Σελίδες: 1 2 3 4 5 [6]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ (19/03/2012 - 02/04/2012)  (Αναγνώστηκε 2076 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
agiana
I DON'T NEED SEX! The Government fucks me every day!
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

....είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα!

« Απάντηση #75 στις: 16/05/12, 09:09 »

Σε ποιο σπορ αναφέρεσαι; Στο φλερτ ή στο γαμήσι;

Έχω την εντύπωση, στο φλέρτ.

Για τη γενετήσια πράξη, δεν υπάρχει θέμα, αφού οι επι χρήμασι γυναίκες κάνουν τη.....λάντζα. Wink
Καταγράφηκε

"Είναι ευκολότερο να πεθάνεις για μια γυναίκα παρά να ζήσεις μαζί της."
Λόρδος Βύρων, 1788-1824.
mr_boutia
Ανώτερος
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

δε φταιω εγω που εχω υπεροχα ποδια

« Απάντηση #76 στις: 17/05/12, 23:11 »

ρε συ τακμαν το διευθυντικο σαντουιτς τι ακριβως ειναι?
επισης εαν δεις ενα γεροντα με ωραια  διαθλαστικα χρυσαφικα νιωθεις τιποτα το σεξουαλικο?
Καταγράφηκε

δε φταιω εγω που εχω υπεροχα ποδια
ΤΑΚΜΑΝ
Τιμημένος

« Απάντηση #77 στις: χθες στις 00:44 »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από τις 17/05/2012 ώρα 21:38, ένα από τα ριγκάκια του Γύπα έχασε το δημόσιο χαρακτήρα του. Πήγα στουντιότσαρκα στον Κεραμεικό και χάρισα το ριγκάκι στη Βουλγάρα τσατσά (Κωνσταντινουπόλεως 61), η οποία κατενθουσιάστηκε και μου συμπεριφέρθηκε πάρα πολύ στοργικά.
Μόλις τελειώσω την εξεταστική θα γράψω κριτική. Φυσικά θα βάλω σε όλα 10.
Δεν μου είπατε, η τελευταία κριτική που έγραψα, δεν είχε πολύ πλάκα;

ΥΓΣ: Πο8σταρδέλλα δεν είμαι. Ούτε για αστείο δεν με φτιάχνουν τα ριγκάκια σε άντρες.
Καταγράφηκε
ΤΑΚΜΑΝ
Τιμημένος

« Απάντηση #78 στις: χθες στις 01:22 »

Μετά την εξεταστική, θα ανοίξω ένα καινούργιο θέμα, στο οποίο θα συγκεντρώσω όλη την ορολογία μου. Από αύριο αρχίζω διάβασμα. Το εισιτήριό μου το άλλαξα. Θα επιστρέψω Αγγλία στις 24/05/2012 ώρα 14:50.
Καταγράφηκε
κωστας λαδακης
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #79 στις: χθες στις 01:23 »

Μετά την εξεταστική, θα ανοίξω ένα καινούργιο θέμα, στο οποίο θα συγκεντρώσω όλη την ορολογία μου. Από αύριο αρχίζω διάβασμα. Το εισιτήριό μου το άλλαξα. Θα επιστρέψω Αγγλία στις 24/05/2012 ώρα 14:50.

Τι μαθήματα θα διαβάσεις ?

Καταγράφηκε
ΤΑΚΜΑΝ
Τιμημένος

« Απάντηση #80 στις: χθες στις 01:25 »

Στην προηγούμενη ανεπίσημη κριτική, που έγραψα για τη Βαλεντίνα, δεν ισχύει πλέον η παλιά βαθμολογία. Η τσατσά αξίζει για 10 με τόνο και η Βαλεντίνα πλέον φοράει πολυδιαθλαστικά ντριν-ντριν και παίρνει σε όλα 10.
Καταγράφηκε
ΤΑΚΜΑΝ
Τιμημένος

« Απάντηση #81 στις: χθες στις 01:28 »

Τι μαθήματα θα διαβάσεις ?
Στις 25/05/2012 ώρα 14:30 - 16:30 δίνω Multivariate Analysis και στις 30/05/2012 ώρα 09:30 - 11:30 δίνω Survey Methods I. Κατόπιν, θα ολοκληρώσω το coursework στα Longitudinal Data και θα καθίσω Αθήνα από 07/06/2012 έως 26/06/2012, για να απολαύσω τη στοργή της Σταυρουλίτσας και της Βουλγάρας τσατσάς.
Καταγράφηκε
lolos666
Προχωρημένος
**

« Απάντηση #82 στις: χθες στις 01:47 »

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η μαλακία, που βάρεσα την Κυριακή το βράδυ ήταν πολύ έντονη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας τεράστιος στρογγυλός λεκές στο σεντόνι του κρεβατιού μου και να απελευθερωθούν από το σώμα μου εκατομμύρια σπερματοζωάρια. Πάω να δω ειδήσεις. Τα λέμε αργότερα.
Ήταν στραγαλατη ?
Καταγράφηκε
κωστας λαδακης
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #83 στις: χθες στις 01:49 »

Στις 25/05/2012 ώρα 14:30 - 16:30 δίνω Multivariate Analysis και στις 30/05/2012 ώρα 09:30 - 11:30 δίνω Survey Methods I. Κατόπιν, θα ολοκληρώσω το coursework στα Longitudinal Data και θα καθίσω Αθήνα από 07/06/2012 έως 26/06/2012, για να απολαύσω τη στοργή της Σταυρουλίτσας και της Βουλγάρας τσατσάς.

Ζορικο μαθημα !

Αν τα πας καλα ,πρεπει να το γιορτάσεις μετα !
Καταγράφηκε
lsh
Προχωρημένος
**

« Απάντηση #84 στις: χθες στις 12:13 »

νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι εννοεί την χειραψία όπου εκτός απο το χέρι που δίνεις, χρησιμοποιείς και το άλλο σου χέρι, κλείνοντας μεσα στην ουσία το χέρι του άλλου για να δείξεις πιο ένθερμο χαιρετισμό.

Εγώ πάλι ήθελα να ρωτήσω τι είναι ο ''μορφασμός γύπα''
Καταγράφηκε
ΤΑΚΜΑΝ
Τιμημένος

« Απάντηση #85 στις: χθες στις 15:13 »

Μορφασμός Γύπα - Ορισμός

1) Στην άμεση επικοινωνία, μορφασμός Γύπα σημαίνει μορφασμός αδιαφορίας.

2) Στην τηλεπικοινωνία, το άτομο που κάνει μορφασμό Γύπα σημαίνει ότι παρακολουθεί σιωπηρά (και πιθανόν αδιάφορα) το συνομιλητή του.
Καταγράφηκε
ΤΑΚΜΑΝ
Τιμημένος

« Απάντηση #86 στις: χθες στις 15:17 »

νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι εννοεί την χειραψία όπου εκτός απο το χέρι που δίνεις, χρησιμοποιείς και το άλλο σου χέρι, κλείνοντας μεσα στην ουσία το χέρι του άλλου για να δείξεις πιο ένθερμο χαιρετισμό.
Αυτός είναι ο ορισμός του ηγεμονικού sandwich. Στο διευθυντικό sandwich συμμετέχει μόνο το δεξί χέρι και η ηδονή προέρχεται από το τρίψιμο των γρι-γρι.
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 2 3 4 5 [6]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: