Ψηφοφορία
Ερώτηση: Σας αρεσε το φιναλε του Lost?
Οχι
Ναι
Μετριο
Περιμενα κατι αλλο....

Σελίδες: 1 ... 65 66 67 68 69 70 [71] 72 73 74 75 76 77 ... 196   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Lost  (Αναγνώστηκε 53476 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
redrocket
Προχωρημένος
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #1050 στις: 12/03/10, 16:04 »

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο κακός είναι ο Γουίντμορ:
1) Από μικρός ήταν επιθετικός (ήθελε να σκοτώσει τον Λοκ και τους υπόλοιπους όταν ταξίδεψαν πίσω στο χρόνο και τους υπέδειξαν πως να θάψουν τη βόμβα υδρογόνου).
2) Έστειλε τον γιο του Φαραντέι πίσω στο νησί ενώ γνώριζε πως θα τον σκοτώσει η μητέρα του.
3) Ήθελα να χωρίσει την Πενέλοπυ από τον Σκοτσέζο.
4) Ήθελε να σκοτώσει ο Μπεν την Αλεξάντρα ως βρέφος (στο όνομα του Τζέικομπ)
5) Έστειλε κομάντα και τελικά δολοφόνησαν την Αλεξάντρα χρόνια αργότερα

απόλυτα λογικό το συμπέρασμα πράγμα που ενισχύει τη θεωρία ότι τελικά ο λευκός Jacob μάλλον είναι ο "κακός"
Καταγράφηκε
GFE
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Η υπομονή είναι αρετή

« Απάντηση #1051 στις: 12/03/10, 19:07 »

Οι παραγωγοί του Λοστ εχουν βγαλει κατι προμο παλιοτερα που εδιναν κατι χαζοεξηγησεις και ουσιαστικα προμοταραν τους νεους κυκλους...
Γενικα οι δυο τους ειναι τυποι της εξηγησης και της αποσαφηνισης..
Ειμαι σιγουρος, οτι μετα το τελος του κυκλου, μπορει και να βγαλουν κανα δυο ωριτσες με ερωτησεις-απαντησεις...κατι σαν Post-Lost....θα το μοσχοπουλησουν εξαλλου!
Καταγράφηκε

No Ass, No Cash!!!
GFE
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Η υπομονή είναι αρετή

« Απάντηση #1052 στις: 12/03/10, 19:07 »

το τι συζηταμε βεβαια ΤΩΡΑ εδω, νομιζω θα ανατραπει ως το τελος πολλες φορες!
ισως και να μην το ακουμπισαμε καν ακομα...!!
Καταγράφηκε

No Ass, No Cash!!!
redrocket
Προχωρημένος
**

« Απάντηση #1053 στις: 12/03/10, 21:09 »

Οι παραγωγοί του Λοστ εχουν βγαλει κατι προμο παλιοτερα που εδιναν κατι χαζοεξηγησεις και ουσιαστικα προμοταραν τους νεους κυκλους...
Γενικα οι δυο τους ειναι τυποι της εξηγησης και της αποσαφηνισης..
Ειμαι σιγουρος, οτι μετα το τελος του κυκλου, μπορει και να βγαλουν κανα δυο ωριτσες με ερωτησεις-απαντησεις...κατι σαν Post-Lost....θα το μοσχοπουλησουν εξαλλου!

θα αφήσουν και μερικά ανεξήγητα για την ταινία...
Καταγράφηκε
Nyar
Ανώτερος

« Απάντηση #1054 στις: 13/03/10, 04:04 »

απόλυτα λογικό το συμπέρασμα πράγμα που ενισχύει τη θεωρία ότι τελικά ο λευκός Jacob μάλλον είναι ο "κακός"

Σκέψη...για να εξοριστεί ο Κάρολος ο Widmore ο ντελμπεντέρης...έπρεπε να μετακινήσει το νησί, άρα έχουμε loop στο χωροχρόνο, άρα...σας μπέρδεψα κι άλλο αλλα να δείτε συνάδελφοι λοστόι ότι αυτό θα δίνει απάντηση σε κάτι ! Τι γαμάτος που είμαι ώρες ώρες !!!
Καταγράφηκε
annamaria88
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #1055 στις: 13/03/10, 05:05 »

Στο 8ο επεισόδιο θα ασχοληθούμε με την τρελάρα ...

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Q5Ah6mmYD1c" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Q5Ah6mmYD1c</a>

μαλακια
βαριεμαι τις χαζογκομενες
εκτος κι αν γινει τιποτα σουπερ αναπαντεχο με τη Κλερ και δωθουν απαντησεις
ο Ντεσμοντ που στο κορακα ειναι??????????? Tickedoff Tickedoff Tickedoff
Καταγράφηκε

Το 4ο μέρος της shoot φωτογραφησής μου μόλις κυκλοφόρησε http://www.shoot.gr/document.php?category_id=277&document_id=38946
redrocket
Προχωρημένος
**

« Απάντηση #1056 στις: 13/03/10, 15:03 »

Εικάζω ότι ο Ντεσμοντ έχει βάλει κάτω την Πηνελόπη και τις ριχνει από ένα πούτσο για κάθε φορά που χρειάστηκε να πατήσει τα καταραμένα νούμερα στο στο αρχαίο PC
Πέρα από την πλάκα τον βλέπω να σκάει στο αμέσως επόμενο επεισόδιο από εκείνο που θα κάνει την εμφάνιση του ο μπαρμπα-Κάρολος.

Δράττομαι της ευκαιρίας για να διαμαρτυρηθώ έντονα προς τους παραγωγούς της σειράς γιατί μου σκότωσαν τους δύο πιο αγαπημένους ήρωες: τον θεό Mr. Eko που τον έφαγαν λάχανο νωρίς (τι έκανε ο μλκς ζήτησε παραπάνω μπικικινια?) και την ΜΙΛΦΑΡΑ γιατρινα Juliet. Φτου σας
Καταγράφηκε
redrocket
Προχωρημένος
**

« Απάντηση #1057 στις: 13/03/10, 15:03 »

Σκέψη...για να εξοριστεί ο Κάρολος ο Widmore ο ντελμπεντέρης...έπρεπε να μετακινήσει το νησί, άρα έχουμε loop στο χωροχρόνο, άρα...σας μπέρδεψα κι άλλο αλλα να δείτε συνάδελφοι λοστόι ότι αυτό θα δίνει απάντηση σε κάτι ! Τι γαμάτος που είμαι ώρες ώρες !!!
αρκετά πετυχημένη ιδέα ομολογώ. παραθέτω αντίλογο
Η γριά μάνα του συχωρεμένου Φαραντέι έχει το δωμάτιο με το GPS με την κιμωλία που βρίσκει το νησί.
Οταν ο Κάρολος εξορίστηκε κανονικά θα έπρεπε να το μετακινήσουν στα καπάκια για να χάσει τα ίχνη του. Άρα όλα κρίνονται από τη σχέση γριάς - Κάρολου.
Καταγράφηκε
gastez
Global Moderator

Φύλο: Άντρας

Just a mirror for the sun

« Απάντηση #1058 στις: 13/03/10, 15:03 »

Εικάζω ότι ο Ντεσμοντ έχει βάλει κάτω την Πηνελόπη και τις ριχνει από ένα πούτσο για κάθε φορά που χρειάστηκε να πατήσει τα καταραμένα νούμερα στο στο αρχαίο PC
Πέρα από την πλάκα τον βλέπω να σκάει στο αμέσως επόμενο επεισόδιο από εκείνο που θα κάνει την εμφάνιση του ο μπαρμπα-Κάρολος.

Δράττομαι της ευκαιρίας για να διαμαρτυρηθώ έντονα προς τους παραγωγούς της σειράς γιατί μου σκότωσαν τους δύο πιο αγαπημένους ήρωες: τον θεό Mr. Eko που τον έφαγαν λάχανο νωρίς (τι έκανε ο μλκς ζήτησε παραπάνω μπικικινια?) και την ΜΙΛΦΑΡΑ γιατρινα Juliet. Φτου σας

στο τελος να δεις που θα πεθανει το 80%
Καταγράφηκε
annamaria88
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #1059 στις: 13/03/10, 18:06 »

σωστα λογικο ειναι να εμφανιστει καπου εκει
απο ποτε ομως εχουμε να τον δουμε? ηταν στην πτηση της Ajira δεν θυμαμαι  Hmmm....
Καταγράφηκε

Το 4ο μέρος της shoot φωτογραφησής μου μόλις κυκλοφόρησε http://www.shoot.gr/document.php?category_id=277&document_id=38946
bianco_verdi
Μάλαμα

« Απάντηση #1060 στις: 13/03/10, 18:06 »

μαλακια
βαριεμαι τις χαζογκομενες
εκτος κι αν γινει τιποτα σουπερ αναπαντεχο με τη Κλερ και δωθουν απαντησεις

θεωρείς την Κέιτ χαζογκόμενα; Huh?
Καταγράφηκε
pitsirikos
Νέος
*

« Απάντηση #1061 στις: 13/03/10, 18:06 »

Εγώ πιστεύω πως θα τελειώνει με όσους είναι στο νησί να πηγαίνουν στον πραγματικό κόσμο και να συναντούν τους εαυτούς τους που ήδη βρίσκονται εκεί.
Η θεωρία του "κακού Τζέικομπ¨ ακούγεται ενδιαφέρουσα
Καταγράφηκε
Nearxos
Τιμημένος

« Απάντηση #1062 στις: 13/03/10, 19:07 »

Εγώ ναι, τη θεωρώ χαζογκόμενα.
Καταγράφηκε
bianco_verdi
Μάλαμα

« Απάντηση #1063 στις: 13/03/10, 19:07 »

Εγώ ναι, τη θεωρώ χαζογκόμενα.

γιατί;
εγώ αλλιώς ορίζω τις χαζογκόμενες,τουλάχιστον αυτές που βλέπω καθημερινά.
όλες οι χαζογκόμενες είναι τόσο δυναμικές; Hmmm....
Καταγράφηκε
annamaria88
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #1064 στις: 13/03/10, 19:07 »

τροπος του λεγειν
δν ειναι φυσικα ο ορισμος της χαζογκομενας, ειναι δυναμικη γυναικα
αλλα ο χαρακτηρας της δεν εχει τιποτα απολυτως να δωσει, την εχουν κανει ασημαντη και βαρετη
και μου τη δινει τραγικα στα νευρα που γλυκοκοιταζει ταυτοχρονα Τζακ και Σογιερ και οταν τη διωχνει ο ενας παει στον αλλον!  Banging Head Against a Wall
Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 ... 65 66 67 68 69 70 [71] 72 73 74 75 76 77 ... 196   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: