οι τυποι με τα μπλε). τωρα δεν ξερω τι ρολο βαρας φιλε μου αλλα η περιοδος των φουσκωτων και των τραμπουκων στα μαγαζια τελειωσε.και αν νομιζεις οτι με το nickname KOMANTO υπερασπιζεσαι αθωα κοριτσακια(κατι που εχω δει και σε αλλα forum κανεις μεγαλο λαθος. θα πεφτει μαυρο απο εδω και στο εξης και θα μαυριζονται ολες οι αντιεπαγγελματιες που θελουν να αυτοβαφτιστουν επαγγελματιες και κανε και γραφε οτι νομιζεις. καρφι δεν μου καιγεται. ΠPOΣTATH
Καταγράφηκε

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ. ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΙΣ ΒΙΖΙΤΕΣ
master.ioannis
Μάλαμα

« Απάντηση #55 στις: 03/11/08, 14:02 »

Φιλε συναγωνιστή για την συγκεκριμένη κοπέλα θα πάρω το μέρος του master.ioannis καθώς για την συγκεκριμένη κοπέλα την τελευταία φορά που πήγα σχεδόν πανω κατω και μενα τα ιδία μου έκανε  Tickedoff Tickedoff μη το ενα μη το αλλο
τώρα αν ο φίλος είναι λίγο πιο παραστατικός στις εκφράσεις του, τι μπορείς να πείς.
Αλλα μην πιστεύουμε και ότι μας λένε οι κοπέλες.
 Headbaning! Headbaning!
ευτυχως φιλε μου donator που υπαρχεις και εσυ σαν δευτερος μαρτυρας. ΓPHΓOPA ΣTON ΔIKAΣTH KOMANTO
Καταγράφηκε

boidopoutsa
Μάλαμα

ΑΚ - 47

« Απάντηση #56 στις: 03/11/08, 15:03 »

Εσυ γιατι θεωρεις α πριορι οτι τα κοριτσια εχουν δικιο και ο μαστεριοαννης αδικο ; Και γιατι την αληθεια να τη λεει η Αλεξια και οχι ο πελατης ;  Hmmm....
Καταγράφηκε

Трус не играет в хоккей!   
http://www.youtube.com/watch?v=vIIWV5er928
master.ioannis
Μάλαμα

« Απάντηση #57 στις: 04/11/08, 11:11 »

Tο Σαββατο που μας περασε και ενω εβγαινα απο το 55 μην τιμωντας την παολα (ειχα επισκεφθει για κακη μου τυχη το 57 την αλεξια) εξω απο το 55 εμφανιστηκαν δυο νεαρα παιδακια. Iδρωμενα και με πολυ αγχος. Mε σταματησαν με ευγενικο τροπο-Kυριε ξερετε ποια κοπελα ειναι??ειναι καλη???τους απαντησα δεν την εχετε δει στο internet?μου απαντησαν οτι την εχουν δει και οτι απλα θελουν να μαθθουν αν ειναι οντως καλη γιατι ηταν η πρωτη τους φορα. Tους απαντησα οτι μαλλον ειναι οτι πρεπει για αυτους και πανε να προχωρησουν.εκει διαπιστωνω οτι πανε να κανουν το μοιραιο λαθος και να μπουν στο 57(η αλεξια ειχα βαρδια και της ειχα ριξει μαυρο μετα την επισκεψη)τους προλαβαινω και τους λεω.παιδες απο την αλλη.με κοιταξαν και αρχισαν να ανεβαινουν τα σκαλια.Σημερα νοιωθω ανακουφισμενος που δυο παρθενα αγορακια επισκεφθηκαν την παολα για την πρωτη τους φορα και δεν εκαναν το λαθος να επισκεφθουν την κυρια ξεπετα αλεξια.Σαν προσκοπος εκανα μια καλη πραξη. Eστειλα τα παρθενα στον παραδεισο και οχι στον διπλα λυκο Dancing Smiley
Καταγράφηκε

Bourdeliaris22
Warned
Ειδήμων

« Απάντηση #58 στις: 16/12/08, 12:12 »

Μάγκες μήπως ξέρει κανείς ποιά κορίτσια δουλεύουν σήμερα στο 55?Ευχαριστώ
Καταγράφηκε
PIATSAS
Τιμημένος

« Απάντηση #59 στις: 16/12/08, 12:12 »

Μάγκες μήπως ξέρει κανείς ποιά κορίτσια δουλεύουν σήμερα στο 55?Ευχαριστώ
Λολιτα τωρα,5-11 Μαργαριτα καινουργια κοπελα,11-ξημερωματα Κωνσταντινα!
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 ... 80   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: