Κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση.Προχτές πήρα από Ινσόμνια μία κοπελίτσα, την Μιάου.Στα σκαλιά όταν φεύγαμε ένας φαλάνγκ την άρπαξε και της έλεγε να ξαναπάνε πάνω...

Γιατόνομα ύστερα από τόσες χιλιάδες γκόμενες....Εγώ ήμουνα λιγο πιο πέρα και δεν ενεπλάκην, ήμουν μόνος
πάλι, ας είχα την χτεσινή ενδεκάδα και θα του λέγαμε...

Στο Γκόγκο χτες όταν πήγα τουαλέτα ένας απαράδεκτος Αγγλος της ζήτησε το τηλέφωνο, μου τα είπε μετά, και μετά όταν ψώνιζα κοτόπουλο από καροτσάκι από πίσω μου κάποιοι της κάνανε νόημα να πάει μαζί τους

Βίτσιο είναι να φάει κάποιος πληρωμένη γκόμενα αλλουνού;Μάλλον γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά, χτες πρέπει να κυκλοφορούσαν χιλιάδες κορίτσια στις ντίσκο και στα γκογκο στα μπαρ και στους δρόμους.
Η δικιά μου είναι μέτρια σε εμφάνιση αλλά με άψογη συμπεριφορά και στο κρεβάτι τέλεια. Χτές έμεινε μαζί μου όλη μέρα και όλη νυχτα.Πήγαμε στη πισίνα, για ψώνια και βόλτα.
Ηρθε και στη συνάντηση χτές μέχρι τέλους. Ε να μη χαλάσει και τη παράδοση μου έφερε και φίλη για να με κάνει happy να κονομήσει και εκείνη αλλά την έστειλα στο σπίτι της.

Η Μιάου με συνέδευσε στο Memorial Hospital σημερα. Ηθελα μία άλλη γνώμη για το γόνατο μου. Με εξυπηρέτησαν άψογα όπως πάντα. Εβγαλα και ακτίνα.Η γνωμάτευση... τελείως διαφορερική από την Ελληνική

Συμπέρασμα...

θα το ρίξω στο μπουμ μπουμ και στη διασκέδαση

και μετά βλέπω.Αντε καλά να περνάμε πάντα.
Από σήμερα είμαι ελεύθερο πουλί πάλι.Θα αγωνιστώ παρέα με τους συμπαίχτες μου.