|
AGNIUS
|
 |
« Απάντηση #13695 στις: 09/02/10, 11:11 » |
|
Παοκια,το ειδατε το μαρκαρισμα του Βιτολο και την πρωτη κιτρινη με την γρια?Σας θυμισε μηπως κατι?Το μαρκαρισμα στον Βιερινια μηπως στο μεταξυ μας ματς που ζητουσατε την αποβολη του??Τωρα ΜΟΥΓΚΑ???Αμπαλοι...μιληστε για αδικια εις βαρος σας ξανα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pipisf
|
 |
« Απάντηση #13696 στις: 09/02/10, 13:01 » |
|
Παοκια,το ειδατε το μαρκαρισμα του Βιτολο και την πρωτη κιτρινη με την γρια?Σας θυμισε μηπως κατι?Το μαρκαρισμα στον Βιερινια μηπως στο μεταξυ μας ματς που ζητουσατε την αποβολη του??Τωρα ΜΟΥΓΚΑ???Αμπαλοι...μιληστε για αδικια εις βαρος σας ξανα...
Ρε συ, μας τα εχεις κανει μπαλονια. Ασχολησου με την ομαδα σου λοιπον. Θες να μιλας για μπαλα και σχετικα? Κοψε τις μαλακιες και μιλα αμα θες,  οι χαρακτηρισμοι να λειπουν.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pipisf
|
 |
« Απάντηση #13697 στις: 09/02/10, 13:01 » |
|
Ειναι πολλα που δεν μπορουν να ειπωθουν σε ενα δημοσιο φορουμ. Καθωτι ζουμε στην ιδια πολη γνωριζουμε κατι παραπανω ο καθενας μας. Εγω προσωπικα γνωριζω τον εναν απο τους δυο εποπτες που επαιζαν την κυριακη. (ειμαστε φιλοι εδω και 15 χρονια) Αμα κατσω να σου πω τι μου ελεγε χτες θα φριξεις, οποτε αστο καλυτερα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γαμαικανος
|
 |
« Απάντηση #13698 στις: 09/02/10, 13:01 » |
|
Ειναι πολλα που δεν μπορουν να ειπωθουν σε ενα δημοσιο φορουμ. Καθωτι ζουμε στην ιδια πολη γνωριζουμε κατι παραπανω ο καθενας μας. Εγω προσωπικα γνωριζω τον εναν απο τους δυο εποπτες που επαιζαν την κυριακη. (ειμαστε φιλοι εδω και 15 χρονια) Αμα κατσω να σου πω τι μου ελεγε χτες θα φριξεις, οποτε αστο καλυτερα.
για πε....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pipisf
|
 |
« Απάντηση #13699 στις: 09/02/10, 13:01 » |
|
για πε....
Δεν μπορω, αμα θες στειλε με πμ το κινητο σου να στα πω. Αλλα δεν θα γραψεις τιποτε εδω μετα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nacho_70
|
 |
« Απάντηση #13700 στις: 09/02/10, 13:01 » |
|
Τόε το σωστό είναι να μην πεις τπτ απολύτως...γιατί τα ξέρω αλλά δε μππορώ δημόσια να πω ακούγονται κάπως.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pipisf
|
 |
« Απάντηση #13701 στις: 09/02/10, 13:01 » |
|
Τόε το σωστό είναι να μην πεις τπτ απολύτως...γιατί τα ξέρω αλλά δε μππορώ δημόσια να πω ακούγονται κάπως.
Ο καθενας μπορει να το εκλαβει οπως θελει. Εγω δεν εκθετω δημοσια μια φιλια 15 χρονων.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
AGNIUS
|
 |
« Απάντηση #13702 στις: 09/02/10, 13:01 » |
|
Ο καθενας μπορει να το εκλαβει οπως θελει. Εγω δεν εκθετω δημοσια μια φιλια 15 χρονων.
Αν δεν μπορεις να μιλησεις,τοτε μη λες τιποτα,αλλιως χαρακτηριζεσαι ως παπαρολογος φιλε,ασε τα ξερω αλλα δεν μιλαω,και εγω τοτε ξερω τον μισο παοκ και αν πω αυτα που μου λενε..ασε το θεμα λοιπον,θα μου πειτε για τις 2 φασεις του Βιτολο?Ιδιες και απαραλλαχτες μου μοιαζουν...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pipisf
|
 |
« Απάντηση #13703 στις: 09/02/10, 13:01 » |
|
Αν δεν μπορεις να μιλησεις,τοτε μη λες τιποτα,αλλιως χαρακτηριζεσαι ως παπαρολογος φιλε,ασε τα ξερω αλλα δεν μιλαω,και εγω τοτε ξερω τον μισο παοκ και αν πω αυτα που μου λενε..ασε το θεμα λοιπον,θα μου πειτε για τις 2 φασεις του Βιτολο?Ιδιες και απαραλλαχτες μου μοιαζουν...
ΒΡΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟ. ΗΛΙΘΙΕ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
AGNIUS
|
 |
« Απάντηση #13704 στις: 09/02/10, 13:01 » |
|
ΒΡΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟ. ΗΛΙΘΙΕ.
Εγω δεν σ'εβρισα ουτε και προκειται να το κανω,στο μελλον ομως μην απαντησεις ξανα σε ποστ μου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nacho_70
|
 |
« Απάντηση #13705 στις: 09/02/10, 13:01 » |
|
Μην το ξεκινάς καθόλου τότε αν δεν έχεις σκοπό να το βγάλεις πέρα,γιτί το φίλο σου τον έχεις εκθέσει ήδη μ'αυτά τα λίγα που είπες..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pipisf
|
 |
« Απάντηση #13706 στις: 09/02/10, 14:02 » |
|
Δεν εχω εκθεσει κανεναν. Εσυ που λες να μην απαντησω ξανα σε μηνυμα σου, ειναι καλυτερα να μην γραφεις εδω τοτε.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pipisf
|
 |
« Απάντηση #13707 στις: 09/02/10, 14:02 » |
|
για πε....
Δεν μπορω, αμα θες στειλε με πμ το κινητο σου να στα πω. Αλλα δεν θα γραψεις τιποτε εδω μετα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pipisf
|
 |
« Απάντηση #13708 στις: 09/02/10, 14:02 » |
|
Ενα μονο θα σου αναφερω απο αυτα που μου ειπε: Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΖΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΛΟΥΚΑ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
AGNIUS
|
 |
« Απάντηση #13709 στις: 09/02/10, 14:02 » |
|
Δεν εχω εκθεσει κανεναν. Εσυ που λες να μην απαντησω ξανα σε μηνυμα σου, ειναι καλυτερα να μην γραφεις εδω τοτε.
Δεν θα μου πεις εσυ ρε που θα γραφω,απλα επειδη μου εισαι τελειως αδιαφορος δεν γουσταρω ξανα να απαντας σε ποστ μου,να μιλας με ατομα του επιπεδου σου...αυτο και τιποτα αλλο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|