Σελίδες: 1 ... 1372 1373 1374 1375 1376 1377 [1378] 1379 1380 1381 1382 1383 1384 ... 2297   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Ταϊλάνδη sex trip...  (Αναγνώστηκε 1258671 φορές)
9 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
tyler
Προχωρημένος
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #20655 στις: 09/03/10, 15:03 »

επειδη εγω ειμαι της αποψης οτι αν ειναι να πας σε ενα μερος πρεπει να το εξερευνησεις και να παρεις οσες πιο πολλες πληροφοριες μπορεις..το δικο μου ταξιδι περιλαμβανει..

3μερες πουκετ tits
5πατταγια s&m_2
4μπανγκοκ Headbaning!

οσο για μπανγκοκ τελικα εκλεισα ibis nana και le fenix γιατι ειχαν πολυ δυνατη προσφορα τα accor hotels γενικα..θα τα τεσταρω και τα 2 Knockin' Boots fuck1
Καταγράφηκε
Κωλο-γερος_2
Ανώτερος

Φύλο: Άντρας

Οπου ακουγεται καμπανα υπαρχει και πουτανα.

« Απάντηση #20656 στις: 09/03/10, 15:03 »

Οσο για το κυκλοφοριακο το χαος κλπ. ειχα τον χρονο να μελετησω καποια πραγματα πριν παω και ειχα βρει ξενοδοχειο κοντα στον υπεργειο σιδηροδρομο. Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα στις μετακινησεις μου διοτι ολα τα πεδια δρασης (Πατπονγκ, Νανα, Σοι Καουμποι-παρολο που δεν ψωνιζα απο εκει)αλλα και οι αγορες ειναι κοντα σε σταθμους του Σκαι -τρεν.
Καταγράφηκε

Στη κολαση υπαρχει ενα καζανι που εχει χαραγμενο το ονομα μου.
vegankz
Ανώτερος

Οι ιδέες επαιτούν την έκφραση.

« Απάντηση #20657 στις: 09/03/10, 22:10 »

Εχω βρει κατι καλα Γιαπωνεζικα πισω απο την Πατπονγκ με κατι ωραια και ψηλα μωρα
Μάλλον αναφέρεσαι στην Taniya soi.
Αν ναι, πως λεγόταν το μαγαζί;
Ως μη γιαπωνέζος ήσουνα ευπρόσδεκτος;
Καταγράφηκε
ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ
Προχωρημένος
**

« Απάντηση #20658 στις: 09/03/10, 23:11 »

καλησπερα μαγκες και απο μενα!μολις πραγματοποιησα το 40ημερο ταξιδι μου για 3τη συνεχομενη χρονια σε μια χωρα που θεωρω περισσοτερη οικεια απ αυτη που ζω!μερη που επισκευτηκα΄΄ΒΚΚ,ΠΑΤΑΓΙΑ,ΤΣΙΑΝΚ ΜΑΙ,ΚΡΑΜΠΙ και παλι ΠΑΤΑΓΙΑ!Επισης και μια μονοημερη εκδρομη σε ΛΑΟΣ ΜΥΑΝΜΑΡ για βιζα.Δεν θα μπω στην διαδικασια τιμες ξενοδοχεια,κοριτσια,μασατζιδικα και τα ρεστα γιατι θεωρω οτι λιγο πολυ γινατε ολοι εξπερ!5 πανω 5 κατω η δουλεια μας να γινετε!καξουριδες ξεκαψουριδες μες το προγραμα και ενα χαμογελο ολοι ως τ αυτια!Λιγο σεβασμο μονο γι αυτη την υπεροχη χωρα και τους ανθρωπους της.Πλανευτρα ΤΑΥΛΑΝΔΗ ενα πραγμα εκανες μες το καφαλι μου΄εχω δυο μυαλα πλεον ενα Ταυλανδεζικο και ενα γαμημενο Ελληνικο!

Καταγράφηκε

Χρονια να κοβει ο θεος απ τις ελεεινιδες και να τα δινει στα μαναρια μας στην ΤΑΥΛΑΝΔΗ!!!
lakisscorpio
Μάλαμα

« Απάντηση #20659 στις: 10/03/10, 00:12 »

μεσα και εγω για την συναντηση.......

παρτε ενα βιντεακι απο insomnia  χτες το βραδυ

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=103478784
Καταγράφηκε

spyros1980
Προχωρημένος
**

« Απάντηση #20660 στις: 10/03/10, 00:12 »

Λοιπόν μάγκες Παταγιανοί και μπουρδελιάρηδες πάμε για συνάντηση. Group Hug
Προτείνω την Παρασκευή 12 Μαρτίου.Να βρεθούμε WS έξω από τη Λούσιφερ και ψηφίζουμε εκεί αν μπούμε μέσα ή πάμε για άλλο μαγαζί.
'Αλλες προτάσεις δεκτές.Προσοχή στην ώρα να είναι νωρίς για να βρούμε και τραπέζι.Ωρα 23:00 η 23:30 καλά είναι;
Σημαιάκια δεν έχουμε ρε αλλά εγώ θα φοράω θαλασσί μπλουζάκι Adidas για αναγνώριση άντε καλή αντάμωση!!!!!!! Headbaning! Headbaning! Headbaning! Headbaning!
1.Pagtao
2.axl33
3.axl friend

οχιιι το χανω ... εγω θα ειμαι εκει 16 πρωι  Angry
Καταγράφηκε
liberog0
Ειδήμων

« Απάντηση #20661 στις: 10/03/10, 00:12 »

Οσο για το κυκλοφοριακο το χαος κλπ. ειχα τον χρονο να μελετησω καποια πραγματα πριν παω και ειχα βρει ξενοδοχειο κοντα στον υπεργειο σιδηροδρομο. Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα στις μετακινησεις μου διοτι ολα τα πεδια δρασης (Πατπονγκ, Νανα, Σοι Καουμποι-παρολο που δεν ψωνιζα απο εκει)αλλα και οι αγορες ειναι κοντα σε σταθμους του Σκαι -τρεν.
δεν διαφωνώ μαζί σου και δεν λέω να μην πάει κανείς στην μπαγκονγκ.προς θεου. απλά λέω ότι αν πάει κάποιος για πρώτη φορά και δεν έχει τοοοοοοόσο μεγάλη άνεση χρόνου και οικονομική ευχέρια θα ήταν καλύτερο να πήγαινε σε ένα άλλο  περισσότερο προσβάσιμο μέρος. άλλωστε παντού μια χαρά. να πώ και μια ιστοριούλα...
είναι σάββατο και κατά τις 3 πάμε με το φιλαράκι μου insomnia σολαρία.θα βρίσκαμε εκεί άλλωστε. δεξιά μπαρ μόλις μπαίνεις για να ελεγχουμε και ποια μπαίνει ποια βγαίνει...βλέπω ένα μωράκι γλυκούλικο να χορεύει και να μου χαμογελάει και το φωνάζω εννοείται. από μπαγκονγκ ήταν και είχε έρθει σκ μου είπε.έτσι ήταν γιατί μου έδειξε και ταυτότητα χωρίς να το ζητήσω.μάλλον το θεωρούν προνόμοιο αυτό. ααα ξέχασα... ήταν δεν ήταν 1.45... ΑΚΟΥΣ ΚΩΣΤΑΑΑ...και αδύνατο,τι άλλο???και εκεί που το ψήνω για μετά σκάει μύτη η χθεσινή.έφαγα κάτι τσιμπιές αλλά μετά άρχισαν να μου λένε ότι αν ενοχλούν να φύγουν και κάτι τέτοια για να αφήσουν να πάω με την άλλη...τι ευγενικά κορίτσια μα τον βούδα...μα ποιός είμαι ο σάκης????? και κάπου εκεί με λέει ο φίλος μου ότι αυτή που μλούσε αυτός θέλει κάτι να μου πει.και τι μου λέει ρε αδέλφια??? έχει λέει 2 φίλες ,απέναντι εκεί στα ηχεια κάθονταν, και θέλαν να με πάρουν μαζί και να πάω να μου τις γνωρίσει.πάω και με τα πολλά ήρθαν και αυτές εκεί όλοι μαζι μια ωραία παρέα.περιττό να πω ότι είχα χάσει την μπάλα.είχε πάει και κατα τις 5 οπότε απλώνω το χέρι αρπάζω μια και λέω στον άλλο πάμε γιατί θα χάσουμε και το λίγο μυαλό που έχουμε.μόλις βγαίνουμε στον δρόμο γυρναέι ο φίλος μου και μου λέει με έκπληξη :ρε μαλάκα ποια πήρες??? από την ταραχή μου ουτε είδα ποια πήρα.βέβαια όποια και αν έπερνα και τα 4 ήταν κουκλιά. γελούσαμε κανα 2 μέρες με το σκηνικό
τι να πώ άλλο???μόνο εκεί αυτά.
προς όλους όσους είναι εκεί περιττό αλλά καλά να περνάτε
Καταγράφηκε
Κωλο-γερος_2
Ανώτερος

Οπου ακουγεται καμπανα υπαρχει και πουτανα.

« Απάντηση #20662 στις: 10/03/10, 01:01 »

Μάλλον αναφέρεσαι στην Taniya soi.
Αν ναι, πως λεγόταν το μαγαζί;
Ως μη γιαπωνέζος ήσουνα ευπρόσδεκτος;
Ναι μαλλον αυτος ηταν ο δρομος, ειχα ρωτησει προ καιρου τον Φαντομα και μου ειχε πει για αυτο το δρομο, ετυχε εκεινες τις μερες να ειναι και ενας γνωστος μου στην ΒΚΚ που παει καθε χρονο για την Gem fair και ηξερε το μερος. Τωρα ονομα δεν συγκρατησα ,οσο για το αν ειμουν ευπροσδεκτος ειχα παει σχετικα νωρις και τις δυο φορες που πηγα δεν ειδα περιεργη συμπεριφορα, οι κοπελες ομως δεν ηταν και τοσο προσεγγισιμες οσο σε αλλα μερη.
Καταγράφηκε

Στη κολαση υπαρχει ενα καζανι που εχει χαραγμενο το ονομα μου.
Suadam
Ανώτερος

« Απάντηση #20663 στις: 10/03/10, 01:01 »

ασχετο,
απο σεξ σκηνη τι παιζει στο Τσιανγκ ΜΑΙ?

σκεφτομαι εφοδο BKK-Ch.MAI, μεσα μαρτη με μεσα απριλη,
καποιο σχολιο επι του προορισμου στο βορα?

Εντυπώσεις αλλά πριν από 4 χρόνια: (όχι ότι θάχουν αλλάξει και πολλά)

Κατ' αρχάς είναι καλύτερος ο καιρός δεν θα πεθάνεις στη ζέστη.
Η περιοχή είναι όμορφη, η παλιά πόλη για βόλτες και να "χαθείς", χιλιάδες ναοί κι αν νοικιάσεις μηχανή ή αυτοκίνητο, ειδικά τώρα που δεν βρέχει, καλές εκδρομούλες.

Μωρά ωραία, πιο λευκά γενικά, ΑΛΛΑ παρότι θα βρείς μπαράκια και τα σχετικά, τα πιο όμορφα ήταν μαζεμένα στα καραόκε, όπου μέχρι πέρυσι δεν πάταγα το πόδι μου. Μερικά πολύ εντυπωσιακά κομμάτια όμως!
Εγώ θα πήγαινα. (Άλλωστε πήγα Grin )

Αφού δεν θα βαράνε Ελληνικά, θα έρθω κι εγώ. Leg Humper

Μια χαρά το soi  Buakhao, (soi LK Metro για την ακρίβεια) πολύ αίσθηση γειτονιάς και "παλιάς" Ταιλάνδης, πολλά μπαράκια με ωραία μωρά δίπλα, το Devils Den δίπλα, το Lolitas (απίστευτα καθαρό και τακτοποιημένο μέσα) δίπλα, το Golf Club για πολύ καλό και φτηνό φαγητό δίπλα, 2 go-go's δίπλα, καλά έκανα και έμεινα εδώ, αλλά δεν έκανα καλά που διάλεξα το Irish Rovers. Είτε κοιμάμαι στο πάτωμα, είτε στο κρεβάτι, το ίδιο πράγμα. Και το μπάνιο του σπάει αρχίδια.
Ακολούθησα την συμβουλή ενός φίλου και από αύριο μετακομίζω σε ένα από τα Pink Apartment του Chaba Hut
http://www.chabahutresortpattaya.com/aboutus.php που μπορεί να μην είναι τσάμπα, αλλά με 1000Β (με διαπραγμάτευση) σε καινούργιο δωμάτιο είναι πολύ καλά λεφτά. (Φυσικά δοκίμασα πρώτα το κρεββάτι Uglystupid). Αλλά αυτό που σε κερδίζει είναι η πισίνα και ο χώρος γύρω από αυτήν. Εκπληκτική όαση στη μέση της τρέλλας του soi και ξαφνικά νοιώθεις ότι είσαι πράγματι διακοπές.

Από  go-go's στην Walking τα δικά μου κλασσικά πάνω κάτω είναι τα ίδια. Tο gentleman's Club με πάντα πολύ ωραία μωρά, το babydolls γιατί παρά τις απομιμήσεις είναι πάντα το πιο κωλάδικο από τα κωλάδικα, το Heaven Upstairs γιατί ποτέ δεν σου ρίχνουν ούτε μια ματιά, Idiot, το Roxy για τον εντελώς αντίθετο λόγο, to Gasnovys γιατί που και πού βρίσκεις τρελλαμένα μωρά, άντε και το Superbaby όπου όλες οι γκόμενες ζουν σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, που δεν έχουν καμιά διάθεση να μοιραστούν μαζί σου.  Help Me Please
Το Bacara δεν μου αρέσει στην Bangkok (που είναι και καλύτερο) δεν μου άρεσε και στην Πατάγια.
Και στην ηλικία μου πια, βαριέμαι να βαράω νούμερα στο insomnia  zfuck κι ας κοιμάμαι γύρω στις 8 το πρωί κάθε μέρα.
Καταγράφηκε
Cristobal
Προχωρημένος
**

« Απάντηση #20664 στις: 10/03/10, 06:06 »

Δεν πειραζει στρατηγε που δεν μας αγαπανε, καλυτερα για μας.
Ρε βουτηχτη αμα βρεις αχινους φερτε μου κανενα πανω, ειναι καλος μεζες με τεκιλα 2funny
Καταγράφηκε

God bless Thailand
Το θορυβειν εστι ζειν
Pagtao
Μάλαμα

I see you...

« Απάντηση #20665 στις: 10/03/10, 13:01 »

Μεζές για τον Πρόεδρο.Το κυρίως γεύμα την Πέμπτη ξέρεις εσύ καβούρια κλπ στο King Sea Food.
Παρασκευή η Μπουρδελοσυνάντηση στη Λούσιφερ, θα γίνει η κόλαση των Τσολιάδων
 Dancing Smiley  Dancing Smiley  Dancing Smiley  Dancing Smiley  Dancing Smiley   Dancing Smiley

* Αχινοί του Μπαμπού.jpg (163.9 KB, 2560x1920 - εμφανίστηκε 9 φορές.)

* Αχινοί του Πιπί.jpg (125.64 KB, 2560x1920 - εμφανίστηκε 8 φορές.)

* Εκδρομούλα.jpg (151.95 KB, 2560x1920 - εμφανίστηκε 12 φορές.)

* Deep Panic.jpg (121.17 KB, 2560x1920 - εμφανίστηκε 12 φορές.)
Καταγράφηκε

Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley Dancing Smiley Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley
Pagtao
Μάλαμα

I see you...

« Απάντηση #20666 στις: 10/03/10, 16:04 »

Από ότι βλέπω πάμε τελικά για συνάντηση μελών BTV.
Εχει ξαναγίνει;Αν όχι θα είναι η πρώτη.
Και που θα γίνει...στο κέντρο της κόλασης.Λούσιφερ όνομα και πράμα.
Λοιπόν εγώ με τους δύο που θα έρθουμε από Πουκέτ τρεις και ο Πρόεδρος σίγουρος τέσσερις.
Lakis,Suadan,Victor έχουν δηλώσει οκ. Επτά σύνολο.Ο Spyros1980 που κατεβαίνει στις  16/3  να ετοιμάζευται για τη δεύτερη συνάντηση στην Ινσόμνια. Dancing Smiley
Για να μαζευόμαστε παραπάνω να βγάλουμε ενδεκάδα τουλάχιστον αυριο!
Λούσιφερ 23:00 Ημέρα Παρασκευή.Νεότερα αύριο.Πάμε δυνατά. Headbaning! Headbaning! Headbaning!

* BTV.jpg (135.01 KB, 2560x1920 - εμφανίστηκε 10 φορές.)
Καταγράφηκε

Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley Dancing Smiley Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley   Dancing Smiley
lakisscorpio
Μάλαμα

« Απάντηση #20667 στις: 10/03/10, 18:06 »

παρτε ενα βιντεακι απο insomnia  χτες το βραδυ

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=103478784

ξανα το βιντεακι αλλα στο you tube

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=I0ymLtU-QbE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=I0ymLtU-QbE</a>
Καταγράφηκε

lakisscorpio
Μάλαμα

« Απάντηση #20668 στις: 10/03/10, 18:06 »

Από ότι βλέπω πάμε τελικά για συνάντηση μελών BTV.
Εχει ξαναγίνει;Αν όχι θα είναι η πρώτη.
Και που θα γίνει...στο κέντρο της κόλασης.Λούσιφερ όνομα και πράμα.
Λοιπόν εγώ με τους δύο που θα έρθουμε από Πουκέτ τρεις και ο Πρόεδρος σίγουρος τέσσερις.
Lakis,Suadan,Victor έχουν δηλώσει οκ. Επτά σύνολο.Ο Spyros1980 που κατεβαίνει στις  16/3  να ετοιμάζευται για τη δεύτερη συνάντηση στην Ινσόμνια. Dancing Smiley
Για να μαζευόμαστε παραπάνω να βγάλουμε ενδεκάδα τουλάχιστον αυριο!
Λούσιφερ 23:00 Ημέρα Παρασκευή.Νεότερα αύριο.Πάμε δυνατά. Headbaning! Headbaning! Headbaning!

για την συναντηση θα ειναι μαζι μου εκτος απο εμενα..djzan,fysarmonikas,gelis 25 kai Thanos!!!!Εχει να γινει χαμος!!!!!

Θα γινει της Πατταγιας
Καταγράφηκε

Kostas_ath
Νέος
*

« Απάντηση #20669 στις: 10/03/10, 19:07 »

Στα κλαμπ γινεται η φαση με τις γκομενες? και ακομα σε πλησιαζουν αυτες ή κανεις εσυ το πεσιμο για κατασταση?ασ μιλησει καποιος εμπειρος και ας πει ποια κλαμπ αξιζουν πραγματικα...ευχ.
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 1372 1373 1374 1375 1376 1377 [1378] 1379 1380 1381 1382 1383 1384 ... 2297   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: