|
Pagtao
|
 |
« Απάντηση #20700 στις: 12/03/10, 12:12 » |
|
Pataya news: Η Πατάγια είναι πάντα Πατάγια.Φτωχομάνα και πλανεύτρα.Ξεκινησαμε χτες με Μπακαρα αλλά κάναμε μεταβολή αμέσως.Ηταν τίγκα στους καπνους και στους φαλανγκ.Επόμενη στάση το Walking street club κορυφαίο. Σιγά που δε θα πάμε στη Λουσιφερ, χτυπήσαμε και εκεί ένα ποτάκι για να ακολουθήσει το Μαρίν ντισκο.Εκει ο πρόεδρος μονίμως εχει ένα χαρέμι από 5-6 λαχταριστα μωρά.Αφου διασκεδάσαμε για κάμποσο κλείσαμε με Ινσόμνια - το απόλυτο παιχνίδι. Και εκεί που είχα δηλώσει ρεπό για απόψε ένα μωρό με κόκκινα που λικνιζόταν με τη μουσική δε γινόταν να μη το πάρω μαζί μου.Λίγο με δυσκόλεψε γιατί είχε και φιλεναδίτσα μαζί του και δε μπορούσε να την αφήσει. Για τρίο το ξεχνάμε έχω μείνει από καύσιμα. Η τελευταία στο Πουκέτ εφερε και τη φίλη της και μου ήπιαν το αίμα.Ισα ίσα προλαβα το ταξί που σφύριζε από κάτω.Ηρθε λοιπόν μαζί μου και είχαμε στενότατες διμερείς σχέσεις πρωί πρωί και μεσημεριάτικα.Το πρόγραμμα σήμερα έχει πισίνα, ξεκούραση και.... Το βραδυ η μεγάλη συνάντηση.!!! Μάγκες θα πάω πιο νωρίς να κλείσω τραπέζι κοντά στον DJ.Χτες είδα ότι εκεί κωλοτρίβονται πολλά μωρά. Θα είμαι εκεί από τις 23:00.Συνθηματικό μπουκάλι Μπακάρντι κερνάω εγώ.Θαλασσί μπλουζάκι είπαμε.Τίλακ δεκτά.Αντε καλή αντάμωση.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tyler
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #20701 στις: 12/03/10, 20:08 » |
|
εγω λεω ετσι πως θα ειστε ολοι μαζι οι παιχτες μεσα στο μαγαζι μαζεμενοι να αρχιζετε να φωναζετε.. ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ..ΤΟ Γ/ΝΟ ...κτλ κτλ..  μπραβο παιδες γερα..να προβαλουμε τα θετικα στοιχεια τοΥ Ελληνα αντρα ομως.. φιλικα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
spyros1980
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #20702 στις: 12/03/10, 20:08 » |
|
Pataya news: Η Πατάγια είναι πάντα Πατάγια.Φτωχομάνα και πλανεύτρα.Ξεκινησαμε χτες με Μπακαρα αλλά κάναμε μεταβολή αμέσως.Ηταν τίγκα στους καπνους και στους φαλανγκ.Επόμενη στάση το Walking street club κορυφαίο. Σιγά που δε θα πάμε στη Λουσιφερ, χτυπήσαμε και εκεί ένα ποτάκι για να ακολουθήσει το Μαρίν ντισκο.Εκει ο πρόεδρος μονίμως εχει ένα χαρέμι από 5-6 λαχταριστα μωρά.Αφου διασκεδάσαμε για κάμποσο κλείσαμε με Ινσόμνια - το απόλυτο παιχνίδι. Και εκεί που είχα δηλώσει ρεπό για απόψε ένα μωρό με κόκκινα που λικνιζόταν με τη μουσική δε γινόταν να μη το πάρω μαζί μου.Λίγο με δυσκόλεψε γιατί είχε και φιλεναδίτσα μαζί του και δε μπορούσε να την αφήσει. Για τρίο το ξεχνάμε έχω μείνει από καύσιμα. Η τελευταία στο Πουκέτ εφερε και τη φίλη της και μου ήπιαν το αίμα.Ισα ίσα προλαβα το ταξί που σφύριζε από κάτω.Ηρθε λοιπόν μαζί μου και είχαμε στενότατες διμερείς σχέσεις πρωί πρωί και μεσημεριάτικα.Το πρόγραμμα σήμερα έχει πισίνα, ξεκούραση και.... Το βραδυ η μεγάλη συνάντηση.!!! Μάγκες θα πάω πιο νωρίς να κλείσω τραπέζι κοντά στον DJ.Χτες είδα ότι εκεί κωλοτρίβονται πολλά μωρά. Θα είμαι εκεί από τις 23:00.Συνθηματικό μπουκάλι Μπακάρντι κερνάω εγώ.Θαλασσί μπλουζάκι είπαμε.Τίλακ δεκτά.Αντε καλή αντάμωση. ετσι ετσι ρε φιλος ωραιος αλλα δυστιχος δεν σας προλαβαινω ... την αλλη φορα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
rafman
|
 |
« Απάντηση #20703 στις: 12/03/10, 21:09 » |
|
Συναγωνιστές καλησπέρα Μετά απο δυο μήνες στο παράδεισο γύρισα πίσω και αισθάνομαι ότι γύρισα στο Αφγανιστάν.... Γαμώ το φελέκι μου γαμώ... με βλέπω από Ιούνη και μετά πάλι για κάνα δίμηνο.. (προς το παρόν δεν έχω συνέλθει ακόμη) τα νευρααααααααααααααααα μου....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
kliduhos
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #20705 στις: 12/03/10, 21:09 » |
|
Και εγώ φτάνω Κυριακή την τρέλα μου!!!
λες να καταλαβουν το αεροδρομιο σαββατοβραδο? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
james070
|
 |
« Απάντηση #20706 στις: 12/03/10, 21:09 » |
|
Συναγωνιστές καλησπέρα Μετά απο δυο μήνες στο παράδεισο γύρισα πίσω και αισθάνομαι ότι γύρισα στο Αφγανιστάν.... Γαμώ το φελέκι μου γαμώ... με βλέπω από Ιούνη και μετά πάλι για κάνα δίμηνο.. (προς το παρόν δεν έχω συνέλθει ακόμη) τα νευρααααααααααααααααα μου.... επιτέους! γύρισες.  άρχισα να νιώθω ότι έμεινα μόνος μου στο ελλαδιστάν!  Αναφορά γρήγορα. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η ευφυΐα έχει τα όριά της, αλλά η βλακεία δεν έχει αυτό το μειονέκτημα.
|
|
|
|
arximakakas
|
 |
« Απάντηση #20707 στις: 12/03/10, 23:11 » |
|
Αυτό ήταν μάγκες αύριο πετάω και εγώ για bkk μετά από 6 μήνες από το πρώτο ταξίδι (με αρκετές στερήσεις στα φράγκα και αρκετό παρακαλετό για άδεια από τη δουλειά για δύο βδομάδες) και κατευθείαν Πατάγια αυτή τη φορά ταξιδεύω solo, την Κυριακή το μεσημεράκι θα έχω φτάσει στο ξενοδοχείο στην Πατάγια και θα αρχίσω την εξερεύνηση, με τόσους συναγωνιστές εκεί κάτω αυτό το καιρό όλο και με κάποιους μπορεί να συναντηθώ Ελπίζω να προλαβαίνω να γράφω από το internet στο ξενοδοχείο νέα από το μέτωπο Καλό μας ταξίδι σε όλους τους συναγωνιστές και καλή επιστροφή στα πάτρια εδάφη
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SUPERFLY
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #20708 στις: 12/03/10, 23:11 » |
|
14 Καριόλες έμειναν !!! 14 ... Που θα παν θα περάσουν ....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Pagtao
|
 |
« Απάντηση #20709 στις: 13/03/10, 06:06 » |
|
Τελικά έγινε η πρώτη και ιστορική συνάντηση των μπουρδελιάρηδων.Βρεθήκαμε στη Λούσιφερ όπως είχαμε πει.Επιτέλους γνωριστήκαμε! Ειχαμε τρεις απουσίες βέβαια αλλά η ενδεκάδα έκλεισε.Μετά τη Λούσιφερ πήγαμε στο Diamond Gogo.Μεχρι και παρουσίαση της ομάδας στα ελληνικά έγινε από τα μεγάφωνα.Σε λίγη ώρα και αφού περάσαμε στο τρίτο μπουκαλάκι η παρέα απογειώθηκηκε.Έπεσαν κορμιά και το κέφι στο τσακίρ. Άλλοι είχαν τα τιλάκ τους και άλλοι άρπαζαν τα υπέροχα μικρά του μαγαζιού. Τράβηξα και κλήρο για να κεράσω το νούμερο επτά αλλά έγινε τζακ ποτ! Επτά no have λέει η μαμασάν.Βρε κατέβασε το πεντάρι κάτω όχι δε παίζεται έτσι το παιχνίδι λέει.Τα παιχνίδια όμως με τα μωράκια τρελάνανε και τον πρόεδρο και τους άλλους συμπαίχτες.Ο Παοκτζής έδωσε τα ρέστα του και μοίραζε πάσες-μπαλάκια δηλαδή που ξεσήκωσαν μουνοθύελα.Και οι έντεκα ήσαν υπέροχοι!Απόψε θα έχουμε συνάντηση στο Beer Garden για φαγητό και να γνωριστούμε καλύτερα.Ωρα εννιάμιση με δέκα.Ισως πέσει και ελληνική μουσική ίσως...ουζάκι όμως θα πιούμε σίγουρα εκεί δίπλα στη θάλασσα της Πατάγιας που μας φιλοξενεί και μας τρελένει αλλά και μας ενώνει.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
djzan
|
 |
« Απάντηση #20710 στις: 13/03/10, 10:10 » |
|
αν δεν εχετε προβλημα ποσταρω την φωτογραφια που σας εβγαλα στο lucifer!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
trikardos
|
 |
« Απάντηση #20711 στις: 13/03/10, 10:10 » |
|
Ποσταρέτην ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ
|
|
|
|
Suadam
|
 |
« Απάντηση #20712 στις: 13/03/10, 11:11 » |
|
Χμμμ... Εγω δεν εχω προβλημα (all alone in the watch tower) αλλα δεν ξερω γιο ολους
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonismaria33
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #20713 στις: 13/03/10, 11:11 » |
|
Χμμμ... Εγω δεν εχω προβλημα (all alone in the watch tower) αλλα δεν ξερω γιο ολους
καλησπερα σε ολους...διαβαζω εδω κ 2 μηνες το σαιτ κ σημερα εφτασα επιτελους στη 1000 σελιδα..ειμαι πολυ χαρουμενος..απο δω κ περα θα τα λεμε..φευγω 7 ιουνιου εωσ 27 αυγουστου για πουκετ..σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας.εκπληκτικο σαιτ ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|