|
on the road
|
 |
« Απάντηση #1095 στις: 10/02/10, 10:10 » |
|
Να σου πω εγώ το λάθος τους ... το ότι δεν κάνουν απεργία έτσι για να συντονίσει μερικών "πολιτών" ο εγκέφαλος ...
ευτυχως που απαγορευεται να συνδικαλίζονται και εχουν διατηρησει σε μεγαλο βαθμο την αξιοπιστια τους, τον επαγγελματισμο τους και δεν εχουν γινει μπουρδελο οπως η ΕΛΑΣ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sirtimid
|
 |
« Απάντηση #1096 στις: 10/02/10, 12:12 » |
|
πώς θα επηρεάσει τους πολίτες το να κάνουν απεργία?  και τι να ζητήσουν με την απεργία?  Όταν αποκτήσει δικαίωμα ψήφου ο άνθρωπος (18 χρονών) οι "ειδικοί" λένε ότι πλέον ο άνθρωπος είναι υπέυθυνο ον. Οπότε τα λέμε τότε...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
leon4861
|
 |
« Απάντηση #1097 στις: 11/02/10, 19:07 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μάθε ν’ ακούς το συνομιλητή σου. Δεν μαθαίνεις τίποτα ακούγοντας μόνο τον εαυτό σου.
|
|
|
|
ADMIRAL GR
|
 |
« Απάντηση #1098 στις: 11/02/10, 21:09 » |
|
Διαβάζω τόσες ημέρες και δεν παρεμβαίνω γιατί έχω κουραστεί να λέω τα ίδια και τα ίδια.Αυτό όμως που διαπιστώνω είναι ότι οι περισσότεροι έχετε διαμορφώσει μια τελείως στρεβλή εικόνα για εμάς,για την οποία φυσικά και δε φταίτε εσείς,αλλά οι ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ που τα γράφουν.Ούτε το ρόλο μας στην κοινωνία αντιλαμβάνεστε,αλλά ούτε και το πώς λειτουργούμε σαν αερόσακος στις οποιεσδήποτε πολιτικές αποφάσεις.Δε μου επιτρέπεται να επεκταθώ περισσότερο αλλά αυτά που αναφέρουν ορισμένοι ειναι πραγματικά για κλάματα.Για το θέρετρο και το Ναυτικό Νοσοκομείο-τα οποία κατασκευάστηκαν ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ-δηλαδή με δικά μας χρήματα-,μέχρι το κωλοΰφασμα,τα παράσημα και τα γάλατα-τα οποία σημειωτέον κόβονται απο εδω και στο εξής...Συγκράτησα μια αποστροφή ενός φίλου που λέει ότι δεν μπορούμε να αντιδράσουμε γιατί δεν έχουμε το δικαίωμα της απεργίας.Εχει απόλυτο δίκιο,δεν μπορούμε να μιλήσουμε και απαξιωνόμαστε διαρκώς,γιατί δεν έχουμε ούτε καν συνδικαλιστικό όργανο.Μην απορήσετε λοιπόν αν σε λίγα χρόνια γίνω κανονικός Ναύαρχος,από το κύμα παραιτήσεων που έρχεται.Και μη με ρωτήσετε γιατί δε φεύγω κι εγώ, αυτό το έχω απαντήσει ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
31-01-1996 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...
|
|
|
|
pleasuregiver
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #1099 στις: 11/02/10, 21:09 » |
|
Διαβάζω τόσες ημέρες και δεν παρεμβαίνω γιατί έχω κουραστεί να λέω τα ίδια και τα ίδια.Αυτό όμως που διαπιστώνω είναι ότι οι περισσότεροι έχετε διαμορφώσει μια τελείως στρεβλή εικόνα για εμάς,για την οποία φυσικά και δε φταίτε εσείς,αλλά οι ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ που τα γράφουν.Ούτε το ρόλο μας στην κοινωνία αντιλαμβάνεστε,αλλά ούτε και το πώς λειτουργούμε σαν αερόσακος στις οποιεσδήποτε πολιτικές αποφάσεις.Δε μου επιτρέπεται να επεκταθώ περισσότερο αλλά αυτά που αναφέρουν ορισμένοι ειναι πραγματικά για κλάματα.Για το θέρετρο και το Ναυτικό Νοσοκομείο-τα οποία κατασκευάστηκαν ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ-δηλαδή με δικά μας χρήματα-,μέχρι το κωλοΰφασμα,τα παράσημα και τα γάλατα-τα οποία σημειωτέον κόβονται απο εδω και στο εξής...Συγκράτησα μια αποστροφή ενός φίλου που λέει ότι δεν μπορούμε να αντιδράσουμε γιατί δεν έχουμε το δικαίωμα της απεργίας.Εχει απόλυτο δίκιο,δεν μπορούμε να μιλήσουμε και απαξιωνόμαστε διαρκώς,γιατί δεν έχουμε ούτε καν συνδικαλιστικό όργανο.Μην απορήσετε λοιπόν αν σε λίγα χρόνια γίνω κανονικός Ναύαρχος,από το κύμα παραιτήσεων που έρχεται.Και μη με ρωτήσετε γιατί δε φεύγω κι εγώ, αυτό το έχω απαντήσει ...
δεν μας λες για τις 6 φρεγατες που παραγγειλαμε για να ψωλαρμενιζεις,ενω ταυτοχρονα τρεχουμε στο ΔΝΤ???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
FidoDiLdo
|
 |
« Απάντηση #1100 στις: 11/02/10, 21:09 » |
|
Συμφωνω μαζι σου αλλα οχι να ζητας και συνδικαλιστικο οργανο στις E.Δ! Και στη αστυνομια ειναι ντροπη που υπαρχει!! Δυναμεις ασφαλειας και συνδικαλισμος ειναι επικινδυνο μειγμα. Αν αναλογιστουμε και την μορφη του συνδικαλισμου στην Ελλαδα , οπως τον βλεπουμε στους αλλους κλαδους του δημοσιου καταλαβαινουμε για τι ωρολογιακη βομβα μιλαμε... Τωρα στις σπαταλες , ο προυπολοισμος της αμυνας ειναι περιπου 5δις καθε χρονο , αν δεχθουμε οτι οι σπαταλες , ατασθαλιες κλπ ειναι ακομα και 10% (=500μυρια) δεν φταιει αυτο για τα 350δις που χρωσταμε... Βεβαια να κοπουν οι ατασθαλιες αλλα να μην παρουσιαζουμε τις Ε.Δ ως τον βασικο υπαιτιο του χρεους μας. Μισθοι/επιδοματα Δ.Υ = περιπου 60δις ετησιως... (αν μπορει καποιος και να τα υπολογισει ακριβως)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
FidoDiLdo
|
 |
« Απάντηση #1101 στις: 11/02/10, 21:09 » |
|
δεν μας λες για τις 6 φρεγατες που παραγγειλαμε για να ψωλαρμενιζεις,ενω ταυτοχρονα τρεχουμε στο ΔΝΤ???
Ειναι αναγκαια αγορα προαποφασισμενη πολλα χρονια πριν (απο το προηγουμενο ΕΜΠΑΕ) που καθυστερουσε να κλεισει για να την εχουμε ως διπλωματικο χαρτι , το οποιο και χρησιμοποιηθηκε στην παρουσα φαση... Αν και ακομα υπογραφες δεν εχουν πεσει. Για μελλοντικη σου πληροφορηση τα επομενα 5-10χρονια θα πρεπει να αγορασουμε αλλες 6 φρεγατες.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pleasuregiver
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #1102 στις: 11/02/10, 22:10 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sirtimid
|
 |
« Απάντηση #1103 στις: 11/02/10, 22:10 » |
|
Τι να σου πει? Πάλι θα τα τσεπώσει!!! Όχι μόνο αυτός αλλά όλοι του ΠΝ! Θα αυξηθούν οι μισθοί τους και θα γίνουν μέτοχοι και στην εταιρία κατασκευής! Επίσης θα πάρουνε όλοι περισσότερα παράσημα και πλέον τα ξίφη θα είναι επενδεδυμένα με μπριγιάν! Επίσης για να το γιορτάσουν θα μειωθεί ο χρόνος συνταξιοδότησης τους στα 11 χρόνια και 11 μήνες, γιατί οι 4 άσσοι δείχνουν όμορφα παρεά... Ααα ... τα μαχητικά αεροσκάφη θα εφοδιαστούν με καλύπτρες πιο χαμηλής ηλιακής αντανακλασης για να μπορούν να θαυμάζουν τις φρεγάτες μας καλύτερα από ψηλά. Τέλος θα γίνει νέο άγλαμα του Ποσειδώνα στο κέντρο της Αθήνας το οποίο θα στεγαστεί σε οίκημα που θα κατασκευάσει η Zana Hadid... ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nacho_70
|
 |
« Απάντηση #1104 στις: 11/02/10, 22:10 » |
|
γιατι???
Για ψάρεμα.. Τι ρωτάς,λες και δεν τα έχεις γράψει εσύ εδώ και καιρό.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pleasuregiver
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #1105 στις: 11/02/10, 22:10 » |
|
Για ψάρεμα.. Τι ρωτάς,λες και δεν τα έχεις γράψει εσύ εδώ και καιρό.
κατσε να μας πει ο σιρτημηδης ρε..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sirtimid
|
 |
« Απάντηση #1106 στις: 11/02/10, 22:10 » |
|
Τι να σου πω? Οι φρεγέτες θα αγοραστούν για να κάνουν βόλτες οι στρατιωτικοι του ΠΝ και τα καλοκαίρια ηλιοθεραπεία στο κατάστρωμα οι οικογένειες τους... Εσύ τα είπες!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gatto
|
 |
« Απάντηση #1107 στις: 11/02/10, 22:10 » |
|
Να κινείται το χρήμα ρε παιδιά!!!  Το ημερήσιο κόστος μιας φρεγάτας έχει υπολογιστεί στις 55.000 ευρώ με τιμές του 2008 και εφόσον αυτή βρίσκεται το 70% εν πλω και το 30% εν όρμω. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
FidoDiLdo
|
 |
« Απάντηση #1108 στις: 11/02/10, 22:10 » |
|
γιατι???
για τον ιδιο λογο που αλλαζεις αυτοκινητο καθε 5-10 χρονια. Στο αυτοκινητο παιρνεις δωρο ραδιοσιντι , εμεις πηραμε δωρο τζαμπα δανειο. ΥΓ1 δεν εχω σχεση με ενοπλες δυναμεις απλα ενημερωνομαι σχετικα οπως για τα περισσοτερα θεματα , ωστε και να εχω σφαιρικη αποψη ΥΓ2 πως θα τα τσεπωσουν οι στρατιωτικοι απο διακρατικη συμφωνια?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nacho_70
|
 |
« Απάντηση #1109 στις: 11/02/10, 22:10 » |
|
Α ΟΚ.. Έχουμε διάλεξη? Δεν πρόσεξα γιατί μου την έπεσαν 2 πόρκυ κι έχω νεύρα..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|