Σελίδες: 1 ... 1376 1377 1378 1379 1380 1381 [1382] 1383 1384 1385 1386 1387 1388 ... 2297   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Ταϊλάνδη sex trip...  (Αναγνώστηκε 1258653 φορές)
7 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Pagtao
Μάλαμα
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

I see you...

« Απάντηση #20715 στις: 13/03/10, 12:12 »

Πόσταρε το το τραβηγμένοοοο
δε μπορώ δε μπορώ να περιμένω.

Καταγράφηκε

Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley Dancing Smiley Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley
Pagtao
Μάλαμα

I see you...

« Απάντηση #20716 στις: 13/03/10, 12:12 »

Κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση.Προχτές πήρα από Ινσόμνια μία κοπελίτσα, την Μιάου.Στα σκαλιά όταν φεύγαμε ένας φαλάνγκ την άρπαξε και της έλεγε να ξαναπάνε πάνω... Jerking Off

Γιατόνομα ύστερα από τόσες χιλιάδες γκόμενες....Εγώ ήμουνα λιγο πιο πέρα και δεν ενεπλάκην, ήμουν μόνος
πάλι, ας είχα την χτεσινή ενδεκάδα και θα του λέγαμε... Knuppel  Tickedoff

Στο Γκόγκο χτες όταν πήγα τουαλέτα ένας απαράδεκτος Αγγλος της ζήτησε το τηλέφωνο, μου τα είπε μετά, και μετά όταν ψώνιζα κοτόπουλο από καροτσάκι από πίσω μου κάποιοι της κάνανε νόημα να πάει μαζί τους Tickedoff

Βίτσιο είναι να φάει κάποιος πληρωμένη γκόμενα αλλουνού;Μάλλον γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά, χτες πρέπει να κυκλοφορούσαν χιλιάδες κορίτσια στις ντίσκο και στα γκογκο στα μπαρ και στους δρόμους.

Η δικιά μου είναι μέτρια σε εμφάνιση αλλά με άψογη συμπεριφορά και στο κρεβάτι τέλεια. Χτές έμεινε μαζί μου όλη μέρα και όλη νυχτα.Πήγαμε στη πισίνα, για ψώνια και βόλτα.
Ηρθε και στη συνάντηση χτές μέχρι τέλους. Ε να μη χαλάσει και τη παράδοση μου έφερε και φίλη για να με κάνει happy να κονομήσει και εκείνη αλλά την έστειλα στο σπίτι της.

Η Μιάου με συνέδευσε στο Memorial Hospital σημερα. Ηθελα μία άλλη γνώμη για το γόνατο μου. Με εξυπηρέτησαν άψογα όπως πάντα. Εβγαλα και ακτίνα.Η γνωμάτευση... τελείως διαφορερική από την Ελληνική  Jerking Off Συμπέρασμα...  Hmmm.... θα το ρίξω στο μπουμ μπουμ και στη διασκέδαση  tits και μετά βλέπω.Αντε καλά να περνάμε πάντα.
Από σήμερα είμαι ελεύθερο πουλί πάλι.Θα αγωνιστώ παρέα με τους συμπαίχτες μου.  Headbaning!  Headbaning!  Headbaning!
Καταγράφηκε

Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley Dancing Smiley Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley
lakisscorpio
Μάλαμα

« Απάντηση #20717 στις: 13/03/10, 12:12 »

Zan ποσταρε την φωτο!!!!Ναι σ'ολα..........Παιδια,αυτη η συναντηση θα ΓΡΑΦΤΕΙ στην Ιστορια!!!!!!πολυ κεφι......πολυ καλα παιδια ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ(Κυριοι,σας βγαζω το Καπελλο)αλλα θελω να σταθω σε 2 ατομa κυριως......Pagtao ειμαι πολυ τυχερος που σε γνωρισα(ειλικρινα!!!)και επισης θα σταθω στον ΠΡΟΕΔΡΟ Cristobal...Προεδρε,μακαρι το ευχομαι μεσα απ'την καρδια μου να γινω σαν και σενα!!!!
Να'στε καλα,παιδια!!!!
Τα λεμε σημερα....

Α,και κατι αλλο..........Αρραβιωναζομαι!!!!!Τι λετε???να το παρω το κοριτσι???

Δεν κανω πλακα,,,
Καταγράφηκε

antonismaria33
Νέος
*

« Απάντηση #20718 στις: 13/03/10, 16:04 »

εγω παντρευομε ΤΙΛΑΚ, 1 απριλιου βκκ . οσοι ειναι ΒΚΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ!!!!!!
                                                                                                                                                                                      να ευχηθω τα καλυτερα λοιπον...οπως προανεφερα εχω φτασει σελιδα 1000 κ εχω ακομα επεισοδια μεχρι την τελευταια..παντως το σαιτ ειναι μεγαλη συντροφια..σα να ειμαι ηδη εκει..σα να εχω γνωρισει καποιους απο σας ηδη..να ρωτησω?τη κοπελα τη γνωριζεις καιρο??ειναι μεγαλη αποφαση..πρεπει να την αγαπας πολυ
Καταγράφηκε
kaligoulas1
Προχωρημένος
**

Οποιος πάει Πατάγια...δύσκολα γυρνάει!!!!!!!

« Απάντηση #20719 στις: 13/03/10, 16:04 »

Ποσο θα θελα να ημουνα στη συναντηση!!!!!!Πεντε βδομαδες ακομα....και μετα... Dancing Smiley Boobies pipa1 Knockin' Boots
Καταγράφηκε
antonismaria33
Νέος
*

« Απάντηση #20720 στις: 13/03/10, 17:05 »

παρα να λεμε παπαριες καλο ειναι να λεμε info για Ταυλανδη ακομα και αν επαναλαμβανονται αρκετες. Κανεις πλεον δε θα κατσει να διαβασει 1000+ σελιδες...
                  μεγα λαθος...διαβασει κ παραδιαβασει κανεις 1000+ σελιδες οταν τον ενδιαφερει πολυ το θεμα..ειχα παει μια φορα το 2003 ταυλ.κ κοντεψα να γυρισω παντρεμμενος..θελει πολυ προσοχη..τωρα μεσα απο το σαιτ ανακαλθπτω μια ταυλανδη,ετσι οπως δεω την φαντασομουν.εκλεισα εισητηρια απο 7 ιουνιου εως 27 αυγουστου.για πουκετ..ελπιζω να τα καταφερω κ θα ηθελα την υποστηριξη του κοινου...
Καταγράφηκε
antonismaria33
Νέος
*

« Απάντηση #20721 στις: 13/03/10, 17:05 »

Τώρα θα φταίω εγώ να μιλήσω και να βγώ εκτός θέματος;  Hmmm....
Άντε κρατιέμαι ακόμα λίγο... Violence with a Hammer Violence with a Hammer
               καλησπερα..θεωρω πως η παρουσια σου σε ενα ανδρικο φορουμ ειναι πολυτιμη κ αξιολογη..μη σταματησεις να λες τα πραγματα οπως τα νιωθεις..μακαρι να ακολουθουσαν κ αλλες γυναικες ..
Καταγράφηκε
antonismaria33
Νέος
*

« Απάντηση #20722 στις: 13/03/10, 17:05 »

μακρια απο τους ελληνες του πουκετ...
              αγαπητε κοστα παρατηρω πως δεν γινεται σχεδον καμμια αναφορα για τα ελληνικα ξενοδοχεια του αργυρη κ του μπαμπη στην πατονγκ..κατι λιγα στην αρχη του φορουμ κ μετα σιγη..επειδη θα ραω πολυ πολυ καιρο ..3 μηνες ..σκεφτομουν να παω σε καποιο απ τα δυο..θα ηθελα τη γνωμη σου σαν απο τους πιο παλιους εδω μεςα..ευχαριστω
Καταγράφηκε
rafman
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Ειμαι μόλις 99 Ετων (αλλη Κράση)

« Απάντηση #20723 στις: 13/03/10, 18:06 »

6 μηνες αλλα απο το ιντερνετ μονο! την γνωρισα οταν επεστρεψα απο ταιλανδη,και μιλαμε 6 μηνες καθημερινα, κανουμε την ιδια δουλεια, τις ειπα τι ζηταω και τα ιδια θελει και αυτη. οποτε... γιατι οχι.. και κουκλιτσα ειναι και εξυπνη και θελουμε τα ιδια πραγματα..λιγο τρελο ακουγεται αλλα ετσι ειμαι εγω.... Grin

προχώρα  Headbaning! Headbaning! Headbaning!
Καταγράφηκε

<a href="http://rafman.site50.net/rozasp.swf" target="_blank">http://rafman.site50.net/rozasp.swf</a>
kliduhos
Προχωρημένος
**

« Απάντηση #20724 στις: 13/03/10, 18:06 »

λιγο τρελο ακουγεται
ε ναι ακουγεται λιγο τρελλο να εχεις ορισει ημερομηνια γαμου με μια γυναικα που δεν την εχεις γνωρισει απο κοντα Hmmm....
Καταγράφηκε
liberog0
Ειδήμων

« Απάντηση #20725 στις: 13/03/10, 19:07 »

ας με βοηθήσει κάποιος ειδικά από τα παιδιά που είναι στο μέτωπο και μπορούν να ρωτήσουν άμεσα.
όταν έκανα σε κάποια φάση τον σταυρό μου μπροστά σε μια ταυλανδέζα ,αυτή νευρίασε και έφυγε.
σημαίνει κάτι γι'αυτές ή απλά έτυχε???
Καταγράφηκε
spiros1968
Μάλαμα

Spiros De Grecia

« Απάντηση #20726 στις: 13/03/10, 19:07 »

διμιτλακισ καιγω την κουβανα την παντρεφτηκα 1/1/2008
πρωταπριλια....
Καταγράφηκε

Ας ημαστε σε ολα εξω εκτος απο το ποτο ,τα πουρα και τις γυναικες
ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ
Προχωρημένος
**

« Απάντηση #20727 στις: 13/03/10, 21:09 »

δεν εχεις αδικο... αλλα ετσι ειμαι εγω   Smiley 2funny
Ακου την φωνη της καρδιας σου και οχι της λογικης!
Καταγράφηκε

Χρονια να κοβει ο θεος απ τις ελεεινιδες και να τα δινει στα μαναρια μας στην ΤΑΥΛΑΝΔΗ!!!
spyros1980
Προχωρημένος
**

« Απάντηση #20728 στις: 13/03/10, 23:11 »

αν δεν εχετε προβλημα ποσταρω την φωτογραφια που σας εβγαλα στο lucifer!

που ειναι η φωτο οεο που ειναι η φωτο οεο που ειναι ?
Καταγράφηκε
antonismaria33
Νέος
*

« Απάντηση #20729 στις: 14/03/10, 01:01 »

Ναι φίλε μου δεν διαφωνώ, απλά δεν το λέω επειδή τη λένε Ντία αλλά κάτι μου θύμησε σε σχέση με μια φωτό της που είχε ποστάρει κάποτε ο

Κώστας.

Ψάχνω αλλά δεν τη βρίσκω (χιλιάδες σελίδες...)

Όμως τι σημασία έχει?

Ας τις έχει ΟΛΕΣ καλά ο Θεός!!!  εεεεε ο Βούδας ήθελα να πω!!!     Dancing Smiley Dancing Smiley Dancing Smiley Headbaning! Headbaning! Headbaning! Knockin' Boots Knockin' Boots Knockin' Boots
                        αγαπητε games70 εχω μεινει αφωνος απο τις περιγραφες σου..οντως μονο ο κωσταςf16 κ εσυ τιμισατε το φορουμ με τοσο παραστατικες περιγραφες..ειναι σα να το ζουσα εγωω..τρελη παρεα ενα καταθλιπτικο βραδυ σαββατου..σε ευχαριστω μεσα απ τη καρδια μου κ με κανεις να ελπιζω πως οταν ερθει το πληρωμα του χρονου να βρεθω εκει ισως ξαναβρω το χαμογελο κ την ελπιδα οτι δεν ειναι ολα τοσο σκατα οσο τα βλεπω τωρα..απλα απιστευτοςςς...
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 1376 1377 1378 1379 1380 1381 [1382] 1383 1384 1385 1386 1387 1388 ... 2297   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: