|
Γαμαικανος
|
 |
« Απάντηση #13410 στις: 04/02/10, 13:01 » |
|
που ησασταν ρε σκουληκακια οταν καιγοταν η μπυραρια και τα καταστηματ εξω απο το χαριλαου που μας δειχνετε και τα βιντεο με 30 ατομα να τρεχουν 10?
ειμασταν εκδρομη βρε τουρκαλα την λειβαδια μονο με παιδακια και γυναικουλες τα βαζετε στον ευοσμο παντως την πρωτοχρονια σπασαν πολλα ποδαρακια ε; το σαββατο βαλε baby oil και ελατε
|
|
|
|
|
leleouras
|
 |
« Απάντηση #13411 στις: 04/02/10, 13:01 » |
|
γεια σου εσυ ρε καθηγητη που με κρινεις...καθηγητης πανεπιστημιου εισαι? το πρωι δασκαλα και το βραδυ πουτανακι?εχεις δεν εχεις ομως συνεχεια με εμενα ασχολησε τοσο πολυ σε ενοχλουν αυτα που λεω?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ,Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ...
|
|
|
|
leleouras
|
 |
« Απάντηση #13412 στις: 04/02/10, 13:01 » |
|
ενω εσεις περυσι στον αγωνα γυναικων μεταξυ μας ησασταν παναγιες ε?δεν τα βαλατε με τις γυναικες?α ρε τι ευκολα ξεχνατε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
petrosyn
|
 |
« Απάντηση #13413 στις: 04/02/10, 13:01 » |
|
γεια σου εσυ ρε καθηγητη που με κρινεις...καθηγητης πανεπιστημιου εισαι? το πρωι δασκαλα και το βραδυ πουτανακι?εχεις δεν εχεις ομως συνεχεια με εμενα ασχολησε τοσο πολυ σε ενοχλουν αυτα που λεω?
Φαίνεται τόσο πολύ ε?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
leleouras
|
 |
« Απάντηση #13414 στις: 04/02/10, 13:01 » |
|
baby oilθα βαλω οταν με παρεις με 35+
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γαμαικανος
|
 |
« Απάντηση #13415 στις: 04/02/10, 13:01 » |
|
ενω εσεις περυσι στον αγωνα γυναικων μεταξυ μας ησασταν παναγιες ε?δεν τα βαλατε με τις γυναικες?α ρε τι ευκολα ξεχνατε
σε ποιο συνδεσμο εισαι οργανωμενος;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
leleouras
|
 |
« Απάντηση #13416 στις: 04/02/10, 13:01 » |
|
αυτο ειναι το προβλημα ρε φιλε? καθομαστε και μιλαμε για σπασμενα μαγαζια για ανοιγμενα κεφαλια για ντου και μπουκες... γιατι ειμαστε τοσο βλακες...εσυ αν με τσακισεις στο ξυλο θα εισαι πιο οπαδος απο εμενα? και εχουμε τα καραγκιοζακια απο κατω που μπαινουν και γραφουν οτι θελουν και δεν μας νοιαζει γιατι εχουμε μαθει να ειμααστε με σκυμενο το κεφαλι συνεχεια? αμα χασουμε απο τους απογονους ειμαστε παραρτηματα των πρασινων και αμα χασουμε απο τους λαγους ειμαστε παραρτηματα του θειου?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nacho_70
|
 |
« Απάντηση #13417 στις: 04/02/10, 13:01 » |
|
΄ σιγά μην γίνει και πορδανάλωμα. Μην χρησιμοποιείς λέξεις που δεν ξέρεις ρε αγράμματε
Γιατί ρε μαλάκα? Δε σου έχει τύχει? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γαμαικανος
|
 |
« Απάντηση #13418 στις: 04/02/10, 14:02 » |
|
αυτο ειναι το προβλημα ρε φιλε? καθομαστε και μιλαμε για σπασμενα μαγαζια για ανοιγμενα κεφαλια για ντου και μπουκες... γιατι ειμαστε τοσο βλακες...εσυ αν με τσακισεις στο ξυλο θα εισαι πιο οπαδος απο εμενα? και εχουμε τα καραγκιοζακια απο κατω που μπαινουν και γραφουν οτι θελουν και δεν μας νοιαζει γιατι εχουμε μαθει να ειμααστε με σκυμενο το κεφαλι συνεχεια? αμα χασουμε απο τους απογονους ειμαστε παραρτηματα των πρασινων και αμα χασουμε απο τους λαγους ειμαστε παραρτηματα του θειου?
ηρεμισε ρε φιλαρακο χαβαλε κανουμε ποιος μιλησε για τσακισμενα κεφαλια εχω πολλους φιλους παοκια οπως και συ φανταζομαι θα εχεις Αρειανους 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bodos
|
 |
« Απάντηση #13419 στις: 04/02/10, 15:03 » |
|
ηρεμισε ρε φιλαρακο χαβαλε κανουμε ποιος μιλησε για τσακισμενα κεφαλια εχω πολλους φιλους παοκια οπως και συ φανταζομαι θα εχεις Αρειανους  και εγω εχω πολλους αρειανους αλλα εσενα επειδη εισαι ιδιαιτερη περιπτωση εισαι η αδυναμια μου!!!!κουφαλα σε περιμενω να κατεβεις και τωρα με την αλλαγη προπονητη ετοιμασε και το κωλαρακι σου 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Womanaholic
|
 |
« Απάντηση #13420 στις: 04/02/10, 15:03 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Bull_
|
 |
« Απάντηση #13421 στις: 04/02/10, 16:04 » |
|
και εγω εχω πολλους αρειανους αλλα εσενα επειδη εισαι ιδιαιτερη περιπτωση εισαι η αδυναμια μου!!!!κουφαλα σε περιμενω να κατεβεις και τωρα με την αλλαγη προπονητη ετοιμασε και το κωλαρακι σου  Να τον χαίρεστε... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ... ΓΑΜΩ ΚΑΙ Σ΄ΕΝΑ ΟΦΗ ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΗ ΚΩΛΟΦΙΔΟ
|
|
|
|
leleouras
|
 |
« Απάντηση #13422 στις: 04/02/10, 16:04 » |
|
σημερα αρχισα να καθομαι βασικα...μεχρι χτες πονουσα λιγο!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Womanaholic
|
 |
« Απάντηση #13424 στις: 04/02/10, 16:04 » |
|
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πατέρας σου έχει ΠΟΥΣΤΗ γιο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|