|
ektor lopez
|
 |
« Απάντηση #1065 στις: 09/02/10, 22:10 » |
|
Και οι στρατιωτικοί είναι προφανώς αυτοί που δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να κάνουν δεύτερη δουλειά λόγω ωραρίων και συνθηκών ... οπότε και πάλι γιατί το λες?
τι λογω ωραριων και συνθηκων ρε ΒΛΑΧΟΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ, Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι να δουλευουν δευτερη δουλεια. ΖΩΟ ουτε τα ελαχιστα βασικα δε γνωριζεις και κανεις τον γνωστη. Σκεψου στη δουλεια σου ποσες μαλακιες θα πυροβολας απο το στομα σου την ημερα, ποσους θα παιρνεις στο λαιμο σου που θα νομιζουν οτι ξερεις και το αντικειμενο σου. βλακα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ektor lopez
|
 |
« Απάντηση #1066 στις: 09/02/10, 22:10 » |
|
Οι στρατιωτικοί πολλές φορές αγοράζουνε και τα παράσημα, και τα ξίφη τους και ράβουν τις στολές από την τσέπη τους ... και όχι απο το Μοναστηράκι. Τώρα φυσικά ΕΣΥ λέγε ότι θέλεις...
μονο τη στολη ραβουνε μονοι τους ρε ΤΣΑΓΚΑΡΗ. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sirtimid
|
 |
« Απάντηση #1067 στις: 09/02/10, 22:10 » |
|
οι στρατιωτικοι δουλευουν παραπανω σε σχεση με τους αλλους ΔΥ. Αλλα μην το παραχεσουμε κιόλας. στα 55 με 2 και κατι χιλιαρικα συνταξη δεν ειναι και για λυπηση....
Και κάτι ακόμα ... έχουμε και δουλειές λέμε... Το μόνο κράτος που γνωρίζω να έχει τους στρατιωτικούς σε τέτοιο χαμηλό κοινωνικό επίπεδο είναι η Ελλάδα. Τι καπιταλιστικά κράτη τι ακόμα και τα κομμουνιστικά τους είχαν στα όπα-όπα. Έτσι είναι άμα θες κράτος... Υπενθυμίζω που βρίσκονταν οι στρατιωτικοί στην πρόσφατη ομιλία του Ομπάμα στο Κογκρέσσο, πρώτη θέση και απέναντι!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
on the road
|
 |
« Απάντηση #1068 στις: 09/02/10, 22:10 » |
|
Και κάτι ακόμα ... έχουμε και δουλειές λέμε...
Το μόνο κράτος που γνωρίζω να έχει τους στρατιωτικούς σε τέτοιο χαμηλό κοινωνικό επίπεδο είναι η Ελλάδα. Τι καπιταλιστικά κράτη τι ακόμα και τα κομμουνιστικά τους είχαν στα όπα-όπα. Έτσι είναι άμα θες κράτος... Υπενθυμίζω που βρίσκονταν οι στρατιωτικοί στην πρόσφατη ομιλία του Ομπάμα στο Κογκρέσσο, πρώτη θέση και απέναντι!!!!
ναι αλλα στα άλλα κρατη (βλ Αμερική) πολεμούν κιόλας δεν την εχουν δει ΔΥ. αλλα ειπαμε... τι να ξερω κι εγω.... σαμπως εχω και καναν δικο μου άνθρωπο στο ΠΝ να ξερω τι περνάνε?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sirtimid
|
 |
« Απάντηση #1069 στις: 09/02/10, 22:10 » |
|
τι λογω ωραριων και συνθηκων ρε ΒΛΑΧΟΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑ, Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι να δουλευουν δευτερη δουλεια. ΖΩΟ ουτε τα ελαχιστα βασικα δε γνωριζεις και κανεις τον γνωστη. Σκεψου στη δουλεια σου ποσες μαλακιες θα πυροβολας απο το στομα σου την ημερα, ποσους θα παιρνεις στο λαιμο σου που θα νομιζουν οτι ξερεις και το αντικειμενο σου. βλακα.
Ρε ηλίθιε δεν συζητάμε το αν επιτρέπεται η όχι ΚΑΘΕ δημόσιος υπάλληλος να κάνει δεύτερη δουλειά ή όχι ΑΣΧΕΤΕ, αυτό είναι γνωστό για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και μόνο ΕΣΥ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!  Το θέμα είναι αν πραγματικά ΜΑΥΡΑ μπορεί να δουλέψει ... το είχαμε γράψει άλλωστε!!! "ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ..." Σωτ. Καλυβάτσης στην νέα διαφήμιση του 11888  υ.γ. παρ' όλα αυτά υπάρχουν στρατιωτικοί που επιτρέπεται να εργάζονται έξω ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ!!! ... έτσι για να δεις το ποιος ξέρει τι!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
str81977
|
 |
« Απάντηση #1070 στις: 09/02/10, 22:10 » |
|
Σωστό. Επίσης ξέρουν και τα "προνόμια" ... αν τους τα στερήσεις -όταν μάλιστα τους έχεις εγκλωβίσεις υπηρεσιακά- τους έχεις ΚΛΕΨΕΙ!!!
Πολλά μπορούν να αλλάξουν σε 35 χρόνια επαγγελματικού βίου για όλους, γιατί όχι για τους στρατιωτικούς; Και στην τελική εκτός του ότι είναι απωθητική η εικόνα 40αρη συνταξιούχου, στερεί και μια θέση από κάποιον νέο... Οι στρατιωτικοί πολλές φορές αγοράζουνε και τα παράσημα, και τα ξίφη τους και ράβουν τις στολές από την τσέπη τους ... και όχι απο το Μοναστηράκι. Τώρα φυσικά ΕΣΥ λέγε ότι θέλεις...
Άσε ρε που δεν τους χορηγούν στολές! Σε λίγο θα μας πεις ότι δεν ψωνίζουν μισοτιμής από στρατιωτικά πρατήρια!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pleasuregiver
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #1071 στις: 09/02/10, 22:10 » |
|
υ.γ. παρ' όλα αυτά υπάρχουν στρατιωτικοί που επιτρέπεται να εργάζονται έξω ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ!!! ... έτσι για να δεις το ποιος ξέρει τι!!!  χαφιες εισαι ρε τρυπα??? νομιμοτατα εργαζονται οι της αντικατασκοπειας..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sirtimid
|
 |
« Απάντηση #1072 στις: 09/02/10, 22:10 » |
|
μονο τη στολη ραβουνε μονοι τους ρε ΤΣΑΓΚΑΡΗ.  Πιθανόν ... για αυτό δεν μου αρέσουν...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nacho_70
|
 |
« Απάντηση #1073 στις: 09/02/10, 22:10 » |
|
χαφιες εισαι ρε τρυπα??? νομιμοτατα εργαζονται οι της αντικατασκοπειας..
Ποιος παίζει με αμοιβάδες τώρα ρε πρεζάκια??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
SANIM
|
 |
« Απάντηση #1074 στις: 09/02/10, 22:10 » |
|
Αν τους εδιωχναν ολους,στρατο,ναυτικο,αεροπορια ποσα δις ευρω θα κερδιζαμε....μπροστα μας η ελβετια θα ηταν αφγανισταν....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sirtimid
|
 |
« Απάντηση #1075 στις: 09/02/10, 22:10 » |
|
ναι αλλα στα άλλα κρατη (βλ Αμερική) πολεμούν κιόλας δεν την εχουν δει ΔΥ.
αλλα ειπαμε... τι να ξερω κι εγω.... σαμπως εχω και καναν δικο μου άνθρωπο στο ΠΝ να ξερω τι περνάνε?
Προτείνω να κλείσουν οι ΕΔ και να τις ξανανοίξουμε όταν γίνει πόλεμος, είμαι σίγουρος ότι θα είναι fit. Εναλlακτικά αφού δεν πολεμάνε να προσλάβουμε κόσμο με μισθούς το πολύ 700 ευρώ και όταν χρειαστούμε ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ να βουτήξουμε όλοι από το Ζάλογγο... Κάτι τέτοια είπε και ο Λοβέρδος και έκανε όλη η κυβέρνηση τουμπεκί ψιλοκομμένο στην συνέχεια ... αφού τους αρέσει να γίνονται γελοιοι οι πολιτικοί μας. Γιατί σε αντίθεση με εμάς αυτοί πρέπει να ζούνε τον στρατό ρεαλιστικά και όχι μέσα απο το Call of Duty...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ektor lopez
|
 |
« Απάντηση #1076 στις: 09/02/10, 23:11 » |
|
πουστη μπατσε ολα τα ξερεις 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sirtimid
|
 |
« Απάντηση #1077 στις: 09/02/10, 23:11 » |
|
 Δεν εννοούσα αυτούς ... Καλά τόσοι παντογνώστες μαζεμένοι και κανείς δεν ξέρει??? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pleasuregiver
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #1078 στις: 09/02/10, 23:11 » |
|
Ποιος παίζει με αμοιβάδες τώρα ρε πρεζάκια??
εγω ομως εχω βαρεσει τα ναρκωτικα μου & δεν χαμπαριαζω.. καρφωθηκε ο ρουφος..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
str81977
|
 |
« Απάντηση #1079 στις: 09/02/10, 23:11 » |
|
Αν τους εδιωχναν ολους,στρατο,ναυτικο,αεροπορια ποσα δις ευρω θα κερδιζαμε....μπροστα μας η ελβετια θα ηταν αφγανισταν....
Μιας και πιάσαμε τις υποθέσεις,
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|