|
Tsolias.Psolias
|
 |
« Απάντηση #41880 στις: 12/03/10, 02:02 » |
|
ρε φιλαρακι αυτο σου λεω οτι φοβαμαι οτι ο ολυμπιακος θελει ΛΕΦΤΑ φετος. αλλα στο ξαναλεω δεν υπαρχει που θα βρω και αν δεν εχω.δεν υπαρχει αυτο.μονο αν θελει μονο.
όταν είσαι σε περίοδο όπου είναι τέλος εποχής για βασικούς νικοπολίδη/ιερο/... και πέρισυ σου έφυγε ο τζόρτζεβιτς και δεν βρήκες άξιο αντικαταστάτη έχεις χάσει μια ομάδα μέσα σε 2 χρόνια. λογικό. τα λεφτά θα πέσουν γιατί έτσι πρέπει. αν δεν θέλει να ρίξει λεφτά ο κόκαλης τότε μπορεί να την κάνει με ελαφρά. το ξέρει και ο ίδιος άλλοστε ότι με πουρδές αυγά δεν βάφονται.... πράγμα που το κατάλαβαν αργά στον βάζελο με την αποικία των κροατων
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Παιχτουρας
|
 |
« Απάντηση #41881 στις: 12/03/10, 02:02 » |
|
ο οποίος σήμερα γάμησε με τον κώλο  Το τελευταιο διαστημα σε καθε παιχνιδι βαζει γκολ....μονο σημερα εμεινε ασφαιρος!!!!!!!!!! Λες στις 21/3/2010 που θα βραζει το σταδιο να ειναι ασφαιρος??????????????? Σου τον ξαναδειχνω γιατι ειναι τρομερος τυπος.............. παει για πολλα ακομα γκολ στο πρωταθλημα, δεν του φτανουν τα 21-22 που εχει ηδη.....Προσκυνηστε τον!!!!!!!!!!!!
|
"ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΚΟΙ".
|
|
|
|
Tsolias.Psolias
|
 |
« Απάντηση #41882 στις: 12/03/10, 02:02 » |
|
Το τελευταιο διαστημα σε καθε παιχνιδι βαζει γκολ....μονο σημερα εμεινε ασφαιρος!!!!!!!!!! Λες στις 21/3/2010 που θα βραζει το σταδιο να ειναι ασφαιρος??????????????? Σου τον ξαναδειχνω γιατι ειναι τρομερος τυπος.............. παει για πολλα ακομα γκολ στο πρωταθλημα, δεν του φτανουν τα 21-22 που εχει ηδη.....Προσκυνηστε τον!!!!!!!!!!!!
φυσικά όταν έχεις νίνη καραγκούνη και τους υπόλοιπους 12342351 παίχτες σου σε φοβερή μέρα και τον αντίπαλο να σέρνεται μπορεί να βάλει γκολ. εσένα μέχρι στιγμής ο μήτρογλου σου έκανε την κωλάρα πηγάδι με μισή ομάδα το φθινόπωρο. πήγαινε για ύπνο τώρα και ονειρέψου τι χρώμα χωρίστρα στον κώλο θα έχει αύριο το πρωί "ο γαμιάς σου"
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nikos278
|
 |
« Απάντηση #41883 στις: 12/03/10, 02:02 » |
|
όταν είσαι σε περίοδο όπου είναι τέλος εποχής για βασικούς νικοπολίδη/ιερο/... και πέρισυ σου έφυγε ο τζόρτζεβιτς και δεν βρήκες άξιο αντικαταστάτη έχεις χάσει μια ομάδα μέσα σε 2 χρόνια. λογικό. τα λεφτά θα πέσουν γιατί έτσι πρέπει. αν δεν θέλει να ρίξει λεφτά ο κόκαλης τότε μπορεί να την κάνει με ελαφρά. το ξέρει και ο ίδιος άλλοστε ότι με πουρδές αυγά δεν βάφονται.... πράγμα που το κατάλαβαν αργά στον βάζελο με την αποικία των κροατων με καλυψες.και δεν εβαλες και πολλους ακομα εντεκαδατους
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Tsolias.Psolias
|
 |
« Απάντηση #41884 στις: 12/03/10, 02:02 » |
|
με καλυψες.και δεν εβαλες και πολλους ακομα εντεκαδατους
δεν τους έχω εύκαιρους στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή... έχω κάνει και κάτι ναργιλεδιές... οπότε καταλαβαίνεις. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Παιχτουρας
|
 |
« Απάντηση #41885 στις: 12/03/10, 02:02 » |
|
φυσικά όταν έχεις νίνη καραγκούνη και τους υπόλοιπους 12342351 παίχτες σου σε φοβερή μέρα και τον αντίπαλο να σέρνεται μπορεί να βάλει γκολ. εσένα μέχρι στιγμής ο μήτρογλου σου έκανε την κωλάρα πηγάδι με μισή ομάδα το φθινόπωρο. πήγαινε για ύπνο τώρα και ονειρέψου τι χρώμα χωρίστρα στον κώλο θα έχει αύριο το πρωί "ο γαμιάς σου"
Δεν ξεχνω........θα τα πουμε στις 21/3/2010!!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nikos278
|
 |
« Απάντηση #41886 στις: 12/03/10, 02:02 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Παιχτουρας
|
 |
« Απάντηση #41887 στις: 12/03/10, 02:02 » |
|
Για τα υπολοιπα δεν σου απαντω.....απλα δες τον παλι!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Tsolias.Psolias
|
 |
« Απάντηση #41888 στις: 12/03/10, 02:02 » |
|
Για τα υπολοιπα δεν σου απαντω.....απλα δες τον παλι!!!!!!!!!!!!
 πάρε και άλλους να συμπληρώσεις εντεκάδα. να ενημερώσεις τον κόσμο στο τέλος του αγώνα να πετάει οξυζενέ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Παιχτουρας
|
 |
« Απάντηση #41889 στις: 12/03/10, 02:02 » |
|
 πάρε και άλλους να συμπληρώσεις εντεκάδα. να ενημερώσεις τον κόσμο στο τέλος του αγώνα να πετάει οξυζενέ Νεαρε........ σε καθε περιπτωση αποτελεσματος, την Κυριακη 21/3/2010 δεν θα ειμαι εξαφανισμενος απο το site.........ελπιζω το ιδιο και για σενα.....καλη σου συνεχεια!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
stratigosss
|
 |
« Απάντηση #41890 στις: 12/03/10, 09:09 » |
|
 Καλη η πλακιτσα με τον Γκαλινοβιτς... Αλλα δεν νονιζω να πιστευετε οτι μονος του φταιει για τα τρια τοπια ετσι...?
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
\"Μην τα βάζεις με ηλίθιους. Σε κατεβάζουν στο επίπεδό τους και σε κερδίζουν εύκολα λόγω εμπειρίας...\"
|
|
|
plsme
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #41891 στις: 12/03/10, 09:09 » |
|
συντομα να πω και εγω την γνωμη μου..η στανταρ ηταν καφενειο οταν επαιξε με τον Ολυμπιακο ?τωρα που σας πηδηξε ασαλίωτα ολα καλα ?  υποτιθεται οτι ο βαζελος ειναι πληρης και δεν χρειαζεται χρηματα για μεταγραφες..αν εξαιρεσεις οτι θελει εναν τερματοφυλακα,2 αμυντικους,ενα επιτελικο χαφ,ενα δεξι εξτρεμ και αν μπακ απ του σισε ολα οκ !!!απλα ρε νουμερα ακομα χεσμενοι ειστε,δεν πιστευετε στην ομαδα σας..το ρητορικο ερωτημα ειναι το εξης σκεψου τον βαζελο για 5-6 ματς χωρις σισε,σιμαο,σαλπι κτλ..δεν ειστε για τιποτε ετσι οπως ειστε..το οτι εχετε 70% πιθανοτητες να το παρεται οφειλεται στην ατυχια του Ολυμπιακου με τους πολλους τραυμαυτισμους και τον κακο καλοκαιρινο σχεδιασμο..απο αυτο το σημειο ομως μεχρι να θριαμβολογειται εχει μεγαλη,τεραστια αποσταση..δεν εχετε παρει κατι ακομα..στο κυπελο περιμενει ο Αρης,στην ευρωπη φαγατε πουτσα στους 16 των τριτοδευτερων απο το καφενειο οπως το ειχατε χαρακτηρισει...και το πρωταθλημα θελει λιγα ματσακια ακομα..αν γκελαρεις τριπολη απλα θα εισαι χεσμενος μια εβδομαδα..το ξερετε καλα τοσα χρονια...  οπου θελαμε το ματσακι μαζι σας το περναμε !!(1-4,3-0,τελικους κυπελου με 10 παικτες για 50 λεπτα κτλ )
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ola kala kai simera !!!
|
|
|
|
gatto
|
 |
« Απάντηση #41892 στις: 12/03/10, 09:09 » |
|
Την παραίτηση του από προπονητής της Αλ Αχλί υπέβαλε ο Χενκ Τεν Κάτε ένα μόλις μήνα μετά την πρόσληψη του. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συντριβή της Αλ Αχλί από την Αλ Σαντ του Ντουμπάι με 5-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Σε δηλώσεις του ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε: «Ντρέπομαι για ό,τι έγινε, τόσο για το σύλλογο όσο και για τον εαυτό μου. Ήταν η χειρότερη μέρα της καριέρας μου. Αισθάνομαι πως δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αλλάξω τη νοοτροπία της ομάδας. Προσπάθησα από την πρώτη στιγμή να δημιουργήσω ένα πιο επαγγελματικό περιβάλλον, με περισσότερη και πιο σκληρή προπόνηση και μεγαλύτερο επαγγελματισμό από τους παίκτες. Όμως δεν βρήκα καθόλου ανταπόκριση. Γι'αυτό μετά τον αγώνα υπέβαλα την παραίτησή μου και η απόφασή μου είναι οριστική. Είμαι περήφανος άνθρωπος, μισώ την ήττα και αν χάσω θα πρέπει να έχω την αίσθηση πως έκανα ό,τι μπορούσα για να αποφύγω κάτι τέτοιο. Ωστόσο δεν έχει νόημα όταν χάνεις αμαχητί. Οι παίκτες μου δεν πάλεψαν ο ένας για τον άλλο, δεν στάθηκε ο ένας στο πλευρό του άλλου». Αξίζει να σημειωθεί πως σε δυο παιχνίδια για το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ η Αλ Αχλί έχει δεχτεί εννέα τέρματα και δύσκολα θα συνεχίσει στον θεσμό. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
amjik