Σελίδες: 1 ... 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 ... 95   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Πολεμικό Ναυτικό  (Αναγνώστηκε 35799 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ektor lopez
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #1080 στις: 09/02/10, 23:11 »

εγω ομως εχω βαρεσει τα ναρκωτικα μου & δεν χαμπαριαζω..
καρφωθηκε ο ρουφος..

πες του οτι καποιοι ανοιγουνε και δισκαδικα νομιμοτατα γιατι θα σκασει αμα δε το ακουσει  Wink
Καταγράφηκε
pleasuregiver
Επισκέπτης
« Απάντηση #1081 στις: 09/02/10, 23:11 »

πες του οτι καποιοι ανοιγουνε και δισκαδικα νομιμοτατα γιατι θα σκασει αμα δε το ακουσει  Wink
& συναυλιες διοργανωνουμε αμα λαχει να ουμ..
Καταγράφηκε
nacho_70
Αναρχοάπλυτος
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Φύλο: Άντρας

ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #1082 στις: 09/02/10, 23:11 »

Και ξηγημένα παρατσούκλια..
Καταγράφηκε

ektor lopez
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #1083 στις: 09/02/10, 23:11 »

ααααααχαχαχαχαχαχα και μακρυ μαλλι αφηνουμε αμα λαχει κοκ.
Καταγράφηκε
sirtimid
Μάλαμα

« Απάντηση #1084 στις: 09/02/10, 23:11 »

Πολλά μπορούν να αλλάξουν σε 35 χρόνια επαγγελματικού βίου για όλους, γιατί όχι για τους στρατιωτικούς;

Και στην τελική εκτός του ότι είναι απωθητική η εικόνα 40αρη συνταξιούχου, στερεί και μια θέση από κάποιον νέο...
Δεν αντιλέγω ότι είναι απωθητική ... ας κάνουν κάτι να το αποτρέψουν, να δούμε ποιον θα βρουν...

Αλλά νομίζω ότι η εικόνα του 40αρη συνταξιούχου δεν στερεί μια θέση αλλά ανοίγει μία....

Άσε ρε που δεν τους χορηγούν στολές!
Σε λίγο θα μας πεις ότι δεν ψωνίζουν μισοτιμής από στρατιωτικά πρατήρια!
Τα τελευταία χρόνια ψιλοβελτιωθήκανε τα πράγματα αλλά μέχρι πρόσφατα τους χορηγούσανε μόνο το ... ύφασμα!!!

Τώρα το αν ψωνίζουνε μισοτιμής δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αυτό αλλά ναι έχουν κάποιο ώφελος.
Προφανώς αφού δεν πρόκειται για εμπορικά καταστήματα ως επί το πλείστον οπότε και έχουν υποθέτω μικρό κέρδος ίσα ίσα για τα λειτουργικά κόστη.
Να βγάλουν κέρδος να το κάνουν τι?

Αλήθεια όμως οι Αμερικάνοι γιατί έχουν και αυτοί οι ξεφτίλες και γαμώ τα πρατήρια?
Καταγράφηκε
madk4speed
Warned
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #1085 στις: 09/02/10, 23:11 »

Προτείνω να κλείσουν οι ΕΔ και να τις ξανανοίξουμε όταν γίνει πόλεμος, είμαι σίγουρος ότι θα είναι fit.

Εναλlακτικά αφού δεν πολεμάνε να προσλάβουμε κόσμο με μισθούς το πολύ 700 ευρώ και όταν χρειαστούμε ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ να βουτήξουμε όλοι από το Ζάλογγο...

Κάτι τέτοια είπε και ο Λοβέρδος και έκανε όλη η κυβέρνηση τουμπεκί ψιλοκομμένο στην συνέχεια ... αφού τους αρέσει να γίνονται γελοιοι οι πολιτικοί μας.

Γιατί σε αντίθεση με εμάς αυτοί πρέπει να ζούνε τον στρατό ρεαλιστικά και όχι μέσα απο το Call of Duty...

Μην τα γαμαμε ολα τωρα. Και φυσικα χρειαζομαστε τις ΕΔ. Αλλα πανω απο ολα χρειαζομαστε σωστους επαγγελματιες, σωστα αμοιβομενους, στις ΕΔ οπως και σε καθε αλλο επαγγελμα φυσικα. Ναι γενικα το προσωπικο των ΕΔ ειναι ευνοημενο σε σχεση με αλλους εργαζομενους που θα δουλεψουν περισσοτερα χρονια και θα παρουν μικροτερη συνταξη. Και φυσικα δεν πρεπει να μειωνουμε ολους τους αλλους εργαζομενους λεγωντας οτι η δουλεια τους ειναι για τον πουτσο σε σχεση με αυτη των στρατιωτικων. Απο αυτο εξαλλου ξεκινησε και η συζητηση. Εγω προσωπικα το βρηκα απαραδεκτο και αδικο, χωρις να εχω κατι να χωρισω με κανεναν.
Καταγράφηκε
voltaire45
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Σάβρα του Διαδιχτύου

« Απάντηση #1086 στις: 10/02/10, 00:12 »

Ρε ηλίθιε δεν συζητάμε το αν επιτρέπεται η όχι ΚΑΘΕ δημόσιος υπάλληλος να κάνει δεύτερη δουλειά ή όχι ΑΣΧΕΤΕ, αυτό είναι γνωστό για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και μόνο

Αχαχαχαχααχαχαχ, τι γνωστό ρε Φύρδην Μίγδην.

Και φυσικά μπορεί δημόσιος υπάλληλος να κάνει δεύτερη δουλειά.

Ιδού:

Δημοσιοϋπαλληλικός Κώδικας Ν3528/2007

Άρθρο 31 
Άσκηση  ιδιωτικού  έργου με αμοιβή 1. Μετά από άδεια ο υπάλληλος μπορεί  να
ασκεί  ιδιωτικό έργο ή εργασία με αμοιβή, εφόσον συμβιβάζεται με τα καθήκοντα
της θέσης του και δεν παρεμποδίζει την ομαλή εκτέλεση της υπηρεσίας του.

κλπ, κλπ, κλπ.....
Καταγράφηκε

«Θα έλεγε τις ότι η χώρα αύτη ηλευθερώθη επίτηδες, δια να αποδειχθή ότι δεν ήτο ικανή προς αυτοδιοίκησιν» (Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης)
memosan
Στο κραξιμο Ελλεηνιδων και το ξεβρακωμα αριστερων...
Ο παλιός, είν' αλλιώς

русские девочки рулят!

« Απάντηση #1087 στις: 10/02/10, 00:12 »

Αχαχαχαχααχαχαχ, τι γνωστό ρε Φύρδην Μίγδην.

Και φυσικά μπορεί δημόσιος υπάλληλος να κάνει δεύτερη δουλειά.

Ιδού:

Δημοσιοϋπαλληλικός Κώδικας Ν3528/2007

Άρθρο 31 
Άσκηση  ιδιωτικού  έργου με αμοιβή 1. Μετά από άδεια ο υπάλληλος μπορεί  να
ασκεί  ιδιωτικό έργο ή εργασία με αμοιβή, εφόσον συμβιβάζεται με τα καθήκοντα
της θέσης του και δεν παρεμποδίζει την ομαλή εκτέλεση της υπηρεσίας του.

κλπ, κλπ, κλπ.....
εσυ σαυρα υστερα απο σκεψη κατεληξες στο συμπερασμα οτι λετε κατι διαφορετικο με το φιρδιμιδη?
Καταγράφηκε

ΙΝ ΜΟD WE TRUST....
stavros51
Global Moderator

« Απάντηση #1088 στις: 10/02/10, 03:03 »

...

Αυτός είναι ο άνθρωπος και η πρόοδος του...

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=LqZ8W2RO2CI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=LqZ8W2RO2CI</a>

Ελπίζω τώρα να αναθεωρήσεις εξαιτίας ποιων βγήκαμε έξω από τις σπηλιές...

Εκπληκτική ταινία.

Ο Κιούμπρικ πάντα πρωτοπόρος (σε ότι είδους ταινίες και αν έκανε).

Τώρα βέβαια φίλε, δε καταλαωαίνω ποιούς εννοείς ότι μας έβγαλαν έξω από τις σπηλιές...

Νομίζω ότι ακόμα και ο Κιούμπρικ δε το απαντάει αυτό το ερώτημα στην ταινία του.  Σε αφήνει να βάλεις εσύ ό,τι νομίζεις στη θέση αυτού του μαύρου μονόλιθου.
Καταγράφηκε
on the road
Warned
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #1089 στις: 10/02/10, 07:07 »

Αλλά νομίζω ότι η εικόνα του 40αρη συνταξιούχου δεν στερεί μια θέση αλλά ανοίγει μία....
Τα τελευταία χρόνια ψιλοβελτιωθήκανε τα πράγματα αλλά μέχρι πρόσφατα τους χορηγούσανε μόνο το ... ύφασμα!!!

Τώρα το αν ψωνίζουνε μισοτιμής δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει αυτό αλλά ναι έχουν κάποιο ώφελος.
Προφανώς αφού δεν πρόκειται για εμπορικά καταστήματα ως επί το πλείστον οπότε και έχουν υποθέτω μικρό κέρδος ίσα ίσα για τα λειτουργικά κόστη.

Το οτι δικαιούνται πρακτικα δωρεαν διακοπες στα θερετρα δεν προσμετράται?

Επισης στα πρατηρια δεν παιρνουν μονο υφασμα, αλλα ενα κάρο πραγματα, μεχρι και οικοσκευες και ρουχα για ολη την οικογένεια σε καλές τιμές και με δυνατοτητα να πληρώνουν με διατακτικες.

οπως και να χει, ειναι ενα δυσκολο επάγγελμα, απαραιτητο στην κοινωνια, αλλα αδικημενουςτης ζωης σε καμια περιπτωση δεν τους λες.
Καταγράφηκε

The Birdman The Birdman The Birdman The Birdman The Birdman The Birdman The Birdman The Birdman
sirtimid
Μάλαμα

« Απάντηση #1090 στις: 10/02/10, 09:09 »

εσυ σαυρα υστερα απο σκεψη κατεληξες στο συμπερασμα οτι λετε κατι διαφορετικο με το φιρδιμιδη?
Έλα ντε, αυτό κατάλαβε ???!!!
Αφού τα ίδια λέμε...
Καταγράφηκε
sirtimid
Μάλαμα

« Απάντηση #1091 στις: 10/02/10, 09:09 »

Εκπληκτική ταινία.

Ο Κιούμπρικ πάντα πρωτοπόρος (σε ότι είδους ταινίες και αν έκανε).

Τώρα βέβαια φίλε, δε καταλαωαίνω ποιούς εννοείς ότι μας έβγαλαν έξω από τις σπηλιές...

Νομίζω ότι ακόμα και ο Κιούμπρικ δε το απαντάει αυτό το ερώτημα στην ταινία του.  Σε αφήνει να βάλεις εσύ ό,τι νομίζεις στη θέση αυτού του μαύρου μονόλιθου.
Η παράθεση που έβαλες ήταν ένα κομμάτι μιας πιο ολοκληρωμένης απάντησης, πάνω στο θέμα του πολέμου, της σημασίας του στις ανθρώπινες κοινωνίες και την αντιμετώπιση του.
Ο άνθρωπος βγήκε από τις σπηλιές, και κατά τον Άρθουρ Κλαρκ (συγγραφέα του βιβλίου), όταν μπόρεσε να ελέγξει το περιβάλλον του.
Και το περιβάλλον του το έλεγξε όταν μπόρεσε να του επιβληθεί ... και του επιβλήθηκε όταν "τυχαία" χρησιμοποιήσε ένα όπλο
αλλά κατανόησε ως έλλογο ον ότι τώρα έστω και κατά τύχη κάτι διαφορετικό συνέβη...
Δεν το πήγε στο φεγγάρι η καλλιέγεια λουλουδιών, η βία τον πήγε ... ακόμα και αυτό το ίντερνετ στρατιωτική εφαρμογή ήταν αρχικά.
Τώρα πλέον το (ξανα)συνειδητοποιήσαμε για τα καλά, για αυτό και έχει έρθει στο προσκήνιο ο Ηράκλειτος ενώ ο Πλάτωνας πάει άπατος...
Δευν υπάρχουν Ιδέες και λουλούδια, υπάρχει μόνο πόλεμος που είναι ο πατέρας των πάντων...

«… Το δόρυ, το τόξο, το πυροβόλο όπλο και τελικά ο τηλεκατευθυνόμενος πύραυλος του είχαν δώσει όπλα άπειρης εμβέλειας και σχεδόν άπειρης ισχύος.
Χωρίς αυτά τα όπλα, παρ’ ότι συχνά τα χρησιμοποιούσε συχνά ενάντια στον ίδιο του τον εαυτό, ο Άνθρωπος δεν θα κατακτούσε τον κόσμο του. Σε αυτά είχε βάλει την καρδιά του και την ψυχή του κι επί αμέτρητους αιώνες το είχαν υπηρετήσει καλά.
Τώρα όμως, όσο υπάρχουν αυτά, ο χρόνος του τελειώνει γρήγορα…»

Sir Arthur C. Clarke (1917-2008)
2001: Οδύσσεια του Διαστήματος
Κεφ.6, Ανάδυση του Ανθρώπου

Καταγράφηκε
sirtimid
Μάλαμα

« Απάντηση #1092 στις: 10/02/10, 09:09 »

Το οτι δικαιούνται πρακτικα δωρεαν διακοπες στα θερετρα δεν προσμετράται?

Επισης στα πρατηρια δεν παιρνουν μονο υφασμα, αλλα ενα κάρο πραγματα, μεχρι και οικοσκευες και ρουχα για ολη την οικογένεια σε καλές τιμές και με δυνατοτητα να πληρώνουν με διατακτικες.

οπως και να χει, ειναι ενα δυσκολο επάγγελμα, απαραιτητο στην κοινωνια, αλλα αδικημενουςτης ζωης σε καμια περιπτωση δεν τους λες.
Χωρίς να είμαι ειδικός και να ξέρω επακριβώς, δεν δικαιούται όλοι διακοπές, ούτε συνεχώς και δεν είναι δωρεάν.
Ούτε η στέγαση ούτε η σίτιση και σε αυτό είμαι σίγουρος. Απλά είναι σε τιμή κόστους όπως είναι και στο σπίτι σου.
Δεν πιστεύω ότι οι ΕΔ θα είχαν πρόβλημα να το μετατρέψουν το μαγαζί τους σε εμπορική επιχείρηση (ίσως να πέρνουν και μεγαλύτερα μερίσματα απο τα ΜΤ αργότερα) αλλά μάλλον ο "πολιτικός" κόσμος δεν θα το ήθελε...

Εγώ πιο προκλητικό βλέπω το ότι απλοί υπάλληλοι του Δήμου ή των ΔΕΚΟ έχουν ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και ξέρεις με ποιανού λεφτά...
Τουλάχιστον οι στρατιωτικοί έχουν διακοπές για να έχουν πρόσβαση για ένα μπάνιο όταν είναι σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τα πρατήρια.
Και κάτι ακόμα ... πολλές εμπορικές επιχειρήσεις πουλάνε τα προιόντα τους σε πολυ χαμηλές τιμές σε στρατιωτικούς στα πρατήρια αλλά και στα καταστηματα που έχουν έξω από αυτά με επίδειξη της στρατιωτικής ταυτότητας.
Και ερωτώ εγώ τώρα ... αν κάποιος έμπορος κάνει μονίμως προσφορές σε στρατιωτικούς για να τος έχει πελάτες ... ή αν υπάρχουν τέτοιες προσφορές από ξενοδοεία, ασφαλιστικές εταιρείες κτλ. ποιο είναι ακριβώς το λάθος των στρατιωτικών?

Να σου πω εγώ το λάθος τους ... το ότι δεν κάνουν απεργία έτσι για να συντονίσει μερικών "πολιτών" ο εγκέφαλος ...
Καταγράφηκε
boomb
Ο παλιός, είν' αλλιώς

wanna party? ai ai ai caramba!

« Απάντηση #1093 στις: 10/02/10, 10:10 »

πώς θα επηρεάσει τους πολίτες το να κάνουν απεργία?  Hmmm....

και τι να ζητήσουν με την απεργία?  Huh?
Καταγράφηκε

I like my men as I like my coffee
stavros51
Global Moderator

« Απάντηση #1094 στις: 10/02/10, 10:10 »

... Και το περιβάλλον του το έλεγξε όταν μπόρεσε να του επιβληθεί ... και του επιβλήθηκε όταν "τυχαία" χρησιμοποιήσε ένα όπλο

Κάνεις λάθος αγαπητέ.
Χρησιμοποιείς τη λέξη "όπλο", ενώ δεν είναι αυτή που ταιριάζει εδώ (ούτε και στο έργο).

Η σωστή λέξη είναι "εργαλείο".

Το όπλο είναι πάντα εργαλείο, ενώ το εργαλείο δεν είναι πάντα όπλο (αν θυμάσαι τη θεωρία των συνόλων).

Για ξανασκέψου το!
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 ... 95   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: