Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Μηχανικά ρολόγια ΜΟΝΟ  (Αναγνώστηκε 529 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
nikostratos
conte
Ειδήμων
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Είμαι ιππότης στις πουτάνες!

« στις: 04/12/11, 21:09 »

εδώ λέω οι παλιομοδίτιτες ωρολογομανείς να ενημερώνουν για ρολόγια παλιού τύπου(ή απλώς παλιά)

παραθέτω ένα για αρχή:
Καταγράφηκε

πετυχημένος άνδρας είναι αυτός που βγάζει περισότερα λεφτά από όσα ξοδεύει η γυναίκα του, πετυχημένη γυναίκα είναι αυτή που έχει βρει έναν τέτιο άνδρα
lagoudakis
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #1 στις: 04/12/11, 22:10 »

αυτου του τυπου τα ρολογια ειναι απιστευτα!!!!αραγε βγαινουν ακομα;
Καταγράφηκε
Tsolias.Psolias
Τίτορμος
Ο παλιός, είν' αλλιώς

hey!

« Απάντηση #2 στις: 05/12/11, 00:12 »

Grin
έχω και εγώ τέτοια

το οποίο από πίσω έχει κάτι παπαρίτσες, ημιπολύτιμες πέτρες, ρουμπίνια νομίζω είναι, κόκκινες είναι... καμιά 20αριά τον αριθμό.
σύμφωνα με τον κατάλογο της Ωmega είναι περίπου 60 ετών.
μου το έδωσε ο παπούς μου πριν 3 χρόνια, όχι γιατί πέθανε αλλά γιατί μάλλον με θεωρεί το πιο φιλότιμο από τα εγγόνια του Grin
και δεν έχει άδικο, εκτιμώ πάρα πολύ την κίνησή του αυτή και θα το φυλάξω σαν τα μάτια μου.
φυσικά η επόμενη φορά που θα το αποχωριστώ θα είναι όταν το δώσω στον εγγονό/η μου ή στον γιο/κόρη μου.

οι αντίκες και ειδικά τα αυτοκίνητα αυτού του είδους ειναι το φόρτε μου.
Καταγράφηκε

dimis74
Μάλαμα

« Απάντηση #3 στις: 05/12/11, 01:01 »

ωραίο...
Καταγράφηκε
SPEED
Τιμημένος

Stop In The Top

« Απάντηση #4 στις: 05/12/11, 01:01 »

Ωρολαγνειες κι ετσι δικε μου???  Grin
Καταγράφηκε

Twaction contwol? Wot twaction contwol?
If you need computew to dwive youw caw then buy a playstation!
nikostratos
conte
Ειδήμων

« Απάντηση #5 στις: 05/12/11, 06:06 »

αυτου του τυπου τα ρολογια ειναι απιστευτα!!!!αραγε βγαινουν ακομα;
Αυτό το παρηγγειλά από αγγλία!! έχω και κάποια παλιά το ένα δεν δουλεύει και θέλω να το επιδορθώσω(220 η επισκευή) αλλά είναι παλιό πριν το 1900! ένα άλλο επίσις πααλιό μετά το 1900 δουλεύει καλλά αλλά που κλαι που ο μηχανισμός κολάει ένα ζαστούκι και ξεκινάει!!, Επίσις βγαινουν ακόμα καινούργια, ένα κατάστημα με είδη πολυτελείας είχε καινούργια μηχανικά ρολόγια τσέπης.
Καταγράφηκε

πετυχημένος άνδρας είναι αυτός που βγάζει περισότερα λεφτά από όσα ξοδεύει η γυναίκα του, πετυχημένη γυναίκα είναι αυτή που έχει βρει έναν τέτιο άνδρα
nikostratos
conte
Ειδήμων

« Απάντηση #6 στις: 05/12/11, 06:06 »

Grin
έχω και εγώ τέτοια

το οποίο από πίσω έχει κάτι παπαρίτσες, ημιπολύτιμες πέτρες, ρουμπίνια νομίζω είναι, κόκκινες είναι... καμιά 20αριά τον αριθμό.
σύμφωνα με τον κατάλογο της Ωmega είναι περίπου 60 ετών.
μου το έδωσε ο παπούς μου πριν 3 χρόνια, όχι γιατί πέθανε αλλά γιατί μάλλον με θεωρεί το πιο φιλότιμο από τα εγγόνια του Grin
και δεν έχει άδικο, εκτιμώ πάρα πολύ την κίνησή του αυτή και θα το φυλάξω σαν τα μάτια μου.
φυσικά η επόμενη φορά που θα το αποχωριστώ θα είναι όταν το δώσω στον εγγονό/η μου ή στον γιο/κόρη μου.

οι αντίκες και ειδικά τα αυτοκίνητα αυτού του είδους ειναι το φόρτε μου.
Σωστή αντιμετώπιση!! το κακό είναι πως άμα θέλουν επισκευή αυτά πρέπει να εμπιστεύεσαι αυτόν που θα το δώσεις.Τα ρουμπίνια πάντως για όσους δεν ξέρουν υπάρχουν για να μη χρειάζεται λάδωμα το ρολόϊ.
Καταγράφηκε

Paloukwths
Banned
Ανώτερος

« Απάντηση #7 στις: 05/12/11, 08:08 »

η επισκευη ειναι χοντρο πακετο ομως... πρεπει να βρεις χρυσοχοο που φτιαχνει ρολογια (θα σου παρει και τα σωβρακα) συν ενα τορναδορο (σπανιο πλεον αλλα απο οτι θυμαμαι υπαρχει ενας στο ιλιον) για να φτιαξει εξαρτημα ιδιο με αυτο που εσπασε!
αλλα ειναι αποψη χλιδη και κουλτουρα για τους κουστουματους οπως και να το κανουμε!
Καταγράφηκε
nikostratos
conte
Ειδήμων

« Απάντηση #8 στις: 12/01/12, 11:11 »

Παραθέτω φωτογραφίες μηχανικών τσέπης για μας τους ωρολογλαγνους :

και για τις κυρίες:

τα γυναικεία είναι κρυστάλων, των ανδρών είναι μηχανικά κουρδιζόμενα με το χέρι, όλα είναι από το amazon.co.uk
για όσους τυχόν ενδιαφερθούν.
Καταγράφηκε

Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: