Σελίδες: 1 ... 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 ... 258   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές  (Αναγνώστηκε 83249 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
silva!
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Γυναίκα

Σου ανήκω απλώς δανείζομαι....

« Απάντηση #930 στις: 08/03/10, 18:06 »

ειδα το jennifer's body.
μια μαλακια και μιση.βαλαν κραχτη τη μεγκαν φοξ μπας και μαζεψουν εισπραξεις αλλα δεν βλεπεται με τπτ Jerking Off

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=W1ZKdevSPQg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=W1ZKdevSPQg</a>
Καταγράφηκε

Σου ανήκω μα δεν χαρίζομαι...
Δωσ'μου μια αιτία για να γίνω η αφορμή σου
GFE
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Η υπομονή είναι αρετή

« Απάντηση #931 στις: 09/03/10, 00:12 »

Blind Side...δεν ειναι του απολυτου γουστου μου τετοιες ταινιες...πολυ αμερικανικη, με θεσμους οικογενειακους περαν των δικων μας...αθλητικο δραμα χαρακτηριζεται...πολυ καλη η Σαντρα...δεν ηταν ομως και καμια ερμηνεια Βουνό! μου φαινεται ελλειψει αλλων το πηρε το αγαλματακι...γενικως ταινια που θα την δεις ανετα, αλλα μετα δεν θα θυμασαι και πολλα.
Καταγράφηκε

No Ass, No Cash!!!
resis
Ανώτερος

« Απάντηση #932 στις: 11/03/10, 00:12 »

Διαφωνω με αυτα που διαβαζω για το the road. Εγω την βρηκα εκπληκτικη. Γραμμικη μεν αλλα σε βαζει στο κλιμα της.
Καταγράφηκε

Δεκαπέντε χρόνια ζεστή φιλοξενία, σφαίρες απελάσεις και μαύρη εργασία.
GFE
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Η υπομονή είναι αρετή

« Απάντηση #933 στις: 12/03/10, 22:10 »

ε, και φτανει αυτο για να γινει ταινια?
αποψη μου βεβαια...
Καταγράφηκε

No Ass, No Cash!!!
drax
Ανώτερος

« Απάντηση #934 στις: 12/03/10, 22:10 »

Η καλύτερη ταινία που είδα φέτος στο σινεμά ήταν μακράν το Shutter Island.Ο Σκορσέζε παρότι έχουν περάσει τα χρόνια έχει το ίδιο νεύρο και την ίδια ικανότητα να δημιουργεί ενταση κι ενδιαφέρον στον θεατή περνώντας και τα φιλοσοφικό-κοινωνικό-συνομωσιο-ψυχολογικά μηνύματά του με συμβολισμούς και αναδεικνύοντας τους πολύ καλούς διαλόγους που είχε στα χέρια του.Πολύ καλός ο ΝτιΚάπριο αλλά έχω ένσταση για την ηλικία του κεντρικού χαρακτήρα.Επρεπε να είναι πενηντάρης.Ενας Νταφόε ή ένας Ρέι Λιότα θα ήταν έξοχη επιλογή αλλά δεν θα ήταν εμπορικός κράχτης.Απορώ πως αυτή η ταινία δεν είχε καμια υποψηφιότητα σε μια μάλλον κακή κινηματογραφική χρονιά.
Καταγράφηκε
GFE
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Η υπομονή είναι αρετή

« Απάντηση #935 στις: 14/03/10, 11:11 »

Η καλύτερη ταινία που είδα φέτος στο σινεμά ήταν μακράν το Shutter Island.
Καλη ταινια, σιγουρα. Σκορτσεζε δυναμις...αλλα θα διαφωνησω στο "καλυτερη ταινια"...(γνωμη μου, οκ?)
εγω ειμαι υπερ της ταινιας που ειδαν δεκαδες εκατομυρια κοσμος:ΑΒΑΤΑΡ...απο καθε αποψη μου αρεσε!
Καταγράφηκε

No Ass, No Cash!!!
Karaman 7
Είμαι...
Τιμημένος

Φύλο: Άντρας

Αστα να πανε.!...μονα τους.!

« Απάντηση #936 στις: 14/03/10, 11:11 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=vVRHOhLP-aA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=vVRHOhLP-aA</a>

Αληθινη ιστορια με απαγωγες απο εξωγηινους, με ενδιαμεσες πραγματικες σκηνες, δεν ειναι θριλερ αλλα με εκανε να μουδιασω αρκετα.!
Καταγράφηκε

Όποιος φοβάται... πέφτει και κοιμάται.-
GFE
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Η υπομονή είναι αρετή

« Απάντηση #937 στις: 14/03/10, 12:12 »

Πολυ καλη η Μίλα Γιοβοβιτς στην ταινια το 4ο ειδος...εγω απλα δεν πολυπιστευω το ολο θεμα με απαγωγες απο εξωγηινους και επαναφορα τους πισω!!!
Καταγράφηκε

No Ass, No Cash!!!
roscounty
Νέος
*

« Απάντηση #938 στις: 14/03/10, 12:12 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=vVRHOhLP-aA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=vVRHOhLP-aA</a>

Αληθινη ιστορια με απαγωγες απο εξωγηινους, με ενδιαμεσες πραγματικες σκηνες, δεν ειναι θριλερ αλλα με εκανε να μουδιασω αρκετα.!

Εγω εκλασα με αυτη τη ταινια.. ημουν και στα καπως μου.. την ακουσα για τα καλα.
Και φυσικα jovovic για παντα respect  Kiss
Καταγράφηκε
GFE
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Η υπομονή είναι αρετή

« Απάντηση #939 στις: 14/03/10, 16:04 »

Επρεπε να είναι πενηντάρης.Ενας Νταφόε ή ένας Ρέι Λιότα θα ήταν έξοχη επιλογή αλλά δεν θα ήταν εμπορικός κράχτης.
H ταινια ειναι πολυ καλη λογω της απιστευτης ανατροπης!!!
Οσον αφορα τον Λ.Ν.Καπριο, ειναι γνωστη η κολλητη σχεση του με τον Σκορτσεζε...Νομιζω οτι τα τελευταια 4 χρονια, ΟΛΕΣ οι σκορτσεζοταινιες ειναι με τον Καπριο.
Ο Καπριο ειναι 40αρης περιπου...η ταινια ειναι καπου στο 55-57...η απελευθερωση στο Νταχαου εγινε το '40κάτι απο νεαρους 20αρηδες αμερικανους...οποτε η ηλικιες κολλανε για 40αρη πρωταγωνιστη παρα για εναν 50φευγα
Καταγράφηκε

No Ass, No Cash!!!
νώντας
ΑΠΟΘΑΝΩΝ!
Ο παλιός, είν' αλλιώς

ζωη σε λογου μας...

« Απάντηση #940 στις: 15/03/10, 12:12 »

H ταινια ειναι πολυ καλη λογω της απιστευτης ανατροπης!!!
Οσον αφορα τον Λ.Ν.Καπριο, ειναι γνωστη η κολλητη σχεση του με τον Σκορτσεζε...Νομιζω οτι τα τελευταια 4 χρονια, ΟΛΕΣ οι σκορτσεζοταινιες ειναι με τον Καπριο.
Ο Καπριο ειναι 40αρης περιπου...η ταινια ειναι καπου στο 55-57...η απελευθερωση στο Νταχαου εγινε το '40κάτι απο νεαρους 20αρηδες αμερικανους...οποτε η ηλικιες κολλανε για 40αρη πρωταγωνιστη παρα για εναν 50φευγα
χθες το δα...εντυπωσιαστηκα!

ο λεοναρντο ηταν παρα πολυ καλος...εχεις δικιο για τις ηλικιες...
και σ αυτο που λεει ο ντραξ,περα απ το θεμα της ηλικιας,δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει εναν ψυχοπαθη να τον υποδυεται καποιος με "αναλογη" φυσιογνωμια οπως ο νταφοε κι ο λιοτα...κατανταει λιγο γραφικο
Καταγράφηκε

Do not stand at my grave and weep;
I am not there. I do not sleep.
st@rdust
Μάλαμα

« Απάντηση #941 στις: 15/03/10, 13:01 »

HURT LOCKER...
Δεν ξερω αν αξιζε να ειναι η ΤΟΠ (θα διαλεγα Αβαταρ και λογω most εισπραξεων ever), αλλα λεει η ταινια πολλα...μακρυες σκηνες που σε "χωνουν μεσα τους"...σκηνες αναμονης και αγωνιας που διαρκουν μεσα στην σιωπη...κυριολεκτικα ταυτιζεσαι με τον ηθοποιο...παρα πολυ καλη ταινια, εξαιρετικο σαν σεναριο μιας και δεν ειναι πολεμικη..
συμπαθητικη ταινια αλλα οχι για καλυτερη της χρονιας
το αβαταρ πολυ καλυτερο
Καταγράφηκε

Ρουφα το τρομπονι
GFE
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Η υπομονή είναι αρετή

« Απάντηση #942 στις: 15/03/10, 15:03 »

θέλω να δω Τιτανομαχια σε 3Δ....!!!!
Καταγράφηκε

No Ass, No Cash!!!
21 Grams
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Φύλο: Άντρας

If...

« Απάντηση #943 στις: 15/03/10, 15:03 »

35άρης είναι ο DiCaprio, τεκνό.  Grin
Καταγράφηκε

Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις
GFE
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Η υπομονή είναι αρετή

« Απάντηση #944 στις: 15/03/10, 17:05 »

35άρης είναι ο DiCaprio, τεκνό.  Grin
ε οκ....
35αρης το 1954 (τότε ειναι η ταινια υποτιθεται-ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΑ), αρα 26 χρονων στο Νταχαου που λειτούργησε μέχρι τη συντριβή της Ναζιστικής Γερμανίας το 1945.
Μια χαρά κολλαει....
Καταγράφηκε

No Ass, No Cash!!!
Σελίδες: 1 ... 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 ... 258   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: