|
james070
|
 |
« Απάντηση #5580 στις: 10/03/10, 01:01 » |
|
Ας γίνει γυναικείο το σώμα και ας είναι δεξιές όλες!!!  και μόλις δεις καμία τέτοια ρε φίλε πας και της λες: "εγώ το έκανα!ομολογώ!" χαχαχαχχαχαχαχχαχαχα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η ευφυΐα έχει τα όριά της, αλλά η βλακεία δεν έχει αυτό το μειονέκτημα.
|
|
|
|
Papazol
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #5581 στις: 10/03/10, 01:01 » |
|
Τάϊμ αουτ στο βρισιμο μαγκες !Να πουμε και κατι αλλο ενδιαμεσως ,και μετα βριστειτε με την ησυχια σας να το απολαύσετε .Λοιπον ,παρακαλω ,μην ειστε σεξιστες (που λεει και η καβλομιλφομπατζελη ) και μην λετε αστυνομια = μπατσοι .Υπαρχουν και οι μπατσινες ,και οι κααααβλομπατσίινες !Παρακαλω , αναφερατε προσωπικες εμπειριες ,τωρα στο διαλειμμα μεχρι να ξαναβριστειτε ,για μπατσινες μουναρες.
Καμία δυστυχώς από καυλομπατσίνες!!!  Ευτυχώς ούτε από μπάτσους γιατί ελάχιστες φορές που πάω πορεία είμαι στην οπισθοφυλακή οπότε φεύγω εύκολα και γρήγορααα!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
erevnitis
|
 |
« Απάντηση #5582 στις: 10/03/10, 01:01 » |
|
Παπαζολ ,αυριο κανε πειραμα .Πηγαινε κοντα σε Ασ.Τμημα .Αν βγει καμια ομορφη μπατσινα ,κοιτα την με ΠΟΘΟ στα ματια .Θα δεις οτι δεν θα παρεξηγηθει .Κανε το ιδιο με δεκα αλλες ελληνιδες ,μη μπατσινες .Θα δεις ποσες θα ξυνισουν τα μουτρα τους !
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Papazol
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #5583 στις: 10/03/10, 02:02 » |
|
Παπαζολ ,αυριο κανε πειραμα .Πηγαινε κοντα σε Ασ.Τμημα .Αν βγει καμια ομορφη μπατσινα ,κοιτα την με ΠΟΘΟ στα ματια .Θα δεις οτι δεν θα παρεξηγηθει .Κανε το ιδιο με δεκα αλλες ελληνιδες ,μη μπατσινες .Θα δεις ποσες θα ξυνισουν τα μουτρα τους !
Θα δοκιμάσω αλλά αν με μπαγλαρώσουν θα έρθεις να με βγάλεις!!!  Αν το κάνω σε μπάτσο τί λες να συμβεί;! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
erevnitis
|
 |
« Απάντηση #5584 στις: 10/03/10, 02:02 » |
|
Δεν θα σε μπαγλαρωσει κανεις .Μονο ,προσεξε να μην σε βλεπει μπατσος που καρφωνεις την καυλομπατσινα, γιατι ζηλευουν .Κοιτα με ΠΟΘΟ την μουναρα την μπατσινα και θα δεις οτι δεν θα δυσαρεστηθει καθολου !Πες της οτι ειναι πολυ ομορφη με την στολη και θα δεις οτι θα σου χαμογελασει !Εχω πει σε μπατσινα το εξης :Καλα ,επιτρεπεται απο το νομο να διοριζονται στν Αστυνομια τοσο ωραιες γυναικες ? Αυτο ειναι νομιμο ? Η τυπισσα μου γελασε και δεν παρεξηγηθηκε καθολου . πες το ιδιο σε μια φοιτητρια και θα σε πει...σεξιστη !
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
velvy
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #5585 στις: 11/03/10, 22:10 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
erevnitis
|
 |
« Απάντηση #5586 στις: 12/03/10, 02:02 » |
|
Δεν θα σε μπαγλαρωσει κανεις .Μονο ,προσεξε να μην σε βλεπει μπατσος που καρφωνεις την καυλομπατσινα, γιατι ζηλευουν .Κοιτα με ΠΟΘΟ την μουναρα την μπατσινα και θα δεις οτι δεν θα δυσαρεστηθει καθολου !Πες της οτι ειναι πολυ ομορφη με την στολη και θα δεις οτι θα σου χαμογελασει !Εχω πει σε μπατσινα το εξης :Καλα ,επιτρεπεται απο το νομο να διοριζονται στν Αστυνομια τοσο ωραιες γυναικες ? Αυτο ειναι νομιμο ? Η τυπισσα μου γελασε και δεν παρεξηγηθηκε καθολου . πες το ιδιο σε μια φοιτητρια και θα σε πει...σεξιστη !
Μαγκες πολλες αστυνομικινες ειναι σεξοβομβες. Οποιος συναγωνιστης εχει εμπειρια απο καυλομπατσινα ,να μας την πει να καυλωσουμε.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
erevnitis
|
 |
« Απάντηση #5587 στις: 14/03/10, 01:01 » |
|
Μαγκες πολλες αστυνομικινες ειναι σεξοβομβες. Οποιος συναγωνιστης εχει εμπειρια απο καυλομπατσινα ,να μας την πει να καυλωσουμε.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
james070
|
 |
« Απάντηση #5588 στις: 14/03/10, 02:02 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
james070
|
 |
« Απάντηση #5589 στις: 14/03/10, 02:02 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
erevnitis
|
 |
« Απάντηση #5590 στις: 14/03/10, 02:02 » |
|
Μην βιαζεσαι .Θα ομολογησουν καποιοι .Οι καυλομπατσινες ειναι πολυ σεξουαλικα ενεργες γυναικες.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
james070
|
 |
« Απάντηση #5591 στις: 14/03/10, 02:02 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
james070
|
 |
« Απάντηση #5592 στις: 14/03/10, 03:03 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
erevnitis
|
 |
« Απάντηση #5593 στις: 14/03/10, 03:03 » |
|
Πηγαινε στο Αστ. τμημα Ομονοιας ,απ'έξω και θα δεις φοβερες καυλομπατσινες ! Ωραιες οι φωτο που ποσταρεις και σε ευχαριστουμε ,ομως και οι "λάϊφ" καυλομπατσινες ειναι απολαυση ! Που ειναι ο Πορνοπαπος να πει κατι αντιθετο και να βρισει , ετσι να ανεβει η αδρεναλινη !
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
james070
|
 |
« Απάντηση #5594 στις: 14/03/10, 03:03 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|