|
1personanongrata
|
 |
« Απάντηση #13395 στις: 03/02/10, 21:09 » |
|
Η άνω ή η κάτω Μακεδονία?
τα σκόπια.... ααααααααααχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BBS
|
 |
« Απάντηση #13396 στις: 03/02/10, 22:10 » |
|
Οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν φίλε. Καθαρή προβοκάτσια.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Και αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
|
|
|
|
Γαμαικανος
|
 |
« Απάντηση #13397 στις: 03/02/10, 22:10 » |
|
απιστευτο φωτογραφικο ντοκουμεντο 5 ΑΡΕΙΑΝΟΙ τρεχουν 20 παοκια στην κηφισια αρχη παπαναστασιου
|
|
|
|
|
trelos sporos
|
 |
« Απάντηση #13398 στις: 03/02/10, 22:10 » |
|
πιο μικρη φωτογραφια
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Be my lucky star
|
|
|
|
Womanaholic
|
 |
« Απάντηση #13399 στις: 03/02/10, 23:11 » |
|
απιστευτο φωτογραφικο ντοκουμεντο 5 ΑΡΕΙΑΝΟΙ τρεχουν 20 παοκια στην κηφισια αρχη παπαναστασιου
Το "τρέξιμο" πού το είδες ρε προβοκάτορα; Εγώ βλέπω να είναι παραταγμένοι δεξιά κι αριστερά & όντως είμαστε λίγο περισσότεροι. Μάλλον η κατάληξη ήταν να πάρουμε εμείς εσάς φαλάγγι...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Womanaholic
|
 |
« Απάντηση #13401 στις: 04/02/10, 00:12 » |
|
Ο.Κ. πάω πάσο με τη διαφορά ότι 5 ασπόνδυλα & καμιά 10αριά παόκια φαίνονται στη φωτογραφία, όταν μας τρέξατε είχατε μαζευτεί πολύ περισσότεροι από εμάς!!! Μιλάς ρε & για το Σάββατο; Το +35 το ξέχασες; Όσο για τα τσίπουρα αν όντως το εννοείς λίγο δύσκολο γιατί μένω μόνιμα Αθήνα, θ' ανέβω όμως στις 21 Φλεβάρη στο παιχνίδι της χρονιάς με το βάζελο. Αν τον κερδίσουμε κερνάω εγώ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
deker
|
 |
« Απάντηση #13402 στις: 04/02/10, 00:12 » |
|
τι ψαχνεις ρε γαμα τωρα? σοβαρα πες μου σε παρακαλω φορανε 5 μαλακες κιτρονα κ εχει αλλους 20 απο πισω δικους σας πλαι.το θεμα ειναι οτι σαν λαο σε γαμαω για πλακα κλαψε τωρα γιατι εισαι πολυ λιγος για τον λαο του ΠΑΟΚ κ μην ακουω μαλακιες.ξαφνιακ απο τα 5 ασπονδυλα εγιναν καμια 20αρια κ απο πισω θα ειχε κ αλλους ε ρε γελοιοτητες
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΚΥΠΕΛΟ ΠΑΠΑΡΙ
|
|
|
|
Womanaholic
|
 |
« Απάντηση #13403 στις: 04/02/10, 02:02 » |
|
τι ψαχνεις ρε γαμα τωρα? σοβαρα πες μου σε παρακαλω φορανε 5 μαλακες κιτρονα κ εχει αλλους 20 απο πισω δικους σας πλαι.το θεμα ειναι οτι σαν λαο σε γαμαω για πλακα κλαψε τωρα γιατι εισαι πολυ λιγος για τον λαο του ΠΑΟΚ κ μην ακουω μαλακιες.ξαφνιακ απο τα 5 ασπονδυλα εγιναν καμια 20αρια κ απο πισω θα ειχε κ αλλους ε ρε γελοιοτητες
Πες τα! Καλά που έβαλε & το βιντεάκι για να αποκαλυφθεί η αλήθεια! Μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται 5 ασπόνδυλα & 10 παόκια ο Γαμαικανος την ερμήνευσε ως εξής: " 5 Αρειανοί τρέχουν 20 Παοκτσήδες". Και βλέποντας το βιντεάκι φαίνεται ότι τελικά καμιά 30αριά ασπόνδυλα τρέχουν 10 παοκτσήδες!!! Α ρε ασπόνδυλα στο γκεμπελισμό είστε μανούλες...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pipisf
|
 |
« Απάντηση #13404 στις: 04/02/10, 11:11 » |
|
Καλα πρεπει να εισαι πολυ  !!!!
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: 04/02/10, 12:12 από pipisf »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γαμαικανος
|
 |
« Απάντηση #13405 στις: 04/02/10, 13:01 » |
|
Ο.Κ. πάω πάσο με τη διαφορά ότι 5 ασπόνδυλα & καμιά 10αριά παόκια φαίνονται στη φωτογραφία, όταν μας τρέξατε είχατε μαζευτεί πολύ περισσότεροι από εμάς!!! Μιλάς ρε & για το Σάββατο; Το +35 το ξέχασες; Όσο για τα τσίπουρα αν όντως το εννοείς λίγο δύσκολο γιατί μένω μόνιμα Αθήνα, θ' ανέβω όμως στις 21 Φλεβάρη στο παιχνίδι της χρονιάς με το βάζελο. Αν τον κερδίσουμε κερνάω εγώ  α....καταλαβα μαλλον θα κερασω εγω.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γαμαικανος
|
 |
« Απάντηση #13406 στις: 04/02/10, 13:01 » |
|
παρτε το 100 παρτε το 100 αν θελετε να παρετε πισω τα πανο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
leleouras
|
 |
« Απάντηση #13407 στις: 04/02/10, 13:01 » |
|
που ησασταν ρε σκουληκακια οταν καιγοταν η μπυραρια και τα καταστηματ εξω απο το χαριλαου που μας δειχνετε και τα βιντεο με 30 ατομα να τρεχουν 10?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ,Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ...
|
|
|
|
leleouras
|
 |
« Απάντηση #13408 στις: 04/02/10, 13:01 » |
|
γιατι τον συνδεσμο του ευοσμου τον δικο σας τον ψυλανε μονιμα ασφαλιτες ρε ρουφιανοι? μηπως για να μην γινει πυραναλωμα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ,Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ...
|
|
|
|
petrosyn
|
 |
« Απάντηση #13409 στις: 04/02/10, 13:01 » |
|
γιατι τον συνδεσμο του ευοσμου τον δικο σας τον ψυλανε μονιμα ασφαλιτες ρε ρουφιανοι? μηπως για να μην γινει πυραναλωμα?
΄ σιγά μην γίνει και πορδανάλωμα. Μην χρησιμοποιείς λέξεις που δεν ξέρεις ρε αγράμματε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|