|
Υπουργός
|
 |
« Απάντηση #15 στις: 15/11/07, 23:11 » |
|
υπουργε μου δεν μας τα λες καλα τελευταια..μηπως να σε ανακηρυξουμε υπουργο πατσαδων?? παντως ο καλυτερος πατσας ειναι στον σαλλονικιο, εχω κανει θεσ/νικη και εκει πατσατζιδικα καλα δεν υπαρχουν πια,ειναι ελαχιστα κ και πολυ πατος
εσενα που σε βρισκουμε που σε χανουμε ολα εκει κοντα στις Μουσες εισαι / ο συναδελφος αναφερεται στο Σαλλονικιο στις Τζιτζιφιες στην Παραλιακη / δεν εχω παει ποτε ....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
laonikos
|
 |
« Απάντηση #16 στις: 15/11/07, 23:11 » |
|
Παλιά (εννοώ μέχρι και αρχές του '80) υπήρχαν καλά πατσατζίδικα στην Θεσσαλονίκη. Τώρα που είμαι Αθήνα έχω δει ένα δύο στην Αχαρνών αλλά χαμηλής ποιότητας. Αυτό στην κεντρική αγορά δεν μου αρέσει.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
TIME THE AVENGER
|
|
|
|
DIKY
|
 |
« Απάντηση #17 στις: 15/11/07, 23:11 » |
|
εσενα που σε βρισκουμε που σε χανουμε ολα εκει κοντα στις Μουσες εισαι / ο συναδελφος αναφερεται στο Σαλλονικιο στις Τζιτζιφιες στην Παραλιακη / δεν εχω παει ποτε ....
ο σαλλονικιος για μενα ειναι το κορυφαιο πατσατζιδικο και συνδυαζεται και μετα απο μουσες..οποτε τι καλυτερο παληκαρια??εχω ριξει κατι after εκει στις 5-6 το πρωι ονειρεμενα! ο πατσας για να παρει ζωη θελει το λεμονακι του το μπολικο κ με τα δεικτη-αντιχειρα δυο τρεις ριξιες μπουκοβακι...μμμμμμμ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Το μπατσοκωλίζειν εστί φιλοσοφείν"
Είμαι ρωσόφιλος και καψουράκι...ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
|
|
|
|
BlackHawk
|
 |
« Απάντηση #18 στις: 16/11/07, 00:12 » |
|
Καλός είναι ο Σαλονικιός...όσες φορές έφαγα ήταν ΟΚ κι έχει κι άλλα φαγιά, άμα δεν σας αρέσει ο πατσάς...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Υπουργός
|
 |
« Απάντηση #19 στις: 16/11/07, 00:12 » |
|
ο σαλλονικιος για μενα ειναι το κορυφαιο πατσατζιδικο και συνδυαζεται και μετα απο μουσες..οποτε τι καλυτερο παληκαρια??εχω ριξει κατι after εκει στις 5-6 το πρωι ονειρεμενα! ο πατσας για να παρει ζωη θελει το λεμονακι του το μπολικο κ με τα δεικτη-αντιχειρα δυο τρεις ριξιες μπουκοβακι...μμμμμμμ
και μετα δουλεια να τα κανεις πουτανα μαζι με τους αλλους τους απαλευτους παλιομαλ@@κα .....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
AssFiller
|
 |
« Απάντηση #20 στις: 16/11/07, 00:12 » |
|
Που πηγαινετε ομως ρε παιδια και τρωτε ??? / ξερετε κανενα καλο πατσατζιδικο ???
The best Πατσατζίδικα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostasts
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #21 στις: 16/11/07, 00:12 » |
|
Πατσας ψιλοκομενος,χοντροκομενος,αναμεικτος αλλα οποιος δεν εφαγε πατσα κομμενο με το ψαλιδι -το νουμερο 1- και μην ξεχνατε την μοσχαροκεφαλη,που τρως και χλιμηντριζεις.Και τα δυο αυξανουν τις επιδοσεις επι δυο και βαλε.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
leonoro
|
 |
« Απάντηση #22 στις: 16/11/07, 00:12 » |
|
Μπράβο ωραίο θέμα. Όταν ήμουν μικρότερος, κατέβαινα και 3-4 η ώρα το πρωί για πατσά. Αγαπημένα Σαλονικιός, Κρεαταγορά. Επιλογή μέτριος με πόδι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DIKY
|
 |
« Απάντηση #23 στις: 16/11/07, 00:12 » |
|
και υποψιν οτι ο πατσας φτιαχνει στομαχι κ χαρακτηρα! μελετες εχουν δειξει οτι οι φιλοι του πατσα ειναι καλα παιδια και γαμ@νε ωραια μουνι@...minister ειναι βαρυ το προγραμμα της δευτερας! να εισαι ετοιμος..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Το μπατσοκωλίζειν εστί φιλοσοφείν"
Είμαι ρωσόφιλος και καψουράκι...ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
|
|
|
arximidis
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
Με το κατάλληλο εργαλείο ...όλα γινονται!
|
 |
« Απάντηση #24 στις: 16/11/07, 00:12 » |
|
Οπως ελεγε και ο Χαρρυ κλυν ''ενα ποδαρακι πατσα να καστει ολορθο μεσα μας....΄΄ ειδικα για εμας τους ξενυχτηδες ειναι ταμαμ -κολοκυθοπιτα τωρα ολα τα υπόλοιπα..... αμα ειναι καλη και η κοπελα....με το κατάλληλο εργαλειο ΟΛΑ γίνονται!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η γυναίκα πρεπει να έχει πιασίματα,και το αυτοκίνητο κρατήματα.
Tο σεξ ειναι μια αρρωστια που δινει ζωή.
|
|
|
|
DIMPIM
|
 |
« Απάντηση #25 στις: 16/11/07, 00:12 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giasou
|
 |
« Απάντηση #26 στις: 10/03/10, 23:11 » |
|
ξερετε ποθ ποθ εχει καλο μπαντσα ποδι η και κοιλια σε ποιο μαγαζι?  να ειναι καθαροσ και καλα μπλυμενοσ στο μαγειρεμα!!  αθηνα και προαστια πειραια κλπ δεν με πειραζει!! edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: 10/03/10, 23:11 από antisthenis »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
trikardos
|
 |
« Απάντηση #27 στις: 11/03/10, 09:09 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ
|
|
|
|
francesco
|
 |
« Απάντηση #28 στις: 12/03/10, 16:04 » |
|
Ax, o Πατσας ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου φαγητα,ειτε με λεμονι ειτε με ντοματα, η μητερα μου το κανει πολυ νοστιμο!!Αλλα μονο οι κοιλιτσες και τα στριφογυριστα αντερακια μ αρεσουν οχι τα ποδια!! Βεβαια εμεις τον αγοραζουμε απο κρεοπωλειο κατευθειαν,και οχι απο πατσαζιδικο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
OΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΤΕ!!
|
|
|
|
francesco
|
 |
« Απάντηση #29 στις: 12/03/10, 16:04 » |
|
Προσοχη ,οσοι αγοραζετε απο κρεοπωλειο Πατσα κοιταχτε να ειναι οσο πιο ασπρος γινεται γιατι μερικες φορες δινουν κατι κομματια για να ξεπουλησουν!!(Αν δεν ειναι ασπρος να μην το παιρνετε καθολου)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
OΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΤΕ!!
|
|
|
|