|
kaligoul
|
 |
« Απάντηση #3945 στις: 11/03/10, 01:01 » |
|
Ένας Έλληνας πεθαίνει και φτάνει στη ρεσεψιόν της Κόλασης και ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι επειδή είναι υπήκοος χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις κολάσεις των χωρών-μελών. Σκέφτεται λίγο και αποφασίζει να πάει στη Γερμανική. Οργανωμένη χώρα σου λέει, τόσα χρόνια στην Ελλάδα τι κατάλαβα, μου βγάλανε το λάδι. Τουλάχιστον, ας πάρω μυρωδιά του τι σημαίνει Ευρώπη, έστω και στην κόλαση. Φτάνει λοιπόν μπροστά στην πύλη της γερμανικής κολάσεως. Μαύρο μάρμαρο, καλογυαλισμένο, σιδερένια πύλη και ψηλά γράφει με μεγάλα γράμματα ΚΟΛΑΣΗ στα γερμανικά. Χτυπάει.... Του ανοίγει ένας άψογα ντυμένος υπάλληλος και τον ρωτά τι θέλει. - Να δω, του απαντά εκείνος πώς είναι. - Ούτε να το σκέφτεστε, του απαντά ο υπάλληλος! Όλη την ημέρα μας δέρνουνε με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια γεμάτα σκατά!! Φρίκη! Φρίκη! Όπου φύγει-φύγει ο ρωμιός...... Δοκιμάζει τις υπόλοιπες κολάσεις, τα ίδια. Έτσι, απογοητευμένος, καταφεύγει στην έσχατη λύση, την ελληνική κόλαση! Φτάνει λοιπόν έξω από την πύλη. Μία πύλη εγκαταλειμμένη, βρώμικη όπου στο ψηλότερο σημείο της υπάρχει με μεγάλα φωσφορίζοντα γράμματα η λέξη ΚΟΛΑΣΗ. Το Κ και το Λ φυσικά δεν ανάβουν. Έτσι η επιγραφή γράφει -Ο-ΑΣΗ. - Ελληνική ανοργανωσιά....μουρμουρίζει. Όσο πλησιάζει, ακούει κάτι περίεργους θορύβους..Μοιάζουν με μουσική. Πλησιάζει περισσότερο. Η μουσική πλέον ακούγεται ολοκάθαρα. Μπουζούκια, μπαγλαμάδες κλπ. Χτυπάει... Του ανοίγει ένας τύπος κρατώντας μία μπουκάλα στο χέρι εντελώς φέσι και τον ρωτά τι θέλει. - Ήρθα να δω πώς είναι του λέει και βάζει το κεφάλι του μέσα... Τραπέζια, κάπνα, κάτι γκόμενες χορεύουν πάνω στα τραπέζια τσιφτετέλια, νταούλια... Γενικώς, μπάχαλο. Τρελαίνεται ο τύπος.... - Ήρθα να ρίξω μια ματιά εδώ, λεει ο τύπος. Να δω και πώς είναι η ελληνική Κόλαση. - Aσε φίλε! Χάλια! του λέει ο μεθυσμένος. Η κατάσταση είναι δραματική εδώ πέρα. Μας δέρνουν όλη μέρα με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια με σκατά. - Πλάκα μου κάνεις, ρωτά ο πεθαμένος. Εδώ πίνετε και γλεντάτε...... - Εεε, ξέρεις πώς είναι εδώ στην Ελλάδα. Τη μία δεν έχουμε σκατά, την άλλη χαλάνε τα μαστίγια......
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η αληθεια ποναει παντα._
|
|
|
|
kaligoul
|
 |
« Απάντηση #3946 στις: 11/03/10, 01:01 » |
|
Ένας τύπος πηγαίνει στο δρόμο με το αυτοκίνητό του. Εκεί που πηγαίνει βλέπει στην άκρη του δρόμου ένα σκύλο με έναν άνθρωπο να παίζουν τάβλι. Έκπληκτος σταματάει και κατεβαίνει από το αμάξι και ρωτάει τον τύπο: - Καλά ρε φίλε, ξέρει ο σκύλος τάβλι; - Τι ξέρει μωρέ; Χάνει 5-2!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η αληθεια ποναει παντα._
|
|
|
|
kaligoul
|
 |
« Απάντηση #3947 στις: 11/03/10, 01:01 » |
|
Ήτανε δύο καλόγριες στην λαϊκή και πάνε στον πάγκο με τις μπανάνες και ζητάνε ένα τσαμπί με μόνο δύο μπανάνες. Ψάχνει ο έμπορος, ψάχνει, αλλά δεν βρίσκει με δύο. Βρίσκει όμως ένα με 3 μπανάνες. - Θέλετε αυτό; τους λέει. Οι καλόγριες κοιτάζονται απορημένες και έπειτα η μία λέει: - Ε, δεν πειράζει μωρέ! Την μία θα την φάμε!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η αληθεια ποναει παντα._
|
|
|
|
kaligoul
|
 |
« Απάντηση #3948 στις: 11/03/10, 01:01 » |
|
Ο ανθρωπάκος πάει για δουλειά και γυρίζοντας βρίσκει το σπίτι φρεσκοβαμμένο. - Γυναίκα, που βρήκες τα λεφτά και έβαψες το σπίτι; - Έκανα φοβερές οικονομίες, αγάπη μου. Την άλλη μέρα γυρίζοντας από την δουλειά βλέπει καινούργια έπιπλα: - Γυναίκα, πάλι έξοδα; Πού βρήκες τα λεφτά; - Οικονομίες, αγάπη μου, οικονομίες. Το βράδυ το ζευγάρι καθότανε μπροστά στο τζάκι, μετά από το μπάνιο και φορώντας μόνο τα μπουρνούζια τους. Η κυρία είχε ανοιχτά τα πόδια της και λέει ο σύζυγος: - Γυναίκα, κλείσε τα πόδια, γιατί θα καεί το βιβλιάριο με τις οικονομίες και χαθήκαμε!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η αληθεια ποναει παντα._
|
|
|
|
kaligoul
|
 |
« Απάντηση #3949 στις: 11/03/10, 01:01 » |
|
Ο Εβραίος μπαμπάς καθόταν σε μια ξαπλώστρα στην παραλία και χάζευε το μικρό του γιό που έπαιζε ανέμελα στο κύμα με το κουβαδάκι του. Ξαφνικά σηκώνεται ένα τεράστιο κύμα που παρασύρει το παιδί στα βάθη της θάλασσας και το εξαφανίζει μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πατέρα του. Απελπισμένος ο πατέρας σηκώνει τα μάτια και τα χέρια του στον ουρανό, γονατίζει στην άμμο και αρχίζει να ουρλιάζει σα δαιμονισμένος: - Θεέ μου! Θεέ μου! Θεέ μου, γύρνα πίσω το παιδί μου! Θεέ μου στείλε μου πίσω το μονακριβο γιό μου! Είναι το φώς της ζωής μου... Είναι η ζωή μου όλη.... Θεέ του Ισραήλ κάνε το θαύμα σου! Στείλε πίσω τον Αλόν! Θεέ μου άκου τη φωνή του δούλου σου και λυπήσου με... ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! Ξαφνικά... ένα δευτερο μεγάλο κύμα επιστρέφει το παιδί του... Και τότε ο άνδρας κοιτώντας τον ουρανό με ευλάβεια και ταπεινοφροσύνη ψελλίζει: - Και το κουβαδάκι;...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η αληθεια ποναει παντα._
|
|
|
|
kaligoul
|
 |
« Απάντηση #3950 στις: 11/03/10, 01:01 » |
|
Λέει η δασκάλα στα παιδιά: - Σήμερα θα παίξουμε ένα παιχνίδι. Θα σηκώνεστε ένας ένας και θα μας παριστάνετε μία παροιμία με παντομίμα, και οι άλλοι θα πρέπει να το βρουν. Σηκώνεται η Μαιρούλα, βγάζει ένα σακουλάκι και αρχίζει να βάζει μέσα φασόλια. - Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι! φωνάζουν τα παιδιά. - Μπράβο Μαιρούλα, λέει η δασκάλα. Σηκώνεται ο Νικόλας. Κάνει ότι μαγειρεύει. - Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! φωνάζει η τάξη. - Μπράβο Νικόλα, λέει η δασκάλα. Σηκώνεται ο Τοτός, ανοίγει το παντελόνι του και πιάνει τα απαυτά του! - Τοτέ, τρελάθηκές; Τί κάνεις εκεί; φωνάζει η δασκάλα. - Κάλλιο 3 και στο χέρι, παρά 10 και καρτέρι!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η αληθεια ποναει παντα._
|
|
|
|
stavros51
|
 |
« Απάντηση #3951 στις: 12/03/10, 13:01 » |
|
.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giorgos58
|
 |
« Απάντηση #3952 στις: 12/03/10, 16:04 » |
|
Δυο πιτσιρικάδες γυρνάνε σπίτια τους ένα βραδάκι και για να γελάσουν λίγο.. είπαν να περάσουν μέσα από το νεκροταφείο της πόλης. Καθώς λοιπόν, προχωράνε ανάμεσα στα μνήματα, ακούνε ξαφνικά ένα τακ-τακ-τακ κάπου κοντά τους και πετάγονται από τον... φόβο τους φωνάζοντας!! Ο ήχος ακουγόταν ολοένα και πιο καθαρά αλλά η ομίχλη που είχε εκείνη βραδιά, τους εμπόδιζε να δουν τι ήταν αυτό που έκανε αυτόν τον ήχο. Περπατώντας λοιπόν, δειλά δειλά προς τη μεριά που ακουγόταν το τακ-τακ... διακρίνουν έναν γέρο δίπλα σε ένα μνήμα, να κρατά ένα σφυρί και ένα καλέμι και να σκαλίζει κάτι σε έναν μαρμάρινο σταυρό. Οι πιτσιρικάδες ξεφύσησαν μια ανάσα ανακούφισης μόλις είδαν τον παππού να σκαλίζει. - Μας τρόμαξες ρε μπάρμπα. Νομίζαμε ότι ήταν κάποιο φάντασμα και μας κόπηκαν τα αίματα. Τί σου ρθε βραδιάτικα και σκαλίζεις στον σταυρό;
- Οι άχρηστοι! Έγραψαν το όνομά μου λάθος!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
nokia
|
 |
« Απάντηση #3953 στις: 12/03/10, 16:04 » |
|
@ Stavre 51 Πολυ καλο..  Αυτα..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
iord
|
 |
« Απάντηση #3954 στις: 15/03/10, 17:05 » |
|
O σύζυγος γυρίζει σπίτι αγριεμένος.
- "Τι έχεις;", τον ρωτάει η σύζυγος.
- "Aσε με!", της λέει αυτός "τσακώθηκα με το θυρωρό!"
- "Για ποιο λόγο;"
- "Λέει πως έχει πηδή... όλες τις γυναίκες της πολυκατοικίας, εκτός από μια!"
- "Μμμ..... Θα είναι εκείνη η ψηλομύτα του τρίτου!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΑΕΚ ζούμε στην ΠΟΛΗ να σε δούμε!!!
|
|
|
|
stavros51
|
 |
« Απάντηση #3955 στις: 16/03/10, 14:02 » |
|
Ο Μήτσος ο υδραυλικός ξεκινά με τον βοηθό του το Γιακουμή για δουλειά. Τον είχε φωνάξει μια κυρία, γιατί είχε βουλώσει ο βόθρος της. Με το που φθάνει, ο Μήτσος ανοίγει το φρεάτιο του βόθρου, και το βλέπει γεμάτο σκατά. Τραβάει βαθειά ανάσα, πιάνει τη μύτη του και βουτάει το κεφάλι μέσα στο φρεάτιο. Σε δυο λεπτά βγάζει το κεφάλι από τα σκατά και λέει στον Γιακουμή: - Φέρε μου το κατσαβίδι. Ξαναπέφτει μέσα. Μετά από λίγο βγάζει πάλι το κεφάλι και λέει στον Γιακουμή: - Φέρε τη πένσα. Ξαναπέφτει μέσα, κάτι κάνει με την πένσα, ξαναβγάζει το κεφάλι, και λέει στο Γιακουμή: - Φέρε το κάβουρα. Αφού ζήτησε κι αλλά εργαλεία από τον Γιακουμή και δούλεψε κάτω από την επιφάνεια κανα εικοσάλεπτο, τελειώνει και σηκώνεται από το φρεάτιο. - Εν τάξει είναι τώρα, λέει στην κυρία που καθόταν και κοίταζε. Όπως σκούπιζε κεφάλι, ώμους και χέρια, γυρίζει στον Γιακουμή και του λέει:
- Κοίτα κωλόπαιδο να μάθεις γρήγορα την δουλειά, γιατί μια ζωή εργαλεία θα δίνεις...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kaligoul
|
 |
« Απάντηση #3956 στις: 17/03/10, 08:08 » |
|
Μπαίνει ένας πολύ περίεργος τύπος σε ένα εστιατόριο και κάθεται απέναντι από έναν μεθυσμένο. Φωνάζει το γκαρσόνι: - Φέρτε μου ένα κοτόπουλο Γαλλίας. Πάει το γκαρσόνι, λέει την παραγγελία στον μάγειρα: - Δεν έχω Γαλλίας, λέει ο μάγειρας. Θα του βάλω κοτόπουλο από τα Γιάννενα. Το πάει το γκαρσόνι στον περίεργο τύπο, το μυρίζει αυτός και λέει: - Καλά, για χαζό με περνάτε; Εγώ ζήτησα κοτόπουλο Γαλλίας, όχι από τα Γιάννενα! Το πάει πίσω το γκαρσόνι. Ο μάγειρας έχει πεισμώσει και στέλνει στον τύπο ότι έχει. Κοτόπουλο από το Νεοχώρι, την Αθήνα, την Αρτα, την Ιταλία, την Βραζιλία. Ο τύπος τα μυρίζει, καταλαβαίνει από που είναι, και τα στέλνει όλα πίσω. Σηκώνεται ο μεθυσμένος, πάει στον τύπο σκουντουφλώντας από το μεθύσι και λέει: - Ρε φιλαράκι, δεν μυρίζεις και εμένα; Γιατί δεν θυμάμαι που μένω!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η αληθεια ποναει παντα._
|
|
|
|
kaligoul
|
 |
« Απάντηση #3957 στις: 17/03/10, 08:08 » |
|
Πάει μία γυναίκα σε έναν γιατρό: - Γιατρέ, πονάω και δεν ξέρω τί έχω. - Μια στιγμή, λέει ο γιατρός.αει μια γυναικα σε ενα ιατρο. Βάζει ένα δάχτυλο στο μουνί της και την ρωτάει: - Πονάς; - Όχι, λέει αυτή. Βάζει δύο δάχτυλα: - Πονάς; - Όχι, λέει αυτή. Βάζει τρία δάχτυλα: - Πονάς; - Όχι, λέει αυτή. Βάζει ολόκληρη την παλάμη του: - Πονάς; - Μπα, όχι, λέει αυτή. Σιγά-σιγά τα παίρνει ο γιατρός, και της βάζει όλο το χέρι μέχρι τον πήχη. - Πονάς τώρα; - Όχι ακόμα, λέει αυτή. Της βάζει ο γιατρός όλο το χέρι μέχρι τον ώμο και την ρωτάει: - Τώρα πονάς; - ΝΑΙΑΙΙΙΙΙΙ! φωνάζει αυτή. Και ο γιατρός: - Ωραία, αμυγδαλίτιδα έχεις!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η αληθεια ποναει παντα._
|
|
|
|
kaligoul
|
 |
« Απάντηση #3958 στις: 17/03/10, 08:08 » |
|
Είναι δυο τύποι στο γραφείο και μια μέρα ο ένας βλέπει τον άλλο να φορά ενα σκουλαρίκι. Ξέροντας πως είναι γενικά συντηρητικός τύπος, παραξενεύεται, και τον ρωτάει: - Καλά ρε συ, σκουλαρικάκι; - ...Ναι, ναι.. απαντά ο άλλος, φανερά ενοχλημένος. Του την έχει δώσει η περιέργεια του πρώτου, οπότε μετά απο ώρα: - Καλά, απο πότε φοράς σκουλαρίκι; Δεν το φανταζόμουν ποτε! Οπότε ο άλλος: - Ούτε γω το φανταζόμουν, αλλά έλα που το βρήκε η γυναίκα μου στο αυτοκίνητο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η αληθεια ποναει παντα._
|
|
|
|
kaligoul
|
 |
« Απάντηση #3959 στις: 17/03/10, 08:08 » |
|
Πάει μια ξανθιά νταλικέρισσα να περάσει την νταλίκα από ένα τούνελ, αλλά η νταλίκα είναι ψηλή και δεν χωράει. Ανεβαίνει η ξανθιά στην οροφή της νταλίκας με ένα σφυρί, και την κοπανάει για να χαμηλώσει. Την βλέπει ένας άλλος οδηγός και την ρωτάει: - Κοπελιά, γιατί δεν ξεφουσκώνεις λίγο τα λάστιχα για να περάσει; - Βρε χαζέ, τί λές; Από κάτω χωράει, από πάνω δεν χωράει!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η αληθεια ποναει παντα._
|
|
|
|